Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Să vă duceţi toţi la balamucu’ de câini!

Să vă duceţi toţi la balamucu’ de câini!

Ma uit de aseara pe bloguri si la tv si am impresia ca spatiul public parca a fost invadat de toti dilimanii. Aria prezumtivului interes nu depaseste chestiile facile. Pe ecrane, bloguri sau formurile media se dezbat, cu o preocupare adanca pentru viitorul imediat al omenirii, (ne)fericirile sexuale ale Mihaelei Radulescu, lupta Anei Bichall cu bunul-simt, cu propriul partid si cu profesionalismul expertilor in munitie sau caznelile greu de suspectat a fi intelectuale ale Elenei Udrea (bloghista care, desi pare greu de crezut, scrie mai bine decat fidelii ei postatori agramati).

Plus, la pachet, şucărele metafizice ale lu’ nea Gigi, autotransformat intr-un soi de martir sacrificat pe altarul caramizii cu bani, si motiunea de cenzura a poporului, pe care ursuletul de plus preferat al presedintelui o dezbate in grup, cu pensionarii de partid si de stat, pe bancutele din Parcul IOR.

UPDATE: Astazi, “Vorbe grele” cu Manuela Mitrea; dupa aia, “Sinteza zilei”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Să vă duceţi toţi la balamucu’ de câini!

  1. …rai sunteti! Hai ca demagogia ieftina a alora de pe bloguri, inteleg… da cu Gigi ce aveti nene? Sa fim realisti face audienta cat Raduleasca, Huidu cu tot cu bebeluse, Vacanta mare si ala de pe B1 de-l imita pe Badea, la un loc, la capitolul umor… :))) are Har! :)))

  2. Barbatu-miu e-un bisnitar,
    Si fi-miu doar un cocalar.
    Amantul meu – presedinte,
    De-as avea un gram de minte!

    ca tot vrea slogan,bloghista!

  3. stai linistit victore ca-i corecteaza cineva posturile…nu-ti face iluzii ca a-nvatat sa scrie…sunt 100% ca asta-i realitatea…sunt foarte multe indicii in acest sens, dar mi-e lene sa le enumar… 🙂

  4. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul Biroului Permanent, ca PSD a hotarat ca Ana Birchall sa candideze pentru un mandat de deputat in colegiul SUA-Canada. Dupa discutii in contradictoriu cu membrii BP, liderul PSD a reusit sa impuna candidatura lui Birchall pentru un colegiu din strainatate.

    HotNews

  5. “liderul PSD a reusit sa impuna candidatura lui Birchall pentru un colegiu din strainatate”

    Am remarcat si noi ca e…insistent! :)))

  6. “Libertatea de expresie”
    – in numele ei suntem agasati zilnic de concluziile unor neaveniti care nici nu au facut 2 ani de gramatica …

    -in numele ei vedem ciobani,bisnitari,gainari transformati in oameni de afaceri care nu pot lega coerent cateva fraze fiind subiecte “hot”

    -in numele ei politicienii te agreseaza pe la toate colturile cu andrele,muraturi,tiganca imputita si cate si mai cate …

    poporul asta e din ce in ce mai prost si din ce in ce mai manipulat.
    Ati inceput sa ma deranjati dragilor si imi sunteti inferiori din toate punctele de vedere…nu imi reneg radacinile dar acest popor acum 60 de ani nu avea toaleta nici macar in fundul curtii…

    Legat de tov. Becali … oare cat de mult bine ii face victimizarea inainte de campania electorala cu un dosar fara sanse de izbanda…
    intreb si eu asa pentru mine…si ma mai gandesc ca niste unii scand in sondaje … culmea acei niste unii care au facut alianta cu partidul oierului pentru a avea majoritatea in consiliul local Bucuresti…

  7. Legat de Birchall … faptul ca semana nu inseamna ca si era ea … iar legat de Doamna Mihaela Radulescu trebuie sa recunosc multa vreme am crezut in imaginea dumneai de familista convinsa … aiurea …

  8. Daca ai blog,esti om politic si nu sti sa-l folosesti in favoarea ta,mai ales in campania electorala,inseamna ca ti se topesc in virtual si amaratele de procente pe care le aveai inainte sa ai blog.De ce nu-si foloseste oare Elena Udrea ceea ce are ea mai bun si ne intoxica la greu cu apucaturi din astea ce nu tin de lumea ei ?

