Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

Dobrogea e, de departe, noul El Dorado. Am constatat pe pielea mea că şoselele au devenit prea mici pentru cât de mulţi doritori de Land of Choice pe metru pătrat avem. Iar pentru onoarea asta, de a respira un week-end acelaşi aer cu mărimile financiare ale zilei, merităm să facem peste 6 (şase) ceasuri până la Capitală. Probabil că subţirimea potecilor e un soi de răspuns la câmpurile mult prea înguste pentru numărul şi determinarea petroliştilor care stăteau ciopor, vegheaţi de elicopterele poreclitelor autorităţi, acum câţiva ani, la ţuţuroaiele Conpet.

Acum văd, la televizor, ce eveniment epocal am ratat fiindcă ne-a mâncat undeva şi n-am mai avut răbdare să amânăm plecarea către casă pentru dimineaţa asta: asalt creştin-democrat de dreapta la Cogealac şi contraatac armat capitalist. Unde ţărănoaia, plesnită subit de un megainteres pentru energia eoliană, n-a mai rezistat cu nervii capului şi a dat năvală peste constructor. Sub magistrala conducere şi coordonare a primarului ţărănist în funcţie. Care, în loc să dea declaraţii scrise în faţa procurorilor, se dă apărătorul legalităţii în direct la tv. Parcă deja a cam început să-mi pară rău că nu-i şi Roşia Montană tot în Dobrogea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

  1. Asta mi s-a parut geniala. Adica oamenii din sat s-au suparat ca o firma ridica eoliane la ei in zona:)). Cred ca s-au suparat ca primarul nu si-a luat dreptul, aia venind cu pile de sus!:))

  2. Este un no men’ land…fiindca bate vantul pe acolo ziua intr-un sens si noaptea in alt sens. Dar acciza pe MWh…cat va fii este un mister al viitorului .

  3. unii au cu ce, însă nu au cum… unii au cum însă nu au unde, unii au unde însă nu au timp… cum ai întoarce lucrurile, nu se pot întâmpla din cauze “externe”… vrem să muncim dar nu sunt locuri de muncă, vin investitori dar nu au autorizaţie, obţin drepturi dar… tocmai am avea chef să paştem vacile pe care nu le mai avem pentru că nu aveam unde să muncim pentru a ni le cumpăra… dar acum vrem să ştim unde le vom paşte când le vom avea???
    Aiurea?? păi aşa este totul “in the real Life”!

  4. Treaba e ca la Rosia Montana toti zevzecii sunt de acord ca li s’a dat deja “prima de instalare” si acum pentru 2 lei si o minciuna crunta sunt hotarati sa tina poluarea in brate… Tara de orbi, muti si netoti, ce sa mai…

  5. Ok, am vazut, dar faceam o paralela… acolo nu au luat bacsis si de aceea cica’s revoltati… mai nou oameni gandesc cu buzunarul

  6. Vad ca mai multa lume spune in commenturile articolului de pe antena3.ro ca primarul ar fi de fapt pdl-ist…

  7. Ma crezi sau nu , in momentul in care am auzit stirea , dupa primele doua fraze – inainte de orice amanunt – am stiut ca acolo e o miza personala a primarului . M-am si gandit ca investitorul i-a dat cu flit acestuia cand i s-a cerut dreptul . Asa se intampla . Nasol e ca povestea asta va fi aflata si de alti potentiali investitori . Pe criza asta nici nu trebuie altceva . Chiar , pe primarul acela nu-l ia cineva la intrebari ?

  8. umbla vorba ca primarul s-ar fi imbarligat cu alti “eolieni”. eu nu ma pricep foarte bine la domeniul asta si nu stiu ce beneficii vor aducea morile astea de vant Romaniei. probabil e de bine. dar e jenant si periculos modul in care se trezeste de capul lui, un primar de tara, sa se ia la tranta cu o investitie de sute de milioane de euro. probail si miliardarii astia au crezut ca nu-i cazul sa-l “cointereseze” in afacere, fiind un om prea mic. si iata ce tambalau…

  9. Daca vreti amanunte despre afacerea cu eolienele de la Cogealac contactati-ma pe mail . E treaba destul de complicata acolo. E miros de bani foarte multi!

