Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

UPDATE: Deci Zegrean pleacă la mare, că-şi luase bilete prin sindicat la vila lu’ Ceauşescu, iar Basescu umblă-n tricouţ, până pe 12 septembrie, prin curte, pe la Piata Galaţi?

Patapievici şi-a dat demisia într-un cor de bocate; alături de el, locotenenţii Radu şi Mihăieş. Intelighenţia stipendiată de la buget jeleşte plecarea Titanului. Agenţii de influenţă din străinătate nu mai ştiu la cine să se-nchine. Da-şi revin ei repede, că ordinul se execută, nu se discută. Principala problemă a demisionarului nu-i că-i băsist militant. Nici măcar că s-a implicat făţiş în campania electorală. Fiecare om are dreptul la opţiune politică. A lui e clară, nici o problemă. Aşa a şi ajuns, politic, şef la ICR. Unde a stat opt ani. După ce, în prealabil, servise, tot politic, olecuţă de dregătorie la CNSAS. Omul păcătuieşte prin faptul că, de prea multe funcţii la stat, a ajuns să se confunde cu instituţia pe care, vremelnic, o conduce. Nu se năruie pământul că nişte oameni numiţi politic vor fi înlocuiţi cu alţi oameni numiţi politic. S-ar putea ca ICR – care s-a dinamizat sub Patapievici, dar a finanţat în draci, aproape unilateral, facţiunea băsistă a oamenilor de cultură – să meargă mai bine. Sau mai rău, nu-i exclus. Dacă Patapievici – al cărui mandat va rămâne-n istorie, din păcate, prin poneiul roz cu zvastică şi “sexul oral primit de Mircea Geoană”, nu prin concertele/emisiunile lui Grigore Leşe – e competitiv, va reuşi în privat. Am dubii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

  1. Daca prinde chestia cu Sexul Oral, de ce sa nu ramina? Doar ca ar fi bine ceva de genul “Chiorul si Patapievici , mari amatori de primit sex oral”. 😉

  2. si idiotul de mine credeam ca dupa 1990 am scapat de politrucii care mincau banul public fara sa faca nimic(ATIVISTI)Concluzia sau sunt eu idiot sau nu s-a schimbat nimic in tara asta!!!

  3. Fiecare are dreptul la o opinie. Opinia mea este ca nea caisa nu merita atata atentie incat sa-i dedici un articol pe blog. Duca-se pe lunca!

  4. Sa fie sanatos, cum spune Badea “nu e target-ul meu” si nici eu nu cred ca sunt target-ul lui. 🙂
    In alta ordine de idei nu inteleg de ce s-a pervertit asa mult gandirea noastra, inclusiv a ziaristilor de la TV. Dezbaterea asta cu CCR si cine castiga, cine pierde, ce ar trebui sa faca USL, PDL, etc. e tampita. 7,4 milioane de oameni, vor sa plece Basescu. Dincolo de batalia politica, mai conteaza ce cred oamenii astia ? Cine ii reprezinta pe ei in fata curtii ? Chiar ne-am tampit de tot ? 7,4 milioane reprezinta echivalentul a 14,8 milioane cvorum. Inteleg ca daca erau 4 milioane se putea invoca cvorumul dar cand 7,4 milioane vor un lucru ce naiba mai conteaza ?

  5. Bine că a plecat. Fiecare are dreptul la o opţiune politică, dar de la un om de cultură, aşa cum se presupune a fi, mă aşteptam la mai mult de propagandă politică.

  6. Banuiesc ca ajutat destule entitati culturale care ii vor intoarce serviciile credincioase.
    Apoi, daca se intoarce BASESCU, pun pariu ca il va numi consilier!
    La cate milioane s-au perindat pe la ICR ,un 3-5 % ,,parandarat,,inseamna ceva,suficient sa traiesti o viata-doua.
    Si daca va fi pe o lista de europarlamentar in 2014?
    Oricum ,daca nu se plateste FUNCTIA,atunci macar, GRADUL !