  9. Si cam ce ar trebui sa scoata la bataie Elena Udrea? Care sunt atuurile ei? Eee..nu ca Zavoranca ar avea mai multe! Ei ne vor conduce??!

  10. …eheee! nu stiti voi de ce-i in stare o femeie motivata 🙂 …motivata bine! :)))

  11. Sa vina Hancu, ala cu cutremurele, Mudava. Unde e Mudava?? Sa vina Mudava. Daca tot e ticneala, sa fie cu ticniti adevarati.
    Ce e ala live-blogging?

  12. Asta cu “motiunea PD-L” nu o inteleg de “spiritualizata” care este,vorba consacratului Vangheile.Cu adica”Noi cu voi” si”EI cu ei”?Parca nu asa a r fi fost si inainte.Acesti”politicieni” de carton se baga in seama de infantili ce sunt.Onor pd-listii nu mai au “succesuri” pe nici-unde si cauta sa se remarce chiar si prin ridicol.Pacat de cei cu cap din partid,ca-i fac de “rasul curcilor” cu gaselnita lor penibila.

  13. Treaba este ca ne lasa de izbeliste Mircea Badea,i s-a acrit si lui,il inteleg.Cred ca nici nu e platit pe cat merita emisiunea.Parca pleaca un pilon de sustinere.Daca ar disparea Negru sau Raduleasca nu cred ca ar plange multi pentru ca pot fi inlocuiti.Sablonul ramane.La Mircea e chestie de spontaneitate.Asta nu mai ramane altuia.

  14. 1 cine e ana bir…?sa mor de am auzit de ea desi sa mor daca va mint am tv in casa(veti zice ca-l tin inchis)
    2 auzi “ca candideaza”(greseala se scuza) in coloegiul S.U.A.-Canada? DC? in tara nu mai sunt locuri sau se aplica legea de la no.1
    3 “dc tre’ tu bei ciutacule,hahalero,pe parte economica de la antene” sa-i faci reclama unei doamne blonde care foloseste,ca motto,pe blog,o “zicere” intr-o limba moarta,ca sa nu-si dea seama fraierestenii ce inseamana?
    4 cat despre Becali,frate asa taran,cioban,oier,miliardar cum e,vad ca se descurca la capitolul “drept”(nu la picior ma refer:)))

  15. Doar nu vorbiti serios, mircelu’ are momente de descurajare si scarba, asta nu inseamna ca ne lasa! Nu si el!!

    Ca tot veni vorba de raduleasca: ani de zile am considerat ca e o doamna: culta, aratoasa si rafinata. Il antipatizam adanc pe banica jr, c-a lovit asa o mandrete de sotie. Gandeam c-a atins nirvana apoi, maritata bine, cu un copil frumos, cu o cariera implinita. Mi s-au mai atenuat bunele impresii acum un an-jumate, cand, impotriva tuturor evidentelor, chema isterizata la miscari de strada in sprijinul “genialului” moga, care ar fi fost nedreptatit de juriul eurovision. N-am mai urmarit emisiunea ei, deja era prea mult, se repeta, si apoi un alt cutremur m-a pus pe ganduri, cand ne-a marturisit fara mari sfieli, cum ea si sotu’ sunt atat de moderni, incat dansul ii povesteste cum decurg intalnirile amoroase cu femeile cu care o inseala! Mai ramasese la un capat din admiratia initiala, si-a venit chestia cu bietul dani, chestie care, daca n-ar fi pe deplin ridicola, ar fi de-a dreptul tragica! Nu faptul in sine, caci stim prea bine ca pasarica nu-i musai sa fie scolita, cat postura in care se ambitioneaza sa se puna eleganta, cultivata, stilata si rafinata femeia de cariera, prin toate revistele de scandal. Deci m-am lamurit: nu-i nici ea decat o alta pupaza dornica de publicitate, iar daca nu danseaza din buric, pe birou, in studio, la ore de maxima audienta, nu inseamna ca nu-i si ea decat o biata magda a lui tolea, la alt nivel dar la fel!

