Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Luati-i toti boii de la bicicleta lu’ Jack!

Luati-i toti boii de la bicicleta lu’ Jack!


Ion Cristoiu i-a facut o juma’ de apologie lui Corneliu Zelea Codreanu (pentru una intreaga n-are oua) in emisiunea Eugeniei Voda, iar CNA, supus presiunii publice a lobby-ului evreiesc, a incercat sa se scoata: a somat (nu amendat!) postul public de televiziune, pe motiv ca realizatoarea n-ar fi asigurat pluralismul opiniilor. Ca Ion Cristoiu este un provocator rasuflat cu porniri antisemite de parada care se hraneste din controversele generate si ca nu mai dau doi bani pe el, din motive pe care nu le mai rescriu, nu-i nici un secret. Dar a sanctiona (fie si platonic, de ochii lumii, ca nu-i sare un ban Eugeniei Voda din buzunar) o emisiune si un post de televiziune (oricum jenant si inexistent in piata) pentru ca n-a avut si parerea unei a treia persoane intr-o emisiune de doi, doar fiindca membrilor CNA le tremura chilotii in fata evreimii, e dovada totalei atrofieri a constiintelor, ca de creiere la purtator nu-i mai suspectez de multa vreme. Ion Cristoiu disident ne mai lipsea!

UPDATE: Din punct de vedere al exercitarii meseriei de jurnalist, dar si daca privim din unghiul libertatii de expresie, Ion Cristoiu are perfecta dreptate. Decizia, luata la alibi de niste neimpliniti profesional, e grotesca.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

99 thoughts on “Luati-i toti boii de la bicicleta lu’ Jack!

  1. Poate ca o fi off-topic, dar faptul ca niste dobitoci cum sunt cei de la putere si sustinatorii lor iau tot mai des in gura cuvinte nationaliste nu ar trebui sa ne impiedice pe noi cei cu judecata normala de la a discerne ce e sau a fost bun si ce e sau a fost rau in istoria neamului nostru. Despre patriotismul lor, eu una m-am convins si stau marturie toate declaratiile de iubire atat ale lui Basescu cat si ale acolitilor sai, nu? Ca ne iubesc de mor cu totii, dar nu s-ar supara daca ati sterge-o din tara sau ati mai iesi asa “pe cale naturala” din sistem.

    Nu cred ca e cazul, si din acest motiv poate ca am reactionat si atat de sentimental de 1 decembrie, sa ii lasam sa ne balacareasca in chiar intimitatea noastra. Cristoiu e un mic NOBODY, care in curand va fi eliminat de pe piata ca o piatra la bila. Nu cred o iota din discursul mai nou patriot cu tenta nationalista a celor care se lupta ca istoria si geografia neamului meu sa fie predate in maghiara, si sunt o absolventa a unei scoli germane, in care s-a predat mai tot in afara de aceste materii, limba si literatura si gramatica limbii romane in germana. E doar un alt tertip in disperarea lor.

    Disperarea mea este: nu mai vreau sa votez impotriva, vreau sa votez si eu dupa 20 de ani PENTRU cineva. Se poate?

  2. Am şi io o nelămurire: musiu Jack, ăsta s-o fi scrântit mai de multişor, ori era tot timpu’ aşa? Chiar începe să mi se acrească de nişte deontologi… Numa’ că n-am ajuns io mogul să pot angaja… 🙂

  3. Maestrul Cristoiu n-a rezistat tentatiei si s-a alaturat “maestrilor” PDL. Maestrii hotiei, maestrii penibilului, maestrii slugarniciei, maestrii ipocriziei si nu in ultimul rand,doamnelor si domnilor, maestrii tupeului.

    CNA n-a putu dormi noaptea de grija lipsei pluralitatii de idei dar nu-mi aduc aminte ca acelasi CNA sa se fi sesizat si in cazul emisiunii unde, “Nimenipelume” il denigra pe Adrian Paunescu fara sa fie asigurata “pluralitatea de idei “, chiar in ziua funeraliilor marelui poet. Sau poate ma insel ?

