Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > A mai ramas ceva din Romania sociala?

Similar Posts

99 thoughts on “A mai ramas ceva din Romania sociala?

  1. Multumesc d-le Ciutacu si d-le Athanasiu pentru SPERANTA!

    EMISIUNE DE COLECTIE!

    Asa cum spuneam inainte de emisiune, cum s-a spus si in timpul emisiunii, o spun si acum: – oamenii care pun pasiune si simnt romaneste sunt singura solutie pentru Romania.

    Asa sa ne ajute Dumnnezeu!

    Noapte buna d-le Ciutacu si sincere felicitari!

  2. 1. O emisiune superba.
    2. Te rog adu numai invitati de calibru.
    3. Nu poate fi, asa, ca un serial?
    4. Prea scurta emisiunea.
    Fara numar.
    Da´pe Nelu; pe Nelu Botis il inviti? Da´ pe Ialomiteanu? Da´ pe Igas?
    Asa ca divertisment…

  3. PS
    Lasa-ma sa mai zic una. Si io l-am vazut pe Talmacean ala.
    Bai fratilor. io n-am crezut ca poate exista asa ceva. O splendoare; cat tot asazisul guvern plus marlanu´ luati impreuna.
    Cum zice @ Bubulea; da lectii tuturor vechilor amici. Si ii si economist…

  4. Daca se marseaza pe ideea Atanasiu-presedinte si Ponta-premier,marsez pentru viitor si eu pe ideea Antonescu-presedinte si Blaga-premier.Si vedem care pe care.Base exclus.Udrea la fel.Si vom avea doua mari partide-psd si pnl.Pdl-ul nu mai are vreo sansa.Nici macar cu denumirea.Chestiunea va fi posibila probabil dupa alegerile prezidentiale.

  5. Sunt convinsa ca pana si cei care nu va simpatizeaza, care nu impartasesc parerile, convingerile, scopurile, gandirea Dvs. si a d-lui profesor au urmarit emisiunea cu interes deosebit. Pe tot parcursul ei m-ati surprins amandoi nu numai cu inteligenta, dibacia domniilor voastre ci si prin cunostiinte solide din diferite domenii, si in mod deosebit prin cultura vasta aproape atot cuprinzatoare. Felicitari pentru emisiunea din seara aceasta!

  6. Romania sociala este cea a tiganilor si a interlopilor.Niciunde nu poti face averi imense in asa scurt timp si sa nu te intrebe nimeni nimic.Din salariul de bugetar sa iti faci viloaie si gipane sa zic asa este intradevar o minune mioritica.Va invit sa votati iarasi galetile portocalii ca sa ajunga incrucisatul asta prim ministru ,se pare ca asta vrea,si sa traiti bine.

  7. Superba emisiune!Pacat ca a fost ascuns si ignorat atata timp inainte de alegeri.Poate aveam o sansa cu un asa discurs.

  8. O emisiune SUPERBA! Nu stiu cand a trecut, parca a fost o clipa in aceasta lume de mizerie in care, acum, traim! Alexandru Athansiu capteaza atentia si toata fiinta celui care il asculta! Multumesc, inca o data, Victor, pentru aceasta emisiune de colectie!

  9. Si o sa fiu sincera pana la capat cu psd-ul:exclus in urmatorii ani Ponta-premier.Din momentul asta doar premier independent.Nu las soarta pnl-ului pe mana nimanui.Doar ca sa inlocuiesc pdl-ul cu psd-ul.Tentatia puterii va exista mereu.Sa schimb o dictatura cu alta pur si simplu nu ma intereseaza.Uite de asta sunt bune coalitiile.

  10. Sunt foarte putini oameni care pot vorbi ore in sir fara sa te plictiseasca … Domnul Athanasiu este unul dintre ei !…
    Excelenta emisiune si mai ales EXCELENT ceea ce ai spus tu la inceputul ei : ” De ce sa mai platim impozite si taxe la stat , din moment ce statul nu mai vrea sa ne ajute ” sau conform celor spuse de Basescu ” nu este obligat sa ne ajute ”…

    Felicitari !!!…

  11. De si sunt un PNL-ist convins de cite ori il ascult pe Domnul Profesor Atanasun nu pot sa ma desprind de televizor, ma uimeste inteligenta si cultura Domniei Sale.
    In rest un singur comentariu:
    Avem nevoie de a fi promovati asemenea oameni nu non valori gen base,marica anastasa, vanghelie.