  16. @ Ciutacu La emisiunea de aseara. Am vazut-o si un reluare ca sa ma conving ca am auzit bine.

  17. si daca e pe baza de BOU, il sfatuiesc pe dl. Vucea sa consulte Dexul in ceea ce priveste :”sa aiba” ,asa cum am scris eu.Iti va povesti si etimologia,Domnule V.

  18. Victore, tati, daca ai fi citit mai mult ai fi stiut ca e cu “p” (vine de la praesumptio deci cu “p” si e cu “p” in toate limbile de origina latina). Dictionarele de pe net sint contributii moka ale altor intelectuali ca si tine de-aia e varza limba romana (simtom e corect nu ? ca si emty 🙂 ). Intreaba-l pe Badea cum se scrie. Eu nu te-am jignit, desi as putea ca sint baiat de cartier, dar sint la tine pe blog si stiu sa respect cind e cazul.

  19. Badea Mircea ii calca pe urme lui Dani.De la un timp incoace ,prea i se pune pata pe cite cineva si rateaza emisiunile.Probabil ca i s-a facut discret vreo observatie si se apara atacind.Nu l-am criticat decit cind l-a facut cu ou si cu otet pe un arhitect(limbaj dement),dar a inceput sa raspunda prea des la atacuri personale(chestia cu telefoanele primite e deja ridicola),asa ca daca face o pauza,sa nu astepte pina la revelion.Sa-si ia si el Mihaela lui si macar o saptamina de voiaj nebun ,ni-l reda iar in forma. Marile iubiri n-au nevoie de sfaturi? O.K.,atunci sa astepte pina ajunge K.O. Ana Birchal trebuia sa candideze pe la Vaslui,dar ce primire i-au facut aia…Asa ca conducatorul(auto)PSD o scoate(!) iar la o plimbare,mai peste hotare….

  20. Nu-i mai enumerati! Asta-i structura Parlamentului de maine! O sa va blestemati zilele cu “uninominalul”.Inca nu era momentul lui. Va dati seama ce proiecte de lege vor fi propuse? De ex.: a doua limba oficiala in stat(UDMR); sa nu ni se mai impoziteze spectacolele cu manele; sa se legifereze prostitutia(“sustinatorii” parlamentari), etc.

  21. cum pot sa fac si eu sa postez? e nevoie sa indeplinesc vreo conditie? ca pe blog la doamna udrea mi s-a spus ca inca nu mi-am castigat dreptul sa postez. aici am dreptul sau si aici trebuie sa indeplinesc vreo conditie?

  22. Invitata dumneavoastra m-a scos din sarite.A uitat sa precizeze faptul ca PSD-ul ,daca revine la guvernare,va mari impozitul .Iar eu bani pentru trantori pesedisti nu am chef sa dau in plus la stat.M- a enervat pur si simplu faza cu eficientizarea guvernarii.Mie mi s-a pus pata pe astia de la PSD in momentul in care ,neavand nici o treaba cu politica,s-au razbunat pe mine,atunci cand tatal meu,magistrat fiind, l-a condamnat la inchisoare cu executare pe fiul unui deputat PSD.Din momentul ala mi s-a facut scarba de politica PSD-ului si de demagogia lor ieftina.Mi-e rusine sa spun ca unul din consilierii lui Geoana,care vrea ,vai draga Doamne ,sa ajunga acum deputat,e de la mine din oras si ca il consiliaza atat de prost pe acesta.E ridicol faptul ca Base e infricosat ,mai nou, de cei de varsta mea.Eu consider ca relaxatul Basescu e oricum ,numai relaxat nu.Altfel ar avea o conduita externa demna de un presedinte de tara.Am trecut brusc de la una la alta,semn ca am urmarit si emisiunea domnului Gadea.

