Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

KLAUS IOHANNIS - VICTOR PONTA - INTALNIRE - SIBIU

Ultima temă de propagandă a ambelor tabere de prezidențiabili e care dintre ei se teme mai tare de o eventuală dezbatere înaintea turului doi. Și Ponta, și Iohannis încearcă să ia prim-planul și să-l înghesuie pe celălalt. După primul tur, Victor a dat șahul, anunțând că-l așteaptă, în fiecare zi a săptămânii viitoare, pe Klaus, la aceeași oră, pe diferite teme care vizează atribuțiile președintelui, la patru televiziuni de știri. Evident, contracandidatul nu s-a predat, că nu era fraier să accepte condițiile prestabilite de adversar, dar a făcut-o prost, bolovănos, imobil, la fel cum s-a comportat în toată campania asta electorală.

(…)

La ora asta, pe Ponta nu-l încurcă deloc lipsa dezbaterii. Acces la media are cât cuprinde, stă la 10 lungimi distanță de Iohannis și, pe lângă faptul că are meciuri televizate în picioare, își poate permite și să tacă, dacă vrea, până-n turul doi. Dar n-o va face. Va ieși pe sticlă și-i va administra lovitură după lovitură. Cu mesaj de unitate, cu zâmbetul pe buze și cu justificarea că el a vrut să fie organizată cel puțin o dezbatere, dar n-a avut cu cine.

Textul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

  1. Deh, domnule Ciutacu, unii protestatari merita cookies desi-s cam neonazisti (cine se-mpiedica in amanunte?) iar altii bastoane, gaze lacrimogene si amenzi. Ma intreb din care categorie or face parte acestia. Sunt din soiul Kiev, Istanbul, Budapesta ori Hong Kong sau din soiul Bucuresti 2012? “Mahalaua inepta” sau “luptatorii pentru democratie”?

  2. @Victor Ciutacu

    De unde stiti ca protestatarii sunt de la ACL? Poate ca sunt rudele sau cunostintele celor plecati la Londra sau Paris? Ori capsunari care s-au intors?

    Orice protest poate fi agatat de o formatiune politica sau alta, dar nu-i corect. Daca motivele sunt intemeiate, atunci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt pesedisti au acelisti! Ce-i asta?

  3. chiar daca ar fi o emisiune pentru asta,de la iohannis am afla doar ce a zis hagi..sa fie bine ca sa nu fie rau

  4. @Victor Ciutacu

    Înţeleg faptul că RTV-ul nu transmite proteste organizate de partide sau care par a fi, chiar o să fiu atent…

    Vorbim totuşi despre o televiziune de ştiri. Faptul că aceliştii, nenorociţii, au organizat nişte demonstraţii în mari oraşe era o ştire.

  5. ACL se pregătește de eșec și face mis-en-scene. Banul l-a pus ACL, frustrările și panotajul le-au pus cei de la ”UNITI SALVAM”, înjurăturile le-au aparținut galeriilor, iar umplutura, cărată cu autocarele, a fost în sarcina organizațiilor ACL din vecinătate. Păcat, mitingul chiar și-ar fi avut rostul, dacă nu era deturnat de ACL. Împotriva incompetenței celor de la secțiile de votare din Anglia și Germania, a indeciziei celor de la BEC care si-au salvat fundul cu o erată ieri noaptea.

  6. Mi se pare sau atitudinea ta e pro-Ponta ? Daca e asa, aceasta atitudine are la baza o decizie personala sau profesionala ?

  7. cu Iohannis e ca la matematica cu asociativitatea.daca a=b si b=c rezulta a=c.
    c e Iohannis , b e Blaga , a – ghici cine e 🙂

  8. La cat buget de campanie are Ponta , merita sa castige Iohannis , tot un considerent de logica primara

  9. Victore,
    Anti-Iohannis este pro-Ponta; nu exista alternativa, cel putin in aceste alegeri (turul 2).
    Se aplica si invers.

  10. Daca Herr Klaus vine la intalnire cu prompter si casca cine ii va fii sufleur? Cine ii va da raspunsurile in plic, pardon in ureche? Eu m-am gandit ca singurul care se ridica peste toti, este Baselu!Sau poate Orban? Neeeee. Tot Baselu duce lupta pana la capat, pentru ca spre deosebire de restul are cojones!