  12. Constat cu parere de rau, ca inca sunt foarte multi romani care sunt impresionati de patetisme ieftine si eruditie de parada. Domnul Athanasiu ar putea sa aiba un discurs si fara sa recurga la citate din minut in minut in cel mai ostentativ mod. Dl. Athanasiu este (a fost) parte din sistem la fel ca Dl. Marga (alt personaj care impresioneaza necunoscatorii…) si nu s-a remarcat cu absolut nimic.
    De retorica declamatorie oricat de “savanta” sa fiu sincer, sunt satul.
    Cu scuzele de rigoare pt. Victor, ieri am “sarit” peste Vorbe Grele, exclusiv din cauza invitatului.

  13. nu putem obtine un ordin judecatoresc prin care atunci cand e beat, Basescu sa nu fie lasat sa vorbeasca in public sau sa exercite activitati ce tin de functia prezidentiala?

  14. N-as fi vrut sa Va supar dar …eu nu tin cu psdul, cum cre’ ca stiti de altfel astfel incat aseara as fi invitat un lider marcant al P.C.-ului. -asta daca ar fi avut timp/ar fi acceptat o astfel de provocare cum sunt mereu emisiunile Dv.

    Va Doresc Un Week-End Placut !

  15. Foarte buna emisiunea ,Victore! E un intelectual de marca profesorul Athanasiu! Ma gandeam daca ar fi sa aleg intre el si Crin pe cine as alege… Dintre el si Crin poporul reformat ce se uita la Taraf TV tot pe Basescu l-ar vota,din pacate.

  16. @Drujbaru: n-ai de ce sa te scuzi, te uiti la ce-ti face placere si gata. da’, oricate cusururi i-ai gasi, e oricum, fie si ca nivel intelectual si argumentatie logica, macar cu trei capete peste mediocrii de azi. si, cel putin la Munca, sa stii ca n-a fost un ministru rau. poate nu stralucitor, da’ sigur nu rau…

  17. “JAVREI ORDINARE” – VIA VORBE GRELE
    Pune pe cinerva să-ţi citească următoarea postare de pe blogul frumoasei şi cerebralei Stela Popa din Republica Moldova, şi chiteşte de nu cumva se va-ntâmpla aşijderea şi-n „Ţinutul Secuiesc” după „legea ta, a educaţiei”:
    Alio, 1447. „Govori na normalinom iaziche”, dar nu na „țaranscom” și „țiganscom”!
    Această postare ar trebui prezentată sau comentată pe antenele doamnei Camelia Voiculescu.
    Ce m-aş bucura !
    Dacă n-ai priceput, fă un semn intelectual cu degetul mare de la stânga strecurat binişor printre arătător şi mijlociu, să priceapă tot… rusul de la 1447.

  18. Foarte frumoasa emisiune, Victore! Bravo… Imi place cum vorbeste domnul Atanasiu.

  19. Domnule Ciutacu poate îl invitați o dată și pe Valentin Stan. Ar fi interesant să-l vedem fără laptop. 😛
    Și felicitări pentru emisiune.

