Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Unde fugiţi de acasă vara asta?

Unde fugiţi de acasă vara asta?

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Bogdan Teodorescu e unul dintre invitaţii mei favoriţi. Şi nu de azi, de ieri sau după ce am luat (pentru interviul cu el) Premiul APTR, ci de când m-am apucat de ocupaţia asta păcătoasă (consumatoare de nervi şi energie), dar frumoasă. Una dintre tradiţiile noastre anuale este, dată fiind calitatea lui de călător de vocaţie, ciclul Unde fugim de acasă? Vorbim despre destinaţii şi politici în domeniul tursimului de-a lungul şi de-a latul globului. Dat fiind că, măcar în ceea ce priveşte vara asta, ştiu unde fug eu cu ai mei, emisiunea vă e adresată în exclusivitate.

UPDATE: Despre femei, căsnicie şi dragoste

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Unde fugiţi de acasă vara asta?

  1. SUPER INVITAT , SUPER EMISIUNE .
    O placere fantastica sa-l vad pe acest PROFESOR , vorbind .
    Nota 10 pentru emisune , NOTA 11 pentru prestatia invitatului .
    Dle Ciutacu ar trebui sa-i dati parte din incasari 🙂 , cu asa invitat faceti rating garantat la cetateni care nu pun botul la toate intoxicarile ” oranjilor” .
    Nu e de mirare ca a-ti castigat premiul APTR tocmai pentru o emisune cu DOMNUL BOGDAN TEODORESCU .
    Am o propunere interesanta .
    Stiu ca aveti cum sa-l contactati pe AROGANTUL , pe Micul Titulescu si pe CRIN .
    Daca vreti sa va pomeneasca lumea numai de bine , faceti lobi ca DOMNUL PROFESOR BOGDAN TEODORESCU sa ajunga MINISTRU . Macar al TURISMULUI , daca nu unul mai important .
    Ma bizui pe “mana” dumneavoastra , asa cum a-ti dovedit si in cazul DOCTORULUI .
    RESPECT DOMNULE PROFESOR BOGDAN TEODORESCU .
    Respect Victor Ciutacu .

  2. Buna noapte d-le Ciutacu,

    Excelenta emisiune!
    Ma intreb cati romani obisnuiti ajung sa mearga in concedii in strainatate?!
    Greu,va spun eu…Mi-ar place sa vad Istambulul,Odessa, Soci,dar cand voi putea?!
    Desi sunt inginer,mi-am dat sufletul degeaba la job…Acum sunt “pleava societatii’,adica pensionar.Dar nu stiu ce imi rezerva viitorul-niciodata nu stii ce aduce ziua de maine,poate aduce si bucurii,nu numai necazuri.

    Il admir sincer pe dl Prof.Bogdan Teodorescu-ca profesionist si imi place foarte mult cum arata acum-ma bucur ca si-a recapatat o silueta foarte potrivita.
    Il felicit,arata excelent!

    Va doresc numai bine,
    Ioanap

  3. @vix: hai sa zicem ca am luat bac-ul al treilea pe liceu (azi, colegiu national); cand se dadea pe bune. si ca stiu in ce tara-i Soci…

  4. Ce dezamagire monumentala…turistul de profesie Bogdan Teodorescu ale carui idei nu merg mai departe de Condé Nast Traveler si suplimentul de poze colorate din DK; turist da, calator, nici pe departe. Pacat, asteptasem emisiunea cu interes.

  5. Am vzt emisiunea. .super. Ajtept ji reluarea ,si sunt de acord cu prof Teodorescu, romania nu e o tara turistica. Io am fo in germania,si la intoarcere cand intri in tara parca intri in afganistan. Vama aia urata,santurile pline de buruieni,casele prapadite,drumurile cum le stim. . .c mama naibi sa vezi aici,in germania si un closet p autostrada pare un obiectiv turistic dekt multe alte suse de pe la noi.

  6. Exuberanţa de aseară a acestui om te determină să-ţi faci bagajele şi să o tai unde vezi cu ochii.
    Inginerul, analistul, jurnalistul Bogdan Teodorescu au fost bătuţi de CĂLĂTORUL cu acelaşi nume. 🙂

  7. Concluzionez pe temele emisiunii:
    Funeriu si-a luat bacul- oral, ca sa-i “sufle cineva”. Si copii nu disperati, daca luati bac-ul “din a doua” puteti ajunge ministrul invatamantului iar daca-l luati la 25 de ani, ministru de interne.
    Iar sloganul tarii mele in turism;
    “veniti in Romania, unica tara care nu figureaza in vreun catalog de turism si care se poate vizita numai cu elicopterul !”
    Atunci , eu, un contribuabil intern si european,amarat, ma intreb pe ce s-au dus milioanele de euro pentru “promovare turistica”?

  8. O sa il contrazic pe invitatul tau in legatura cu mancarea frantuzeasca.Eu o detest.Iar ca sa vezi Parisul ,iti trebuie cel putin o luna.Slabiciunea mea in Franta:Versailles.La anul,cu siguranta voi merge.Si vreau sa iau la rand mai multe tari,nu numai una.In Romania sunt locuri frumoase:Cheile Bicazului,Maramuresul,Curtea de Arges,etc,dar nu sunt promovate .

