Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

http://www.youtube.com/watch?v=sQSMxx7OKWc&feature=related

1. Nimeni întreg la minte nu poate contesta calităţile de boxer ale lui Lucian Bute. E dăruit de natură şi realmente impresionant ca sportiv.

2. Nimeni nu poate contesta, dacă are acces la Internet, că Lucian Bute n-a boxat până acum cu oameni de top ai categoriei şi că a beneficiat de carne de tun plătită la kil.

3. Nimeni nu poate contesta bunul simţ al campionului. Are şapte ani de-acasă şi o modestie stranie pentru poziţia socială pe care a atins-o şi vremurile pe care le trăim.

Dar…

1. Nimeni, iar Elena Udrea a aflat asta pe pielea ei, nu poate cumpăra, nici măcar pe fonduri europene, simpatia/respectul oamenilor obişnuiţi; cel mult voturile lor.

2. Nimeni, din toţi cei cu capul pe umeri, nu poate să nu vadă că s-a organizat, pe bani publici şi cu greţoasa complicitate a “apoliticului” trust Mediapro, o şuşanea.

3. Nimeni nu-l poate acuza pe Traian Băsescu de lipsa flerului politic. A pus slugile să facă gala, a stat acasă ca boierul şi a testat cât lipici la public are blonda lui favorită.

UPDATE: Trasă la faţă şi lipsită de entuziasm, dar previzibilă, Elena Udrea tocmai a terminat de raportat succesul potocaliu la hectar, de dat vina pe Dan Voiculescu şi de umflat cifrele (chestie de obişnuinţă). Luaţi ratingurile de aseară, nu minute de aur mincinoase trâmbiţate de propaganda portocalie, înmulţiţi punctul de audienţă cu 120.000 oameni şi, dacă vă rezultă 4,5 milioane privitori înseamnă că aţi copiat la bacalaureat. Cât despre promovarea frunzei, pe bani europeni şi de la Hidroelectrica & Transgaz, în România, asta e de antologia monială a marketingului. 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Banii publici nu pot cumpăra chiar tot

  1. Eu chiar am avut uneori,în putinele minute cât a durat meciul,senzatia că asist la o farsă;pe bani foarte multi,bani care(cel putin o parte)puteau avea o destinatie mai„adevărată”.Ca să nu mai vorbim de frunza aceea parcă ostentativ afisată.Cred că dacă ar fi avut cineva imaginatie,am fi văzut si un tatuaj cu ea.

  2. Probabil ca Ward,Froch,Pavlick,Hopkins cei mai rasariti la aceasta categorie aveau bilete prin sindicat la bai si n-au putut onora aceasta gala.
    Mendy s-a sacrificat pana la urma sa pozeze in mascariciul serii.

  3. Foarte bine spus despre “apoliticul” trust Mediapro.
    Oare Traian Băsescu mai avea nevoie de o astfel de testare? Înseamnă că e mult mai slab decât zic unii, şi-i… doar consilierii de el. Şi iar mă întreb care-s creierele malefice…

    Tehnic, eu nu pot comenta, că-s pe dinafară, ba chiar consider o porcărie acest sport, în care te bucuri că l-ai lovit pe unul şi nu se mai poate ridica! ❓
    Pot însă să spun ce am observat în timp, în diferite conjuncturi ( la televizor, evident ): Bute e, într-adevăr, băiatul de la ţară cu mult bun-simţ, iar Doroftei, un soi de mârlan arogant. Strict dpdv al comportamentului afişat.

  4. Lucian Bute a facut un gest de politete, pentru ca si-a dorit foarte mult un meci in Romania dar sa nu uitam ca madam’ Udrea nu a venit cu bani de la Cocos, ci din bugetul de stat, asa ca singurul ei “merit” e ca a organizat. Si parca erau si niste bani de la Hidroelectrica, nu? Deci cam tot de la stat…

  5. Udrea avea acea mişcare nervoasă din buze pe care n-o putea controla nici în faţa comisiei parlamentare care a anchetat-o.