  10. Se castiga bani multi din eolienele astea? 🙂 Vreau si eu cateva sfarleze din alea pe “mosia” mea din Voluntari.
    Se pot monta pe casa? Pe vremea mea se punea un cocos care se invartea dupa cum batea vantul. Doar ca ala nu producea energie. 😀
    Trebuie aprobare de la primarie?
    Nasol, Pandele este acum la UNPRtz (asa am vazut ca a scris cineva pe blogul dumneavoastra la alta postare) Probabil ca imi trebuie aprobare de la generalul (izmenelor) Oprea ca Pandele nu face nimic de capul lui.

  11. Salutari domn Ciutacu…Grea treaba asta cu eolienele, terenuri nu mai sunt de mult ca baietii “destepti” le-au cumparat de mult si stau la cotitura de drum, mai pe romaneste ei nu investesc ci doar le “praduiesc” mai departe, binenteles cu tot pachetul de acte incluse.Am facut un proiect pentru de 1,5MW(panouri fotovoltaice)cu posibilitatea de a mari instalatia pana la 10MW,am avut tot,de la sarma ghimpata,gard,paturi de cablu, cabluri,instalatie video,masuratori,invertoare ,panouri, etc… Dar sa fie mama lor al dreaqu ca vroiau sa praduiasca si terenul meu si numai piedice domnule la autorizatii. Sunt si bani, este si proiect dar nu este “spate” asa ca stau calm in lumea mea.Energia “verde” suna bine dar nu este loc de cei care “praduiesc”…Numai bine. P.S. pe acel teren am facut o sera 🙂

  12. Stimabililor acest primar e frate de singe cu ceilalti citeva mi de primari din tara, toti sunt pusi pe ciordeala indiferent de culoarea politica.
    Am sa va dau un fapt real care mi s-a intimplat aievea dar cu un primar portocaliu:
    in 2007 decembrie licitatie la SC. GEN. RUPEA pentru reabilitarea unei scoli de pe sate particip la licitatie conform caietului de sarcini ar fi trebuit sa cistig dar culmea a cistigat contracandidatul meu cu prertul dublu. Fac contestatie la Consiliul National DE Solutionare A Contestatiilor acestia imi dau cistig de cauza adr surpriza pina cind acestia au dat verdictul lucrarea a fost platita, adica tiata valoarea care a fost alocata in prima transe fiindca si aceasta suma s-a dublat. Dar nu asta e important ci faptul ca in termen de o saptamina de cind am depus contestatia am avut control de la Garda Financiara si nu sta e cel mai important ci faptul ca aveam doua firme cu aceelasi specific la aceeasi adresa, la una eram eu cu un unchi si la ce cu pricina eu cu sotia.de atunci mau futut incet si intruna am mai prins o licitatie in care am facturat in februarie 2008 si am primit bani in decembrie 2009, iar tot ce am incercat sa iau in subantepriza m-a faultat.
    Nu am vrut sa ma pling de nimic am vrut sa scriu ca nu sunt difreiti, sunt frati de singe, nu le mai ajunge 5-10% vor de la 25% in sus, vor bani inainte ca la curve diferenta e ca la curve ……………. dar la astia nu. Vreau sa mai scriu inca ceva si trebuie urmarit, acel primar nu se va lasa pina nu va primi ce ,,I SE CUVINE ” si se va folosi de tot ce poate si credeti-ma ca poate. Nu uitati ca PNTCD si PDL au sustinut ceelasi candidat

  13. @ Victor Ciutacu
    Nu aţi fost atent când domnul Dinu Patriciu a spus în primetime că investeşte în energii neconvenţionale? Credeţi că întâmplător a dat preşedintele Traian Băsescu exemplul unei Hidrocentrale?

  14. Pe unele site-uri e un fel de stire fantoma, doar cei de la A3 s-au obosit s-o evidentieze, cu precizarea ca motivul conflictului e ca nu mai au vacile unde sa pasca =)) Si atat. La cei de la RTV nici n-am gasit-o intr-o prima faza (nici intr-a doua, dar mai caut 🙂 ). In Gandul e o relatare seaca din care lipseste chiar si amanuntul cu vacile. Pe Mediafax si Evz am gasit mai multe amanunte, dar e o stire care nu pare sa intereseze pe toata lumea… De’, se pare ca El Dorado nu prea mai este la moda…

  15. D-le Ciutacu, am o rugaminte! Cand aveti timp, postati pe blogul d-voastra niste adrese Web ale partidului generalior, sau bloguri de ale lor( C. Diaconescu, G. Oprea, M. Sarbu, etc). Ne urla durerea-n suflet si nu avem unde sa le postam acestor curve nste injuraturi neaose, legate de promisiunile facute pensionarilor militari. Am Onoarea sa va salut!