  20. Sub conducerea anti-umana din ultimii 6 ani n-a mai ramas nimic din Romania sociala. De fapt, tara e condusa intr-o maniera aleatoare, intelectul celor care ne conduc nefiind capabil sa inteleaga uu minim din mecanismele care guverneaza un sistem economic cibernetic, cu reactie inversa. O ascult la TV in acest moment pe cea pregatita sa ajunga prima doamna a tarii (doamne fereste, atat ne-ar mai trebui!) spunand ca “are” probleme punctuale, iar cum punctul e lipsit de dimensiune…Problemele punctuale nu sunt probleme strict localizate, sa spunem cu un anumit grad de unicitate, ci probleme care se pot rezolva in etape, in pasi, defalcate in punctul 1, punctul 2, etc. Ce putem cere acestor indivizi cu o pregatire aproximativa?! Nu inteleg de ce sunt invitati la TV cetateni care au ajuns sa faca politica din greseala, fara un minim de cultura generala, care au senzatia ca sunt “mari” daca raspuns la intrebari in sesnul caragialesc interpretat magistral de Florin Piersic: Indiferent de intrebare raspunsul era “castravetele….”
    Felicitari pentru emisiunea cu prof. univ. Atanasiu. Un intelectual de marca pe care il asculti oricand cu placere si de la care ai tot timpul ce invata. La fel de interesant e si Adrian Nastase, a carui ironie fina e greu de inteles de o lume din ce in ce mai inculta. La polul opus e un visan (nu trebuie confundat cu marele actor din Cluj, dintr-un alt Cluj decat cel facut de ras de Boc et comp.), ca si majoritatea pdl-istilor care apar pe micul ecran. Victor Eftimiu ofta: ah, maica, seralul! Acum, studiile aproximative facute la universitati gen Spiru Haret (care face de rusine pe marele nostru matematician, dascal si creator de scoli si educatie) plus lipsa celor 7 ani de-acasa guverneaza tara ! Si se vede ! Si se simte ! Situatia de azi nu este rezultatul ultimilor 20 de ani, pentru ca inainte au fost alti ani dificili (1985-1990), inaintea carora au fost ani de deschidere culturala, economica si politica lenta (1963-1971), intrerupti politic si cultural in urma vizitei lui Ceausescu in Coreea (1971), economia crescand pana in 1978, la prima scadenta a datoriei externe. Situatia dificila de azi, criza prin care trece Romania, tara care nu e in zona Euro, e rezultatul ultimelor alegeri, incepand cu cele din 2004! Daca o guvernare tip Nastase ar fi urmat duoa 2004, sunt sigur ca lucrurile ar fi decurs altfel, situatia benefica a anilor 2005-2007(8) fiind consolidata de niste profesionisti. Asa, am asistat la o conducere presedintiala (vine de la presedinte) iresponsabila care urmarea propriul interes: daramarea guvernarii Tariceanu si lichidarea PNL, in felul in care PNTCD a fost distrus. Cu un guvernator al BNR ingamfat si gol pe dinauntru, fara stiinta de carte a unui finantist autentic care stie ca orice stat creste si infloreste prin investitii, dezastrul era previzibil. Daca in anii 1992-1996 si 2000-2004 guvernul a stiut sa-l puna la punct pe guvernator, cu sprijinul probabil al presedintelui, acum el este Mahalda pentru un presedinte a carui cultura economica si politica a fost limitata de ruliul si tangajul vaporului. Cat a stat pe apa ? Din spusele lui, numai 12 ani! Nici macar marinar autentic nu a fost !

  21. sper ca domnul Alexandru Athanasiu sa ajunga intr-o zi presedinte.si un mesaj pentru guvernanti:a-ti luat pielea de pe romani.dati-le…pielea inapoi

  22. Talmaceanu trebuie adus cit mai mult la dezbateri! Dimineata,la pranz,seara si lasat sa se faca de cacao.Toti seamana atit de mult in gindire, actiuni, mod de exprimare politica si nu numai,cu Tanase Scatiul-acum m-a izbit asemanarea atitudinii fara iesire a sotiei lui Tanase cu situatia Mariei Basescu.

  23. dupa un vaporean, de ce nu am avea presedinte un profesor universitar. pe unii ii supara ca da
    citate din minut in minut. da, citeaza din mari oameni de cultura, dar intr-un context, pentru a-si sustine afirmatiile. ascultandu-l un adolescent in formare poate fi influentat pozitiv de un astfel de om, ca negativ i-a influentat basescu destul.
    dl.athanasiu ar fi un
    foarte bun presedinte al romaniei. din toate punctele de vedere. mereu ne intrebam cine i-ar putea lua locul actualului pres. ei bine, am avut o revelatie vineri seara,la emis.lui ciutacu. sa fie intr-un ceas bun pentru romania.

  24. @drujbaru
    Va uitati la ce vreti, daca nu va place ceva.E bine ales pseudonimul”drujbarau”

  25. Astia vor sa faca din nou stat feudal.Cativa PDL-isti vor sa puna mana pe tot si nu mai au mult pana sa ne inrobeasca pe toti.Asa sa-i ajute Dumnezeu!!!!

  26. Da, statul se fundamenteaza pe unitatea si solidaritatea cetatenilor dar NU si in Romania!

  27. Pot sa vad de o mie de ori in reluare,ma simt la fel si imi genereaza aceleasi ganduri.Poate daca am putea sa punem noi in ministere pe cine credem noi si ce premier am crede noi ca e cel mai bun si sa hotaram si ce presedinte sa avem…
    Sa facem o salata foarte colorata si mai ales competenta.
    Victor,tu crezi ca e vreo sansa sa vina Mos Craciun?