  4. Maestrul jack este defapt un mic pomanagiu… Prin anii ’90, cand cu tineretul liber, s-a bucurat sa scoata ziaruul 3 luni din munca studentilor “recrutati” chipurile de mnealui, dupa care a dat afara 95% din personalul cu care isi scria gratis ziarul ,n-a platit nimanui niciun franc si a luat-o la goana,ascunzandu-se de furia noastra in spatele gigantic al fratilor Padure … Asta era Cristoiu in 94, tot asta e si acum, doar ceva mai skilled cand vine vorba de dat la gioale.
    Cat priveste emisiunea dnei Voda, sunt 100% de acord cu Victor Ciutacu si cu pozitia din blog. Oricat de meschin si insuportabil imi e mie Cristoiu, CNA nu are dreptate.

  5. D/le Ciutacu,
    Nu am inteles foarte exact la ace anume va refereati in momentul in care ati spus ca Cristoiu avea dreptate.
    Citind transcriptul mi-am dat seama ca nu are dreptate deloc. Si eu am studiat destul de profund tema Holocaustului din Romania si nu as putea afirma lucrurile pe care le sugereaza Cristoiu. Condreanu nu a fost corupt, insa a avut un cult pentru violenta. Nu a furat, insa a semanat intoleranta pe oriunde mergea.

    Legionarii au deplasat accentul dinspre zona puterii spre cea a revoltei şi dinspre dominaţia apoliticului spre afirmarea spiritualităţii româneşti. În contrast cu mişcãrile fasciste din Italia şi Germania, areligioase sau antireligioase în esenţã, Legiunea putea fi considerată o mişcare de renaştere religioasã sau, poate mai exact, o mişcare de regenerare cu conotaţii religioase.

    Or, tocmai acest aspect este mai periculos. Mai grava decat coruptia este aruncarea unei mase de oameni intr-un cult al mortii. Aceasta inseamna ca Codreanu a avut onoare?

  6. Victor,nu vrei sa postezi nimic in legatura cu evenimentele de azi.E decizia ta,dar cred ca multi sunt socati.Ce face Ponta?O GAFA IMENSA.Daca trece la putere ,isi ingroapa partidul,multi psd-isti se vor orienta catre Crin Antonescu.Iar aderarea la spatiul Schengen tot nu va avea loc.Daca isi asuma asemenea esecuri,problema lui.

  7. @Pro Atitudine: Cristoiu are dreptate in privinta justificarii puerile a somatiei CNA (fiindca nu poti cere pluralism de idei intr-o emisiune-interviu), nu in elogiile lui iresponsabile pentru unul dintre parintii extremismului romanesc
    @Irina: nu ma ocup numai de blog, ca nu ma plateste mogulu’ sa stau si sa rup Netu’. iar consultarile lu’ Base chiar ma lasa rece. ma vad cu Ponta la Gadea si-i spun acolo ce-i de zis. hai sa nu exageram cu pesedistii care dau navala la picioarele lu’ Crin.

  8. Uffff, incurcate-s uneori Caile Domnului , dar si logica voastra , cateodata , Victore …! 🙄

  9. Ati spus tot ce era de spus. Prin atitudinea lui, Cristoiu s-a compromis iremediabil. Un oportunist, nimic mai mult!

  10. Inteleg ca ai tu un meci cu CNA, ca altfel evreul din tine ar fi sarit ca muscat de lup. Dupa tine Cristoiu e antisemit. Inteleg ca esti evreu, dar fii macar gazetar. Cristoiu a spus doar ca n-a fost corupt, nu ca i-ar impartasi atitudinea antisemita.

  11. Bre nea Ciutacule, am speranta ca ii vei trage castanele de rigoare micului Titulescu. A inceput sa patineze rau in ultima perioada. Inteleg eu ca a venit iarna, dar mai bine se duce la vanatoare ca raposatu’ sau ca mentorul lui din partid. Baiatul asta chiar n-are un consilier de imagine? Ma intreb ce-si spune seara cand se vede in reluare la tv…

    ps: legat de stirea pusa aici, n-am decat doua cuvinte: haters gonna hate!

  12. @bastos: iar eu inteleg ca esti tampit. evreul din mine nu sare-n sus fara motive serioase si tot ala a declarat public ca evreii nu rateaza nici un prilej sa se victimizeze in exces si sa scoata si un ban gramada pe chestia asta. si tot ala a spus public ca Antonescu face parte din istoria poporului romana si ca interdictia de a i se mai ridica statui e un abuz si o marsavie. aia de la CNA au sarit ca niste tampiti, de frica organizatiilor evreiesti. au adoptat o masura de o neghiobie rara. si citeste dracu’ tot ce a zis Cristoiu inainte sa incerci sa-mi dai mie lectii de jurnalism.