  6. Bute si mai ales clubul canadian au invatat ceva din experienta cu Doroftei. totul trebuie dozat ,cantarit, aranjat in doze pentru a putea scoate bani tot mai multi din fiecare gala. Bubka nu sarea niciodata record mondial daca nu erau bani foarte multi si nu de prea multe ori intr-un an. Bute a inteles si mulge sistemul cat se poate. de ce sa ajungi ca Muhamad Ali cu parkinson si sarac lipit?! ca o parte din banii aia au venit de la buget asta e alta chestie, foarte politizata,dar nu cred ca e ceva ilegal, pentru raman urme si nu mai risca nimeni. despre banii europeni stie OLAF mai bine. istoria il va pastra pe Bute campion mondial. mai stie cineva cu cine s-a batut Mihai Leu? nu. a ramas campion mondial cu gloria aferenta

  7. este “darul” nostru ca romani sa stricam aproape tot ce e frumos. Noi organizam evenimente nu pentru ca trebuie, ca merita campionul sau ca asa e firesc intr-o tara care se vrea moderna, ci pentru o propaganda infecta a unor politicieni ce si-au depasit cu mult limita bunului simt. Vor veni alegeri fraudate, vor veni ani grei.

  8. De unde pana unde a scos-o pe asta cu “Antenele”? Astia chiar sunt obsedati. Sau poate o fi si asta o tactica…

  9. Odată şi-odată, o răspunde şi Dan Voiculescu atâtor băgări în seamă. Sper să prind loc în primele rânduri.

  10. Tre’ sa recunosc ca duduia are nervii tari, alta se pisa pe ea! Desi vroia sa para ostenita de trebile tarii dar multumita de rezultat, duduia a mai sutat o data-n antene, asa, ca sa nu-si iasa din mana si ca sa abata atentia, conform cu invataturile de baza! Oricum “omul” care se pretinde a fi, n-a folosit banii de-acasa, a folosit bani ue primiti de minister, deci politicul e subinteles, dar probabil ne considera idioti! Bute le-a dat programul publicitar peste cap, obreja a incremenit cand l-a vazut pe negrisor cazand palanca la pamant, imaginile sunt de exceptie! Planul era altul, ca asa-i in box! Bute insa pare a fi prea bun pt vremurile si tara asta! Ca om, zic!

  11. Astia la un cuvant ..mai adauga si cuvintele Antena sau Voiculescu.
    Clar nu sunt normali la cap..
    iar faza cu audienta umflata e ceva caracteristic si pt trustul “apolitic”

  12. Lucian Bute un roman adevarat cu bun simt si respect . Pentru unii care dupa cateva beri ingurgitate viseaza frumos vreau sa ii indrum spre sfantul google si o minima documentare…centura lui Bute e un soi de uefa intertoto adica foarte mica…valoarea lui Bute se va vedea in momentul unificarii centurilor ii doresc succes. Pentru cei care se vor infuria vezi lista plina de no name. Daca vorbim despre box sa amintim faptul ca lovitura primita de Jean Paul Mendy a fost nimic pe langa directa primita in figura de Elena Udrea la incheierea meciului. Base publicul ti-a trimes ,,eleva,, la podea in runda a 5-a cu o directa de dreapta. Stiu ca acum ti-ai pus sortul pe tine si te antrenezi in fata oglinzii scrasnind din dinti ,,-Nu pot sa-i uit pe Romanii care mi-au huiduit protejata…,,dar in viata e ca in box,o clipa de neatentie te trimete la podea.

  13. Intrebare: este Dan Voiculescu obligat sa sustina financiar, din bani proprii, gala unui mare sportiv? Nu cumva e intai treaba statului? Iar pe stat nu cumva nu ar trebui sa il intereseze ce face un privat cu banii lui? Pana una alta si Voiculescu plateste taxe si impozite catre stat (multe sau putine, nu ma intereseaza).