  11. @bigradu: atunci esti liber sa ma consideri pro-Ponta, desi nu impotriva marionetei triste sunt eu, ci a tot ceea ce ranjeste hidos din spatele ei

  12. Eu m-am hotarat! Votez Crin Antonescu… cu pixu frumos, chenar, nume, stampila. Pe de alta parte incep sa imi doresc sa castige cel fara de zambet, sunt masochisto-curios sa vad daca abjectia astuia o poate depasi pe a actualului. La urma urmei Victore ar trebui sa militezi sa castige cyborgu ca o sa aveti paine de mancat (la tv) inca 5 ani fara efort :P. Pe de alta parte atitudini din astea fascisto-comuniste gen nu iti place Iohannis esti cu Ponta (nu esti cu noi, esti impotriva noastra) denota o inteligenta emotionala precara. Sa nu mai vb de faptu ca pe aia care cica voteaza cu Ponta nu ii aud bocindu-se si jignind macabru pe ailalti cum o fac atat de sublim intelighentii de pe partea “dreapta”. Vrem VOT liber!…cu Iohannis…

  13. tarife pt protestatari(informatii de la prieteni si cunostinte din tara si afara)…oradea50 lei.cluj 50 lei,bucuresti 30-50 euro.paris 100 euro,londra 100 lire joaca tare basistii sa nu intre la parnaie..am uitat,scrisori deschise(indignari publicate mai ales in Gandul) 500 euro

  14. :)) Buna asta cu “tarifele” din diaspora :)) De 100 de euro nu era mai simplu sa cumpere un sat din Teleorman?

  15. @omu: hai, dom’ne, si acum spui? Pai cate mesaje impotriva impostorului Victor Viorel am scris eu pe gandul.info si pe alte site-uri, cred ca faceam cateva mii bune de euro. Da’ ia zi, e vb numai de Euro, Kent nu da neamtu’? Io am auzit si ca are masini de tiparit dolari (ca dolaru e pe crestere acum), de alwea de ce nu sufli o vorba?

  16. @ Andreea
    erau mai multe voturi,e drept dar impactul pe “extern’ era inexistent.se bate moneda pe alegeri libere,ca si cum nu ar fi libere tocmai sa fie motiv pentru anularea scrutinului si pentru ca “partenerii externi” sa fie la curent

  17. Victore,
    Nu este ceva care ti se aplice doar tie. Eu sunt anti-Ponta si, prin urmare (tertul este exclus), pro-Iohannis.
    Apropo de ce ranjeste in spatele marionetei, uita-te si la ce ranjeste in spatele primului mincinos. Nici acolo nu e veselie prea mare ba chiar mi se pare ca e mai periculos.

  18. @omu: etee, dom’ne, ce-i facura si lu’ Titus… Mare diplomat, mare caracter… 🙂

  19. Sunteti in stare sa nu mai deviati de la subiectul textului sau va banez pe toti si va certati in privat?

  20. @ Victor C.: Nu ne certam, dom’ne, vorbem de meci: omu’ zice ca cica meciul ar fi ‘trantit’, io ce sa zic, dovezile lu’ omu’ e clare…

  21. Apropos de subiect:
    Din cate inteleg eu, aceste confruntari se fac pe baza unor negocieri intre cele doua stafuri in care se stabilesc: locatie, data, moderator, reguli pentru intrebari, etc.
    Tonta vine si spune ca el si-a aranjat deja interviuri la cele 4 televiziuni de stiri si ca-l invita si pe Iohannis. Intrebarea este cine ar fi suficient de nebun sa accepte asa ceva, in conditiile in care doua din televiziuni sunt in buzunarul lui Ponta.
    Ponta nu vrea sa-si impuna, in forta, punctul de vedere, ceea ce este impotriva principiului negocierii.
    Parerea mea este ca cel care fuge cu adevarat de confruntarile televizate este, de fapt, primul mincinos.

  22. victore, esti prea bland omule .. baneaza draku toti basistii inepti (chit ca se dau toti de dreapta sau ‘europeni’). e blogul tau, regulile tale.. sa se dea anticomunisti patetici prin locatiile porno pe profil – evz, gandul, tnr .. fac si astia ca ‘motociclistul campion’ cu badea – le accepti regulile si ifosele, si la urma se umfla tarata in ei ca te-au ‘facut’ deontologic.. curata site-ul de frustrati, ca avem si altele de discutat decat ce neprihanit e neamtul cu cap de paie dar cu dexteritate de intermediar de case, copii, etc.

