Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Unde fugiţi de acasă vara asta?

Unde fugiţi de acasă vara asta?

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Bogdan Teodorescu e unul dintre invitaţii mei favoriţi. Şi nu de azi, de ieri sau după ce am luat (pentru interviul cu el) Premiul APTR, ci de când m-am apucat de ocupaţia asta păcătoasă (consumatoare de nervi şi energie), dar frumoasă. Una dintre tradiţiile noastre anuale este, dată fiind calitatea lui de călător de vocaţie, ciclul Unde fugim de acasă? Vorbim despre destinaţii şi politici în domeniul tursimului de-a lungul şi de-a latul globului. Dat fiind că, măcar în ceea ce priveşte vara asta, ştiu unde fug eu cu ai mei, emisiunea vă e adresată în exclusivitate.

UPDATE: Despre femei, căsnicie şi dragoste

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Unde fugiţi de acasă vara asta?

  1. In Turcia, domnule Ciutacu, exact acolo unde serviciile sunt bune, oamenii politicosi si unele dintre cele mai interesante situri arheologice, majoritatea bine intretinute. Si inca un lucru, daca ati fost pe litoralul Egeei si pe cel al Mediteranei sigur ati remarcat calitatea unitara a muzeelor.

  2. O sa fug macar o saptamana, dar nu mai mult pentru ca trebuie sa ma pregatesc pentru examenul de licenta, si mai apoi rezidentiat..sper sa ajung prin Parcul National Retezat si prin muntii Parang..toate cele bune!

  3. Bogdan Teodorescu e un invitat de marca. Vorbiti despre turism si o deranjati pe printesa Udrea ea mulge turismul Romanesc de ,,se inghesuie ,,turistii straini pe meleagurile noastre.Pentru unii ,,Unde fugim de acasa?,, a devenit unde fugim de astia? Sfatul personal este o vacanta departe de Romania si asta pentru ai face loc turistului Basescu care se da iarna cu snowmobilul prin muntii patriei si vara joaca jamparale prin localurile de la Marea Neagra. Frunza de la turism este de plop? Cand o face plopul mere….se va face turism in Romania.

  4. Salut, Victor. Eu si ai mei (sotie + 3 plozi) deja am fugit (din Bucuresti). Suntem profesori, asa ca-n iulie si august avand vacanta, batem tara in lung si-n lat cu un logan, un cort si-o butelie. Anul asta “target-ul” e Ardealul si putin Oltenia. La jumatatea lui august trecem pe-acasa, schimbam harnasamentul, si mergem la mare (2Mai) si-n Dobrogea. Daca “prind teava” prin coclaul in care voi fi, ma voi uita la emisiune. Cu bine, Daniel

  5. Nene Victore, io o să-ţi zic unde aş vrea să mă duc.
    În DELTĂ! La Sulina sau la Sfântu Gheorge. Ori la Crişan, Mila 23, în pădurea Letea, pe Roşu, pe Roşuleţ, pe Tătaru… Acolo-i raiul pe pămînt! În DELTĂ.
    N-ar trebui să “fug”! Aş putea merge încet. “timp” să fie (pe model american). Din păcate asta-mi lipseşte.
    Banzai!

  6. Il iubesc pe domnul Teodorescu! Il ascult de fiecare data cu multa atentie! Am aceleasi sentimente si pentru domnul Athanasiu! Felicitari pentru emisiune! Eu… am fugit deja (din pacate concediul s-a terminat)… in Romania, si probabil, o voi face in fiecare an, atat timp cat am parintii in viata…

  7. Eu sunt invitata la rude si prieteni in Italia,Olanda,Anglia.Dar nu voi ajunge acolo.O parte vor veni incoace,in tara,as vrea sa-i revad.Daca reusesc sa ajung vara asta la mine acasa in Iasi(ma chinui de 4 luni sa ajung) e bine.Sunt tare daca reusesc treaba asta.Mi-e dor de casa mea.Vreau sa stau un pic departe de serviciu ,de probleme si sa ma bucur de ceea ce am.

