Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

KLAUS IOHANNIS - VICTOR PONTA - INTALNIRE - SIBIU

Ultima temă de propagandă a ambelor tabere de prezidențiabili e care dintre ei se teme mai tare de o eventuală dezbatere înaintea turului doi. Și Ponta, și Iohannis încearcă să ia prim-planul și să-l înghesuie pe celălalt. După primul tur, Victor a dat șahul, anunțând că-l așteaptă, în fiecare zi a săptămânii viitoare, pe Klaus, la aceeași oră, pe diferite teme care vizează atribuțiile președintelui, la patru televiziuni de știri. Evident, contracandidatul nu s-a predat, că nu era fraier să accepte condițiile prestabilite de adversar, dar a făcut-o prost, bolovănos, imobil, la fel cum s-a comportat în toată campania asta electorală.

(…)

La ora asta, pe Ponta nu-l încurcă deloc lipsa dezbaterii. Acces la media are cât cuprinde, stă la 10 lungimi distanță de Iohannis și, pe lângă faptul că are meciuri televizate în picioare, își poate permite și să tacă, dacă vrea, până-n turul doi. Dar n-o va face. Va ieși pe sticlă și-i va administra lovitură după lovitură. Cu mesaj de unitate, cu zâmbetul pe buze și cu justificarea că el a vrut să fie organizată cel puțin o dezbatere, dar n-a avut cu cine.

Textul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Meciul Ponta-Iohannis, isterie gratuită

  1. Ar fi foarte interesanta o dezbatere a celor doi candidati la TVR,in prime-time, mediata de dl Crin Antonescu.

    Sa auzim numai de bine!
    Cu stima.

  2. nu cred ca o sa fie nici macar o dezbatere,de 4 nici nu se pune problema.Iohannis nu fost deloc la A3/RTV si nici nu cred ca o sa calce.ar fi bine sa se faca o dezbatere la tvr….
    Iohannis ar vrea la B1 cu Ciocazanu sau Orcan sau Sorina Matei si ponta sa aiba ca timp de raspuns el 6 min si ponta 3 min.
    Cred ca si William Branza il face praf pe Iohannis la o dezbatere.

    P.S. Ma bucur ca nu te autopropui sa moderezi , nu de alta da poate peste 5 ani ziceai si tu ca ai fost acoperit:))

  3. Ponta a jucat aseara in deplasare,labe 1,si a jucat bine,a avut vorbele la el,a avut mintea limpede.Infinit mai greu i-a fost la a3 cu dana grecu si cu oana stancu.Asta asa,ca sa vezi cam ce meseriasi sunt labe 1.
    Iohan,nici pe teren neutru nu cred ca face fata.Daca mai vorbesc mult pentru el Mexicanu,Orban,Blaga si toti exaltatii,ma tem ca nu mai face nici 40 suta.
    Inca nu am aflat pozitia lui Iohan cu privire la nimic.

  4. Adevarul este ca le spuneti ca din carti .sunt de acord cu d-stra.
    in final este o plictiseala mare cu aceste alegeri,as spune invers proportional cu miza lor.
    Ce spuneti de varianta Taricianu ca premier?
    mie nu imi place Taricianu, din mai multe motive….

  5. @Daniel: adevaru-i ca Antonescu-i profund neutru; fata de amandoi 🙂
    @BB: ca sa te deconspiri, trebuie sa si ai din ce calitate

  6. ..revin cu completari: Crin sa fie imbracat in kimono si Badea sa fie in spatele lui!

  7. era o gluma cu deconspirarea.
    colonelu’ n-a fost sigur agent acoperit dar a fost sigur un slugitor basist si asta era singurul motiv de deconspirare cu toate ca nu prea era acoperit 🙂

  8. ar fi interesanta dezbaterea cu dana grecu 🙂
    sau macar sa il invite pe Iohannis singur la emisiune la ea

  9. Cu iertare va spune pana si un ardelean ca mine, ca viata mea este prea scurta pentru ca Iohanis sa imi poata vorbi! Dilatarea timpului din timpul discursului sau nu mi’o permit, mi’as dori sa particip la nunta fiicei mele care are acum 16 ani si nu doar la cea a nepotilor!

    Va multumesc … no ham!