  14. Ce bine imi pare ca ai reactionat!Eu vroiam sa ii reamintesc Elenei Udrea tot ce au facut antenele la inundatii ,ca de exemplu , ele nu sunt platite ca sa faca treaba asta,guvernul e platit din bani publici ca sa isi faca datoria fata de tara.

  15. Cam asa se sumarizeaza ceea ce imi spun niste colegi francezi/canadieni cand le explic de ce s-a huduit.

  16. lăsând-o la o parte pe udrea, care mie numai greaţă reuşeşte să îmi inspire, un gust al dracului de amar mi-au lăsat declaraţiile de după meci ale lui Doroftei, care declaraţii nu prea aveau nimic în comun cu fair-play-ul sau cu decenţa.
    am zis că o las baltă pe blondă, dar nu pot să nu o laud, pentru că aplicarea frunzei cu bucluc (care frunză, pe lângă că-i cea mai costisitoare frunză inventată până acum, nu-i bună la absolut nimic, că nici măcar cu fotosinteza nu le are)va aduce la turişti în ţara asta de nu o să mai încapă. eu aş fi preferat să-şi pună logo-ul ăla stupid în frunte, că rezultatul ar fi fost tot acelaşi (adică zero) şi cred că ar fi costat ceva mai puţin.

  17. De ce numai Antena 3?
    Pensionarii, profesorii, medicii, bolnavii, handicapatii, mamicutele care se ambitioneaza sa nasca copii, somerii care nu vor sa munceasca desi guvernul le creeaza locuri de munca, etc, nu sunt vinovati?!

  18. uite, mergând chiar mai departe decât udrea, eu bănuiesc că antenele şi Voiculescu sunt principalii vinovaţi pentru că ţara e condusă de o hahaleră alcoolizată, că miniştrii sunt cam retardaţi de felul lor şi că pedele-ii sunt o şleahtă de lepre.

  19. o să fiu un pic pe lângă subiect, iar pentru asta îmi cer scuze de pe acum; cineva de prin blogosferă, sătul de frunză ca şi mine şi ca mulţi alţii, s-a gândit să iniţieze o campanie prin care să promoveze un alt simbol. eu zic că e o iniţiativă de luat în seamă.

  20. Cacatii de la pro tv au bagat dupa fiecare 3 minute de runda, pauza de publicitate, ceea ce personal n am vazut in viata mea la un eveniment de box sau sportiv in general. Este foarte interesant de vazut si ce se intampla intre runde, dar Sarbu murea de foame daca nu mai incasa niste bani pe reclamele alea.

    si faza cu imnurile cantate la voce…mai rar asa taranie

  21. Imi pare rau d Lucian ca sa inhaitat cu asemenea lepre,gen udrea,obreja. . .nu pot uita pe cocalaru de obreja cum se baga in toate pozele cu Bute si cum ii sufla lui Lucian cui sa multumeasca. De ce sa fiu eu mandru ca fufa de udrea a organizat meciul,nu a facuto gratis. A vrut voturi si recunostinta?…a primit

  22. Mai rămânea să vopsească ringul în portocaliu şi să pună pe spatele lui Bute „Votaţi PDL!” şi ar fi fost tacâmul complet.

  23. Victor PRO TV a avut 4.5 mil de telespectatori im minutul de aur de la ora 23:21 la nivel national in timp ce tu cred ca ai prezentat datele la nivel urban.

    Tot comunicatul aici

  24. Ma scuzi Victor. . .da am uitat un lucru ce ma doare. Pentru cei ce dau cu pietre in Doroftei. Oare asa o sa faceti maine si cu Bute? Amandoi sunt 2 mari campioni,disputele lor nu trebuie sa intereseze pe nimeni.

  25. Asta am apreciat si eu la Bute, modestia, faptul ca succesul si faima de care se bucura nu l-au facut sa-si piarda capul.
    Mie imi place mult si cum vorbeste, l-am vazut dupa meci si apoi la conferinta de presa, un adevarat exemplu de comportament si ca sportiv dar si ca om.
    In rest, felicitari pentru victorie!