  16. nebunia mea(si stiu ca sunt off topic) dar o sa scriu pana cineva o sa inteleaga:

    ce naiba cauta atat de des un b.. ca pandele pe antena 3, ce mai urmeaza sile camataru, vreun pedofil ceva? ironie cinica: emisiune despre impozitarea averilor cu unul care sta pe 1 mld de eee, pe numele neamurilor si copiilor (el are doar un credit).
    inca odata imi cer scuze dar degeaba am comentat la d-na Firea, ca totul se repeta, parca am fi la Capsa:)

  17. Pentru toti confratii de comentarii:
    Eolienele astea se instaleaza in functie de viteza vinturilor, directia vinturilor predominante, intensitate si alte aspecte dintr-astea. In Dobrogea e patria lor pentru ca , normal nu, apropierea de Marea Neagra face ca si climatul din zona sa fie un pic altfel. D’aci si interesul foarte mare….Va stau la dispozitie pe adresa de email data mai devreme.

  18. Cred că functionează puterea exemplului si totul se trage dela un mai vechi vis al „doamnei ministru”,acela de a valorifica resursele de energie geotermală ale mândrei noastre capitale.Energii neconventionale:geotermică,eoliană;pe când biogazul,rumegusul,sau…resturile ce rămân pe arie după culegerea păpusoiului?

  19. Dar care-i problema d-le Ciutacu daca se face comparatie cu situatia de la Rosia Montana? Nu va da voie contractul de publicitate dintre trustul Intact si RMGC sa pomeniti subiectul?

  20. energia verde este o tzata buna de supt,vin o gramada de subventii si scutiri de taxe de la stat. planuri pentru eoliene si bani sant gramada dar transelectrica in nici un caz nu poate prelua tot pentru ca nu e modernizata,deci face eoliana numai “baietii destepti”. iar constructorii de la cudzilacu(asa se pronunta in machidoneste :)) sant suparati fleasca,se fura in draci din 5 eoliene au iesit doar 4!

  21. Rasvane, cred ca esti(aproape)singurul care ai habar cu ce se mananca eolienele.,,Taranoaia,, a fost ‘dresata’ de cineva sa faca galagie.Cand am fost eu pe acolo(iunie) era o verdeata nemaipomenita, se invarteau cateva elice si…nu era nicio vaca!Daca primarele ar fi destept, ar putea primi curent electric pt ,,taranoaie,, gratis.Restul ,,malaiului,, nemtesc o fi , n-o fi pe la Nicusor Constantinescu.Din ce stiu eu, nemtii nu dau spaga, dar salariile sunt babane !(dar si PSD-ului trebuie sa-i sufle cineva im panze…..)

  22. OFF-TOPIC;Il iubeste Nas(p)u pe seful Imperiului ciutacesc de il pupa cu bale puturos- deontoloase in emisiunea de ieri seara de la b1.Ii mai explica d-lui Videanu ceva si de d-na Firea si-i mai plangea cu lacrimi de fericire pe cei de la Realitatea ca li s-a taiat 50 % din salariu. Cu atata ,,dragoste,,fratesca, de bresla, daca-l da Paunescu afara nu stiu pe unde va mai carai; Basescu tot pica….

  23. Ca de obicei, la noi, lucrurile sunt mai complicate decat par!
    Prima intrebare: Exista autonomie locala?
    A doua Intrebare: Constructia s-a facut pe domeniul comunei, public sau privat ?
    Daca amblele raspunsuri sunt DA, atunci primarul si oamenii de-acolo pot decide asupra firmei care urmeaza a le impanzi pamantul stramosesc cu centrale eoliene. Beneficiile ei trebui sa le negocieze!
    Daca, in conditiile de mai sus, Prefectul si-a impus firma pe pamantul comunal, atunci este un abuz care al PDL-ului care trebuie pedepsit! Probabil prefectul e pedelist, iar firma constructoare si-a depus “icrele” oamenilor puterii.