  10. Eu am apreciat acest citat din clasicul in viata Klaus Iohannis, emis marţi, 4 noiembrie 2014, 18:15:

    “Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?”

  11. Daca nici o televiziune nu e suficent de buna pentru amandoi, atunci sa faca o dezbatere moderata de Basica Mondialu, evident filmata cu cravata …..

  12. Dacă Iohannis refuză confruntarea cu V.Ponta în studiourile celor 4 televiziuni de ştiri, nu văd cum ar putea recupera distanţa mare dintre el şi premier. În Transilvania nu-l afectează non combatul, dar în Vechiul Regat… Aici, her Iohannis, nu există nici nuntă fără bătaie. Obiceiul locului. Şi mai este ceva, ai fost în stare să-i dai lui Crin Antonescu perversa de Sibiu şi acum fugi în munţi de frica lui Victor Ponta? E box sau aut, alte variante nu-s. În locul lui Crin Antonescu, eu m-aş enerva rău de tot. Mai ales că în ziua alegerilor a făcut un gest de mare nobleţe: a anunţat că nu i-a întors votul lui Victor Ponta. Şi pe cine să fi votat Crin? Pe Tăriceanu? Pe Meleşcanu? Pe Udrea? Pe Macovei?…

    Se vaită liberalii prin presă că Antonescu nu răspunde la telefon. Dar cine-l sună? Asta nu spun. Că dacă nu-l sună Iohannis, nu are de ce să răspundă. Maurul şi-a făcut treaba şi a fost executat mişeleşte. Asta se plăteşte.

    Aşa că, her Iohannis, respectă obiceiul locului. Au făcut-o împăraţi şi regi care stăpâneau Lumea. Who are you? Alegătorii matale nu-ţi cer să răspunzi la lovituri sub centură cu asemenea lovituri, ci să fii decent. Atât!

    Eu, după cum am spus pe acest blog, vreau să votez Victor Ponta, Stânga… Aştept să mă convingă. Fără şmecherii de doi lei şi fără securisme. Luptă dreaptă. Fac menţiunea că în 2009, deşi nu eram fan Mircea Geoană, după acel Aţi fost azi-noapte la Vântu?, am mers la vot şi l-am votat pe Mircea Geoană. Nu m-a interesat răspunsul lui Mircea Geoană. Votasem în primul tur cu Crin Antonescu.

  13. Dom’ Ciutacu, am o dilemă. E și veche, e și continuă…
    Cu ceva timp în urmă, doi oameni și-au adus aminte în aceeași zi (poate și la aceeași oră – chestie de telepatie!) că în urmă cu 7 ani Voiculescu i-a șantajat. Ce-a făcut DNA când a primit denunțurile celor doi cetățeni chinuiți de remușcarea c-au tăcut atâta timp? I-au întocmit în aceeași zi dosar penal lui Voiculescu și au obținut imediat punerea lui sub control judiciar. Adică vizite dese și televizate la poliție. Ce-am înțeles? Că așa procedează justiția independentă! Chit că de-atunci nu s-a mai auzit nimic de-acest dosar. Maurii și-au făcut datoria, maurii pot pleca…

    Acum vedem cum un alt cetățean torturat de remușcări și frustrări îl denunță pe Blaga pentru luare de mită. Ce se întâmplă? Se deschide imediat dosar penal, ca în cazul de mai sus? Deocamdată, nu. Ce să înțeleg? E vorba nu de justiția independentă, ci de cea extrem de independentă? (că are și independența superlativul ei… )

  14. Dar de ce nu se poate face o dezbatere la TVR, postul cu cea mai mare acoperire din Romania?

    La invitatia precedenta Ponta a zis ca participa numai daca vin ailalti treisprezece. Acum vrea 4 (patru) dezbateri, in fiecare seara cate una! Ponta nu este cumva inca prim-ministrul acestei tari, el mai si guverneaza sau are timp in fiecare zi de emisiuni?

    Smechereala ieftina pentru prostii care stau ca la concert, cu gura deschisa in primul rand, asteptand dusul aurit.

  15. Amandoi vor instraina Transilvania si nimeni nu mai poate face nimic… ce pacat ca s-a ajuns aici!

  16. Da Victore ai dreptate, Ponta nici nu ar cu cine a se confrunta.Iohanis nu va merge la nici o confruntare.Va fi de risul curcilor !