  7. Bine ca au plecat !Niste pupincuristi de cea mai joasa speta,care au primit de la bugetul statului zeci de milioane de euro in cei opt ani de propaganda puternica pentru sustinerea primului derbedeu al tarii !Acum ca s-a oprit robinetul cu bani i-a apucat indignarea si au demisionat.

  8. Cum se impaca ce scria Patapieviciul in legatura cu drepturile si obligatiile de a servi cetatea, cand el a servit-o doar cu… boicot?

    “Lucrurile care au preţ în viaţă, nu pot fi obţinute nici fără efort, nici fără costuri; dacă doreşti să ai drepturi, trebuie să-ţi asumi îndatoriri; dacă vrei să te cinstească cetatea, trebuie să o serveşti; dacă vrei să fii recunoscut, trebuie să ştii la rândul tău să îi recunoşti pe alţii; binele pe care îl ceri, trebuie mai întâi să îl dai; dacă vrei liniştea păcii, trebuie să stăpâneşti durităţile războiului; protecţia cetăţii se obţine prin serviciu în slujba legilor ei; pe scurt, mintea are nevoie de cultivare, sufletul de străduinţă, iar drepturile de îndatoriri.”

    Ete na, ca s-a sucit! A reevaluat situatia? Unul in plus in tagma “razgandacilor”. Praf de el!

  9. Asa cum am comentat si pe fb, drum bun cale batuta, e o vorba cam urata pt o doamna, si iara o sa ma certi dar numai grija asta nu o mai am acum.Stau de azi dimineata pe voi, si astept decizia curtii.Sper ca v-or veni oameni de cultura adevarati la institut, nu rame precum patapievici, care se vrea al doilea Ratiu, privind papionul lui, dar nu exista termen de comparatie intre cei doi.Poate ar fi bine sa il propuna pe dl.Diaconu, ca tot l-au gasit incompatibil cu functia de ministru.Sa de-a dumnezeu sa fie bine astazi, dar ma simt ca un condamnat la moarte careia i se spune, mai ai o zi de trait.Respect

  10. Doamne, cata lume mi-am pus in cap cand,acum vreo 8 ani, am aratat adevarata fata vazuta de mine la acest patapievici!Ma bucur ca viata ma confirma in multe privinte.

  11. Au plecat pe dreac! S-au reorganizat! Astia chiar cred ca vor scapa vreodata de bagabonzii astia! Romani naivi…

  12. chestia cu primitul imi e neclara. Ma rog, io-s mai batran si mai nepriceput la fineturi intelectual-artistice. Un lucru insa pt mine e clar: marele telectual sugator de ciorapi marinaresti, imbatraneste urat! Aduce din ce in ce cu hitler si parca fata i se schimonoseste de la an la an! O fi veninul pe care-l poarta-n glanda?

  13. Patapievici, Papahagi si alti Papagali (MRU, TRU, Neamtu, Macovei etc). Figuri triste, alese de marinar pentru ca pe altii nu-i mai avea. Elenele nu puteau iesi pe scena, nici Blejnar, nici Videanu, nici Anastase, nimeni dintre cei care au “supt” foarte multi bani de la statul roman, fara a face nimic bun (ci dimpotriva). Lasul nu putea iesi singur pe scena, trebuia sa aibe “turma” lui in spate si a apelat la acesti ilustri-nimeni. Dar toti astia au acum ambitii de politicieni, de figuri marcante, de lideri de opinie, chiar daca in seara referendumului se inghesuiau pe un amarat gemulet de toaleta. De fapt, locatia aia li se potrivea! Blaga cu un ochi rade (a castigat in fata lui basescu, partidul este acum al lui) si cu unul plange, mirat ca a ajuns intr-un asemenea anturaj. Tripleta BVB avea putere si prestanta, micuta turma basista ne invita la circ!