  13. erata: (discursul) al celor…

    Si despre CNA, tot popor de iobagi o sa ramanem, ce am si fost de fapt, pe la turci, greci, unguri, mai nou evreii de pe la FMI. Adevarul e ca ne cam place cu caciula-n mana.

    Dupa mine, nu doar CNA, ci cam toti cei care ocupa un scaun platit de stat ar trebui invatati cu forta (pixului) ce inseamna ei pentru noi cetatenii de fapt – adica o cheltuiala in plus – si care le e autoritatea si competenta, nu e prima oara cand un functionar roman se crede un mic Dumnezeu si are pornirea de a face el dreptate ca la Judecata de mai apoi.

  14. Daca ai inteles ca sunt timpit, n-ai inteles bine. Si lasa agresivitatea asta de doi lei ca poate faci impresie mai buna cu ea la tv circ. Tot n-ai contraargumentat. Cristoiu a spus ca nu era corupt Codreanu, asta nu inseamna ca e antisemit. Citeste tu tot ce a spus Cristoiu si vei vedea ca nu e de acord cu anisemitismul Capitanului. Asa ca sterge cuvantul antisemit din dreptul lui Cristoiu, daca nu vrei sa te tii de mana cu CNA-ul.

    PS Nu inteleg ce dracu sariti asa, voi astia de ajungeti vedete, de parca daca luati niste mii sau zeci de mii de euro pe luna si se uita ceva ciopor la voi sunteti si eminentele cenusii ale neamului.

  15. nu se poate propune o lege, ceva, ca CNA-ul sa poata interveni direct in emisiune, eventual cu un `eject` direct pe scaunul celui care deranjeaza.

    ar mai simplu, mai eficace, si am invata si noi in sfarsit ce inseamna statul de drept

  16. off-topic: eram sigur ca Ponta va avea o conversatie “of za recard” cu presedintele. daca nu in ajun de sarbatori,imediat dupa,la viitoarele pregatiri de alegeri. sincer,Ponta nu face nimic diferit fata de fostii lideri PSD,din acest punct de vedere. dar nu-i nimic,”suntem in linie dreapta” cum zice Boc.

  17. @bastos: ia mai du-te pana-n pizda ma-tii si nu ma mai socoti tu pe mine la card, ca nu tragem la surub impreuna!

  18. Hm, îmi place mult dna Vodă, dar nu-nţeleg de ce Cristoiu are acum trecere la d-ei. Povestea cu sancţiunea e mai mult decât idioată. E la fel ca atunci când comuniştii au scos din manulalele de istorie toată perioada în care capitaliştii ridicaseră România pe culmile bunăstării; nu mai vorbim de legionari, ne facem că n-au existat. Nu ştiu ce anume a spus Cristoiu despre Zelea Codreanu, nici nu mă prea interesează (deşi regret că nu pot urmări toate emisiunile dnei Vodă!), dar evereimea sunt convinsă că – exact ca ungărimea de la ea de acasă – nu mai poate de vorbele lui Jack (!). Cred că mai mult i-ar interesa un eventual “vrej de fasole”!
    Mai degrabă i-aş bănui de o eventuală “reclamă” pe ceneişti.

  19. ok,o parte se vor orienta in acea directie,multi se vor abtine si poate se vor indeparta de politica,pentru ca nu exista coerenta in opozitie.Gata,te-am plictisit destul.

  20. @adrian cosmin
    Ma bucur ca ati fost sincer si acesta e un lucru bun pentru Dvs.
    Cu stima,
    Ioanap

  21. Ponta in fata oglinzii isi incepe ora zilnica de exercitiu oratoric:
    “Oglinda, oglinjoara cine e cel mai “titulescu” din tara? Hai,fa nu fa pe toanta, sunt eu, nu?”
    Se uita admirativ la imaginea din oglinda si apoi cu o voce hotarata incepe:
    “Nimic nu-l sperie mai tare pe Băsescu Scaraoţchi decât ideea că se unesc împotriva lui cei pe care nu-i poate nici cumpăra (cu indexul isi impunge sternul cu mandrie), nici aresta! (…) Cred că trebuie să-l trimitem la dracu’, normal.”
    Cateva secunde de adanca reflexie dupa care incepe din nou:
    ” Să nu-l mai ascultăm orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun ca el.”