  17. Convingerea mea este că nu va avea loc nici o confruntare televizată. Pe Johannis nu-l lasă Blaga să se confrunte cu Ponta ştiindu-se clar, că va pierde puncte electorale la greu. Din cei 2,50 lei de speranţă rămasă în dreapta johannistă, sunt sigur că încă se mai aşteaptă o “salvare magică” venită de la Băsescu Traian, cu orice ; ca mascaţii să-l salte direct pe Ponta din studiourile televiziunilor unde punctează şi prestează nestingherit, ba cu DNA şi cu mama DNA-ului, cu dumnezeu din ceruri, cu flacăra violetă sau ce culoare o avea ea, cu orice. Treaba nasoală ptr. Johannis este că băieţii cu ochi albaştri nu-l mai recunosc pe Băsescu de şef, nu mai ascultă şi-i pregătesc drumul spre … brutărie. Din câte se vede, pe Băsescu îl vor “înfunda” exact oamenii pe care el i-a … creat în 10 ani de orori.
    Johannis a pierdut meciul ; cel puţin 56 % va face Ponta în turul 2 după care, mai durează vreo 2-3 ani de zile până când în această ţară se vor vedea primele semne reale de debăsificare.

  18. Eu as vrea ca intalnirea de la Universitatea de vest sa fie moderata de Clanul Carpaci, ma rog de membrii ai clanului. Ei sunt drepti si cinstiti si nu au nici o legatura cu politica!

  19. Am un prieten care sta la Munchen si a fost la vot duminica. A stat la coada 5 ore pentru a vota. La un moment dat a aparut un autocar cu tuciurii care au vrut sa se bage in fata (cica voaiau sa vada ce acte le trebuie sa voteze). Cei de la coada nu i-au lasat; au asteptat putin si pe urma au plecat. La Munchen “operatiunea autobuzul” a esuat.

  20. @bigradu: si scria PSD pe ei, ca erau tigani 🙂 ca doar intelectualii sunt de Dreapta

  21. anul acesta, campania electorala a fost facuta de cei de pe facebook, gratuit, mobilizati intr-o iesire isterica fara margini. in asta a constat campania de anul acesta. nu e nicio diferenta de injuriile si bataile de pe strazi din anii precedenti.

  22. Tocmai am aflat ca Turcescu s-a oferit sa modereze si dezbaterea de acum.S-ar putea sa ii dea putin curaj lu’ Iohannis si sa accepte si el

  23. nu citesc prea des articolele lui CTP dar acum m-au socat nu atit articolul cit comentariile la acel articol.domnule Ciutacu as vrea sa-i intrebati in emisiunile dumneavoastra pe distinsii oameni de dreapta daca asa o Romanie isi doresc ,divizata .daca Basescu a reusit sa-nvrajbeasca categoriile sociale acum unii au impartit harta tarii in rosu si albastru,ardeleni si restu.

  24. @mihaic3001:

    Victor Ponta este premierul Romaniei din 07.05.2012, maine va aniversa exact doi ani si jumatate de mandat.

    Ii urez “La Multi Ani!” si, vorba unei reclame mai vechi, ii adresez intrebarea: “ne miscam si noi mai cu talent?”

  25. Victore,

    N-am spus nici ca erau tigani si nici ca scria PSD pe ei, dar imi place cum gandesti:)

    Faptul ca tu generalizezi ca ‘telectualii sunt de dreapta (ceea ce nu numai ca nu cred, dar stiu ca nu e adevarat) e o generalizare ridicola. La experienta ta, chestiile astea de jurnalist incepator nu dau bine.

    Am prieteni, de mare calitate, care, spre regretul meu, sunt PSD-isti; si uite ca nu ne-am renegat unii pe altii. Am ajuns la conluzia ca ne uitam la aceleasi evenimente/persoane si vedem/apreciem lucruri diferite. Nu-i nimic rau in asta.

  26. te pomenești că domnii romi ai lu pretenu sunt unii și aceiași cu cei ce umblau cu coviltiru acu vreo cinci ani pe la ambasada din Paris?!? haules baules bahtalo!

    ps: să nu uit. ham, ham…

  27. Stimate domnule Ciutac,

    Va rog ca maine daca se poate sa imi acordati onoarea de a vorbi dumnevoastra unuia din vechiul regat, un ardelean pur din tata in fiu. Va rog doar sa il cititi si va multumesc daca o sa o faceti satul fiind de cei ce se proclama ardeleni doar ca din greseala sau nu s’au nascut in zonele alea fara a motiva in vreun fel care le este si meritul.