  26. ce vreau sa mai remarc:
    din cand in cand apar ‘intoxicari’pt., evident, decredibilizare.

    chestia aia cu mailul primit de Radu Tudor despre bacul lui Funeriu e un astfel de caz.
    si au mai fost cateva .atentie, s-ar putea sa urmeze si un efect ca in Petrica si lupul, sa nu mai creada nimeni nimic.

    oricum, vad un inceput de coagulare a unor atacuri de pe mai multe fronturi.se adauga obscurul radu banciu, proaspat racolat, guess where?, labe1tv care deja am inteles ca a inceput sa-si verse balele.

    raspunsul primit de udrea la gala face cat 100labe1tv.

  27. Mie-mi place ca din toata treaba asta
    a iesit pe castig toata lumea:
    iubitorii de Bute l-au vazut pe Bute,
    iubitorii de bani publici au incasat bani publici,
    iar noi, restul, care numa’ o uram pe Leana Cocos,
    am asistat la autoterfelirea fiintei la audientele ALEA. =))
    Braaaaaaavo, braaaaaaavo!
    Pfffff, duaaamne, ca mare ti-e puterea! 😀
    Opozitie sa fii in tara asta, n-ai ce campanie mai reusita sa faci!
    (Asta cum se traduce, ca opozitia risipeste involuntar
    banii publici pe campanii anti-Leana Cocos? =)) )

  28. @Andy: 1. cand pui obiective de rating intr-un contract, il faci pe mediu, nu pe varful dintr-un minut. 2. Pro TV minte. ca beneficiar de audiente, stiu (si stie oricine din piata) ca acestea se numara numai in urban. deci nationalul invocat de trustul Mediapro, care include si ruraul, pur si simplu, nu exista. e ca si cum s-ar apuca sa dea toata lumea comunicate ca-si calculeaza audienta prin extrapolare, desi o masoara doar in orase 🙂
    @vlad: si-n SUA se canta la voce imnul la marile evenimente, nu vad nimic nefiresc

  29. Adversarii nu sant alesi de Bute.Dar si in alegerea lor se fac manareli.Nu este pentru prima data in box.Bute are talent si forta.Dar as vrea sa vad un meci cu un contrincant adevarat.Negrutul asta paraca a facut pe sacul de box.Cine la ales pt Bute ?

  30. M-ar fi interesat meciul lui Bute.

    Dar in momentul in care s-a afisat alaturi de urdoarea aia ordinara, s-a terminat tot respectul pe care il aveam fata de el.

    Daca NU era la ProTV si n-ar fi fost naclait de basescozitate, m-ar fi interesat momentul sportiv.

    N-am inteles nici de ce promoveaza frunza in interiorul tarii, ca teoretic banii veneau de la straini… sa faca romanii turism in Romania si sa nu mai plece in Antalia, sau cum?!

    Rezumat: un cacat, ca orice ajunge sa fie atins de basescozitatea asta imputita.

  31. Boxul , in opinia mea , e un sport de rahat . Cum dracului sa te duci la final sa il pupi pe ala care s-a straduit sa-ti faca praf ficatul si sa-ti sparga maxilarul ? Ca sa fie rahatul mai mare , s-au inventat tot felul de centuri de nu mai stii care este de fapt cel mai bun din lume la o anume categorie . Asa ca orice baiat mai istet si cu pumnul tare are cate o centura . Este ca la italieni , orice posesor de barca se numeste capitan iar ala care-i porneste motorul este nici mai mult nici mai putin decat sef mecanic .

  32. Bine punctat, astea sunt si parerile mele. Si eu cred la fel despre Bute, e un boxer bun da’ s-a batut numai cu diletanti. Ma enervez cand vad cati oameni pun botul la susanelele evidente organizate de hienele astea de la stat si de la privatii “apolitici”. Si Doroftei are dreptate chiar daca e si invidios pe de alta parte, Mendy a venit sa ia banii si atat. Bute e un campion dar la amatori. Toate meciurile mi s-au parut regizate ca sa castige romanii.