    Ultimele cuvinte sunt estompate de ring-ul telefonului celular…

    VPonta: (isi drege usor glasul si raspunde mieros) Alo? Cu cine vorbesc?
    TBasescu: Sunt EU tzancule, vezi ca in juma de ora poshtim un Johnny la mine la Cotroceni si esti si tu pe lista. De nu esti punctual, te tai!
    VPonta: (la fel de mieros) “Calaule! Bine, ma imbr…” nu apuca sa termine ca basescu ii inchide telefonul. Se uita derutat in oglinda, si apoi rosteste grabit dintr-o suflare restul discursului intrerupt:
    ” Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la dracu’!”
    Multumit isi trimite o “bezea” in oglinda si apoi fuge grabit la sifonier murmurand in barba “mai am 20 de minute…., prinde bine ca subsemnatul e asul raliurilor, ei?”

  22. SA MA PUPE IN CUR CNA, DAR MAI ALES EVREIMEA!

    Fapt: In Romania, 85% din televiziuni difuzeaza zilnic nenumarate emisiunu cu tigani, despre tigani si pentru tigani.

    Fapt: Tema importanta de dezbatere publica si la nivel politic este ce nume ar trebui sa aiba comunitatea cu pricina: Rromi sau Tigani.

    Fapt: Parlamentar European din partea Romaniei, vorbeste de cateva ori pe luna in mod public despre autonomia maghiarilor.

    Tinand cont de lucrurile aste dar si de multe altele, sa inteleg ca acum s-a ofuscat draga si evreimea?!?! Vai!! Ce nu le-a convenit? Am urmarit foarte atent emisiunea cu pricina in care Cristoiu a vorbit DOAR despre patriotismul si dragostea de tara ale lui Codreanu. Unde e problema? A vorbit cumva despre nemerniciile pe care le faceau legionarii? Sunt de acord cu ce a spus Cristoiu si nu inteleg de ce trebuie sa sara de cur in sus orice minoritate din tara asta.
    Ar trebui cumva sa ma incep sa ma simt penibil pentru ca sunt cetatean Roman de etnie Romana si m-am nascut, crescut si actualmente locuiesc in Romania? Eu cred ca la cate “probleme” au (sau daca nu ai isi creeaza singuri) tiganii, maghiarii si mai noi evreii, eu ar trebui sa tac naibii din gura si sa inghit tot ce vor minoritatile…ca de-aia suntem majoritate, sa facem precum vrea minoritatea, nu?
    DA! Corneliu Zelea Codreanu a fost un mare patriot si si-a iubit tara mai presus de orice. Are cineva o problema cu asta? Poate a fost si pedofil, homosexual, a avut SIDA, era piroman si criminal in serie. Asa si? Cristoiu a vorbit doar despre patriotism, ca fiind una din caracteristicile acestui personaj istoric. Este amendabil asa ceva?! No comment!

    As avea si eu recomandari pentru emisiuni TV facute in ciuda CNA pentru ca oricum nu ar avea temei legal sa le amendeze:

    1) Discutii pe seama talentului si geniului militar ale lui Napoleon;
    2) Dezbateri asupra tipului de om politic vizionar in care sa se ia ca exemplu Lenin;
    3) Talentul de cantaret la harpa si maiestria in compunerea de poezii ale lui Caesar;
    4) Emisiune cu pareri pro si contra asupra talentului de scriitor al lui Adolf Hitler;
    5) Emisiune cu caracter medical in care sa fie invitati 2-3 medici si care sa discute in ce masura l-a afectat frigul si viata innecata in alcool pe Stalin, etc.
    Lista ar putea fi nesfarsita…
    Unde e problema?

    Acum vreo 10-12 ani, intr-o emisiune la TVR1, regretatul Adrian Paunescu, marele scriitor si om de cultura Roman, a facut o afirmatie pe care nu pot sa o uit niciodata, si care, in pofida faptului ca l-am admirat toata viata pentru tot ce a facut bun in Romania, m-a facut sa ma delimitez total de domnia sa in ce priveste subiectul cu pricina. Afirmatia in speta este : “Nu poti fi patriot fara sa fii nationalist”. Sunt in total dezacord cu aceasta afirmatie, cu toate ca am puterea sa ii inteleg pe cei care sincer simt asa. Si totusi, chiar daca imi iubesc tara si am tupeul sa afirm ca sunt patriot, nu inteleg ce este gresit in tot ceea ce a afirmat Cristoiu despre Codreanu. Omul era patriot. End of story. Poate ca era bine sa faca cineva o emisiune in care sa se vorbeasca si despre atrocitatile pe care le savarsesc evreii in Fasia Gaza. Vorbeste cineva despre cati Palestinieni omoara ei anual?! Ehhh…tu-i mama masi de democratie!!!!

