Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Piţurcă nu-i ca Vântu

Piţurcă nu-i ca Vântu

Multă lume s-a arătat contrariată de faptul că, în ciuda relaţiilor evident proaste dintre Dan Voiculescu şi Gigi Becali, echipa “Sintezei zilei” nu a înghiţit abuzul de autoritate al DNA, cu săltarea selecţionerului echipei naţionale de fotbal din gura avionului, în faimosul caz “Valiza”. Mirărilor ipocrite ale observatorilor le răspund cât se poate de scurt: nu indusa prezumţie de vinovăţie se dezbătea în studioul Antenei 3, ci respectarea legislaţiei în domeniul drepturilor omului. Iar Gigi Becali, care de ani de zile nu-i deranjat de procurori, decât în preajma unor momente politice importante şi Victor Piţurcă, devenit ţintă după ce s-a dat cu liberalii, sunt, chiar dacă ne sunt nouă simpatici sau antipatici, nişte cetăţeni ai României. Care trebuie să beneficieze, indiferent de cât de bogaţi sunt şi oricât de multă dorinţă de sânge pe pereţi ar mocni în minţile bolnave ale tuturor frustraţilor, care perpetuează obiceiurile abuzive din propriile familii politice, de toate drepturile consfinţite de Constituţia României.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Piţurcă nu-i ca Vântu

  1. Totul pleaca de la ambitii si bani.Probabil ca un tip numit prieteneste Chiorul este nemultumit de faptul ca primul miliardar al tarii nu cotizeaza cum se cuvine la pusculita partidului chiorilor.Si-atunci decide.Titlul pleaca la Cluj(care titlu ? Ala de 15 mil de la UEFA) Miliardarul insa are si el ambitii,pe munca lui prima din clasament e chemata direct la masa bogatilor.Si se decide sa mearga cu tupeu contra vointei Chiorului.Auzi tupeu la el,sa vrea sa castige campionatul peste vointa zeilor.Paszkany,servantul de serviciu al pusculitei de partid urla din rasputeri simtind pericolul.Echipa i se sufoca si simte ca nu va lua potul de cla UEFA.Chiorul aude(pentru ca nu e si Surdul) si ia masurile de urgenta pentru a-l opri pe miliardar.Daca CFR pierde pe teren ? Atunci sa luam masuri pentru a depuncta Steaua la o adica si de a-l invata minte pe Miliardarul Cacareaza ca titlul pleaca acolo unde vrea Chiorul si nu face el,Cacareaza regulile jocului.Si uite=asa au fost bagate pe fir Serviciile Secrete,Politia,DNA,FRF,Liga…Ca sa-l faca pe miliardar,sa-i dea peste mana si sa-l aduca pe la DNA in campanie.Miliardarul insa nu s-a dat suficient de afectat pe cat si-ar fi dorit Chiorul si apropiatii.Naspa,miliardarul nu e afectat ? Pai hai sa plusam.Ce prieteni are ? Pai unul ar fi Piti…Ce mai asteptati,Lucrati-l ! In sfarsit,nu mai are rost sa continui,s-a inteles ideea.Cine nu se supune total vointei Zeului Chior in tara asta va trage consecintele,pe pielea lui si pe banii nostri.

  2. Buna dis de dimineata
    S-ar putea sa ai dreptate. Dar nu ti se pare ca pute de la o posta si faptul ca atunci cand sunt intrebati de sanatate, acesti domni, dar absolut toti, se considera persecutati politic? Nu spune nimeni nimic despre faptul ca nea’ Stanculescu, cel persecutat politic evident, este milionar in euro? La fel ca si persecutatul politic “nea Pitzi”, care are si domnia sa cateva milioane in cont.Care salta de la FRF 600.000 euro pe an, ca sa ia bataie cu 3-0 de la “marea echipa a Lituaniei”, aia cu care sarbii au sters pe jos.
    Cat despre Gigi Becali….numai de bine. Cred eu ca daca cativa baieti cu stele mari pe umeri si ochi albastri ar deschide gura, iaurtul lui Gigi , cel care l-a facut miliardar in euro, s-ar zborsi tot.Da’ si el e tot persecutat politic!
    La fel de “persecutati” la vremea lor au fost si Marian Iancu, si Duitru Dragomir si Ion Iliescu, si Adrian Nastase,si Miron Cozma,si Gheorghe Falca, si Gheorghe Flutur, si Tudor Chiuariu si…cam toti.
    Nu’s cum se face, da’ de pe urma acestei “persecutii”, toti sunt liberi, apar pe la tot felul de emisiuni TV , in timp ce conturile domniilor lor se umfla precum gogosile pe care mi le facea bunica cand eram mic.
    Sunt intru totul de acord ca Tulusii sunt de toata jena; sunt intru totul de acord ca “umbra lui Macovei prin justitia romana” inca mai este prezenta; sunt intru totul de acord ca s-a dorit in primul rand o mediatizare a cazurilor si nu o rezolvare a lor( dar hai sa nu uitam ca generalul Stanculescu a vorbit cu presa si le-a zis”sunt acasa si astept sa vina sa ma salte”, asa ca presa s-a urcat in masini si tusti la general la poarta, iar in ceea ce il priveste pe “nea Pitzi” nu am auzit inca parerea lui Nasu’ Mircea Sandu?! Nimeni nu si-a pus intrebarea de unde stiau cei de la DNA cu ce zbor vine Piturca din Austria, daca nu de la FRF?).Dar sa ajung sa le plang de mila insilor astora, ar fi ultimul lucru de care as fi in stare.
    Ma intreb de ce nu e Boloni sau Lucescu la DNA?
    De ce nu e Ion Diaconesce sau Radu Campeanu la DNA? Sau oamenii acestia nu sunt tot din Romania? E drept dintr-o alta Romanie, cea a oamenilor normali.
    Salutare taica si noroc