  14. Bine că s-a dus naibii. Normal ar fi să pună un om de cultură, nu pe criterii politice. Dar mă îndoiesc.

  15. “Fotbalistul Giumbix părăsește clubul după schimbarea antrenorului”. Un titlu mult mai portivit. Și să-mi spună țăranu’ Badea la ce caserie să mă prezint pentru folosirea mărcii Giumbix (bine, mă, poftim!; două facturi dintr-o lovitură).

  16. @claudiu,
    sper ca nu mie te adresai, nu am nici o legatura cu un userul @lucian de pe acest blog, stiu ca exista un basist care semneaza @lucian pe aici (cu “l” mic).

  17. Gata, a murit si cultura din Romania, desi mai avea zile atata timp cat mai traia HRP-ul.
    “N-ai cu cine ma’, n-ai cu cine! Niste tarani!”

  18. da-l dracu pe perversu asta imputit, a picat baselu, sa ne bucuram, primul rand de bere e din partea mea! :)))

    cheers! sanatate!

  19. Se vede ca poza aia de pe blog a lui Victor Ciutacu e facuta inainte de implicarea excesiva in viata politica. Partea asta a Romaniei scoate peri albi (la figurat) si imbatraneste vremelnic pe oricine (la propriu).
    A fost o glumita, fara suparare 🙂

  20. “Procurorul general al României a decis să-i prelungească mandatul procurorului-şef al DNA, Daniel Morar, în fruntea instituţiei cu încă 6 luni.”

    pe javrele astea nu le mai opreste nimeni?!!!

    p.s. DRAGNEA dat o lovitura de geniu la ccr contra tandemului basist rus-ponta

  21. Mi se pare firesc, daca ne-am apucat vara de “lovituri de stat” sa ne luam cate o vacanta.

    Plecati si voi, la mare dle. Ciutacu… Puneti niste filme cu Rambo si Van Damme sa ruleze in bucla, pe post, pana clarifica alde Rus cati morti avem in listele alea…

  22. Sunt sigur ca Basescu va ataca CCR in stilul caracteristic, un om normal si-ar da demisia pentru a nu prelungi agonia, dar el cred ca va ataca la nivel declarativ CCR-ul sau va tipa ca au fost facute presiuni asupra CCR

  23. PD-L-ul acum o sa o dea pe frauda! Ca nu mai poate cu lovitura de stat si cu plagiatul.

  24. Ce liniste e in modrogan! Si la sediul de campanie! O fi cazut vreo bomba atomica? habar n-am, dar respir mai usor, iar textul “basescu nu se intoarce la cotroceni” ma unge la suflet! Pentru ca pt mine e clar ca vom merge iarasi la vot la sfarsitul lui sept si la toamna o sa avem un presedinte nou-nout! Iar rus, inapoi la cluj la amicii lui portocalii!

  25. In mod normal, ar trebui ca datele actualizate pana la data de 12 septembrie sa arate fara dubiu intrunirea cvorumului la referendum, deci Basescu nu mai este si nu va mai fi altceva decat un presedinte suspendat.
    De data aceasta nu mai cred in posibilitatea de validare, iar semnalul acesta cred ca este perceput corect si in Comanita nr. 9.
    Ma astept la o demisie pe fondul unei pisacioase declaratii de autovictimizare. Nu cred ca se va ajunge pana pe 12 septembrie.