  23. @andrei & SimP: in caz ca n-ati inteles, acest topic nu este despre Ponta
    @Catalin: mai usor cu sudalmele la adresa unei intregii etnii, ca nu suntem in cel de-al treilea Reich!

  24. Victore ai dreptate: Scuzele de rigoare ca-s
    off topic. E tare greu sa ma abtin…. io nu-sh cum puteti voi s-o faceti. Poate ca de la distanta dracu pare mai negru de cat ii…
    Cat despre on topic, nu is prea mult la curent cu ce mai face Jack. L-am lasat cu capu’ pe umeri si un om integru. De fapt era unul din favoritii mei intre jurnalisti (vorbesc de anii ’92) din nefericire vad ca s-a dat pe breazda asa de mizerabil ca mi-e greu sa il vad asa decazut. Sincer, ma doare sa citesc cat de rau a ajuns. Rest in peace, Jack!

  25. Hai ba, nu va mai topiti atata de grija lu’ ponta si a imaginii p.s.d., ca vine pieleanu si cu al’lalt si-o dreg din din sondaje… Si daca nici asa nu merge, vine crin si-i trage un discurs “plin de eleganta” cu care sa-i scoata din rahat pe pesedei.
    In rest, ramane cum am stabilit: de moguli se ocupa marinarul iar pe opozitie ramane s-o calce in picioare fetele pe tocuri, duetul Udrea-Anastase. Ca boboru’ are destul circ cu care sa stea ocupat.

  26. Da Victor, imi cer scuze, dar nu pentru cele afirmate, ci pentru ca am folosit blogul tau sa ma manifest in felul acesta.
    Am facut-o pentru ca mi se pare incredibil cum o intreaga etnie, continua sa se raporteze aproape la nesfarsit la cel de-al doilea razboi mondial. Intr-adevar, atrocitatile comise atunci au lasat urme adanci in memoria lor colectiva, dar NU sunt singurii oropsiti de soarta. Ce ar trebui sa facem noi cand vedem un Turc ca vorbeste aiurea? Sa ni se puna pata pentru ca ne-am razboit cu ei sute de ani? Ce ar trebuit sa facem cand ne jigneste un Italian? Sa ne innegrim la fata pentru ca ne-au ocupat Romanii acum 2 mii de ani? Smiorcaiala asta colectiva imediat cum apare o minuscula urma de subiect public cu privire la ce a fost in trecut e demna de compasiune.
    Apropo, acum vreo cativa ani, in Sri Lanka, un val tsunami a omorat cam 200.000 oameni, adica 10% din cati evrei a omorat Hitler in lagare. Ii vede cineva pe Sri Lankezi ca li s-a pus pata pe mama natura?!
    Orice natie din lumea asta a avut partea ei de suferinta, dar nimeni nu a facut din asta un punct de referinta la care sa apeleze de multe ori victimizandu-se in exces.
    A nu fi in stare sa acepti istoria asa cum a fost, sa stii ca ai supravietuit unor incercari aproape imposibile, si ai ajuns un popor 100% respectabil, si sa stai sa te plangi si smiorcai de cate ori apare subiectul, in loc sa fii demn si batzos pe picioare, mi se pare cel mai mare blestem al lor.

  27. Daca 80=170,de ce 1+1 n-ar fi mai mult de 2?Doar totul e portocaliu acu.Iar pe Jack n-ul mai vad de muuuuuuuuulta vreme.O zi buna!

  28. Ala din dreapta capitanului e presedintele senatului legionar?! Erau atat de extremisti legionarii nostri incat ala e tigan sadea 😀 . Vedeti ce seama cu Vali Vijelie?!

