Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

La jumătatea lunii septembrie, pe baza noilor cifre, vom afla dacă la sfârşitul anului votăm şi pentru Parlament, şi pentru Preşedinţie sau dacă Traian Băsescu e invincibil. Până atunci, să-şi scoată chiloţii de Superman de peste pantalonii de la costum.

integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

  1. @ Barosanul
    Toate cele pe care le enumeri tu in cele 6 puncte se stabilesc pe baza datelor de la INS (care se refera la numarul total de locuitori) si nu pe baza listelor electorale (care se refera doar la cetatenii cu drept de vot). Cum pana acum, cu exceptia votului pentru modificarea constitutiei din 2003, nu am avut nici un scruntin bazat pe cvorum, actualizarea acestor liste a fost neglijata (desi AEP are obligatia sa o faca anual, pana la 31.o3).

  2. Nu ar fi mai simplu ca sa se afiseze datele (partiale, doar cu numarul de persoane, cel putin) de la recesamantul facut pe vremea lui Boc? Asa nu mai au basistii ce sa comenteze.

  3. Ultimele declaratii ale d-lui Basescu de la “sediul de campanie” au fost ametitoare: sublima lovitura de stat, amenintari, catuse, celule, informatii care sa creeze confuzie. Doar o propozitie din discurs mi se pare adevarata “Suntem in cea mai penibila situatie”, cam asa e, dar suntem in aceata situatie pentru ca dupa 8 ani de “reforma a statului” nu e clar cati locuitori cu drept de vot are Romania. La final a spus ca va vorbi in fiecare zi(in sensul de “la televizor”), ca ramane la sediul de campanie, ca o sa mearga si prin tara. D-le Ciutacu, eu cred ca d-l Basescu pana pe 31 aug. e simplu cetatean si are drepturi asisderea. De ce trebuie transmise in direct la tv. interventiile dumnealui? De ce reporteri si cameramani sunt la sediul de campanie desi campania s-a terminat de o saptamana? Oare televiziunile nu pot face un exercitiu: timp de 3 saptamani sa nu mai transmita declaratiile d-lui Basescu? Poate asa nu ni se mai abate atentia de la Romania reala.

  4. Eu cred ca mesajul de ieri al fostului presedinte (nu vreau sa-i spun suspendat) erau indicatii date procurorilor lui Kovesi, mai exact le indica ce anchete sa inceapa: chestorul, primarii etc. Veti vedea daca nu e asa! Dl Antonescu, dl Ponta, ce fac? Parchetele au luat toate listele cu votanti care vor ajunge in mod categoric la portocalii si-i vor verifica pe toti care au indraznit sa le nesocoteasca ordinul de a nu participa la referendum (stiti ca tot ce se afla la parchete are si fostul presedinte – mai ales stenograme). Fostul presedinte le-a dat indicatii si in privinta incadrarii si a pedepselor – similare cu cele din cazul Nastase. Domnilor de la guvernare, treziti-va! Nu va mai fie frica. Aduceti starea de normalitate, nu mai lasati o clica de nenorociti sa ne ameninte si sa ne desconsidere. De ce nu au schimbat toti sefii de deconcentrate? Cum vor sa rezolve problemele grave ale tarii si sa prezinte situatia dezastrului din deconcentrate avandu-i in posturi de conducere pe portocalii? Sefii portocalii ai insitutiilor au devenit mai vehementi decat erau pe vremea guvernarii lor. Nu mai au scrupule, ameninta pe toata lumea! Treziti-va domnilor guvernanti! Terminati-va treaba! Lasati latraii europeni, aia au doar interese, doar nu credeti ca pe vreunul dintre ei ii intereseaza democratia. Ne-au primit in UE doar in calitate de piata de desfacere, nu ca pe cetateni europeni cu drepturi depline. Mai au sa iasa si sa ne spuna cu cine sa votam!

  5. Procurorii ridica listele de la BEC, desi procesul electoral nu e incheiat si se incalca secretul votului…USL doarme!!! Basescu intiga primarii la nerespecatrea deciziei CCR de actualizare a listelor….USL doarme!!! Nu am vazut reactii dure, nu am vazut sesizari facute “aparatorilor democratiei” din UE… Procurorii au luat listele cu votantii, daca se intoarce Base, cei ce au votat si sunt bugetari, probabil vor fi pusi pe liber, cu ceilalti gasesc ei ceva masuri de pedepsire… Daca USL nu sis face nici de data asta treaba, sa uite de votul meu !!!

