Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mai bine mă făceam consultant politic

Mai bine mă făceam consultant politic

Imi suna telefonul. Desi n-am numarul in agenda, raspund. E un domn din Pitesti. Habar n-am de unde-mi stie telefonul. Nici macar n-am curiozitati. L-o fi pus cineva pe vreun site. Vrea sa candideze, independent, pentru Camera Deputatilor. S-a trezit, insa, tarziu. Azi se depun dosarele si crede ca ar avea sanse. Pentru ca e singurul independent doritor.

Si cica l-as putea sprijini eu. Cum? Ajutandu-l sa-si stranga azi semnaturile si sustinandu-l; ca pe Oprescu, doar am avut mana buna, nu-i asa? Regret ca-l dezamagesc, da’ nu ma bag. E usor descumpanit. Daca la Sorin s-a putut, lui ce i-ar lipsi? Faptul ca nu ne cunoastem? N-ar fi o tragedie, se poate rezolva si asta? Oftez ostenit, il mai consiliez olecuta in legatura cu ipoteticul sprijin pe care nu cred ca i l-ar acorda Becali si inchidem. Mi-oi fi gresit cariera? Cred ca duhovnic ori consultant politic m-ar fi prins ceva mai bine.

P.S. Aveti aici scriptul Sintezei zilei de aseara. Nu mai postez ratingurile, ca inca se asteapta primul sfert de ora victorios al concurentei si iar fac restructurare-n Realitatea. Daca tot vor sa le arat unde scartaie sandramaua, macar sa plateasca.

UPDATE: Pe asta nu-l acuza nimeni de imprecarea autoritatilor statului?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Mai bine mă făceam consultant politic

  1. …domnu’ Ciutacu, nu vreau sa repet si aici opinia exprimata deja pe alte meleaguri bloghistice, dar nu am incotro, stau prost azi la capitolul imaginatie… nu vreau decat sa subliniez ca asistenta de campanie, sfaturile constructive si consilierea de imagine, se face pe banii multi, noi astia mici, mici, ne multumim cu un “Buna ziua!” pentru sfaturile si ideile bune pentru campanii dastea… cu respect!

  2. P.S …se vede treaba ca sfatuitorii bine remunerati pentru ideile lor “de porc” au si ei probleme de imaginatie, asa ca din blog in blog, mai apare cate un bleg sa dea sfaturi bune pe gratis…

  3. Nu ma indoiesc ca …le-ati tras-o iar celor de la Realitatea!(a nu se intelege altceva,ma refer la audienta!)
    Cat depre subiectul blogului tau,am cunoscut si eu cativa consultanti politici si sincer sa fiu nu stiu pe ce iau atatea bani!
    Cred ca tu si Mircea Badea ati face o echipa redutabila!Si bine-nteles condusa de domnul profesor Valentin Stan.
    Apropo,daca isi va vinde vreodata laptopul sa ma anunte si pe mine,ii voi oferi pret de…pret!Parol!

  4. Si eu m-am gandit de multe ori ca in loc sa ies pe scena politica, mai bine stateam cuminte in spate si-i consultam pe altii. Nu ma mai injura nici dracu’ si mai si capatam bani pe nimic.

  5. in momentul in care cel mai mare rating este realizat de elodia si/sau de telenovelele cu tigani de pe acasa tv si cel mai mic rating e facut de tvr cultural sau mezzo, nu stiu daca e asa un titlu de glorie sa fii mai aproape de locul 1 decat concurenta.
    da, stiu, sunt un bou care nu intelege nimic, care vrea sa stirbeasca nejustificat din popularitatea geniului si care nu merita o replica din partea acestuia.
    de fapt, nici nu stiu daca vreau o replica din partea unui om care se considera geniu, dar care debiteaza cu nonsalanta ineptii de genul ‘statele sunt conduse de guverne si de-asta se infiinteaza ele (guvernele, nu statele)’.

  6. Deci,Wiseguy are greptate,si tu il trimiti in balarii.Cu toate acestea….continua sa aiba dreptate

  7. Jon Stewart e comediant si nu si-a permis sa zica treaba aia nici macar la postul Comedy Central unde “activeaza” ci doar intr-o sala unde avea un stand-up comedy show. E ca si cum Mugur Mihaescu sau mai elegantul Toni Grecu ar zice in teatrul de vara din Costinesti ceva de genu: “S… p….. ma Geoana cu prostiile tale”.
    Cei care “imprecheaza” cica autoritatile statului la noi nu sunt nici comedianti si nici la un spectacol ci la emisiuni TV de analiza politica. Teoretic ar trebui discutat matematic si rational, fara dedicatii, maimutareli de copii de 5 ani si caderi nervoase.
    Sper sa nu iau ban sau ceva…

  8. Fara nici o legatura cu tema :Gadea a cantat minunat! Si pianul i se potriveste.Tocmai bun de votat.

  9. jon stewart is a comedian, he has a FAKE news tv show. Not a sunday morning political talk-show. 😉 Atunci cand la Sinteza Zilei o sa scrie ‘Pamflet’ atunci puteti face ce vreti si nu are voie nimeni sa va zica nimic. get it?
    daca bagam exemple, sa bagam totusi ca lumea, nu?

  10. Victore, şi dacă o fi şi nenea ăla vreun rege al sexului încă nedescoperit? Dacă ai vitregit istoria naţiei de un musculos? În ale politicii, nu Zmărăndescu. Ptiu, că acum şi ciomăgarul lui Gigi e politician. Bre, se ia microbul politicii mai ceva ca herpesul genital.

  11. nenica las-o asa ca ete unaaaa beton .cica i s-a furat calu` lu` carol.hahahaha,…..

  12. pentru ca au aparut multi de marius in peisaj si pentru ca unii au chiar blog,consider drept si cinstit ca mai nou venit, sa-mi modific nick-ul .pentru o vreme va vi cumulat dar in viitor va ramane numai Spedy.o saptamana luminoasa si plina de realizari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.