    P.S.: Ma mai enerveaza cat irealism, lipsa de perspicacitate si mentalitate primitiva vad la oamenii din jur! Udrea merita huiduita cel putin un minut din toti plamanii! Macar atat!

  33. bute… probabil ca are bun simt de suprafata care invaluie un caracter mizerabil de lacheu la curtea borfasilor si criminalilor ajunsi imparati.
    e mult mai simplu sa lingi picioarele porcilor care dicteaza in tara asta decit sa ai demnitatea celui care-si apara moral poporul din care se trage

    pt mine bute este un mare nimic, un om fara coloana vertebrala care si-a tradat natia

    a avut dreptate Doroftei: e un prefacut ahtiat dupa bani

  34. wow!
    hai sa stergem pe jos cu rezultatul lui Bute doar ca se gasesc niste comentatori care cred ca a fost aranjat meciul. Pariu cu fiecare dintre cei care cred ca s-a aranjat meciul ca ei nu rezista 3 min sa dea ture ringului dar sa mai si boxeze. Cu berea in mana si cu ragaiala in coltul gurii toata lumea se pricepe la sport.
    ca au fost si pedelei p-acolo…asta e, oricare era la putere isi asuma organizarea galei ca o reusita a lor.
    avem un multiplu campion mondial si ar trebui sa fie sarbatoare nationala o luna intr-o tara in care exista “comentatori” care isi scutesc copiii de orele de sport.

  35. Nu vreau sa supar pe nimeni dar mie meciul nu mi-a spus mare lucru.Sper ca in viitor sa nu iasa la iveala ceva magarii politice si nu sportivitate.Lucian am impresia ca parca spunea ceva sau nu am perceput eu bine anumite momente.Dupa mine nu mai vine veci in romania sa faca meciuri.Dar cum se spune vom trai si vom vedea.

  36. Am revenit sa ma marturisesc, ca ma mustra constiinta: in 24 de ore am inteles ca, in ticalosia mea, mai mult m-au bucurat huiduielile la adresa duduii, decat victoria lui bute. Da, sunt nemernic si nedrept, stiu. Si-mi mai place si boxul!

  37. 1.eu propun asa: toti care considera ca bute a boxat cu fite-cine… sa se urce ei in ring… si sa castige… alfel… decent, ar fi sa taca.
    2.nu imi place reactia lui doroftei.. e fix ca cea a lui mircea lucescu sau boloni vs de echipe romanesti sau chiar nationala… ar tre sa aiba mai mult respect unii fata de altii.
    3. udrea nu trebuia huiduita… era doar o simpatizanta a ei. 😀
    4. pro tv sucks. cine stie cunoaste.

  38. ba eu cred ca ratingurile sunt reale.s-au uitat votantii lui basescu din diaspora..aia de au votat in 3 minute…la cate 5-6-7 televizoare simultan..nu credeam ca bute o sa accepte dealul..frate,facem gala,da, ne pupi si tu un pic in dos..ca noi suntem deja in campanie electorala!!!la madam udrea..nu ma mai mira nimik..atat anduranta la terfeleli…nu are nici macar un puscarias uns cu toate alifiile.pe blogul ei se bate cu pumnul in piept..pentru organizarea galei.intersant e..ca nu aminteste de nici o suma cheltuita.ca si cum s-a organizat gala..singura.as intreba-o eu.dar pana ,,ma modereaza,, administratorul blogului..imbatraneste Bute.si se claseaza cazul.

  39. revazand filmuletul postat de tine , la sec. 48,49, 50 se vede cum disperatul de Obreja îi reaminteste lui Bute, cam asa am citit pe buze, “la doamna… la doamna…”, trebuia sa-i multumeasca.
    1.de cand se confunda un minister cu persoana respectiva?
    2.Bute e inca un copil cu suflet mare, pacat de “capusele” din jurul lui…in afara de calitatea lui de fost boxer, Obreja e portavocea cui?