    O seara buna si doamne ajuta!

  28. @bigradu
    Domnule (big)Radu, si mie imi place cum gandesti. De cele mai multe ori. Prin remarca de mai sus cu “actiunea autobuzul” si ai sai ocupanti ai incercat doar ieftina insinuare. Iar “subtila” ironie la modul cum a gandit Victor, iarasi e slabuta. Intru dstul de rar pe aici, imi place Victor Ciutacu si imi plac si postarile tale. De aceea asteptam ceva mai profun. No offense!:)
    Si apropos de votare. Traiesc in Seattle de mult timp. Am votat aici. Nu am remarcat nici un fel de actiune de felul celei de la Munchen. Am intalnit doar oameni relaxati, dschisi, fireste cu diverse opinii politice, care venisera, ca si mine, sa-si exprime, prin vot, preferintele pentru unul sau altul dintre candinati.
    Cheers.

  29. Sunt student în TM. Se știe că Timișul e băsist din origini. Iar UVT nu fce noăa discordantă. Colcăie universitatea de iubire față de băsul “reformator”. Foarte puțini suntem pe aici cei care nu vrem să îl adorăm pe încrucișător și băsismul aferent.

  30. Aveti dreptate. Cred ca Johannis este arogant si dispretuieste toti ortodocsii din inaltimea bisericii evanghelice. Rectorul de la Universitatea din Timisora, “marele economist” Marilen (ce prenume interesant, probabil a avut loc o “schimbare de sex prin taierea literei “a” din prenumele Marilen(a)) e consatean si prieten cu vamesul Blaga!

  31. Victore, ca sa fie neutru in adevaratul sens al cuvantului, Iohannis ar trebui sa ii propuna lui Ponta sa faza dezbaterea unde stau parintii lui cu chirie si sa modereze ei intalnirea, mai neutru de atat nu stiu ce ar putea fi. Bineinteles, fursecurile si magiunul din partea casei.

  32. Domnul Moloț de la Hunedoara e unul dintre „trădătorii” proveniți din vechiul PNL? E un mișel de rit nou? Dacă-i așa, e clar de ce-a simțit DNA nevoia să facă ordine, precum cei de la IMGB pe vremuri! Direcția asta e vigilentă, tată, mai ceva ca Departamentu’ Securității Statului! De-asta o iubesc americanii pe Codruța! Frumoasă foc, deșteaptă, ascultătoare, haine transparente are… ce să ceri mai mult?! 🙂

    Mărturisesc că mie-mi place dna Crețulescu… Asta e, n-am ce face! M-am uitat aseară la emisiunea dânsei. N-am văzut-o decât pe doamna. Întreba în rafală, tăia năpasnic răspunsurile, să n-aflăm tot, să nu ne dumirim, să venim și seara următoare pentru restul de răspuns, ori pentru un început de nou răspuns, să ne țină agățați, în tensiune, să ne piară somnul… Despre domni, ce să zic: răbdători, cavaleri… nici n-aveau cum să fie altfel!

    Acu’ aștept Proclamația de la CCR. După cea de la Islaz, asta cu girul dlui Zegrean e cea mai importantă. Ne aflăm într-o zi istorică. Haules baules!

  33. Despre domnul Molot de Hunedoara va pot spune eu si cei de pe aici destul de multe, insa astept sa vedem ce spun cei care in sfarsit l’au luat de puricat. Ii doresc din tot sufletul un sincer LA MULTI ANI!

