Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

http://www.youtube.com/watch?v=sQSMxx7OKWc&feature=related

1. Nimeni întreg la minte nu poate contesta calităţile de boxer ale lui Lucian Bute. E dăruit de natură şi realmente impresionant ca sportiv.

2. Nimeni nu poate contesta, dacă are acces la Internet, că Lucian Bute n-a boxat până acum cu oameni de top ai categoriei şi că a beneficiat de carne de tun plătită la kil.

3. Nimeni nu poate contesta bunul simţ al campionului. Are şapte ani de-acasă şi o modestie stranie pentru poziţia socială pe care a atins-o şi vremurile pe care le trăim.

Dar…

1. Nimeni, iar Elena Udrea a aflat asta pe pielea ei, nu poate cumpăra, nici măcar pe fonduri europene, simpatia/respectul oamenilor obişnuiţi; cel mult voturile lor.

2. Nimeni, din toţi cei cu capul pe umeri, nu poate să nu vadă că s-a organizat, pe bani publici şi cu greţoasa complicitate a “apoliticului” trust Mediapro, o şuşanea.

3. Nimeni nu-l poate acuza pe Traian Băsescu de lipsa flerului politic. A pus slugile să facă gala, a stat acasă ca boierul şi a testat cât lipici la public are blonda lui favorită.

UPDATE: Trasă la faţă şi lipsită de entuziasm, dar previzibilă, Elena Udrea tocmai a terminat de raportat succesul potocaliu la hectar, de dat vina pe Dan Voiculescu şi de umflat cifrele (chestie de obişnuinţă). Luaţi ratingurile de aseară, nu minute de aur mincinoase trâmbiţate de propaganda portocalie, înmulţiţi punctul de audienţă cu 120.000 oameni şi, dacă vă rezultă 4,5 milioane privitori înseamnă că aţi copiat la bacalaureat. Cât despre promovarea frunzei, pe bani europeni şi de la Hidroelectrica & Transgaz, în România, asta e de antologia monială a marketingului. 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

  1. @Harciog: Pentru că sînt unul dintre cei care şi-a permis să critice reacţiile lui Doroftei de după meci, mă simt puţin avizat de comentariul tău. După cum am spus-o şi pe blogul propriu, Doroftei este boxerul român pe care l-am admirat cel mai mult. Nu contest că a fost un mare campion, nu îi contest meritele, însă reacţia pe care a avut-o mi s-a părut total deplasată. Nu mă interesează ce are el de împărţit cu Bute sau cu Obreja, nu e treaba mea şi cred că e mai decent să nu îşi spele rufele în public. Dacă după meci ar fi spus “meciul mi s-a părut slab, iar Mendy a fost, după părerea mea, un adversar modest”, nu aş fi avut nimic de obiectat. Doar că nu a făcut-o, a preferat să meargă mult mai departe. Nu arunc cu pietre în Doroftei, nu încerc să îi ştirbesc reputaţia, pentru că aceste lucruri le-a făcut, din păcate, chiar Doroftei.

  2. La meciul cu bute organizatorii au incalcat Legea 75/1994 care ii obliga sa intoneze 4 strofe, nu sa se opreasca, artistic, la Traian asa cum s-a intamplat cand Andra s-a oprit dupa a doua strofa dupa versurile:
    Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
    Triumfător în lupte, un nume de Traian.
    Verificati va rog asta !

  3. Papornita cu vorbe…nu am vrut sa spun ca ii dau dreptate lui Doroftei,departe d mine acest gand,dar din postura sa de campion i.si poate permite sa.si dea cu parerea. . .ma enerveaza insa ceilalti care comenteaza din calitatea de spectatori. Uitam meciurile lui Doroftei? Uitam ca ne trezea noaptea sau dimineata sa urmarim meciurile lui?…

  4. Copilul meu a asistat la meci, desi ora era complet nepotrivita, iar mie nu imi place boxul. Cu toate acestea, tocmai caracterul lui Bute si mai ales faptul ca stiu bine localitatea din care a reusit sa evadeze m-a facut sa ma bucur pentru aceasta incalcare de program:
    Tara asta nu mai are decat modele cu chilotii intrati in cur, motiv pentru care Bute merita chiar si mai multi bani, dar nu care sa treaca prin buzunarele lui Rudel.