  26. Domnule Ciutacu,
    Când dispare și “marele naș al bancherilor” Mugur Isărescu, cel care a ținut pe loc cursul pe tot mandatul securistului-mason Traian Băsescu, deși nu erau motive economice cel puțin în ultimii 3 ani , dar care lasă cursul către naturalul, de acum cel puțin trei ani, de 5 lei/ euro ?
    Să vedeți cum nu mai are BNR rezerve valutare pentru susținerea cursului din cauza dispariției “titanului” ( că are doar un ochi?), coleg de guvernare pe timpul CDR.
    Deși cred că legătura dintre cei doi este mai profundă fiind pe linie de structură militaro-masonică, pentru că îmi amintesc că domnul Iliescu a făcut o încercare de înlăturare a acestui individ malefic în anul 2000, ca urmare a exercitării mandatului de PM de către Isărescu, dar s-a lovit de opoziția mediilor financiare externe.
    Malefic și pentru că repetă din poziția de guvernator al băncii naționale că supravețuirea este posibilă doar prin evaziune fiscală, deci cauționând pe colegul lui de unitate militară Sorin Blejnar, cel care a adunat saci de bani pentru partidul stat băsist și direct pentru o viață în opulență a marelui naș Traian Băsescu.

  27. CCR avea astazi ocazia sa intre in istorie prin validarea referendumului!Poate o va face peste 70 de zile .

  28. Propaganda basista s-a pus in miscare! :)) Gem blogurile si forumurile de mesaje de genul: “CCR a cedat in fata presiunilor USL, care ameninta cu puscaria” sau “CCR tradeaza interesul national si nu respecta votul romanilor care au stat acasa si care il vor pe basescu” :))) Ce ma amuza chinul lor! Ma bucur cand astia sufera! Bravo CCR! Jos basescu!

  29. Eu azi am descoperit jegul ala de madame blogary, dumnezeule ce e acolo… nu credeam ca exista asa ceva in lume. Baietii aia o ard intr-un univers paralel. Parca ai citi documentatie din ani 50.
    Iara patapievici sa ne lase, asta este, stapanul cade, cateii trebuie sa se imprastie, lasa ca gaseste el o alta curte de aparat prin latrat

  30. A facut de ras institutia papionului,lui Tariceanu ii sta mai bine,dar au mai ramas.Eu vreau colonelul militanto-jurnalist in pozitie la-beunu…pa!

  31. Dupa cit de tare a vocalizat la iesirea din sceneta, dupa cit a infierat Guvernul, fara dovezi, ca distruge “autonomia culturala” a ICR, si ca ar rvea sa il faca un instrument “propagandistic”, nu pot decit sa trag concluzia ca el e cel putin la fel de politic.

    In alta ordine de idei, una din judecatoarele de la CC a declarat azi:

    “Eu, după mine, trebuia anulat referendumul”, a afirmat Cojocaru.

    Lasind la o parte romaneasca de balta care o cam descalifica pentru o asemenea functie inalta, de ce se antepronunta? E legal ca un judecator la CC sa se antepronunte pe un caz inca aflat in discutie si asupra carora curtea nu s-a pronuntat? Cum ar fi ca fiecare judector sa isi spuna deja verdictul? Ce sens ar mai avea dezbaterile CC, care nu sunt publice, daca s-ar sti ce va vota fiecare? Si cum poate judecatoarea respectiva sa emita un verdict, cind inca nu are toate probele ceurte de CC? Le crede false? De ce?

  32. Am respirat un pic dupa decizia curtii, dar cum spunea cineva aici; boala lunga…., au stat 2 zile ca sa prelungeasca.Nu sunt carcotasa, dar oricum ma bucur pt decizia ca baselu sa stea un pic PA.Vorba ta sper sa nu il vad in tricoul ala toata vara.Am vazut ca Aspazia ar fi vrut sa fie anulat, de ce? alti bani, alta distractie si ma intreb cata lume ar mai fi iesit.Aveti un respiro pana pe 12.09, sa speram ca pana atunci rus(daca v-a mai fi in functie) v-a da niste liste corecte, ce nu s-au facut in 23 ani.Hai cu berea sa sarbatorim fratilor.