  34. Buna ziua asemenea isterie nu am mai vazut de la lovitura de stat a lui macovei-base. Domnule Ciutacu va rog sa puneti o singura intrebare la emisiunea d-voastra cati dintre votantii antiponta scriu corect numele candidatului pe care il sustin. Sunt din Cluj si sunt oripilat de ce se vehiculeaza si in presa si in mediul internetului. Domnule acest santa klaus al politicii basiste nu face altceva decat sa invrajbeasca poporul acesta mai dihai ca Basescu, iar vin ordine din PPE pentru cum sa se voteze, nu inteleg de ce ungurii mai sunt in guvern in momentul acesta si nu in secuime, este un minus al lui Ponta care se simte aici in Ardeal, altceva asteptam de la un Presedinte care vrea sa aduca linistea, in principal sa puna piciorul in pragsi sa se mai termine cu capetele plecate ca ne-am caciulit de tot. Daca iese Klaus a doua zi ne putem astepta sa ni se comunice ca la Cotroceni a doua limba este germana, ca presedintele nu prea stapaneste limba romana. Va rog sa verificati cat de corect vorbeste un roman plecat in Germania limba germana si cat de dezarticulat vorbeste Klaus limba romana in conditiile in care s-a nascut, profesat si candidat in Romania.
    Cu stima mi-as dori nespus de mult sa bem o cafea impreuna

  35. Ce nu se intelege din aceasta DEZBATERE este ca NU Iosannis nu doreste dezbaterea ci ECHIPA lui. Este impins de la spate sa nu accepte aceasta confruntare pentru ca va pierde.

    Acum intrebarea fireasca e: Daca pana in prezent Iohannis si toti ceilalti analisti politici il acuzau pe Ponta ca in momentul in care va ajunge la Cotroceni va fi condus de catre baroni. In cazul Iohannis vedem ca baronii il conduc inca de pe acum.

    Teren neutru? Exista in Romania un teren neutru? Intrebarea fireasca este: Care este audienta respectivului teren neutru?

  36. @Clujean – jos palaria si iti multumesc faptul ca imi aduci aminte de faptul ca in Cluj exista si altfel e oameni in afara de babuinii agitatori care spameaza netul cu parerile lor despre nimic, sustinute de nimic ca al lor candidat nu zice niciodata nimic.

    @Gabriel ES – daca vorbim cu vreo natie cu program spatial poate reusim sa obtinem un loc pe luna unde discutiile sa se poarte intr’o bula a timpului descoperita de domnul fizician Santa Klaus pentru ca sa reuseasca cumva sa aiba un dialog in acelasi timp si spatiu … pentru ca altfel riscam ca discursul domniei sale sa se termine doar la urmatoarea campanie electorala.

  37. Off topic:

    In emisiunea dumneavoastra de aseara domnul Bogdan Chirieac compara realizarile premierului Adrian Nastase intre 2000-2004 in domeniul integrarii europene cu insuccesele presedintelui Traian Basescu in acelasi domeniu intre 2004-2014.

    Nu era mai potrivita o comparatie a activitatii presedintelui Ion Iliescu (2000-2004) cu cea a lui Traian Basescu (2004-2014), respectiv a premierului Adrian Nastase cu a celor patru premieri care i-au succedat (Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc, Mihai Razvan Ungureanu si Victor Ponta)?

  38. @Diana
    Ce bine suna vorbele alea despre nefacutul de trocuri si de promisiuni… Oare aici intra si eventuale promisiuni facute inainte de turul 1 ? Oare cu ocazia aparitiei ACL nu e posibil sa se fi facut 1-2 promisiuni, ici-colo, prin locurile esentiale ?

  39. Rares Bogdan tocmai a spus ca nu are ce cauta Iohannis la tine si A. Cretulescu in emisiune:)

  40. Astia sa merga in mijlocul studentilor sa-si expuna viziunea, programele si ideile si apoi sa raspunda la intrebari puse de studenti.
    Pana la urma acestia sunt viitorul nostru.Nu pensionarii hraniti si plimbati pe la moaste de PSD si PC, nu betivii dusi cu autocarele sa voteze.
    Elevii si studentii de astazi trebuie convinsi ca merita sa inveti si sa muncesti in Romania, ca trebuie sa aiba incredere ca vor trai din salariu si nu din ce pica sau din ce fura, ca merita sa poarte cu mandrie, la un moment dat, undeva in viitor, tricouri si sepci cu Iubesc Romania si nu cu I love NY.

  41. ACL-ul evita o confruntare directa a celor doi candidati pentru ca stiu ca neamtul este copia fidela a fostul candidat la functia de vice-presedinte ale SUA, Sarah Palin. A fost facut si un film despre Sarah Palin- Game Change. Fosta guvernatoare a statului Alaska a fost praf in campania prezidentiala. In afara de cei din Alaska toti au luat-o la misto pentru ca era pur si simplu incompetenta . Habar nu avea politici externe. Neamtul nostu in afara sa gospodareasca un oras nu stie cu ce se mananca functia de presedinte. Intr-o dezbatare tv s-ar face mai de cacao si decat Sarah Palin.