  24. Pentru Fany si ceilalti:
    Mulumesc de apreciere. Si sa va mai dau un amanunt – am lucrat la parcul ala aproape un an si m-am ocupa direct de accesoriile drumurilor din interiorul parcului eolian – podete si subtraversari si am supervizat din punct de vedere calitativ lucrarile la drumurile din incinta. Chiar va recomand – ca tot este vara – pentru cine sunteti pe litoral sa mergeti pe DN 22 Constanta – Tulcea si dupa ce treceti de localitatea Tariverde pe partea dreapta se vede “padurea” de eoliene. Si daca ca apropiati o sa vedeti va este foarte eco acest parc – nici nu zici ca in zonele unde au fost finalizate lucrarile a fost santier.

  25. E suparat nevoie mare nenea ca sponsorii campaniei lui electorale nu ridica ei eolienele. Un fel de Soare de Cernavoda de acum 10 ani…
    Ce sa-i faci, vorba americanilor sh*t happens!

  26. In Romania se intampla numai evenimente desprinse parca din evul mediu sau din perioada postbelica.

    Inca nu m-am hotarat din care face parte si treaba asta cu rascoala eolienelor.

  27. Cind acea firma va dori sa instaleze eoliene in curtile oamenilor,va cere autorizatie de la primar,nefiind intravilan,autorizatia se elibereaza de consiliul judeten.Trebuie vazut daca acei asa zisi protestatari inchiriasera si ei teren firmei respective,sau nu inchiriasera dar ar fi dorit[dar nu se mai putea]

  28. Domnule CIUTACU . Te rog sa le adresezi cateva VORBE “GRELE” si “recunoscutului” “COMENTATOR” .unul Mandrutza ,care fiind matroz dar si pilot,deci “MARE CUNOSCATOR ,.doreste prin comentariile sale ‘SCREMUTE dintr-un creier inca NEEVOLUAT in anumite DOMENII, sa bage ROMANIA intr-un “CONFLICT intre IRAN si ISRAEL .Vezi “PAREREA” lui cu privire la Antrenamentele Aviatziei Israeliene .ce au loc actualmente in ROMANIA .Ce ma MIRA este si faptul ca Radu Tucor a intrat in acelasi “JOC” verbal “PERICULOS” de NEINSPIRAT, mai ales STIINDU-I pregatirea LUI OSTASEASCA .La un moment dat ai amintit ca sa-u INMULTZIT DEONTOLOGII,POLITOLOGII,”CLAR”-VAZATORII ,DEMAGOGII si uneori unele MODERATOARE ,care pun INTREBARI de cateva FRAZE,iar cind interlocutorul incepe sa RASPUNDA ,respectiva ( Moderatoare ) isi aduce aminte de inca CEVA oprindul ca sa COMPLECTEZE INTREBAREA KILOMETRICA pusa mai INAINTE,de uita OMUL la ce trebuia sa RASPUNDA .Nu doresc sa dau “LECTZII” dar eu cred ca mai bine TACI de cat sa SPUI “INEPTZII”. Multzumesc pentru-ntzelegere.!

  29. Povestea asta seamana oarecum cu cea de la uzina bucuresteana Semanatoarea unde angajatii(sindicatele) nu au fost de acord cu privatizarea. Le era frica ca firma cumparatoare New Holland ii va pune la munca si poate chiar o sa ii plateasca mai bine. Asa si localnicii din comuna Cogealac. Le e frica sa nu traiasca mai bine.

  30. Razvane esti pd-list. De ce dracu nu ai spus-o de la inceput ca am pierdut vremea citind ce ai scris tu. aiciera vorba despre primaru PNTCD si afacere in sine. Maimtrebuie sa ne spui ca il iubesti pe papay. Chiar nu cred ca cineva care scrie pe blog e atit de dimpit incit sa seindoiasca de utilitatea acelie parc eolian. pe la noi prin ardeal e o vorba: cine se scuza se acuza.