  3. Banul, “ochiul dracului”, a dictat, dicteazä si va dicta indiferent de orânduirea socialä, pretutindeni. Incälcäri si abuzuri, evident, în arealul denumit “tara nimänui”, nu se pot aplica mandate de aducere.

  4. …chestia asta a lui Gigi, cu prezentarea la DNA, ar fi justificata tinand cont de antecedente, dar putea fi facuta mai subtil… …mai castiga si el un procent cu exercitiul asta de sinceritate… Iar legat de ridicarea lui Piturca, regretabil cum spuneam deunazi, doar ca am senzatia, care incet incet se transforma in miros de hoit cu evidente conotatii electorale… Sa nu fiu inteles gresit, nu ca ar avea cineva interes la Piturca ci din contra toata lumea are interes sa se deplaseze obiectivul public, cateva momente in alta directie, pentru ca niste smecheri sa mai deturneze ceva lovele pentru campanie. …opinia mea!
    Multumesc!

  5. “Observatorii” baga totul in oala. Daca dan Voiculescu nu se are bine cu Gigi Becali sau viceversa, asta inseamna ca oricine a trecut pe la Steaua sau este amic cu nea JIJI nu are trecere pe la trust. Ce minti incuiate.

  6. 1 E corect sa-l aparati indiferent cine ar fi.
    2 Piturca a sfidat Justitia prin neprezentare.
    3 Procurorii DNA i-au intors-o .
    4 Daca Nastase a stat si sta la dispozitia DNA ,cum isi permite piturca sa sfideze ?
    5 Cand intri in politica ,…devii tinta . piturca nu stia ?

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Aveti perfecta dreptate-toti suntem o tinta a sistemului asta bolnav,fie ca esti o persoana publica,sau una simpla;te numesti Becali,Piturca sau X-lescu,tot asta e.
    Uite,sa va dau un exemplu-acum vre-o doua zile am vazut la Realitatea Tv,o parte a emisiunii mediata de Mihai Tatulici-se discuta despre literatura,ma rog…L-a facut pe d-l Adrian Paunescu de doi lei,negandu-i intr-un fel valoarea de poet si nu mai spun ce alte lucruri,pe care cred ca nu le intelege…Dar Adrian Paunescu e un poet extrem de valoros,e un om extraordinar,a facut enorm de multe lucruri bune pentru romanii nostri,chiar daca poate a mai facut si greseli.Dar e un cetatean roman extraordinar!
    Cand il vad si il aud pe Tatulici,vorbele lui sunt goale,nu te ating-chiar daca braveaza el.Mi-aduce aminte de utecisti,CC al UTC,ca era pe-acolo pe vremuri.In sfarsit,nu mai comentez asta,ca nu-mi place.
    Astazi am o zi fericita totusi:fiul meu aniverseaza 25 de ani,ma bucur ca Dumnezeu mi-a permis sa traiesc asta(stiti Dvs.de ce) si ii doresc o viata fericita,care sa difere de a noastra,asa de zbuciumata.
    Cu mult respect si pretuire,
    IoanaP

    P.S.Mai discutati cu doamna Masha,e bine sa sporiti familia-sunteti tineri si mai tarziu o sa regretati ca nu aveti si al doilea copil.

  8. Imi place obiectivitatea echipei de la Sinteza zilei.Este emisiunea mea preferata inca de cand s-a…zamislit!
    Ce vroiam sa-ti spun!
    Am scris un blog despre Mihaela Radulescu(fosta sau actuala Mihaela Tiganu).Un tip din Piatra Neamt mi-a povestit ca in timpul liceului,de Mihaela s-a indragostit foarte tare un coleg.Relatia dintre cei doi terminandu-se foarte repede,acesta din urma(pustiul)a suferit o mare deceptie si …S-A CALUGARIT!
    Ar fi prima victima a ,,divei”!?Bleahhh!