  23. Se zvoneste (am citit pe un site de sport :)) di greseala) ca diseara Neamtu’ va fi intr-un studiou de televiziune sub lupa celor mai intransigenti si profesionisti realizatori. Mai ales obiectivi cand e vorba despre politica. Lor li se vor adauga pe parcursul emisiunii maeestrul Gusa si Dom’ Profesor Ionel C. Vai de mama noastra cu circul asta! Intrebare ! Neamtul va avea role din hartie calc, servite sau va ajunge la un specialist ORL sa-i scoata casca din ureche??? Mai exista si varianta “sa nu fi deschis o carte” ca atare nu va raspunde la provocari!

  24. @bigradu
    bun fie ca tine ,2 televiziuni din 4 sunt in buzunarul lu’ Ponta .da celelalte 2 in buzunarul cui sunt ??????? N-o sa accepte Iohannis nicio dezbatere pentru ca nu are 0 sanse sa castige ceva , din contra are numai de pierdut. nu leaga 3 propozitii coerente si scoate numai perle cand vorbeste …… “ghinion”,”judetul deva”….
    am 30 de ani , nu am votat niciodata pana acum nici la nimic… dar duminica ma duc sa votez,Iohannis m-a convins.sper sa ramana la sibiu acolo la el si sunt 100 % convins acum ca liberalii il regreta enorm pe Crin Antonescu acum,avea infinit mai multe sanse

  25. @cola: stimata doamna, sa nu fie cu banat (a bana, Banat?) ca existam si noi, imputitii si frustratii de basisti… Desigur, ce “draku”, este clar ca “neamtul cu cap de paie” este plin de bube, ati zis! ‘Fireatzi ai draku de nazisti neortodocsi, cu klausu vostru, ca nu va mai saturati!…

  26. aveti ceva de comentat pe tema articolului, faceti-o. nu aveti, manifestati-va in alta parte. asta nu-i WC-ul vostru. e ultimul avertisment si incep sa banez!

  27. “meseria mea e sa stiu”

    votez pentru asta de cite ori este nevoie! 🙂

    aici este un interviu cu Udo Ulfkotte autor al cartii “jurnalisti cumparati”.

    vorbeste despre politicienii germani si cit de libera este presa. daca in romania s-ar cunoaste macar cite ceva din caracterul “minunatelor democratii” ale vestului nici un specialist n-ar mai veni cu aliura de mare stiutor sa ne dea lactii pe toate temele. e mai mult decit interesant!

  28. Iohan a fost aseară labe1.nu in direct,ci cu un interviu coafat la montaj.N-am inteles nimic, doar că Ponta e rău și mincinos.
    De ce vă tot isterizați ,nu înțeleg?Sau inteleg,că dacă pierde alegerile astea,pdl cam dispare.Nici o pagubă,stați liniștiți,nu plînge nici dreaq după voi.Unii,chiar vom sărbatori.

  29. Nu va fi confruntare. Nicăieri. Iohannis nu va accepta, pentru că nu știe să vorbească. Nici măcar cu 6 prieteni la o bere. Nu vă cer să mă credeți pe cuvânt, dar știu asta. Este doar un munte de om, plin de orgolii și gol de idei. Urmăriți cu atenție ncuvântările de la miting. El repetă ( așa cum repeta acasă predarea la clasă, cu voce tare) ceea ce a memorat cu dificultate. Nu are simțul publicului, al discursului, nu are spontaneitate, nu are umor. Mi-aș dori să vedem o confruntare, doar pentru a vedea cu toții că împăratul.. e gol.

  30. Și totuși, Victoraș nu vrea să iasă și pe sticlă la TVR 1. Cel puțin, așa zice Georgică Severin. Cică la A3 a zis: „Nu poate avea loc o dezbatere la TVR 1, din cauză că, recent, directorul general al instituţiei, Stelian Tănase, a atacat Guvernul, a atacat PSD şi l-a atacat pe premierul Ponta”. Cum așa? Cică și moderatoarea a zis, jenată, că ăsta nu e motiv. O fi fost Dana Grecu? 😉

    În aceeași ordine de idei, pot să asigur pe oricine că Iohannis cunoaște suficiente cuvinte în limba română cât să-l întrebe pe Ponta, de exemplu, cum e cu completarea INCORECTĂ a declarațiilor de avere ale sale și ale Dacianei, ca să nu vadă lumea câte proprietăți au împreună și, mai ales, de câți metri pătrați. Adică, să lupte cu armele propagandei lui Ponta.