  33. Nu inteleg de ce atata lume proasta, in Romania, se bucura de decizia CCR, care e de fapt o diversiune ordinara pentru a abate atentia de la problema principala a acestui referendum respectiv:

    “boicotarea acestuia de catre escrocul de Basescu, in conditiile in care era clar ca fara 50%+1 nu va fi validat”

    Eu va admir entuziasmul dar practic CCR a legiferat boicotul impingand trenul pe o “linie moarta”.

    Problema nu e cat morti sunt in liste, in mod sigur nu-s mai multi de 500.000 si ei nu vor avea niciun rol in ecuatia rezultatului.

    Cea mai importanta problema e ca escrocii lui Basescu au jucat la barbut acest referendum. Daca presa uita acest lucru, concentrandu-se pe numarul mortilor diversiunea a reusit..

  34. Prieteni, nebunia statistică, declanşată de nevoia de a spune dacă referendumul este sau nu valid ne pune în faţă imaginea haosului instituţional şi al iresponsabilităţii instituţionale, cultivate cu metodă de traian băsescu, sub pretextul “reformării statului”.

    Să ne înţelegem bine: autonomia, descentralizarea, sunt procese obiective, care au drept rol să reducă, în măsura în care se poate, complexitatea funcţionării unui stat cu tot mai multe misiuni. Nu e cazul României, unde procesul se rezumă la “bă, ăştia de la Bucureşti! Daţi-ne banii, şi să nu vă pună dracu să ne întrebaţi cum i-am cheltuit!”

    Mai mult, la adăpostul autonomiei şi al descentralizării, s-a furat de s-a rupt. Nimeni n-a dat socoteală nimănui. Curtea de Conturi povesteşte despre zeci de miliarde de euro cheltuite aiurea de instituţiile statului: guvern, ministere, administraţie centrale, administraţii locale, firma ale statului. Toate au devenit feuda câte unuia, vezi ICR, care se poartă ca un mic satrap, care fac ce vor ei, cheltuiesc banii cum vor ei, după interesele lor, ale găştii lor de partid şi de stat.

    Instituţiile nu comunică între ele, nu cooperează, guvernul nu le mai poate controla sau face să funcţioneze împreună. Aruncatul pisicii de la unul la altul a devenit sport instituţional. INS nu ne poate spune câţi oameni votează, MAI, nici el, Autoritatea Electorală permanentă, nici ea. Dar cine o poate spune? Tata Noe? E prea mort ca s-o facă!

    Autonomia instituţională s-a transformat în autarhie instituţională. De asta cetăţenii nu se mai pot încrede în stat şi în instituţiile sale. Unde fuga de răspundere este regula. Pentru că întotdeauna va mai fi o instituţie în spatele căreia să se ascundă cineva, în caz de nevoie.

    România este în situaţia copilului cu prea multe moaşe. Acum se trezeşte că poate să-şi rateze viitorul deoarece autonomia instituţională s-a transformat în anarhie, iar cea chemată să pună ordine în haos este CCR, o instituţie haotică, la rândul ei. Nu puteam găsi o cale mai rapidă şi mai puţin costisitoare de a ne sinucide?

  35. Oare…, incepem sa redevenim ROMANI ?
    Sa speram ca , incet , incet , se va face dreptate pana la capat ! Acest regim nenorocit ( basist ) , MAFIOT , trebuia inlaturat mult mai demult !

  36. Dragi prieteni, ma mai gandesc la ceva. Nu stiu daca am dreptate dar cred ca Basescu nu are nici o vina. ESTE NEVINOVAT!!!! E un om cu grave probleme medicale dar el nu le stie, pentru ca cei apropiati lui i-i baga limba in ureche si i-i spune ce sa faca, ce sa zica, dar omul daca este labil psihic ia de bune tot ce i-i spun consilierii si ciupercile otravitoare din jurul lui. Morala” NAPOLEON-ul este NEVINOVAT.

  37. Se incearca abaterea atentiei de la furtul escrocilor – boicotul acestui Referendum.

    Or sa iasa 100.000 de morti in liste, si n-o sa se schimbe nimic iar lumea v-a uita de boicot.