  28. Cum pot intra in posesia unei inregistrari a emisiunii?
    Exista varianta sa o pot downloada legal?

    Merita sa o aiba cat mai multi si sa o distribuie la cat mai multa lume.

    Multumesc.

  29. Zice astazi unul catre popor ,statul sant eu fac cum vreau eu.Pentru asa vorbe si fapte s-a inventat ghilotina.
    Ailalta zice ca tara e un santier si o ducem bine.Ea vede tara din avion.Hai mamaie la mine in mahala sa asculti glasul “boborului” o sa iti placa tot ce vei auzi.

  30. “Preşedintele PDL Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, întrucât partidele de opoziţie, PSD şi PDL, sunt de ignorat pentru că nu au programe şi se ceartă între ele”…. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni.”

    Cucoana Plescoiana are dreptate 100%! Opozitia o faceti voi, cele 2 televiziuni.
    Adica pana la venirea finutului Ponta la conducerea PDL , opozitia s-a inteles aproape perfect: au avut o motiune de cenzura victorioasa impotriva lui Emil Gascaru din Rachitele, s-au putut intelege sa aiba o optiune comuna pentru PM (Johannis) samd. Din toate astea reiese ca singurul vinovat pentru starea deplorabila a opozitiei acum, e VICTOR PONTA!
    Ce a facut concret Ponta pana acum pentru a scapa Romania de ciuma portocalie? NIMIC!
    Trebuie sa fim orbi sa credem ca va face vreodata ceva. Ponta face blatul din 6 dec 2009
    al nasicului Georgica Maior SRIstul .
    Pana nu scapam de Ponta si de clanul Maior (senior si junior) de la butoanele de comanda ale “rosiilor” nu vom putea avea PSDul intr-o opozitie sincera.
    Ceva imi spune mie ca oranjgutanii sunt Disperati din cauza voastra. La mai mare, Victore !

  31. Foarte buna emisiunea. Subscriu si eu la opiniile exprimate in mod favorabil. Oameni de acest calibru merita sa apara mai des pe ”sticla”. Avem nevoie de persoane care au capaciatatea de a gandi cu mintea lor si de a fi, in acelasi timp, si civilizati!
    Chiar daca nu apreciem convingerile politice ale cuiva, putem aprecia prestanta! Adica, exact ceea ce lipseste multora care populeaza aceasta patrie…

  32. Ponta e vandut PDL-istilor si asta O STIE TOATA LUMEA CARE NU ASCULTA PROPAGANDA CRETINOIDA !!!
    Merge pe burta pentru ca ii convine de minune … Mai face niste ” piruete ” din cand in cand pe la tv … si atat !!!

  33. Am trecut la politica “prea sociala” la politica “deloc sociala”…de fapt asta a fost tactica portocaliilor de cand a cazut blestemul pe noi sa-i avem la conducerea tarii,de la o extrema la alta fara sa aiba cea mai mica tresarire functie de cum le este lor interesul de moment.

  34. DA de data aceasta,si VICTORAS a fost la inaltime, iar Dl. Profesor Athanasiu a fost ,ceea ce avem intradevar nevoie dupa aceasta impostura grosolana,dupa aceasta sarabanda de minciuni si ordinarii.Nec plus Ultra !

  35. Stiu ca sunt in afara discutiei, dar am ajuns sa fim condusi de toti Papusarii, masonii, si toate taraturile pamantului, in dorinta de a face un leu in plus…Romanii au ajuns sa isi vanda sufletele pe nimic, ca apoi sa le vrea innapoi, dar abia atunci realizeaza cu ce moneda au platit…

  36. CE SE INTIMPLA ? DACA TOATA OPOZITIA DEMISIONEAZA DIN AMBELE CAMERE ALE PARLAMENTULUI? FARA A MAI NOMINALIZA PARTIDELE DIN OPOZITIE ALTI CANDIDATII SA LASE PORTOCALELE SA FACA CE VOR CA ORICUM IN PRIMAVARA E RASCOALA ,SA CULEAGA EI ROADELE INTELIGENTEI LOR .APP, DONATII PT O ARCA NU SE FAC CA ,, CIRMACI AU CU LIVRET VALABIL EXCROCU VA SALUTA SI ASTEAPTA 1 RASPUNS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.