  9. Sper că veţi găsi TOT ce ascunde FUNERIU, cu privire la studiile lui.

  10. Domnul Victor Ciutacu , eu fiind studenta la Medicina( deci buget nu foarte mare pentru orice excursie exotica) , merg un weekend in Delta Dunarii cu tatal meu , si cateva zile la Istanbul!Relativ modest as spune , comparativ cu alte domnisoare de varsta mea din showbiz-ul romanesc , nu dau nume , care ajung in zone exclusive ale lumii cum ar fi ST TROPEZ , sau alte statiunii de pe Riviera Franceza…curioasa sunt daca ar stii macar sa le localizeze pe harta …

    Toate cele bune si vacanta placuta ,
    Ioana D

  11. @Victor Ciutacu pe 8 July 2011 la 19:08
    Da’ cum să mînci motanu’ ??? Ce, te-ai “făcut” italian???
    Banzai! 😛

  12. No hi, că altceva am vrut să spui! Da’ m-am luat cu motanu’. Apropo, tot în pungă îl cazezi? 😀
    “Nenea” Teodorescu i-ar putea profesor de turism (dînsul fiind profesor de alte celea)lu’ ţiţi găbiţa! Super emisiune! Mai vreu!
    Banzai!

  13. Foarte buna intrebarea din titlu.
    As fugi si eu pe unde pare mai bine decat la noi, dar nu am cum sa fug dintr-o tara in care dupa ce un mare pugilist isi apara centura pentru a 8-a oara, principalele televiziuni se ingramadesc sa-l intrebe “cum comentati?” pe cel mai mare ofticat din domeniul respectiv. N-are sens sa fugim in alta parte pentru ca n-am avea parte de asa ceva. Cum castiga Bute un nou meci, cum sare “mosu'” cu gura mare. Il inteleg ca e ofticat de moare ca Bute deja a luat de vreo 10 ori mai multi bani decat el din box, dar sa-l acuzi ca se da la nevasta-ta, sau ca nu se bate eventual cu mama lu tata lu Tyson, doar pentru ca ai tu impresia ca challanger-ii sunt slabi, e deja dovada de disperare dusa la extrem, nu mai e oftica pur si simplu. Din cate am observat cam toti care se dau rotunzi pe langa Bute, o lasa cam moale cand incepe sa-l atace mosulica, si nu-i iau apararea. Nu te-am vazut sa te afisezi prea mult cu Bute sau sa faci referiri desa la adresa lui, dar ar fi ok sa ia atitudine persoane publice ce se bucura de admiratie in randul publicului larg, precum esti tu. Pe Mircea Badea il vedem mereu cu Bute-n sus si Bute-n jos, dar cand incepe ofticatu’ ala sa caraie prin gard plin de ciuda ca Bute a reusit ce n-a putut el sa faca, Mircea tace suspect.
    Asa ca n-am unde sa plec :). Mai bine raman aici, in tara in care Campionul spune “Marii campioni trebuie sa stie sa si piarda” (la conferinta de presa de dupa meci) si este atacat de mosu’ doar pentru ca televiziunile se ingramadesc sa-i ceara parerea la 2 minute dupa meci, de parca parerea lui ar conta.
    Atitudinea lui Bute este exceptionala, pentru ca si la conferinta de presa a ales ignoranta in ce-l priveste pe ofticat, numai ca putina sustinere publica n-ar strica. Nu de alta dar vad ca s-a impamantenit deja obiceiul asta prost, ca Bute sa fie atacat imediat dupa victorii. Stau si ma intreb ce-ar mai fi la gura ofusatului daca Bute ar pierde, daca el asa face la victorii….

  14. dl cu barba este, de departe, cel mai inteligent individ care isi gaseste un loc in media.

    asa ca iti multumesc

    vacante frumoase!

  15. @Catalin: Bute e un baiat cu bun simt, un boxer remarcabil, dar faptul ca a boxat numai cu adversari mediocri nu poate fi contestat de nimeni. as face un interviu cu el, e subiect, da’ n-am de ce sa ma afisez cu el ori sa-l apar. cand ai beneficiile unei burse de 2 milioane euro de la bugetul unui stat sarac, iti asumi si criticile.

  16. In Australia!
    E un loc mirific, dar destul de greu de ajuns.
    Nici eu nu am avut ocazia s-o vizitez inainte sa ma decid sa ma mut in AU, dar acum fiind aici…iti dau seama cat este Australia de imensa si de interesanta….ti-ar trebui multi ani de zile sa o strabati si s-o ‘absorbi’.
    Incepand de la nesfarsitele plaje si pana la desertul rosu si Alpii cu partii de schi….
    E mirific…trebuie sa incerci, daca poti.