  40. Eu ma trezesc mai greu. Unde au fost Dolph Lundgren şi Cuba Gooding, jr? M-au omorit de cap vuvuzelele PRO si nu mi i-au arătat. Ah, să nu stea blondul suedez lîngă blonda-naţionale?!…

  41. Victor,Base iar si-a pus slugile sa dea comunicate,deci tu si cei de la antene sunteti rugati de consilieri prezidentiali pe securitate sa ramaneti in continuare canale diplomatice,ca Base e preocupat de relatia cu occidentul.Si eu care credeam ca s-a rezolvat.Altfel nu iesea fraierul sa ceara explicatii.Ii dau:c’est la procedure.voila!Ca tot era el uimit de ce se intampla.Dar nu i le dau pe toate.Nu merita.Base va detesta,dar fara voi e cam varza pe plan european.Ca de aia va ataca si va provoaca,o sa ajunga sa va pomeneasca si in somn.

  42. suntem condamnati sa ne improscam cu noroi unul pe altul. e inadmisibil sa iti bati joc de un mare campion cum e bute, sa ii terfelesti numele cum vrei tu pentru ca vi se pare ca nu a intrat adversarul in coma cand a fost facut KO. nu stim sa ne apreciem valorile. cum se ridica unul din noi, avem grija sa il tragem inapoi in ,,gloata”, pentru ca ni se pare noua ca iese din tipar, ca si cum am putea noi la fel de buni, sau chiar mai buni decat noi.

  43. @Dan: exagerezi! n-a tradat pe nimeni, si-a facut meseria si a multumit finantatorului

  44. Si se mai spune ca mass-media nu manipuleaza :). Cum apare unu’ care face reclama la iaurt, plus doi-trei oameni de media cu o idee, cum sar cohortele la unison cu sustinerea de rigoare. Dar cred ca asa la moda acum, sa spui ca Bute n-a avut adversari pe masura, ca daca nu spui asta “nu esti in randu’ lumii”. Probabil ca ne e frica sa nu cumva sa rasara din randul nostru vreunu de succes, ca sa nu parem restu de cacat. Asa, daca suntem toti niste nasoi, nu apar discrepante intre varfuri si restu’. Ce mai conteaza ca Bute a fost As si la amatori, ce mai conteaza ca primele lui meciuri la profesionisti au fost 15 victorii, toate prin K.O.? Sau de ce ar mai conta ca are 29 meciuri, 29 victorii? Pe langa asta, e un mizilic si faptul ca Mendy pana la meciul de aseara a avut 28 meciuri-28 victorii si aseara a fost prima lui infrangere.
    Printr-un noroc al sortii, Hagi, Nastase si Nadia au scapat linsajului mediatic doar pentru ca nu existau 40 televiziuni, facebook, yahoo sau twitter pe vremea lor. Cu siguranta Nastase ar fi fost un “mascarici care ne face de ras”, Nadia “o fetita talentata dar cam morocanoasa”, iar Hagi “un machedon pitic si cracanat”. Asa ca ne mandrim cu ei printre dinti, de voie de nevoie, ca n-avem incotro. Dar nu-i nimic, traim vremuri epocale, in care piatra aruncata in apa creeaza valuri instantaneu, propagate in toate directiile si care cresc exponential. Nici 24 de ore nu a trecut de la a 8-a aparare a titlului si deja unde te uiti e vizibil acelasi lucru: “Bute e tare frate, Romanas de-al nostru”, dupa care soptit intr-un foarte asemanator mod post-revolutionar, in coltul gurii, parca sfiosi sa nu ne vada careva: “…da e clar ca nu are adversari puternici..e totul marcheting”.
    Pe langa ceea ce constat, am rabdarea si tinerea de minte sa vad ce-o sa fie pe TV, ziare, net, cand Bute o sa boxeze in Vegas si o sa unifice centurile. Or sa apara si atunci aceleasi cohorte care intru smerenie o sa-si faca mea culpa si o sa recunoasca valoarea? Sau apare si atunci mosu’ la 3 minte dupa meci pe A3 si RTV vomand iar niste acuze pline de invidie, urmat fiind de “oameni de presa”, sustinatori pe net si tot alaiul de ofticati?
    In ce priveste politizarea evenimentului, sunt convins ca lui Bute “i se rupe” cine a organizat, atata timp cat el a putut sa boxeze acasa. Dupa cum chiar Victor Ciutacu a spus, “Nimeni nu-l poate acuza pe Traian Basescu de lipsa flerului politic. A pus slugile sa faca gala, a stat acasa ca boierul si a testat cât lipici la public are blonda lui favorita.”. Asa si? De ce n-a facut gala USL? De ce nu s-a implicat fundatia lui Voiculescu? De ce nu l-a organizat Gigi Becali, sau mama lu tata lu varu lu fostu coleg de camera a lu’ Nikita? Dar pentru multi e greu sa atace ceea ce a facut PDL organizand gala asta, si in acelasi timp sa faca distinctia intre evenimentul a carui caimac l-a luat PDL pe de o parte, si partea sportiva care-l include si pe Bute pe de alta parte. In loc sa ni se para penibili toti cei care ar fi putut s-o faca in locul PDL-ului si n-au facut-o, ne varsam amarul pe gala luata ca un intrag, incluzandu-l si pe Bute, pentru ca daca tot n-a boxat decat cu saci de box pana acum, lasa-l asa, cu tot cu PDL in caruta, ca-i bun de atacat…