  29. Cristoiu joacă la cacialma şi să i fie ruşine că se foloseşte de românul Coreneliu Zelea Codreanu pentru aşa ceva

  30. In Olanda mai traiesc vreo 50000 de evrei, dintre care mai bine de jumate in Amsterdam. Pe cine dracu deranjeaza? Pai simplu, pe multi se pare, si la unii dintre ei nu te-ai fi asteptat. Asa e de pilda marele corifeu Friz Bolkenstein, fostul sef de la liberali (VVD), fost barosan in parlamentul european, care saptamina trecuta a publicat intr-un mare jurnal o treaba socanta: sfatul lui catre evreii traditionalisti era sa emigreze in Israel sau SUA, deoarece modul lor de a se imbraca si afisa in public este de neacceptat pentru comunitatea musulmana (de altfel numeroasa, peste milionu de tzeste) si ca pe scurt poa’sa iasa cu trosneala.

    Se pare ca omenirea nu a invatat iota din lectia celui de-al doilea razboi mondial. Multi dintre cei care au postat aici pe blog, si unii se intrebau “ce dom’le s-au ofuscat ovreii”, altul isi oferea propriile buci la pupat de parca erau sfintele moaste, nu realizeaza latenta fenomenului antisemit, dar in schimb se dau buni crestini si iubitori de oameni. Pacat.

  31. Jidani,nejidani dar sa faci apologia lui Zelea Codreanu inseamna sa fi scrintit la cap.Cristoiu cred ca a cazut,la propriu,si a facut “buba”.Ce a fost si ce a ajuns.Bine macar ca se mai “saluta” cu Nasu.Si asta a “cazut”.Dar rau!

  32. Am impresia ca in ziua de azi prea se exagereaza cu faza “politically correct”. Prea sunt toti niste sensibili: nu vorbim de holocaust, nu vorbim de legionari. Daca tot e democratie, lasa omul sa vorbeasca despre ce o vrea. Nu spunem “tigani” ca e insensibil, hai sa spunem “rrom”; nu facem glume pe seama 9/11 fiindca au murit oameni acolo; etc. Sunt o gramada de evenimente care devin subiect tabu asa aiurea. Da, s-a intamplat ceva foarte nasol in trecut, dar trebuie sa treci peste si sa-ti revii.

    Dupa cum spuneau niste binecunoscuti tipi in America: “Politically correctness is Bullshit!”

  33. Victore, tare sunt curios sa stiu daca Jack, autodeclarat anterior comunist si de stanga, a trecut la portocalism ( de stanga imprejur ), cumparat sau santajat. Poti sa ma luminezi ?

  34. O intrebare Victor. De ce s-a ultragiat evreimea, din cate stiu numele adevarat a lui era Corneliu Żieliński Codreanu. Parca e mai evreu ca al multora…?

  35. Nu stiu ce se intampla , insa cei de dinainte aveau PERSONALITATE si PUTERE sa faca ceva …
    Astazi si Ponta si Antonescu parca sunt doua virgine , frate ….
    Curva de Ponta imediat si-a ridicat fusta in fata lui Basescu !!!
    ASTIA VREM NOI SA CONDUCA TARA ???
    Mai bine Basescu , ca pe asta deja il stim si nu e asa de prefacut ca astia doi !!!
    Acum astept SA MA SCOATA PONTA din saracie ???
    VAI DE EL !!!…

  36. Esti evreu ???… Asta explica multe !!!…
    Nu ma intelege gresit … E admirativa remarca !!!

  37. @mircea: ia-l tu acasa pe Basescu, sa te scoata din saracie. noi ne descurcam si fara el
    @adrian cosmin: dupa urechea mea muzicala neexersata, Zelinski suna mai polonez, asa

  38. Avortonul de presa, mereu dispus sa fie in solda cuiva, trebuia de mult retras ca orice subprodus expirat. Un asa zis intelectual, este normal sa caute sfincter la oricine, el la randul lui declarind de galinaccea care avorta pui vii, o fi si avortonul de gegesti unul dindtre ei, iata cine confirma involutia speciilor, mister Darwin!

  39. Fiindca subiectul s-a dezvoltat in directia antisemitismului, a dori sa adaug si eu ceva, daca imi permiteti. In Germania exista o prevedere in codul penal care pedepseste incitarea la ura rasiala, conform careia se pedepseste si fapta celui care justifica sau aproba violenta sau regimul national-socialist in public. Germania inca are rani adanci pe aceasta tema, ceea ce le afecteaza nemtilor ca indivizi identitatea nationala, impiedicandu-i pe multi de la a putea spune “sunt mandru ca sunt neamt”. In acest spirit sunt educate generatiile de la razboi incoace. Nu stiu daca e bine sau rau, un popor ca cel german poate ca va rabufni fiindu-i suprimata atata timp mandria nationala.