  6. Totul se reduce in cazul basescu la:1.DEMISIA proprie sau DEMISIONAT DE VOT =PUSCARIE.2.Revenirea la cotroceni ,in orice conditii(ar fi in stare sa puna chiar si o bomba la temelia romaniei)numai sa-si pastreze IMUNITATEA PRESEDENTIALA si astfel sa scape de DOSARE/JUDECATA.De aici mare dispperare si aruncarea in joc a tuturor armelor de care mai dispune(unele institutii basiste ale statului inclusiv CCR,nu ca i-ar fi fideli, ci pentru ca sunt santajabili dupa ce i-a lasat sa fure in liniste cele 20 miliarde euro de la FMI cat si banii de la BUGET,membrii PDL,propaganda basista bine platita sau rasplatita cu grade de colonei menita ai influenta pe cei prosti,manelisti sau dementi.

  7. A vorbit repede aseara, parca a avut de recitat
    o poezie. In ceea ce priveste trebsoara cu
    suveranitatea, as vrea sa aud mai multe pareri,
    inclusiv a d-l profesor Stan.

  8. Intotdeauna mi-a placut de domnul Marga !!!
    Felicitari Victor pentru emisiune si , in general , pentru ce reprezentati voi , Antena 3 , pentru tara asta !…
    Va iubim !!!

  9. Dom’le cu Basescu am lamurit-o demult, e diliu si foloseste afectiunea asta in interesul lui. Problema e cu oamenii prosti si parsivi. Ma refer in speta la Ioan Rus. Omul cica e inginer, eu cred ca e un incompetent, dar pentru ca nu e de ajuns mai e si fariseu. Oare nu i se acorda mai multa atentie decat merita acest semidoct ??? Nu a fost in stare nici macar sa-l bata pe Boc in cursa pentru Primaria Clujului. iata ca acest individ a reusit sa faca grave deservicii USL-ului si nici macar Marinarului nu-i e pe plac. Ma intreb cine e multumit de prezenta lui la sefia MAI, cata vreme, aparent nimeni nu-l vrea ??? Nu cumva e impins in fata de alte institutii pline ce ochi albastri si baieti destepti ??? Mie mi se pare mai mult decat evident, Ponta se pare ca evita subiectul. Pridetenii stiu de ce ???

  10. javra a anuntat acum in direct boicotarea mini recensamintului…

    si mizeria asta cu cei plecati in strainatate sa nu fie scosi din listele electorale permanente alta super mizerie de manipulare scoasa acum…

    iar ameninta javra cu efectele occidentale si cu pereteniii lui

  11. Cum ridica procurorul documentele originale de la BEC fara mandat de la judecator fara predare-primire?Intram in anarhie cat de curand.Ce zice BAROSSUL de chestia asta ?Poate il intreaba cineva.

  12. Chiar nu exista nicio posibilitate ca amenintarile marinarului sa apara pe CNN sau Euronews!? Cu traducere, sa vada si cei din UE si SUA ca in Romania avem un schizofrenic sau un Bashar al-Assad!

  13. Are vreo legatura devansarea de catre Curtea Constitutionala a deciziei in 31 august cu organizarea concomitenta a prezidentialelor si parlamentarelor ? De asemnea organizarea turului doi de la prezidentiale sa nu coincida cu sarbatorile de Craciun?
    Este posibil un asemnea calcul?
    Indica aceasta devansare ca de fapt decizia este deja in mare stabilita?

  14. Dacă ministrul justitiei nu face nimic împotriva acțiunilor Luluței Kovesi care face numiri la DNA și trimite pe cel mai idiot procuror, acest Iacob care a căutat-o pe Elodia în locurile indicate la mișto de Magda Ciumac la OTV, cheltuind miliarde de lei vechi, să ridice listele cu alegători de la BEC, va trebui ca oamenii să iasă în stradă pentru a se apăra de justiția independentă a băsălăului.
    Cum să ne apărăm de o instituție condusă din buda sediului de campanie a suspendatului de inchizitoarea nazistă Macovei?
    Cine le dă dreptul să ia listele în timpului unui proces electoral nefinalizat?
    Domnul Dorneanu este avocatul poporului, sau nu?
    Mai putem fi apărați de vreo instituție în fața parchetului băsist, sau să fim mulțumiți că încă nu ne împușcă, așa cum debita nesimțitul care face de rușine o pretinsă campionă a democrației cum este SUA?

  15. Băsescu a trimis procurorii să aresteze listele electorale. Crede că este iubit de popor, ca şi Ceauşescu în ‘89, dar a fost FURAT la vot de Ponta şi Crin. PARANOIA!

