Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Dinule, tu mai ai mulţi proşti pe-acasă?

Dinule, tu mai ai mulţi proşti pe-acasă?

Pe vremea când Adevărul era ziar, nu se vorbea decât prin reprezentanţi. Între timp, fosta Scânteie a devenit maculatură, CTP  a pus din sărăcia lui 300.000 deoparte să-şi facă alt ziar, Patriciu s-a îmbogăţit (a trecut prin arest, a plâns la televizor, a vândut, se laudă că şi-a pus preşedinte la liberali şi că finanţează candidaţi la preşedinţie, mă rog, simple amănunte), iar Ana-Maria Tinu a vândut balastul către noul oligarh. Societatea românească s-a democratizat subit şi au prins grai toţi nefericiţii.

Pe lângă o sumă de oameni respectabili, mirajul banilor a adus la fostul organ al Partidului Comunist Român (transformat într-o chestie de dreapta care nu scrie politică în campaniile electorale) o sumedenie de proşti agresivi. N-au talent, nici şcoală prea multă, gramatica-i încurcă, da-s negri-n cerul gurii. Unul dintre ei s-a apucat azi – nici măcar cu mare aplicaţie – să mă porcăiască pe blog. OK, e libertate de exprimare, deci şi imbecilii au dreptul sacrosanct de a se exprima în voie.

Bă, dar să fii aşa tolomac încât să mă măscăreşti (repetat, că nu e prima abatere de acest tip) de pe IP-ul de la poreclitul holding şi să vrei s-o dai anonimă, zău aşa, mă aşteptam (dacă nu la creier) măcar la olecuţă de prevedere. Băi, pinguinilor, n-aveţi şi voi două mandarine-n nădragi să mă spurcaţi cu nume şi prenume?Uite, eu vă spun că sunteţi puţintei la minte şi mă semnez. Pe voi ce păcatele mele vă opreşte? Sau v-a zis Corneţeanu că-n garnizoană e important să fii sub acoperire?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Dinule, tu mai ai mulţi proşti pe-acasă?

  1. sunt slabi, continua ciutacule ca seara de seara ma uit la voi si nu sunt un MANELIST, cocalar etc
    lumea in general isteata il uraste pe POPEY MARINARUL- BASE
    pe bune

  2. si totusi….are omul dreptate sau nu? e adevarat ce spune sau nu? nu conteaza CINE scrie, conteaza CE scrie!! partea cu auto-laudatul e deja prea vizibila sa mai fie bagata in seama, dar in rest, ca jurnalist, esti meserie victore!!

  3. @Stefan Covaci: si cu Basescu, si cu Geoana, si cu Crin, si cu Gusa, si cu Borcea, si cu Becali. asta ma face mai frecventabil sau ma descalifica?
    @victoras: nu e valabil. nici eu, nici Sorin n-am mancat ciorba. stiu ca-s bun.

  4. Eu o singura nelamurire am:
    de cata dracu’ de frustrare e nevoie
    ca sa te obosesti in halu’ ala cu un paragraf de rahat,
    numai ca sa arunci cu o sticla virtuala in capul cuiva?
    Pentru un premiu, aproape ca inteleg — desi nici asa nu merge.
    Pentru hranirea orgoliului, in sensul ca de-aici incolo
    stie ala ca esti in stare sa-i dai o replica “tare”,
    iar as mai intelege — desi nici asa nu merge —
    dar pentru aia e nevoie sa-ti lipesti numele de injuraturile alea
    si omu’ sa te cunoasca sau sa fii sigur ca te va cunoaste.

    Da’ asa, de undeva din tufe, fie ele si tufele lu’ Patriciu,
    zau daca ma prind ce fel de fructe rezulta.

  5. Ma refer la titlul postarii si atit: Banii multi se fac pe spatele prostilor! Iar Patriciu a inteles printre primii lucrul asta. Asa incit el expoloateaza prostia , in orice forma! Daca n-o face el, o vor face altii.Sint convinsa ca mai are chiar foarte multi prosti prin ograda. Pe unii ii expune patronul, altii se expun singuri. Prostia vinde din gros, peste tot in lume , la romani in mod special!
    E suficient sa deschizi televizorul sau sa citesti ziarele. Mass-media, deh!?

  6. jenant.
    am mai scris si eu ca pe internet nue sti anomim. daca avea coaie iti baga un email. direct. si semna cu numele lui de ziarist.
    /scarba mode on

  7. 1. Genial (dpdv ingineresc, nu cum îl tot lăuda Badea pe CTP cu “Eminescu” etc.)
    2. Uite unde-s anonimii Oanei Dobre. Cu tot respectul dar îi va fi greu pe viitor cu naivitatea asta. Să fim buni, pace pe pământ, să deontologim fericiţi. Da sigur.