  31. DESI SUNT POLITIST SI MAJORITATEA BACURILOR CU POLITISTI SUNT ADEVARATE,REUSESC SA VA APRECIEZ STILUL JURNALISTIC,AJUNGAND SA VA SIMPATIZEZ FIE SI NUMAI PENTRU CA NU VA CHEAMA
    NASHU MORARU…
    AM IO O DURERE PE CARE MUSAI SA V-O SPUN.
    DUMNEAVOASTRA SI PLATITORILOR DE TAXE DIN PARTEA ASA -ZISILOR POMANAGII DE LA STAT CUM II DENUMEA MASCARICIUL CU BARBA DE LA ANTENELE CU LITERA B DE LA BUDIGAI…
    DECI:

    CEAUSESCU A MURIT DEGEABA…..
    …IN COMPARATIE CU FAPTELE CELOR CARE NE PASTORESC CA PE O TURMA DE DOBITOACE DOCILE SI ASCULTATOARE.

    FERICE DE VOI PORTOKALIILOR CARE VA BUCURATI DE IZBANDA VOASTRA NENOROCIND NEAMUL ROMANESC SI FACAND DIN EL UN POPOR DE CERSETORI,V-ATI ATINS SCOPUL!

    EU-BUGETARUL,MA VOI PREZENTA IN FATA CETATEANULUI CONTRIBUABIL NESPALAT,CU DINTII CARIATI SI RASUFLAREA GREA,PUTZIND A HOIT,CACI NU IMI VOI PERMITE SA MA MAI INGRIJESC DE TOALETA PERSONALA DIN RESPECT PENTRU MINE SI PLATITORUL DE TAXE.

    IN LOC SA MIROS DUPA CATE UN CHEF A CONIAC FIN SAU A VIN DE CALITATE VOI MIROSI A TRASCAU ORDINAR SI A SPIRT BAUT CU BOSCHETARII IN PARC.

    MA VOI VINDE PE UN SANDWICH INCEPUT SI PE O LITRA DE SALAM SAU O STICLA DE BERE BAUTA PE JUMATATE,TRAIND LA MILA BORFASULUI SI INFRACTORULUI.

    MA VETI GASI DUPA ORELE DE PROGRAM LA GHENA DE GUNOI,IMPARTIND FRATESTE RESTURILE CU AUROLACII STAPANI PE ELE.

    MA VOI DUCE CU ZIUA LA SAPA PE MANCARE SI TIGARI CACI NU MI LE VOI MAI PUTEA PERMITE SA MI LE ASIGUR.

    IN CELE DIN URMA SPRE UITAREA TRAIULUI DE BUGETAR,TRAI DE RAHAT,MA VETI GASI DIN CE IN CE MAI DES CU PUNGA DE AUROLAC IN BOT FACAND-O POSTA CU CONFRATII CERSETORI.

    NE VOM INTALNI CU TOTII-NEFERICITII BUGETARI SI BUCUROSII DE LA PRIVAT DE CAPRA BUGETARULUI,LA MARIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR PRIN TOAMNA IARNA SI VOM IMPARTI RAHATUL FRATESTE LA COMUN.

    PENTRU CA IARNA NU-I CA VARA MAI CETATENI ROMANI!

    O SA FIM UN POPOR VERDE DE CIUDA SI FOAME,INDIFERENT CAT DE ROSII,PORTOKALII SAU VIOLETI AM FOST PANA ACUMA.

    NE TAIE DIN SALARII CA SA CE?

    SA MAI AIBA DE UNDE FURA MAI MARII ZILEI.

    AUZI LA EI!

    SA INVESTEASCA BANII REZULTATI DIN TAIERILE PENSIILOR SI SALARIILOR.

    CA PARCA OMUL GOSPODAR LA CASA LUI CAND E SARAC SI NEVOIAS SE APUCA SA-SI CUMPERE MOBILA STIL,SA-SI IMBRACE CASA-N MARMURA SI SA-SI CUMPERE CAPACE DE ROTI LA MASINA PE CARE NU O ARE IN LOC SA ISI CUMPERE LEMNE DE FOC,HAINE LA COPIII SI MANCARE IN FRIGIDER.

    ASTA E TALHARIE LA DRUMUL MARE FRATILOR!

    DEPOSEDAREA PRIN VIOLENTA FIZICA SAU MORALA A PROPRIETARULUI DE BUNUL SAU.

    E CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE CACI POATE FI URMATA DE MOARTEA VICTIMEI!