  8. E u mare placere sa il ascult pe Dl Bogdan Teodorescu totusi, decat sa imi spuna ca i-a citit pe basisti si le intueste intentiile mai bine v-ar consilia pe voi, presa de opozitie si pe USL care sunt – cel putin par – cam zapaciti de mutarile lui Base si ale puterii subordonate.

    Sper ca vacanta asta sa va priiasca si sa va intoarceti cu forte noi daca veti mai avea unde.

  9. Bunaseara doumnule Ciutacu,

    O scurta intrebare: Unde pot gasi si eu interviul cu domnul Teodorescu, cel cu care ati castigat premiul APTR?

    Multumesc anticipat.

  10. @Radu: pe site-ul Antenei 3 (la inregistrari emisiuni) si in arhiva acestui blog (search pe Bogdan Teodorescu) e un link cu inregistrarea emisiunii

  11. scuze pentru greselile de scriere … am o tastatura mai proasta … 🙁

  12. Si eu “am fugit” de acasa acum 6 ani,asa ca o sa dau nitelus pe acasa,dupa care fug din nou intr-o alta tara probabil alta mare si dupa aia, ca in fiecare vara,o saptamana cu cortul in muntii Apuseni.

  13. in Danemarca la master… unde voi ramane cel putin doi ani. de fapt, nu am de gand sa ma intorc. uraaaaaaaaaaaa 😀
    norocul meu ca exista internet si voi putea sa va urmanesc, pe mircea si mihai pe net

  14. Multumesc.D-le Ciutacu!
    Asa da invitat…asa da realizator de Vorbe Grele!
    Marturisesc, sunt invidioasa pe voi cei care aveti ocazia sa stati in preajma D-lui Bogdan Teodorescu, pe cand noi din pacate il vedem si ascultam extrem de rar…numai pe sticla!
    Apropo de fugitul de acasa, undeva in Ardeal, intr-un mic orasel incarcat de istorie, adica la Blaj!

  15. Bine ai revenit! Ma bucur sa-l ascult pe domnul Teodorescu ori de cate ori se poate,despre politica,despre politicieni si nu in ultimul rand despre calatorii.
    Este un om care te invata cum sa calatoresti,ce este important de vazut intr-o calatorie,te ajuta sa inveti sa simti cu adevarat frumusetea unei vacante,imbinand trasee,istorie,arta,modernism,traditii culinare,moduri de viata. Abia va astept,si poate ar trebui sa lungesti durata emisiunilor la doua ore,caci e prea putin pentru o saptamana,o ora.Mereu am impresia ca se termina prea repede si ca raman multe lucruri nespuse….

  16. In livada din spatele casei cu motanii si-un morman de cărţi,iar pe la sfârşitul lui august o luăm uşor spre Obârşia Lotrului.

  17. Un invitat cu adevarat redutabil, un intelectual de varf, un om fascinant…transmiteti admiratia mea.

  18. Daca tot e criza, am zis ca ma duc in Germania (ca am rude si prieteni pe acolo) si de banii ce i-as da pe cazare imi iau ce mai imi trebuie pe langa casa. Din diferenta de pret, fata de cat ar costa lucrurile alea la noi, imi scot si banii de drum. Au si nemtii niste peisaje super, mai ales prin Bavaria.
    PS Poate vad si eu vaca Milka 🙂

  19. Buna ziua Domnule Ciutacu

    Inteleg ca abordati astazi la “Vorbe Grele” probleme privind promovarea externa a turismului romanesc.
    Va sugerez sa includeti in emisiune cazul dnei. Carmen Moraru, sefa departamentului de promovare externa din MDRT, aflata in fruntea acestui departament din anul 1997, sub toate guvernele si ministrilor ce s-au perindat pe acolo pana astazi.
    Daca situatia sosirilor de turisti straini in Romania este jalnica trebuie intrebata aceasta doamna, despre care, de-a lungul timpului s-au publicat multe articole in presa, privind coruptie, incompetenta etc. Vedeti si articolul din Cotidianul de astazi, in care, printre multe ineptii, afirma ca in Romania vin anual 200.000 de turisti din Canada si SUA !!!! A se vedea legatura “pecuniara” cu seful biroului de promovare de la New York(responsabil de SUA si Canada), Simion Alb, care se afla la acest post din anul 1994!!!!!!!!