    Interesant este, in ochii mei – desi nu ma consider antisemita, am avut timp de 4 ani un prieten israelian si am cunoscut cultura lor practic dinauntrul ei – ca atat teroarea comunista cat si aceasta hipersensibilitate, manifestata in tot ceea ce inseamna declaratii publice cel putin aici, afecteaza, poate ca intr-adevar mai putin dur, desi e de discutat, mai multe generatii. Cei care au luptat si ucis in al doilea razboi au cam pierit cu pacatele lor.

    Cat despre antisemitism, fiinta umana e programata cu o anumita doza de xenofobie. Prin civilizatie, in general reusesti sa o tii sub control. Iar civilizatia este in partea asta (a noastra) de lume. Nu m-am simtit, desi despre nemti se spune ca ar fi rasisti sau xenofobi, nicaieri mai straina decat in Israel cand am fost sa vizitez rudele fostului meu prieten. Cel tarziu ca a doua intrebare venea “e evreica?”.

    Bineinteles ca atrocitatile lui Hitler sunt blamabile si constituie o pata de rusine pe demnitatea acestui popor. Probabil ca a fost manifestarea de ura cea mai nestapanita din toata istoria si a degradat un popor ca pe cel german in mod iremediabil.

    Dar pe de alta parte, fara a vrea sa le dau apa la moara antisemitilor si sperand ca nu provoc istericalele hipersensibilitatii pe care eu una de asemenea o condamn, cand doi iti zic ca esti beat, te duci si te culci. In Regensburg exista case medievale care sunt decorate cu pietre de mormant mozaice, ca mandrie pentru faptul ca le-au profanat mormintele. Ca sa ajungi sa provoci asemenea hal de ura, cred ca trebuie sa cam faci ceva efort.

  40. Spre uimirea celor ce n-au aflat,Cristoiu in urma cu ceva de mai mult de 10 ani,trantea de pamant cu o intreaga natiune orientala,de aproape 1.000.000.000 de cetateni,cum ca-n cadru unei ceremonii religioase,acestia nu respectau minima norma de igiena avant proasta apucatura de-a bea toti dintr-un singur pahar un fel de apa sfintita.Era total dezgustat,uitand probabil ca si micuta dar voinica noastra natiune pupam la cruci prin biserici de ne gasesc dracii!Mare om,mare caracter!

  41. Draga Victor , eu nu stau la mana lui Basescu , nici a vreunui patron , ca sa ma ” scoata din saracie ” …
    Am fost inteligent si m-am pisat pe tara asta de cacat !!!
    Am propria mea afacere in strainatate si o duc excelent din toate punctele de vedere , merci pentru interes !!!
    Aveti VOI grija aici , ca va propteste corabia in primul ghetar si o sa crapati cu totii …
    Habar n-aveti cum va fac toti strainii , pentru ca NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC !
    Va calareste Udrea cand si cum vrea !!!!!!!!
    Una ca asta in tara in care sunt eu acum , n-ar vinde nici ziare !!!…

  42. “…Basescu nu e asa de prefaciut…”
    “Ai s’ne’ntzelegdzem”:daca Ponta se da virgina dar e curva, Basescu e curva dar se da peste, fiindca pute de la o posta. Dar daca unii mai cred ca Baselu’ nu e prefacut, atunci “something is fishy” cu ei nu cu Basescu…

  43. Tabloul ‘intamplarii’ nu este complet fara mentiunea ca Eugenia Voda este casatorita cu dramaturgul Adrian Lustig, evreu ala carui tata, col. Oliver Lustig, a fost supravietuitor al lagarelor de concentrare naziste. Sa insemne asta ceva? Am sentimentul ca da, dar nu pot formula o acolada mai complexa, poate ca altii mai destepti o vor face, mi se pare insa ca este un amanunt ce trebuie inlcus in discutie.

  44. de ce oare pot crede oamenii ca poate exista cineva atat de sado-masochist incat sa vrea binele restului omenirii.
    de ce pot ei crede ca exista om ,,providential” un fel de superman .
    si exemplu de sus.

    de fapt eu nu am vrut decat sa-i spun lu asta mic @trnt ca e un mare prost . a fost pe dracu coaie.a fost evreu polonez ce se visa un nou hristos.bata , biblia( sau coranu ) si alte alea dauneaza grav sanatatii fizice si intelectuale .daca nu invatam din gereselile trecutului n evom lua mereu teapa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.