    ASA CA SECTOR PRIVAT,SECTOR BUGETAR,NE VOM VEDEA FRATESTE LA TOAMNA-IARNA LA CIMITIR!

  32. Mamaaa , zicea nasu labe1 ca cica ti-a dat vantu salariu de vreo 55 de milioane vechi ! Asa putin Victore ??? te stiam cu un standard mai ridicat

  33. @UN OM REVOLTAT: nu reiese de nicaieri ca ar fi pedelist. si, daca ar fi asa, care-i problema? e libertate de expresie

  34. fa rost de undeva de o statuie a zeului banului ca atunci cind aduci in emisiune politicieni sa aiba la ce sa se inchine ca vad ca dumnezeu nu mai exista pt ei

  35. Land of choice, via Dobrogea. De-aia nu poa’sa-nceapa campania de promovare a turismului romanesc, d-na Udrea. Din cauza lor, a vecinilor care nu-si ajuta semnenii, a nesimtitilor cu salarii si pensii mari, a bebelusilor care folosesc “pampersi”, si mai nou, a mogulilor care primesc sume de bani de la stat , prin reprezentantii statului. Pai, cine sunt repezentantii statului ?
    Nu o sa ma mir cand politia o sa intervina in astfel de conflicte intre orele 8-16 si numai daca exista cadre disponibile.

  36. Off topic , daca mi-e ingaduit : Eu inca sunt nedumerit de linistea anormala pe care o au romanii in fata ciuntirii salariului cu 25% …
    Linistiti si veseli , mergem la mare , ne prostim de parca nu s-ar fi intamplat nimic …
    INCREDIBIL !!! SUNTEM ADEVARATI SAU NISTE HOLOGRAME ???
    Astept la iarna lista cu sinucigasii care nu o sa mai aiba bani de intretinere si mancare pentru copii …
    Oare ATUNCI ne vom trezi ???… NU CRED !!!
    Vom spune ca si pana acum ” Ce bine era pe vremea lui Ceausescu ” : SI ATAT !!!

  37. Multumesc Victore!
    Am sa votez PDL cind mi-oi vedea ceafa fara oglinda! Din pacate pentru “OMUL REVOLTAT” este doar adevarul. Sa nu uite ca autorizatia de constructie a fost eliberata de CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA unde presedinte este NICUSOR CONSTANTINESCU DE LA PSD SI MAJORITARI IN CONSILIU SUNT PSD-istii! Asta se intimpla in 2008!

  38. Delicat subiectul mai ales ca nu avem toate datele:
    1. terenul cu pricina e in domeniul public privat sau de stat?
    2. acum ceva timp exista o lege care spunea ca o investitie de peste o anumita suma(mare, nu mai stiu exact cit), nu are nevoie de apobarile primariei locale ci de cele ale prefecturii si ale statului. Mai este oare in vigoare?
    3. concesiune, inchirierea, uzucapiunea si alte forme de proprietate reprezinta drept de proprietate. Prin urmare daca baietii aia din sat au trecut si cu un cm limita de proprietate inseamna infractiune penala.

  39. Dl Ciutacu am si eu o intrebare tampita:
    – oare bugetarii nu trebuiau sa ii dea lui Boc un picut de spaga sa nu le taie aia 25 la suta , ci eventual 15 sau 10 la suta si cu promisiunea ca o sa-i aprinda lumanarii pana la sfarsitul vietii lui (ce o sa-l roage pe Doamne-Doamne pt Boc e alta chestie) ?

  40. Da’ i-ati vazut p-aia impuscati? Se vede ca erau cocosii satului… pusi pe fapte. Ha ha ha! Cacat de tara, plina de prosti, curve, tarani betivi, etc. Manea grosu’ si-artagosu e peste tot in Romania…. buna secventa din westernu’ ala, apropo.

  41. Inca un amanunt: firma proprietara a parcului eolian a incheiat contracte de concesiune cu fiecare proprietar de teren in parte – deci este facut pe proprietate privata. Ce s-a intimplat ieri este doar o idiotenie din partea primarului din Cogealac.

  42. E limpede ca in mintea lui NUTzy Blonda,cum care blonda, blonda de la Cotroceni, ca primarele nu si-a primit “tainul” ca sa folosesc un cuvant drag machitorului !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.