    P.S.: Sincere felicitari Lucian Bute!

  45. Eu nu-i iubesc pe portocalii cum nu-i iubesti nici tu, da’ de bine de rau, chiar daca pe ProTV, am reusit sa vad o gala de box misto, l-am vazut pe Bute facand un meci de senzatie si am fost multumit. A fost CEVA, chiar daca asta nu compenseaza absolut deloc celelalte belele pe care le fac astia, macar pentru CEVA-ul asta (organizarea evenimentului) i-as acorda meritul.

    Cat de apolitic o fi MediaPro habar n-am, dar stiu ca Gandul face parte din trust, si din cate am vazut io nu scrie deloc rau (cred ca esti de acord cu mine).

    Frunza ca frunza, da’ sub frunza scria Romania, si gala – la care au avut victorii glorioase prin KO toti cei 3 boxeri romani, printre care un campion mondial – a fost vazuta in mai multe tari importante, deci cred ca putin renume tot a mai capatat Romania, si daca am avea si infrastructura cred ca am avea si un spike la turism.

  46. La partea cu ratingul nu ma amestec ca nu ma pricep. In schimb, apropos de miza meciului, pot confirma ca in presa canadiana de limba franceza, Mendy a fost catalogat drept “jambon” (un soi de sparring-partner). Dar cine stie, poate ca si canadezii sunt vanduti lui Voiculescu…:))

  47. @lipici: 100% de acord cu tine. Doroftei s-a crezut miezu’ din dodoashca si a crezut ca din cateva meciuri devine campion mondial. Si a facut rahatu’ praf… Acu’ face reclame la iaurt si salam. Bute e baiat destept (sau, ma rog, hai sa zicem bine sfatuit), aduna milioanele pentru batraneti linistite. Medaliile nu tin de foame. Garrincha, Zoli Crisan si Nicolae Linca (apropos, tot boxer…), trei sportivi care au murit saraci si uitati…

  48. nu am vazut meciul, ca nu suport sa ma uit la box cat despre Bute, un baiat cu un bun simt mai rara intalnit, am vazut declaratiile dupa meci si mie imi pare rau ca si-a asociat numele cu madam udrea, o si da as fi huiduit din tot sufletul daca as fi fost acolo pe madam, e o nenorocita ca si funeriu s-au pus rau de tot pe voi, vad ca tot se ia de Voiculescu, sa nu uitam ca are o fundatie care se ocupa de copii supradotati, si ca fundatia MEREU APROAPE la care si eu contribui de fiecare data, e apraope de cei care au anumite nevoi( de sanatate si ca au strans o gramada bani dupa inundatii si au construit case).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.