    Cheers,
    Nick

  17. @Victor Ciutacu: Una e sa-l critici si alta e ce face Doroftei la 3 minute dupa fiecare meci al lui Bute. Din cate stiu, mosu aparea mereu cu tricolorul si spunea ca pentru tara asta face totul, ca sa fie cunoscuta Romania, si ca e mandru ca e Roman. Pai acum e alt baiat, care il urmeaza in demers. In loc sa fie bucuros si s-o dea pe ideea ca : uite dom’le ca mi-a urmat cineva drumul pe care eu l-am deschis, nu stie cum sa-l atace mai rau? Si chiar si noi, opinia publica, in frunte cu voi mass-media, nu putem sa vedem ca e un sportiv bun, chiar mai mult decat bun, ci trebuie mereu sa observam ca nu e perfect? Cati sportivi extraordinari avem noi acum incat sa incercam unui mare performer de nota 9.5, sa-i reprosam mereu ca nu-i de 10? Carne de tun or fi fost toti 29? Sau mai cu seama ultimii 8? Sunt foarte curios ce o sa mai zica mosulica dupa ce Bute va unifica centurile si va boxa si in Las Vegas. La felul cum boxeaza si rabdarea pe care o are, Bute poate foarte lejer sa mai faca ceea ce face acum inca 10 ani pentru ca nu se grabeste cu cariera. Bunul simt care-l caracterizeaza sunt convins ca este motorul care-l tine in priza din punct de vedere sportiv, chiar daca are o caruta de bani. Lucru pe care Doroftei nu l-a facut, pentru ca s-a udat la primu’ milion si papa cariera… Dar nu-i nimic, bine ca ne luam cu totii de Bute ca nu-i incarnarea lui Cassius Clay, si nu putem sa ne bucuram de ceea ce este, in masura in care este si ne face cunoscuti facand reclama Romaniei.

  18. ziua buna din insorita Africa,
    desi sunt plecat de acasa intr-un turneu de promovare a orasului meu -promovare educationala as putea spune-am urmarit via internet emisiunea dvs.cu Bogdan Teodorescu.Sincer ,e una din cele mai bune emisiuni pe care le-ati realizat pana acum-si, desi nu un mare privitor la tv lucrul acesta s-a putut observa cu ochiul liber dupa pasiunea cu care vorbea distinsul dvs invitat.Problema Romaniei cu privire la lipsa ei de promovare internationala nu este doar din 2011.Este o problema din 1990 si pana in zilele noastre.Avem nenorocul de a avea doar 3 luni de vara,si alea nu tot timpul-pentru a putea promova litoralul.Dar cam atatea le au si ai nostrii vecini -bulgarii.Ei ne bat la fundul gol in privinta numarului de turisti.
    Avem acesti Carpati care stau total ineficienti exploatati -noi mergem in Slovacia sau Austria si facem skii.Am avea turismul rural pe care il descoperi cu mare greutate pentru ca nu il stim de unde sa il apucam.Sunt acum in Tunisia -tara care m-a dezamagit profund-din toate punctele de vedere-agentia de turism o promoveaza in schimb sub alta forma-sistemul all inclusive e o comedie ieftina-comparat cu cel al Turciei-mizeria este la ea acasa,plajele pline cu alge-cu toate acestea turistii maghiari sunt in numar extrem de mare.2 avioane pline ochi cu urmasii hunilor vin de la Budapesta la Monastir si ii aduc sa isi sparga banii si sa se coaca precum racii la 45 grade.Deci,promovarea se face agresiv-cei ce comenteaza sunt apostrofati pe blogurile maghiare ca nu e chiar asa cum spun ei,ca de fapt ei au nimerit intr-un hotel prost(5 stele tunisiene fac aprox 2 stele din Romania).Deci-nu fugiti in Tunisia.Am in schimb o alta propunere Namibia-si daca nu va place safari-alegeti Malawi -sa faceti un turism de afaceri ,unde puteti cumpara livezi de banani,licii,curmali.
    In rest numai de bine

  19. Victore, sa vezi ce ne-a spus ghida noastra despre grupul saraciilor alea de la pdl:
    Au fost la rafting si cica au facut un circ pe acolo caracteristic lor.
    D-na Simona <> a fost deranjata ca un baiat de acolo i-ar fi spus ce sa faca in barca ,si a inceput cu figuri de alea ieftine, de genul << vezi mai baietica ca eu am platit rafting-ul si fac ce vreau…. La care turcul i-a spus << cucoana ai platit da nu ai platit rafting privat asa ca faci ce spun eu….
    Tipic portocaliu….
    Sau turcul de la rafting o fi angajatul antenelor….

  20. Domnule Ciutacu, am o mare curiozitate, sincera: de ce este asa de catranit Mircea Badea? Este penibil, jalnic pur si simplu… Cred ca niciun portocaliu nu este asa de suparat ca a primit votul de investitura guvernul USL!!! Sunt naucita, nu-l mai inteleg!

  21. @maria-cristina: pentru ca-i realist, nu pesedist sau penelist. si fiindca nu-i orb
    @Elena: nu vreau sa spun nimic. scriu si vorbesc, deocamdata nestingherit
    @prtender: ce-mi plac mie procesele de intentie in avans!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.