  8. DE ANI DE ZILE,ROMANIA ESTE CONDUSA DE ACEIASI INDIVIZI SI ACELEASI PARTIDE DUPA FORMULA MATEMATICA: COMBINARI DE 4 LUATE CITE 2.PROPUN ROMANILOR SA VOTEZE CU ORICARE PARTID MAI PUTIN CU CELE CE AU FACUT PARTE DIN FORMULA SUS MENTIONATA.

  9. Pur si simplu da-le “banned IP” din ‘cpanel’ ori din wp-admin activeaza ‘akismet’, si ai terminat cu nervi, si munca inutila. Atata stiu ei, atata pot. Si astia sunt webmasteri? Si ‘bloggeri’? Halal…

  10. ce imbecil, eu cand injur tare ma prezint cu numele intreg , ma mandresc cu asta

  11. cam multi “prieteni” ai prin presa, victore!
    ai deschis multe fronturi si o sa pierzi.

  12. aaa da Badea Bogdan e numele meu.nu nu am legatura cu numitul Badea Mircea dar sunt mandru de numele meu si se pare ca cei cu numele asta, apropos nume mai romanesc ca asta nu exista, au ceva mandarine in pantaloni, mai precis 2, mari.
    v-am pupat
    pa

  13. Dacă-i doare aşa de rău, păi degeaba se supără. Poate că pe criza asta n-au bani de algocalmin!
    Propun în mod solemn să facem chetă!

  14. „Nu poti avea belsug descurajând chibzuinta,
    Nu poti sa-i intaresti pe cei slabi slabind pe cei puternici,
    Nu-i poti ajuta pe salariati in dauna celor ce-i platesc,
    Nu poti propovadui intelegerea intre oameni incurajând lupta de clasa,
    Nu poti evita buclucurile cheltuind mai mult decât câstigi,
    Nu poti ajuta cu adevarat pe cei pentru care faci mereu ceea ce ar trebui ei insisi sa faca“.A LINCOLN

  15. ciutacule, uite de asta imi place de tine si nu de badea; tu cand ataci o faci dupa ce arati – cu probe – de ce ti s-a casunat; faza cu postarea ip-ului si sursei e tare;
    poate asa, in timp, vor invata si altii ca o fi netul spatiul tuturor posibilitatilor (mai mult sau mai putin gri) dar se vede atunci cand unii complexati isi ascund injuratuirle sub nikuri si pseudonime;
    si desi cam des am alte pareri fata de cele poate esti tu tonomat (dar asta presupune si program dar si cipuri si conexiuni) , dar altii sunt cu certitudine tolomaci (nu au nici sigurante nici sarmulite)
    bravo!!!

  16. @Alina: frumoasa teoria, ieftina si la indemana explicatia. nu asta-i jalea…

  17. Victore iti pot da cel mult un sfat: fraierii si frustatii au umplut la refuz toata virtualitatea, crezand ca sub protectia anonimatului, pot devarsa tone de dejectii pe paginile voastre.
    Este inca o dovada ca toti handicapatii, toti cei ce nu au reusit mai nimic in viata si cariera lor personala, injura si jignesc birjareste, poate, poate, vor multumi stapanii!
    Cei de la Adevarul ar trebui sa se impuste , mai ales dupa MAREA MINCIUNA NATIONALA, ca peticul lor de gazeta murdar, este cel mai vandut din Romania! Shittt!)))

  18. Bre, serios nu va-nteleg. pai voi l-ati citit vreodata pe Gregoar, seful d-acolo ? Ia studiati-i opera si pe urma sa mai veniti cu pretentii de creier la subalterni

  19. Oricum Ip ul asta cu 2 la sfarsit nu-i al femeii de serviciu. Cam al 3-lea din Adevarul, nu?

  20. Pai domnul deontolog de la Adevarul sa se hotarasca: ori Ciutacu isi prezinta CV-ul in orice emisiune, post, interventie, ori trebuie sa ne apucam a scobi in arhive dupa nu stiu ce convorbire care s-a consumat acum aproape un an. In alta Ordine de idei, domnule de la Adevarul, Ciutacu spune adevarul despre persoana sa. E bun! Asa, si????