  9. Hai sa privim lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Aceste abuzuri, sau posibila incompetenta, se transforma intr-un bilet de libertate pentru acesti bogati si respectabili cetateni ai Romaniei. Spre deosebire de cei mai putin potenti financiar, bogatii isi permit avocati foarte buni, care pe baza abuzurilor(voite sau nu) savarsite de DNA sau alte institutii, devine floare la ureche in a demonta dosarele clientilor, pe baza viciilor de procedura. Ideea este ca gasim prea multa “incompetenta” si “abuzuri” in cazuri importante.

    Pe de alta parte, cum ar fi putut sa sustraga atentia presei de la alte “noutati”, decat printr-un abuz grosolan la adresa unei personalitati precum Victor Piturca.

  10. 1.Am vazut emisiunea, aveti dreptate
    2.Nu ratez nici o “sinteza” cu echipa castigatoare
    3. Pana ieri, ciutacu.ro era singurul blog pe care intram, dar am facut greseala (ieri) sa intru si pe cel al bloggerului din IS si de acolo blogroll continuu —>de azi ciutacu.ro e singurul blog pe care mai intru. Groaznic ce am gasit pe acolo….mmm in fine…poate asta e la moda acum. Hai noroc inginere!!!!

  11. pe cand o intalnire cu tolontan, care sa atinga si subiectul asta? ar fi instructiva.

    ps: subtire subiectul de la SZ de aseara. trist, intr-adevar, dar tratat aiurea de gadea.

  12. la vantu am inteles ca s-a ales cu 5000 ron amenda si atat. nu s-a sinchisit nimeni sa-l salte.
    totusi, cam mult tam-tam pt piturca. puteau sa-l ia si pe el de acasa.

  13. inreb si eu : oare exista un protocol intre DNA si presa? Sau amindoua sint manipulate?
    Se incearca oare pornirea unui conflict deschis intre Vintu si Becali? Nu se stie zicala”corb la corb nu-si scoate ochii?”
    Am auzit de atentate ordinare la ingradirea libertatii de expresie( ceva despre denigrarea institutiilor…si uite asa ,fara sa vreau , ajung iar la Basescu, cel mai mare denigrator al institutiilor statului, al cetatenilor din orice categorie ar face parte)..
    Deci, da , Piturca nu-i ca Vintu precum vara nu-i ca iarna.

  14. Mos Califar:la intrebarea dvs. raspunsul e simplu-Traian Basescu!Amandoi sunt …iluzionisti:unul a facut sa dispara banii F.N.I-ului,celalalt…intreaga flota a Romaniei!Si de aici, o sumedenie de alte asemanari!)))

  15. cind va ocupati de lucruri f. serioase cum ar fi :ce se intimpla cu bolnavii transplantati , daca sunt atitea tumori gigante la constanta etc

  16. E vreamea spectacolului, nu-i clar? Dar cu Gigi nu le va fi prea usor. Foarte bine ca nu le-a dat mana. B.se crede Dumnezeu. Se joaca cu toti si cu toate intr-o bataie de joc greu de disimulat.Aud ca propune o noua reforma in invatamant; asa a visat azi-noapte.
    @Ioana P.Va impartasesc bucuria.Sa-i dea Dumnezeu o viata frumoasa .Iar dumneavoastra multa sanatate va urez.Doamne,ajuta!

  17. Intr-adevar este cel mai bun la lopata si carbuni frate. Deci se vede cum iti ies culorile pe gura cand vorbesti. Si culorile astea sunt in functie de cine te plateste. Deci sa nu-mi spui tu mie ca ce obiectivitate are Sinteza Zilei dedicata zilnic lu Basescu. Tu vulgarul, Gadea pedantul, Cristoiu eminenta cacanie, crizatul cu laptopul plin de gherle trase de par, Badea amaratul care primeste salariul in functie de injuraturile pe care le aduce tintelor desemnate de Voiculescu mogulul sef.
    Daca SInteza Zilei a stat de vorba cu Piturca este pentru ca aluziile urmau sa ajunga la Basescu. Adica vezi domnule, daca e antrenorul nationalei de fotbal si e banuit de coruptie nu poate fi retinut. EU sa fiu in acelasi kakat cu voi astia, coriferii lui Voiculescu care va cumparat pe toti ca sunteti realmente niste curve ordinare as tacea pana la schimbarea turei. Dar se vede ca nu sunteti doar niste profesionisti ai disimularii, ci pe langa asta nici nu va pasa de cei care va urmaresc si cred in vorbele voastre pline de minciuna. Antenele nu mai deschideti gura ca se vad banii…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.