  38. vad ca basistii o dau acum cu punerea sub semnul întrebării a localelor (in lumina deciziei CCR de azi)… pai sa-i lamurim matematic: sa zicem ca si la locale se ia in considerare 16,5 mil cu drept de vot. pai alegerile s-au efectuat după regula un singur tur si Winner takes all… adică: dacă un primar a luat 49,5% si invinsul doar 49% (adică un număr real mai mare decât cel obținut de învins), raportat la 18 mil, 16 mil sau oricare alta suma… locul 1 rămâne locul 1… chiar daca procentele s-ar schimba! pt ca procentul celui care-l avea mai mare inainte il va avea mai mare si raportat la alta suma. cu alte cuvinte nimic nu se schimba matematic indiferent de numărul total al celor cu drept de vot! acest număr este relevant doar prin prisma unui prag electoral si atât! asta ca sa terminam cu imbecilitatea emisă azi de basisti!

  39. Mai avem cultura in Romania? Poate politica culturala,da! Nimic nu intineaza mai rau ca rautatea, Patapievici , al carui nume l pocesc mereu fara sa vreau, cred ca motivul ar fi ca nu sunA chiar romaneste,a dat dovada de foarte multa rautate favorizand in mod fatis numai inteligenta si harul ceelor care i aminteau de culoarea la moda-portocaliu.Asa ca il destest,a sters toate meritele sale culturale…Cat despre gestul cu Mircea Geoana e vulgar, prea vulgar pentru un om ce cultura asa cum este Patapievici!Dar ca sa i faca pe plac domului presedinte atunci nesuspendat,a ales mojicia.Sa i fi de bine si sa ne lase!

  40. uite ma, cum sufera saracu’ in poza ! 😀

    de multe zile ma intreb, parafrazind un clasic purtator
    de tricouase albastre, “ce blestem o fi pe capul nostru”
    sa avem parte de atita bataie de joc din partea tuturor
    alora ce-au avut / au pe mina institutiile / “structurle” ?!

    ok, descentralizarea in teritoriu bla bla, ok, ev.pop. a
    trecut la consiliile locale… dar sint structuri paralele,
    exista centralizarea datelor (este obligatie de serviciu).

    daca asta nu e prostie ori incompetenta crasa, atunci e
    cirdasie si rea-vointa. e ca si cum te-ai p…sa pe votul
    nostru. repet, mi se pare un teatru ieftin, toata “frasuneala”
    asta tardiva si o imensa bataie de joc.

    dp meu de vedere, baiatul cu tricourile e “pa”.
    apropo, 10 milioane de voci tacute invocate de intiiul fiu
    al natiei ca apartinindu-i, includ si fantomele trecutului ?

  41. “Sustinatori” lui Basescu ( sau mai corect cei care nu s-au prezentat la vot ) din mediul corporatist au facut-o cu un temei : teama de re-intoarcerea la cotele salbatice de impozitare a muncii de pana in 2004 …

    E o frica un pic nejustificata zic eu ( totusi Ponta nu mai e Iliescu si plus de asta e practic imposibil economic sa se revina la asa ceva … ar duce instantaneu la faliment sectorul bancar din Romania 🙂 ) – dar dincolo de asta mesajul PNL-ului de contracarare a fost foooarte slabut. 🙁

    Pacat.

