Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Bon Jovi, show-ul fabulos de la Bucureşti

Similar Posts

17 thoughts on “Bon Jovi, show-ul fabulos de la Bucureşti

  1. multumim pentru poze, sunt foarte reusite nu am bifat acest concert din motive financiare, dar am auzit ca a fost ceva frumos si de calitate.

  2. Senzational….intra in top 3 concerte in Romania all time,alaturi de Depeche si Stones,cu precizarea ca Bon Jovi a cantat cel mai mult.Nimeni n-a mai cantat vreodata 3 ore in Romania.Sau,ma rog,nimeni de care sa fi auzit eu.Richie e de-a dreptu’ fermecator,chiar si pt barbatii heterosexuali.

  3. super,mulumesc pentru postarea fotografiilor,sper sa gasesc in net,bucati din concert,m-as bucura daca ai facut sa vad pe blog-ul tau ceva fimulete,multumesc anticipat

  4. “Today we had the remarkable opportunity to play Romania for the first time… EVER!! Thank you, fans, for having us! It was an incredible show and definitely worth the wait! You guys were amazing!”

    Bon Jovi – pe pagina de Facebook

    Chiar a meritat asteptarea, a fost un show fabulos, total, atat al trupei cat si al publicului… Super

  5. Tot Elena Udrea i-a adus şi pe ei, nu?
    Săraaaca, ea se rupe să ne facă nouă bucurii şi noi intoxicaţi de otrava din vorbele tale, Victor Ciutacu nu apreciem. Cum de ne mai rabdă pământul?

  6. am 63 de ani, am 12 mil. pensie, am vazut tot ce a venit MARE in ultimii 20 de ani, am dansat si am cantat 3 ore, am uitat unde sunt, a fost fantastic.Asta e averea mea cea mai mare, crezi ca poate sa mi-o ia ilicitul?

  7. De departe cel mai bun concert de pana acum!Desi poate sunt un pic subiectiva ,sun fan BJ de cand ma stiu,dar am vazut cam tot ce ne-a calcat pragul si spun cu mana pe inima ca au fost cei mai buni,si cantitativ si calitativ!!!

  8. Ma bucur ca a iesit atat de frumos si in Ro! Am vazut concertul la NY,in februarie,am ramas la fel de impresionata ca a durat 3 ore! Imi pare nespus de bine ca si in Romania a durat la fel de mult. Asta arata ce mare trupa este Bon Jovi, munceste pentru public, si nu face diferenta intre tari. Sunt extraordinari, intr-adevar!

  9. Show excelent si public minunat! Unul dintre rarele momente in ultimii 20 de ani in care toti cei prezenti au fost uniti si au strigat acelasi lucru… Si cred ca una dintre putinele ocazii in care functionarii din Casa Poporului au fost la munca si duminica… Trist este ca tot in 20 de ani nu am reusit sa avem un stadion decent pentru concerte si a ajuns BJ sa cante in fix in buza Victoriei Socialismului. Organizarea insa pur romaneasca.

  10. Concertul a fost extraordinar!Am fost in extaz inca 3 zile dupa concert si planuiesc sa stau cu ochii pe biletele din Austria,poate poate le suplimenteaza si ei pentru golden si am ocazia sa ii vad din nou:))In schimb,organizarea a fost proasta proasta proasta!

  11. N-am mai poposit demult pe aici pe blog. Ma bucur sa găsesc un astfel de post. Am rămas plăcut impresionata de punctualitatea, respectul și profesionalism dovedit de niște oameni care și-au câștigat statutul de artiști prin munca de 30 de ani, nu prin titluri de tabloide.

  12. Da, a fost un sentiment excepţional să fac parte din publicul lor 🙂 Îmi închipui că nu se aşteptau să ne găsească atât de frumoşi şi civilizaţi şi entuziaşti, altfel veneau mai repede… :)) Oricum, surpriza a fost plăcută de ambele părţi (îndrăznesc să cred).

    Iară noi… off-topic, recunosc… da’ tare mi-am plăcea să ne găsim 50.000 şi să zguduim oraşul şi din alte motive… “We Weren’t Born To Follow” e de la ei, însă.

  13. Concertul a fost de vis!Pentru mine a fost in topul concertelor alaturi de ACDC si Ramstein.Frumoase poze ati pus.
    Ma gandeam ca nu ratati concertul. Si ati fost si un rocker adevarat. Ati fost la Golden Circle, in picioare.
    Multumim pentru poze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.