    Apropo de propaganda pesedistă:
    1. Am mai descoperit o țață, pe numele ei, Birchall.
    2. Nu vi se pare că țățismul ăsta exacerbat al Firei și al lui Birchall…și al Olguței ”DECÂT” ( mare „cunoscătoare” într-ale gramaticii limbii române 😆 ), trădează, de fapt, inexistența unei certitudini în ceea ce privește rezultatul de duminică?

    Demisia lui Corlățean, insistența PENIBILĂ a PSD despre refacerea…USL, toată zbaterea lor, nu demonstrează decât două lucruri, indiferent de rezultatul alegerilor:
    1. Sunt disperați și nicidecum siguri de victorie;
    2. Sunt convinși că există suficienți naivi printre alegătorii lor cât să facă ceea ce fac la RomâniaTv și la Antena 3. Antena 3 a ajuns atât de jos, încât să ia articole de presă și cuvinte spuse de Crin în septembrie, să le monteze și să fabrice o ”știre” pe care să i-o pună în gură Mihaelei Bîrzilă. Săraca de ea !…Săracii de ei, toți cei nevoiți să participe la așa ceva…

  31. n-am inteles de cand a devenit TVR vreun reper de profesionalism. de cand si-au pus liberalii sef acolo?

  32. in cazul rezidentilor romani in strainatate nu ar trebui sa li permita sa voteze la o sectie de votare din strainatate daca nu s-au declarat in prealabil la ambasada respectiva ( altfel ambasada nu are de unde sa stie cati oameni se pot prezenta la vot) . daca omul este doar in vizita desigur ca poate vota,dar ar trebui sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca este doar in vizita si nu este rezident ( acestia sa zicem ca nu pot fi estimati,dar nu cred ca pot fi zeci de mii ).

  33. @george
    imi pare rau dar habar nu ai.informeaza-te inainte sa-ti dai cu parerea aici …. Ambasada nu e serviciu de evidenta populatiei si nu are nimeni ogligatia sa se declare rezident al tarii X la ambasada Romaniei in tara X. Are obligatie doar fata de tara X.
    Ambasada romaniei poate afla foarte usor si sunt convins ca stie cati cetateni romani sunt rezidenti in tara respectiva. desigur in orice tara sunt f multi romani care nu actele schimbate in tara respectiva si au doar actele pe care le are orice turist – C.I. sau pasaport dar nu e vina ambasadei ca ei nu s-au declarat in evidenta tarii respective ca si rezident….

  34. @george

    Nu se poate,nu există lege pentru aşa ceva. În lumea civilizată aşa se procedează. Nu ne calificăm. Corect era să avem vot prin corespondenţă şi poate că în diasporă aveam acum două milioane de votanţi, nu o sută şi ceva de mii.

    Este corectă observaţia ta, de unde să ştie ambasada câţi cetăţeni doresc să voteze? Dar pe cine interesează? Şi nu doar de astăzi.

    De 25 de ani, statul ăsta se pişă pe cetăţean şi apoi îl întreabă de ce este ud şi pute. Dar aici avem şi noi vina noastră.

  35. astazi s-a intamplat ceva amuzant,i s-au facut cadou lui johannis niste gaini…le merita!johannis gainarul…

  36. M-am uitat aseara la televiziuni, in paralel, la cei doi candidati. Asa ceva..mai rar. KI a fost KO…inteleg frica staff-ului sau de a accepta o dezbatere cu Ponta. Sincer, cred ca domnul primar e pe dinafara rau de tot. Gafeaza cum respira, se contrazice de la o propozitie la alta si chiar nu cred ca ar face fata unei dezbateri. Daca pana si moderatorii erau dezamagiti crunt de prestatia lui KI, ce mai poti zice…Doamnele respective de-abia isi stapaneau rasul la zicerile neamtului, iar Rares Bogdan pur si simplu era stana de piatra. A avut mai multa verva, apoi, cu Liviu Dragnea. De opinia lui Gusa ce sa mai zic….Mai bine ramanea la Sibiu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.