  5. Cu tot respectul , dar care sunt acei oameni de top ai boxului cu care Lucian nu a boxat?faceti o nominalizare…ca-i tot caut pe internet si nu-i gasesc.sau faceti cumva referire la actualii campioni ai categoriei supermijlocie?ei bine, c-o fi Ward, c-o fi Froch sau oricare altul, am toata convingerea ca Bute ii bate la orice la ora….am o mare simpatie pentru dumneavoastra, dar de data asta nu pot sa nu fiu de acord cu prietenul Mircea Badea!!!!

  6. Da asta asa este,am inmultit 120.000 cu 23,8,cel mai inalt punct de rating si mi-a dat 2.856.000 milioane de telespectatori;de unde scoate Obae audientelele cu 4 milioane de telespectatori

  7. nu ar fi fost mai normal ca federatia romana de box sa se implice in organizarea galei de box?nu s-ar mai fi dat atitea conotatii politece acestui eveniment,frunza de la turism ar fi putut aparea in clipurile publicitare …de ce vrea doamna U neaparat sa-si lege numele de acest eveniment? e persoana privata,aorganizat gala din banii dumneaei ?

  8. @fear_less07: de la Pro TV. ale caror comunicate le preia cu sfintenie.

  9. Da, Bute e talentat, dar nu talentul l-a făcut campion, ci miile de ore de antrenament și profesionalismul lui.
    Cât despre partea cu adversarii, câți dintre „jucătorii de top” cu care n-a boxat sunt campioni mondiali la categoria și versiunea lui?

    Restul articolului este cât se poate de corect, și aici se vede calitatea de jurnalist, miile de ore de lucru în domeniu. La partea cu boxul în schimb, Badea are dreptate. 🙂

  10. @vlad : acolo unde populatia stie sa cante imnul tarii, imnul se canta la voce, spectatorii canta si ei. Asta se intampla nu numai la marile evenimente, se intampla la orice meci international.

  11. Vreau sa vad un meci Bute cu unul pe masura lui.Ala da spectacol.Pumni,sange ,arcade sparte,pomuli tumefiati.Sigur Bute il putea pune la pamnt in repriza 2-3.Dar era prea repede si nu dadea bine la spectacol.

  12. eu am o idee pt doamna udrea. daca tot e atat de disperata sa-si vanda imaginea cu orice pret. daca tot se baga in tot si toate nu mai scapam de ea oriunde mergem. de ce nu pozeaza in playboy? sa ne arate pasarica poate castiga votul onanistilor….

  13. Observatia mea nu e legata de licitatii ci de un mic detaliu care nu stiu daca a fost sesizat in ceea ce priveste gala lui Bute. Meci pentru pastrarea centurii iBF si aduci ca arbitru acelasi canadian care in meciul cu Andrade P1 a facut (foarte dibaci de altfel – fiind arbitrul casei) ca centura sa ramana la Montreal. Poate acum nu se mai vorbea de nici o gala a lui Bute, daca ma intelegeti.

  14. Nu ca as fi cine stie ce fan Pro Tv sau ca nu mi-e clara marlania cu cifrele de audienta din cazul de fata, dar nu prea inteleg de ce se tot repeta obsesiv ca Pro Tv e de partea lui Base & co. Ajunge sa va uitati la stiri sau la “Romania, te iubesc”, unde aproape totul este o critica dura la adresa guvernului si statului si o subliniere a modului penibil in care se desfasoara lucrurile in Romania. Poate sunt eu prea naiva, dar nu cred ca niste oameni ai puterii isi permit sa critice atat de insistent si de pe fata situatia actuala a Romaniei si toate problemele care vin din proasta guvernare.

  15. Eu nepricepindu-ma la box ,am crezut in Bute;dar pentru ca s-a intimplat ce s-a intimplat,si el a pus banii jos-pierzindu-i,aseara fiind de acord cu Mircea Badea iar,dar in alta problema ,am repetat in mintea mea ramasagul- fie teoretic ,fie practic,chiar; nu conteaza .Sa mizeze pe ceea ce a spus ,dar sa piarda pariul .Cum ? sa fie de cel putin 4 ori, dar invers si…sa fie el …prim- ministru sau presedinte. Asta ,ca sa nu ne mai invatam cu realitati vesnice ,ci cu viata normala, la care se pare ca nu mai viseaza nimeni ,siind ce stie tot omul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.