  42. Victore ,chiar daca e cam off-topic , te-as ruga sa-mi permiti un comentariu pe tema deciziei de azi a CCR si al unui anumit entuziasm deplasat al USL-istilor:

    Mai , dragi USL-isti , se vede ca n-ati fost formati la Scoala de Securitate basesco-PDL-ista , altfel v-ati da seama ca solicitarea CCR contine O CAPCANA BASISTA perfida ! 😳

    Sa ma explic:
    – in primul rand , sub nebunia comentarii hotararii de amanare a deciziei CCR pana in 12 septembrie S-A TRECUT CU VEDEREA USOR , faptul ca CCR a respins TOATE CONTESTATIILE , inclusiv cele absolut corecte juridic ca cvorumul optiunii majoritare A FOST DEPASIT CU PESTE 70% , iar cvorumul total a fost VICIAT prin lipsa votantilor optiunii minoritare (pierzatoare) , DATORAT INDEMNULUI (penal !!!! ) LA BOICOT ; deci l-au scos pe Basescu si PDL-ul “basma curata” LA INFRACTIUNEA DE INDEMN LA BOICOT , anuland astfel CONSECINTA DIRECTA a faptei acestora – vicierea cvorumului ! 😯

    – a pus USL-ul intr-o situatie f. delicata deoarece EXISTA INCA MULTI FUNCTIONARI PDL-isti , care vor da voit date false mai mici si oferind apoi cele corecte sefilor PDL , regizandu-se astfel tentative inscenate de frauda din partea USL . 😡 Iar cum este imposibil de verificat incrucisat ( in asa termen scurt ) toate datele primite din teritoriu , aproape sigur ca le vor iesii PDL-istilor aceste inscenari . 🙁

    – data cand a fost pusa sedinta CCR de validare este LA O DISTANTA F. MARE de momentul Referendumului , interval in care spiritul populatiei SIGUR SE VA LINISTI , VA FI OCUPATA CU INCEPEREA SCOLILOR , iar detaliile importante din acest Referendum se vor estompa , multe fiind apoi date uitarii , deci momentul INVALIDARII nu va mai fi unul periculos ! 😡

    – ORICE DATE VOR PRIMI , CCR va INVALIDA Referendumul fie din lipsa de cvorum (daca vor primi din nou date apropiate de cele initiale) , fie din desfasurarea Referendumului PE DATE INITIALE CONSIDERATE FALSE – ERONATE (daca datele vor diferi cu mult de cele initiale!) . 👿

    Practic prin aceasta miscare inteligenta SI PERFIDA , CCR STERGE SINGURELE MOTIVE REALE pentru VALIDAREA Referendumului si , in acelasi timp , PT. CULPABILIZAREA lui Traian Basescu si a PDL-ului ; mutand in acelasi timp momentul deciziei dupa un interval suficient de mare incat atentia si indarjirea populatiei SA SCADA LA COTE NEPERICULOASE PT. EI cand vor anunta ca Referendumul ESTE INVALID si ca Basescu se va intoarce la Cotroceni !!! 😡

    Eu cred ca prin aceasta hotarare Basescu & gashca NE-AU TRAS-O din nou … !!!! 👿

  43. ( Pe langa subiect, desi nu prea… )
    Acorda-i acetui text 1′ te rog!
    Ma uit la ping pong, olimpiada, finala, China contra China, lectie pentru Basescu si pentru toti politicienii romani, indiferend de culoare( Romania contra Romanaia ) ce promoveaza precurvia:
    Wang(W) joaca cu Zhao(Z)
    3-0 la seturi pentru Z, setul 4 decisiv!
    Condus in setul 4 W face dubla, neobservata de arbitrii, dar vazuta de Z; W incepe sa loveasca mingia la misto, la fel si Z, 3 schimburi la misto, nimeni nu intelege nimic, W dupa 3 schimburi simulate lasa mingia sa cada de pe masa, recunoscand fair play greseala fata de adversar, desi nimeni in afara de cei 2 nu avau habar de greseala facuta de W!! Asta in setul 4 decisiv, w putand pierde meciul in acest set! Culmea castiga setul, dar pierde meciul, insa gestul ia un gram de aur din medalia de aur!
    Da-i-o si lui Badea te rog!, sigur va vrea sa vada meciul.
    Curvele sa taca!

  44. Scuze pentru greutatea textului, am beut un sprit in cinstea dioptiilor lui zegrean…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.