  23. Io tot nu am inteles ce ai cu Parcul IOR. Ce e de comentat aici ? Ca s-au scos bordurile si s-au pus altele ? Ca s-a sapat asfaltul (turnat acum un an) de pe aleea principala si s-a plantat in locul lui frumusete de pavaj ? Ca s-au schimbat niste banci noi si bune cu altele ? Ca s-au desfiintat niste terase iar in locul lor troneaza niste opere de arta din lemn, greu de egalat ? si de inteles, ca e arta abstracta ? Ca deja suprafata de beton tinde sa o egaleze pe cea de iarba ? Ca niste baieti destepti se tot chinuie sa bage stilpi de lumina si au reluat treaba asta de vreo trei ori pina acum ? Si cite si mai cite ?
    Nu trebuie sa ne legam de toate astea, doar sunt facute de primarul nostru cel ales cu 101%. Doar ca acum ne aducem aminte din ce partid face parte, atita tot. Fie s-a bagat prea adinc in politica si de sectorul asta cam incepe sa se aleaga praful, fie de fapt acum vedem adevarul.

  24. @JOE MAYO
    Mie mi-au placut intotdeauna boii. Dar tu nu-mi placi, caci esti prea incapatanat si persisti intr-o prostie.
    Si dicionarele scrise pe hartie (DEX, MDE, DN, DOOM, DLRLC, etc.) tot “prezumtiv” pun in circulatie, chiar daca amintesc si de originea latina- “praesumptivus”. Sper ca nu vei afirma ca si aceste dictionare sunt scrise tot moca de intelectulali straini de limba romana, asa ca tine.
    Poate nu m-as fi bagat intr-o ciorba care nu se gaseste in strachina mea, dar cu putin timp in urma, un derbedeu cu pretentii “limbistice” aidoma tie, tinea sa impuna o romgleza stupida intr-o conversatie purtata in romana, pe un blog romanesc.
    Daca vorbesti si scri romaneste in Romania, doar daca esti bou, ai pretentia sa atribui cuvintelor alta scriere sau semnificatie decat cea data de dictionarele romanesti.

  25. @ GED
    Desi e pierdere de vreme (pentru mine) si intr-adevar te bagi unde n-ai treaba si in necunostinta de cauza, citeste orice text de lege din Romania (kiar si de pe internet) original nu pe bloguri sau intreaba orice avocat sau pe cineva cu carte si vei vedea ca e “prezumptia de nevinovatie”. In fond poti sa scrii cum vrei (simtom de ex) ca in lumea de azi toti amaritii se pricep la toate, toti isi dau cu parerea despre orice in prime-time, toti au emisiuni de 2 bani la TV, scriu editoriale de cartier etc. Cultura si bunul simt sint calcate in picioare de tupeul de cartier care a devenit o virtute. Asa ca urmareste zilnic Vorbe grele 🙂

  26. @JOE MAYO: ia mars in pizda ma-tii! pune dracu’ mana pe o carte si lasa-ne

  27. @JOE MAYO
    Ei da! Acum am inteles. Tu nu cu dictionarele stai rau. Tu cu intelegerea textelor nu prea le ai.
    In propozitia “Aria prezumtivului interes nu depaseste chestiile facile.”, “pezumtivului” nu are nicio legatura cu vinovatia sau nevinovatia. El se traduce prin “probabil, ipotetic, presupus, banuit”.
    Dar omule, nu terebuie sa disperi. Ultimul bacalaureat a demonstrat ca marea majoritate a absolventilor au mari probleme cu intelegerea textelor citite. Nu esti deci singur.

  28. Total de acord! Asta spuneam si eu…Nu am nimic impotriva faptului ca fiecare spune ce crede, dar sa fiu in locul lor, mi-ar fi si jena sa mai scot capul la lumina…As sta acolo, in mizeria in care traiesc si n-as mai atrage atentia asupra mea! Dar nu…ei nu vor doar sa isi umple buzunarele…ei vor sa mai fie si adulati, iubiti si respectati…Vor sa se umfle in pene si sa te faca sa simti in fiecare secunda ca fara ei esti un om mort! Ei bine, sa va dau o veste! Tocmai am inviat! Si tare mi-e teama ca or sa treaca ei in lumea celor fara de fiinta…

  29. @ JOE MAYO
    Art. 66, alin. (1) Cod procedura penala: “Invinuitul sau inculpatul beneficiaza de PREZUMTIA de nevinovatie si nu este obligat sa-si dovedeasca nevinovatia.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.