  42. “Greu la deal cu boii mici si caru’ stramb”

    si ai uitat sa spui ca alegatorii neinspirati ca deobicei stau sub caruta. 🙂
    istericalele vin de la superba combinatie dintre nestiinta si ceea ce-ai numit f inspirat in trecut valori cu marul in gura.

    comentariile romanilor pe forumuri sint lamentabile. zici ca stalin, lenin si marx stau la granite (in vest pt ca tot ce-au stiut de acolo vine ca si banii prin care stalin s-a mentinut la putere) si abia asteapta sa dea navala. mao a spus ca nu vine pt ca revolutia culturala i-a fost furata de catre americani care au botezat-o political correctness introducind-o peste tot in lume. acum se judeca cu ei pt drepturi de autor.  🙂
    au aflat romanii ca sint in e.u.? daca da atunci ar fi fost cazul sa stie ca pina acum au preluat peste 130000 de legi si reguli pe care nici un guvern nu le poate refuza. aminarea introducerii acestora costa amenzi. asta se intimpla deoarece romania ca toti ceilelti a semnat un protocol de aderare unde scrie ca dreptul european are prioritate in fata celui autohton. daca un guvern vrea sa introduca o lege sau regula trebuie sa intrebe la centru daca este compatibila cu dreptul e.u. daca nu o face centrul te da in judecata si ai de platit amenzi plus ca legea va fi retrasa. alegerile locale sint un circ la nivel european. guvernele locale sau un presedinte sint niste simpli administratori. diferenta dintre ala de bloc si politicieni este ca cei din urma administreza o suprafata mai mare. asta-i tot! restul cu bani si plimbari de lux este prima pt marimea tarlalei.
    politicienii de la e.u. aia in care romanii au ce-a mai mare incredere dintre toate popoarele europene si-au marit pensiile cu 423,5% suma totala pt citeva persoane practic fiind de 1,6 miliarde euro care urmeaza sa creasca de aici incolo cu 7% anual.
    la fondul asta platim cu totii!!!
    tot de la e.u. saptamina asta la inceput au anuntat ca nu stiu ce-au facut cu 7 miliarde pe care nu-i gaseste nimeni. nu se va intimpla nimic! nu se poate cerceta pt ca oricum nu pot fi gasiti.
    nu-ti mai pun linkuri pt ca nici nu stiu daca vei lasa comentariul. daca iti trebuiesc nu-i o problema pt ca le colectionez ca pe timbre.
    altfel nemtii rid de noi cu legendele alea cu civilizati si corecti de care ar fi plina germania.

  43. In privinta dezbaterii, Iohannis are dreptate, Ponta are puterea si-si permite sa n-aiba dreptate. Vom vedea ce va fi.

    O chestie tangentiala cu dezbaterea, pe care Iohannis ar putea-o folosi la o adica. Se stie ca presedintele este seful fortelor armate.

    In sectia de votare din Aghanistan: Iohannis – 151 voturi, Ponta – 61, Macovei – 61. (In Irak, Iohannis – 40, Ponta – 23).

    Dupa aflarea rezultatelor, la A3, Ponta, in … sa, a spus ca electoratul Monicai Macovei e ca ISIS (care e de fapt doar IS – Statul Islamic). Bravo lui, militarii din Afghanistan care au votat-o pe Macovei in acelasi numar ca si pe el sunt teroristi!

    Probabil ca puscariile, care sunt cu Ponta, sunt mandria tarii!

