Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > More than just a game, a matter of life

More than just a game, a matter of life

image

Dincolo de aroganța mea, unul dintre lucrurile de care sunt mândru este memoria. Am îmbătrânit, m-am îngrășat un pic, am și câteva fire albe, dar cu ținerea de minte stau al dracului de bine. Și, oricât de cinic aș fi devenit, indiferent de gradul meu ridicat de acceptabilitate în domeniul compromisurilor politice, nu uit.

Nu o să uit niciodată derbedeul dracului. La fel cum nu am voie să uit – și n-o voi face! – tonomatele cu euro. Așijderea, nici dacă o iau razna, nu-l uit pe Blejnar. Nu uit procesele cu statul, comunicatele de presă de pe site-ul Președinției în care eram acuzat că am furat țara cu Omar Hayssam, execuțiile jegoase la comandă din emisiunile lu’ Moraru și Turcescu, filajul infect de la ușa blocului și mașinile de Bulgaria din trafic, intimidările și persecuțiile la care mi-a fost supusă familia.

Nu ma lungesc. E inutil. La afacerea asta, n-am mama, n-am tata; si nici interese directe. Atat am vrut sa anunt. Cine e-n stare sa priceapa o va face; cine nu, nu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “More than just a game, a matter of life

  1. da ai dreptate si inteleg cat poate intelege un om simplu care nu stie multe din “interior”.
    pentru un om normal(cetatean simplu) conteaza si bercea si casa din mihaileanu si nana si toate….
    Oricum felicitari pentru ce esti si ce faci,Victor.

  2. Blejnar s-a prezentat in noaptea alegerilor,alături de Videanu,Duță,etc în Modrogan.Altfel, Iohan nu e legat de băsiști.El e altfel,mai moale,ca o saltea dormex sau ca o tigaie,ultima invenție în materie de marketing de prostit proștii.

  3. BB e simplu. Acest blog este logul personal al Dl.-ui Ciutacu. E firesc si normal sa posteze si despre “razboaiele” lui personale. Care pina la urma prin popularitatea domniei sale tot sunt niste “razboaie” luptate pentru mai multi. Sau cel putin de valoare de exemplu pentru “noi”, care nu ne luptam razboaiele noastre.

  4. Poate a venit momentul sa va luati revansa ,poate-i bine sa-i mai “plesniti” ca exemplu ptr. viitor.
    Cand iti este implicata familia ,n-ai mama ,n-ai tata .Pentru mine ,pentru majoritatea romanilor nu-l putem uita pe basescu si sleahta lui de mafioti ,ne-au produs cicatrici pe suflet,altii au platit cu viata .Nu avem cum sa-i plesnim decat cu stampila la vot ,este putin la raul facut de ei ,as vrea mai mult ,sper sa se-ntample .

  5. @sed lex

    Dl. Ciutacu a făcut box. Împreună cu Mircea Badea, în scop caritabil (pare-mi-se pentru Florica Lavric). S-au împărțit „pumni” doar ca să aibă fotograful ce poza. N-au fost surprize: pozele au ieșit demențial! Dom’ Ciutacu arăta neînfricat și relaxat, dl. Badea era fioros și determinat. 🙂
    Sper că poartă pe rând centura de campion!

  6. @ML: Doroftei a boxat cu Badea. eu am facut poze in alt context decat meciul lor
    @Emil: penibila propaganda. asta e un post despre argumentarea desfiintarii lui Ponta, nu despre calitatile incomensurabile ale lui Iohannis

  7. @dl. Ciutacu

    Nu știam de meciul lui Doroftei cu Badea (bravo lui Badea pentru curaj). Eu am văzut doar pozele cu dvs. și Badea în budigăi. Și am aflat și motivul (cât se poate de nobil) pentru care le-ați făcut. Iar pozele erau tare simpatice!

  8. Corect! Insa vedeti ca desantarea, mizeria si injuriile continua si iau forme din ce in ce mai grave. Pare ca un bulgar de zapada rostogolit pe un deal. Cata vreme sunt pline mail-urile, retelele de socializare si blogurile marilor combatanti de dreapta, apostolii dreptatii si ai adevarului suprem, de amenintari, invective incalificabile si jigniri greu de suportat de un om normal la cap, nu cred ca va fi usor sa ne inchidem ranile. Cata vreme in locul argumentelor apare Puie Monta ca slogan “de victorie” si “unitate a dreptei”, ca un fel de parola de recunoastere a apartenentei la un grup, asa zis elitist, imi e tot mai clar ca stiu ce am de ales. Si sper ca masa aia, enorma, de injurati, obiditi, terorizati vocal, amenintati si urmariti, sa se revolte si ei odata. Si fac pariu cu oricine ca, peste un an, daca iese Ponta presedinte, o seama din cei care azi ii injura familia, ii doresc moartea si toate chinurile iadului, vor posta pe facebook un selfie cu acesta, cu titlul:”Mandru/a cu presedintele…xoxo”…..

  9. m-as bucura sa gresesc, insa ma tem ca ne asteapta un alt fel de basism.
    si nici pe departe mai soft.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.