    Numai bine

  20. Salut Victore!
    Noi am stat fugiti pana ieri in resortul in care ai stat si tu fugit pana acum cateva zile.Am fost un grup mai mare de prieteni si ne-am simtit excelent acolo in Belek. Singurele momente naspa au fost cand ne intalneam cu d-l will chesse(cred ca l-ai observat si tu pe acolo). De la ghida noastra am inteles ca acolo mai era si d-na senator simona pie.Cand ajungi acolo intelegi de ce turismul nostru de litoral a pierdut razboiul , probabil inainte sa-l inceapa.
    O zi buna!

  21. @VALI71: i-am vazut pe amandoi, ne-am salutat marunt din buze si atat.

  22. Dacă Bogdan Teodorescu e invitat eu zic că este o emisiune de văzut, indiferent despre ce v-ar veni vouă să povestiţi. Cât despre destinaţiile de vacanţă, mie îmi e un dor nebun de Retezat, aşa că pe acolo m-oi opri; adică acolo unde nu prea ajunge tot manelistul, unde poţi uita, măcar pentru câteva zile, de oraş, betoane, mizerie şi lepre.

  23. Salut Victor,

    si pentru mine all time favorite ramane Turcia, dar cum destinatii sunt multe si anul asta ne rezumam la un singur concediu am ales Creta,desi in urma cu 2 ani am fost in Corfu si am fost dezamagit de servicii, conditii de cazare. Le mai dau o sansa grecilor…

  24. Bine ai revenit, aveai o fata ghidusa si odihnita alaltaseara ca invitata la emisiunea lui Mihai, felicitari pt interviul dat despre, femei si casnicie si nu in ultimul rand pt. invitataul din aceasta seara, cat despre unde fugim, as vrea macar cateva zile la sibiu, dar la capitolul finante stam f f prost, cel mai prost an de 24 ani de cand ne-am casatorit, deh aia mare termina facultatea, aia mica la liceu si cu o casa inceputa la tara, sa fim sanatosi, o sa stam sa va urmarim pe voi la tv, acum ca intra si Mihai in concediu, ma uit la dr.oz si oprah.Distractie placuta maine la nunta colegei voastre.

  25. Mi-e tare drag invitatul dvs.Vad mult suflet pus in tot ceea ce spune si verticalitate in felul de-a fi.Si sinceritate.Abia astept emisiunea,

  26. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ne bucuram pentru invitatul din aceasta seara;un profesionit devsarsit,pe care dorim sa-l ascultam de fiecare data.

    Vara asta fugim pe la mamele noastre , la tara, ne bucuram ca vom petrece si cateva zile cu fiul nostru,care e tot timpul anului departe si dorim sa fim sanatosi sau macar asa cum suntem acum.

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  27. Salutare,

    ”Explore the Carpathian garden”… ce denumire trista, in contextul actual al textului tau. E trist ca ne punem aceasta intrebare, cand noi avem locuri frumoase, pitoresti, dar fara posibilitati de a ajunge la ele in conditii omenesti si civilizate. E iarasi trist ca dupa atatia ani de pseudo-democratie inca ne imbatam cu apa rece ca va fi mai bine si ca vom da dovada ca ne putem gospodari. E foarte frumos ca putem calatori peste tot in lume, insa e trist ca tara ta a facut un obicei din asta…
    Respect.

  28. Eu vreau sa stiu unde se duc politicienii in an de criza, cu salariile “taiate” si “minus” prin firme. Banuiesc ca, toti vor opta pentru turismul romanesc, “reorganizat” cu frunze,de d-na Udrea.
    Sau se vor orienta spre occident ca in sistemul medical?