  44. Erata: Presedintele e comandatul supream al fortelor armate, pentru precizie. Suna si mai bine.

  45. “mitinguri pentru democratie in romania si in lume”titreaza romania libera(acum si infometata ca nu mai au bani de salarii…).citesc si nu imi cred ochilor!ma intreb,ce s-o fi intamplat oare?invadeaza coreea de nord statele unite?birmania ataca japonia?teroristii islamici au atacat israelul?citesc articolul,este vorba doar de orarul si locul protestelor impotriva…chiar impotriva cui?impotriva unui candidat LEGAL la presedintia romaniei.o noutate in actuala campanie dupa cum tot o noutate au fost acuzele de frauda INAINTE sa inceapa cursa electorala.prevazatori baietii,nimic de zis.si ce o sa se intample daca va castiga ponta?o sa explodeze soarele?o sa se intoarca”diaspora”in tara si o sa rastoarne guvernul?apar tot felul de societati studentesti si federatii ale romanilor de care nu a auzit nimeni si striga pe peste tot “frauda”!am citit comentarii care neaga pur si simplu faptele lui baconschi din 2009.pe cine vor sa convinga daulatii astia?si despre ce anume ?ca ponta o sa ne duca in rusia si in china?ca o sa vina”comunistii”?a mai observat cineva ca declanasarea brusca a isteriei pe net a fost urmare a declaratiilor lui ponta cum ca basescu nu a fost singur in porcariile pe care le-a facut?ca alaturi de el au fost blaga&comp?cred ca cineva si-a facut o socoteala gresita cu johannis.au crezut ca argumentul ca ar fi “neamt” va fi suficient ca romanii sa inghita fericiti pastila si gata.iata ca romanii nu au inghitit pastila oferita cu atata tam tam,au vazut mana care ofera aceasta pastila,luciul cheliei basesciene este prea vizibil…

  46. Si aici si in alte spatii observ ca lumea nu citeste Constitutia si legile tarii.
    Domnule Ciutacu va implor sa intrebati pe domnul Ponta, ca d-l Johannis vad ca ii pute sa vina la dezbatere : cate tari si-au dat acordul sa gazduiasca sectii de votare si cate sectii sunt prevazute in aceste acorduri si cum se pot modifica respectivele acorduri? Ca draguta de lege exact asa spune” se infiinteaza sectii de votare CU ACORDUL STATULUI GAZDA”.
    Cu ce buget? De unde bani? Cand desemnam oameni in birourile noilor sectii ca legea nu prevede numiri intre tururi ci inainte de primul tur firar a dracu ea de lege cu mama ei ca toti au votat-o. Cum pazim sectiile alea noi? Parasutam jandari?Si mai grav : cate infiintam? Ca daca vin 1 million iti trebuie minim 1000, deci ai nevoie de vreo 600, deci de inca 4200 de supraveghetori.
    Din nou reiterez: trebuie sa asiguram vot in sectie in tara si in rest vot prin corespondenta, dar sa se inscribe cei care vor asa intr-un registru electronic tinut de AEP.
    off topic Din nou vad ca nazistii prospera pe net. Astia de “dreapta” ar trebui sa isi aduca aminte de vorba lui Ratiu din 90:democratia inseamna ca eu sunt gata sa ma lupt cu oricine pentru dreptul tau de nu fi de accord cu mine. Un minim respect…Ar fi bun un apel catre lichele …de toate culorile.

  47. Mihu, zi mersi ca ai avut de unde sa afli de proteste. Pe televiziuni (A3, RTV si, o, da!, B1 tv) ele nu exista si poate nu vor exista niciodata. Exista proteste bune, legitime, ca ala din 2012, si proteste dusmane, actiuni teroristice, agenturili straini.

    Nu e un protest impotriva unui candidat legitim, e pentru dreptul romanilor din UE, acolo sunt comunitati mari, de a vota si, daca se poate, fara a sta 7-8 ore la coada, ca-n vremurile de aur. E un protest impotriva guvernului care organizeaza alegerile, condus de un candidat, dar asta e problema lui. Asa cum imparte pomeni, bani la BOR si altele de la buget, sa-si asume si organizarea defectuoasa a alegerilor.

    Si inca o stire care probabil nu va ajunge la tv: http://adevarul.ro/locale/bistrita/alegeri-prezidentiale-2014-monica-sasarman-consilier-judetean-pdl-bistrita-ajuns-stare-soc-spital-fost-batuta-bestialitate–n-timp-facea-campanie-intr-un-sat-1_545e38b10d133766a8a91b45/index.html

    Democratie, ce mai!

  48. @Emil: sunt proteste politice organizate la vedere de ACL. bine ca stirea cu Ponta fugarit in Maramures de haidamacii PNL si PDL n-ai reusit s-o gasesti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.