  21. Domnule Ciutacu, emisiunea de ieri a lui CTP si Ursu avandu-l invitat pe Geoana s-a desfasurat in cu totul alti termeni decat cea cu Crin. Spre marea mea surprindere, Geoana s-a descurcat f. bine comparativ cu Crin, nu se temea de CTP, cum a facut copilareste Crin, care, spre deosebire de Geoana a fost tulburat si panicat. Sper sa-si revina Crin!

  22. Dupa cum vad,autorul articolului face o mica pauza in al pupa in cur pe Basescu si-l aia grija daca Ciutacu si Oprescu au mancat ciorba la aceiasi masa.Si chiar daca este adevarat , ce se baga in ciorba lor si se leaga de secretia salivara a Ciutacu-lui?
    Se vrea jurnalist la cel mai “Adevarul” ziar? Chiar ca jurnalistul este unul din geniile prostiei intr-ale jurnalismului. Dar sa stiti ca pestele de la cap se impute.Nu poti agrea in prejma ta decat pe cei de aceasi teapa sau mai prosti.Daca prostia ar durea pe multi i-am vedea zvarcolindu-se.Prea le dam multa importanta.Vorba Motocului” Sunt prosti Doamne , dar multi.

  23. Sfat pentru injuratori : Mai fratilor, cel mai aiurea e atunci cand faci o prostie sa o faci in stil idiot.
    Vrei sa injuri anonim ? OK – sunt solutii: Te conectezi printr-un proxy extern, iti schimbi MAC-ul placii de retea, iti faci o adresa de mail pe vreun portal arab (gawab de exemplu) si cu un “ip changer” incepi sa te joci …
    Dar .. vorba reclamei “N-ai cu cine … ”
    Stapanul Blogului, poate (daca vrea muschii lui) sa iti publice sau nu aberatiile … dar totusi te obosesti sa pui 3 litere pe un mesaj … fa-o in puii mei civilizat …
    Cand nu te ajuta forta argumentului, poti fi sigur ca argumentul fortei iti va aduce doar deservicii.
    Asa ca … hai sa incercam un pic de civilizatie. Sa mor eu daca doare vreun pic !

  24. Dle Ciutacu, iertati-i ca nu stiu nici ce-i cu ei, dar sa mai stie si ce fac. Flacaii si fetele astea nu-si dau seama ca o societate ca Adevarul are internet cu IP fix, ei cred ca se conecteaza ca la reteaua de acasa. De fapt, daca aud de IP ei cred ca e un nou model de telefon mobil. Si, conform trendului, cu cit sunt mai slabi profesional cu atit sunt mai agresivi.

  25. @ ovidiu!

    Ce dracu mai ovidica, n-avu mogulu’ tau doi lei sa-ti dea, sa-ti cumperi un lap-top la mana a doua, sa poti sa-njuri in voie? Lasa-l pe A.B.S., ca-i prea complicat pentru creierul tau! Saracie mare nene, ce-ti e si cu criza asta! Sau macar dute(dracului) la un net. cafe’ ca de asta sigur are bosu’ doi bani sa-ti dea!
    @ ciutacu
    Mai nea Ciutacule, explica-mi si mie, cum a reusit Zgandarici sa ne pacaleasca(prosteasca) pe atata amar de oameni? Si de atata amar de vreme! Eu recunosc, m-a prostit de trei ori, o data la presedintie si de doua ori la primarie! E adevarat, eu sunt mai fraier de felul meu, dar pe voi, baietii destepti? Cum a reusit? Si din cate stiu eu, nu sunteti de loc putini, 21 de consilieri initiali, care s-au carat toti din cotro., tu, Rosca, Jiji(asta-i adevarat,e usor de prostit, a se vedea alianta cu Tudor Balamuc), Ursuletu PIN, Gadea, Centurista PIN, Jurnalistul “gaina@pui vii” si toti ai de-au fost impotriva lu’ Bombo. Poate a meritat,(sau nu?) ca pentru doua termopane si o matusica Tamara, sa dam CINCI ani din viata noastra Marinarului zgandaricios? E adevarat ca n-am fi aflat in veci de matusica, dar si cinci ani din viata? Grea balanta! Din aceasta dilema n-am putut iesi, si oricum am dat-o tot rau a fost! Ar fi trebuit sa-l observaati cat de zgandaricios era inca din vremea Conventiei, cand l-a dat jos pe Ciorbita! A crezut ca-i merge si cu Tari, dar aici s-a ars si si-a fript limbuta! Stii cand ne-a pacalit cel mai tare? Atunci cand s-a facut ca ne scapa de buticuri si maidanezi,(Apropo, stii de unde are notarita bani de case? Din cocoseii primiti de tat’su de la Brigitte, mai!) atunci am luat leapsa cea mai mare! Acum, nu mai! I-ajunge, nea prostit destul!