  29. Fericiti cei ce pot fugi de-acasa. Eu nu. Dar sunt fericit cand dl teodorescu apare pe micul meu ecran! Si anul trecut, nu mai stiu, parca de craciun, ori tot in vara, am sorbit fiece vorbulita a acestui om unic, despre diverse delicatese exotice, despre vodca si despre tot felul de chestii misto, care se mananca, ori se beau, ori doar se admira! Motto-ul aparitiilor dlui teodorescu ar trebui sa fie: ” tot ce spune sa fie tiparit, impartit la colt de strada trecatorilor, cu obligatia de-a citi si-a da mai departe tuturor celor din jur!” Efectiv musteste de inteligenta, cunostinte, cultura, dar si de argumente si bun-simt! Cum e mai mereu plecat prin lume, profitati si dvs, don ciutacu, dar si toti colegii de la antene, si chemati-l, cat se poate, la emisiuni, ca aveti de ce! In plus, transmite-ti-i felicitari maxime pt forma in care se prezinta! Admirabil!
    Emisiune agreabila si, pe diseara!!

  30. In Grecia sau Turcia as fugi da’ mi-e ca tot la neagra mare ajung.

    Pe CTP cand il inviti? Sau l-ai invitat si refuza? Cred ca si Sinteza Zilei ar fi mai interesanta cu CTP invitat din cand in cand.

  31. Nu am autoturism personal si nici carnet de sofer. Asfi vrut sa evadez prin Nordul Bucovinei-Maramures dar din pacate infrastuctura pentru tursitii solitari nu exista ( legaturi auto dintre orase si obiective turistice sau tren-obiective turistice ) Asa ca, voi evada la niste prieteni in Elvetia, Franta si Germania. Acolo am legaturi foarte bine puse la punct ca sa pot ( de ex. in Franta ) vizita Versailes-ul, Fontaibleau sau Mont St. Michel ( tren + autobuz). Nu vreau sa fiu tratat pe banii mei, in tara mea frumoasa precum ultimul milog ( am patit asta acum 4 ani la un hotel de 2 stele, in Mamaia unde aveam colegi de camera, gandacii si tzantarii ) si de atunci refuz sa mai dau banii hotilor. Sa le dea Dumnezeu sanatate prietenilor mai Romani, care au ales sa se stabileasca in afara Romaniei !

  32. Super invitat. E o placere sa il aud de fiecare data. Cu privire la vacanta, probabil Barcelona pentru 2 saptamana, asta daca nu isi schimba nevasta serviciul intre timp.:) Si sper sa vad si doua meciuri ale FCB. Sper sa nu te superi daca ii inving iar pe cei de la Madrid.

  33. @gabriela: de mai bine de un an si jumatate? de ce, e nefiresc? trebuie s-o impusc sau s-o mananc?

  34. Nici gand … m-ai inteles gresit , Victor !!!
    Si eu am si e o problema ori de cate ori plec !!!
    A mea are 5 ani …

  35. si eu ca si altii…s-au dus acele vremuri cand puteam fugi de acasa…si nu stiu cand or sa revina…

  36. o sa fug in Harghita , asta e si newsalert, sa-mi dau copilul acolo sa mi-l scolesc pe viitor ca uite, aratara la tv ca dupa contestatii e pe locul I la promovabilitate!ciudat sau intentionat???

  37. la intrebarea emisiunii – “imbalsamam turismul romanesc?” – dupa mine e mort si ingropat de multa vreme – ce este la ora actuala e doar o iesire la iarba verde – nu’l poti numi turism.

  38. Pe Bogdan Teodorescu, enciclopedia turistică, nu îl ştiam; omul ăsta reuşeşte să mă surprindă aproape de fiecare dată când îl văd; cred că poţi face emisiuni cu subiectul turism cu domnul Teodorescu un an întreg, fără să reuşeşti să epuizezi ceea ce are acest om de spus. Jos pălăria!

  39. esti cam ciubotica cucului la geografie. cred ca ai fi avut probleme la bac. altfel mosu teodorescu pare plimbat,are papagalul la el, nu il faci din vorbe

  40. Romania nu exista in nici o carte (revista) destinata turismului si totusi madam udrea “consuma” finante la greu pentru a promova romania – nu`i asa ca-i interesant?

  41. In ghidurile DK de care vorbeste domnul Teodorescu Romania apare in cel cu Europa Centrala si de Est in engleza. Eu am ghidul acasa. Sunt asa cum spune cele mai bune ghiduri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.