  26. PS @ Ciutacu
    A, si era cat pe aci sa-i uit pe toti telectualii si ai de la realitatea, care au ramas cu el, initial, acum vad ca se desteapta cate unu, cate unu si de pe acolo! Si sa mai stii ca intuitia politica nu-i direct proportionala cu numarul de clase ori facultati facute!

  27. DE 12 ANI JUSTITIA IN CARJE – LA CSM SI TRICOLORUL ESTE INVERS !
    Nu sunt nici Dinu Patriciu nici Adrian Nastase, nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Ion Ion Tiriac. Pe antetul adreselor oficiale primite de la Consiliul Superior al Magistraturii steagul national Tricolorul este dispus anormal adica invers. Daca disprtul fata de cetatean si de actul de justitie europeana ale magistratilor este cunoscut pina la Consiliul Europei, dispretul fata de pozitionarea corecta a Tricolorului este inadmisibila la acest nivel. Timp de 12 ani justitia mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier. Sunt un ‘simplu cetatean’ adica un nimemi adica un nimic. Si cu toate acestea justitia si magistratii ei de talie europeana mi-au distrus viata si -mi-au calcat in picioare demnitatea, iar in prezent imi este diminuat si dreptul la viata.Numele meu nu are importanta in Romania, el are importanta mai mult in Europa si in intreaga lume acolo numele meu este apreciat ca om Cornelia Galavan.Va aduc la cunostinta ca pe data de 05 mai 2009 dupa 12 ani de la tragedia accidentului am avut proces la Judecatoria Sectorului 4, al -8 -lea termen la care datorita tegiversarii dosarului vroiam sa fiu prezenta cu toate ca la celelalte termene nu ma prezentasem din motive generate de starea de sanatate precum si de traumele psihice create de instante pe parcursul anilor. Dar intre timp am primit de la ONU o invitatie de a participa in Belgia la Brussels pe 7-8 mai ac. la o conferinta avand ca subiect ‘ Siguranta Rutiera ‘, invitatie ce se datoreaza proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ pe care il organizez din proprie initiativa si organizare inca din 2001 cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier stabilita de ONU. Invitatia asigura gratuit avionul si cazarea, plecarea fiind exact pe 05 mai cand aveam termen de judecata. La Brusels am prezentat un material in care am aratat ca Romania are cel mai mare numar de decese provocate de accidentele rutiere si datorita lipsei infrastructurii rutiere dar si actului de justite in care ‘asasinii soselelor nu sunt condamnati in mod real asa cum se intampla in UE. Din datele statistice pe care le am rezulta ca de exempu in anul 2008 nici 10% din asasinii rutieri nu au fost condamnati cu executarea pedepsei in penitenciar. Dupa 12 ani de la tragicul accident rutier infirma si bolnava din nou in fata instantei Dupa 12 ani mi-e frica de magistrati si instantele judecatoresti. Dupa repetate amanari si repuneri pe rol instanta de judecata a Judecatoriei sector 4 nu s-a pronuntat amanand pronuntarea pe 26 mai 2009 ! La Brussels mi-a fost rusine sa pun pe masa steguletul Romaniei.Nu pentru ca eu sunt romanca ci pentru ca altii sunt romani cum ar fi magistratii care mi-au calcat in piciore demnitatea de OM si mi-au diminuat dreptul la viata, pentru ca in procesul pe care il am in prezent ‘magistratul de talie europeana’ afirma ca infractorul care m-a accidentat si mi-a produs infirmitatea nu poate plati in intregime suma lunara stabilita ca despagubire deoarece beneficiaza de ‘protectie sociala’ ! Aceasta este justitia in Romania tara membra a Uniunii Europene dupa 19 ani de tranzitie si reforme de forma ca si tricolorul de pe antetul CSM-ului adica o ‘justitie deandoaselea’ Cu mine ca cetaten transformat de justitie in cei 12 ani de (in)justitie intr-un gunoi uman, emigrant in propria tara ati avut ce ati avut dar cu Tricolorul ce ati avut ?

  28. I-ai prins!
    Dar sa fim seriosi, toata lumea procedeaza asa. Sunt sigur ca si voi aveti “iepurasii” vostri. Poate ca nici nu-i cunosti, dar fac parte din strategia de marketing. La fel si cu partidele, vorba lui Mitrea. In curand internetul o sa fie poluat de astfel de opinii prefabricate.
    Oricum, felicitari ca i-ai dat in gat! Dar crezi ca o sa se opreasca?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.