  16. Acum vine Băsescu și dă lecții de cum să se facă verificarea listelor, dar ar trebui să li se aducă aminte lătrăilor băsiști că în 8 (opt, idioți băsiști, intelectuali care poate nu știți cifrele) ani nu le-a dat aceste indicații imbecililor de boci, blăgi și ungureni să facă ei actualizarea, că era bun bazinul electoral cu morți și plecați de ani de zile din țară, care pot vota pentru el ca în 2009.
    Că nu degeaba voia Baconsky votul prin coreondență, astfel STS putând să-i aducă lui băse și pedeleului oricâte voturi ar fi dorit.

  17. … se micsoreazā nr. de microfoane de pe māsuta de la curticicā! e de bine, nu?

  18. Dacă dă Dumnezeu și Maica Domnului și dacă mai e dreptate pe lumea asta, arătarea dementă Băsescu Traian va trebui să fie adusă periodic de la închisoare la tribunal, pentru toate dosarele penale pe care trebuie să le aibă. Cât mai curând.

  19. listele electorale permanente sint umflate substantial in doua zone :
    cetatenii romani din strainatate care nu mai domiciliaza permanent in tara
    cetatenii romani care la data scrutinului nu detin acte valabile spre a participa la vot.Cred ca morti in liste sint mai putini decit cei cate sint prinsi de mai multe ori[domiciliu schimbat,nume schimbat prin casatorie sau divort,etc]si cu mult mai putini decit cei din primele doua categori.
    mai este o categorie de studiat cea a persoanelor in virsta care au acte valabile ptr.inca 50-60 de ani.spre exemplu mama mea in virsta de 87 de ani si care din motive de sanatate nu a mai votat de 10 ani va figura pe lista permanenta pina in 2068 cind ii expira cartea de identitate.Situatia aberanta in care ne gasim a fost generata cu buna stiinta si gestionata in acet sens de Base si clica lui si ii era prielnica in conditia in care ar fi reusit- invocind alte timpenii- sa militarizeze statul[asta apropo de lovituri de stat]si sa puna la butoane “coloneii”unsi in grad de Oprea pentru posturile cheie.Cea mai mare porcarie este ca cei care am inteles sa mergem la referendum sintem pusi fata in fata cu mortii,cei fara documente sau cei plecati definitiv aiurea-n lume,implicit si cu adoratorii lui Base care si-au pastrat secretul dragostei fata de el sau Ungaria si au stat ascunsi acasa.

  20. Mi-a placut mult emisiunea, domnul profesor marga un adevarat! Si nu mai exemplific, ca stim. Felicitari pt inca un invitat de marca!

  21. Astazi a aparut motivarea CC la contestatiile USL si este descris in amanunt cum trebuie sa arate listele electorale permanente (conform unei legi din 2008). In aceste liste nu TREBUIE sa apara cetatenii cu domiciliul sau resedinta in strainatate. Ei nu mai apar in listele permanente ci in listele suplimentare care se completeaza atunci cind voteaza. (Ideea este ca un vot din strainatate conteaza cit 2 din tara la stabilirea cvorumului, listele suplimentare contin numai pe cei care au votat, deci cvorum 100% in strainatate ). Singura problema este ca guvernul sa studieze ce a scris CC in motivare si sa faca listele asa cum spune legea. Totul este legat de registrul electoral care nu a fost facut inca dar listele elctorale trebuie facute dupa aceasta lege (chiar daca nu avem inca datele din registrul electoral).

  22. De ce listele electorale nu sunt la fel in toata tara? Pina acum citiva ani si la noi in Piatra Neamt listele erau la fel ca in restul tarii,adica alagatorii erau ordonati pe liste pe strazi de la nr 1 in ordine crescatoare si in blocuri de la ap 1 crascator ,in acest fel cunoscindu-ne vecinii,ne verificam si vedeam eventualele neconcordante.De citiva ani sintem ordonati pe liste in ordine alfabetica si asa cred ca am ajuns ca in neamt din 530.000 lociutori sa fim 650.000 de votanti,nu ne cunoasten chiar toti dintr-o circumscriptie electorala si suntem mai multi cu acelasi nume dar de la adrese diferite pe care nu la putem controla.Hotie premeditata

  23. Cu riscul de a fi off topic: ma tot framanta apelul Jucatorului de a boicota A3. Si nu stiam de ce aveam un deja vu. Pai inainte de revolucion to’arshu a facut un apel similar, cerand poporului suveran, angajat in construirea socialismului multilateral dezvoltat si inaintarea spre comunism (uraaaa!!!), sa renunte la parabulici si vidiouri. Pe unde o fi inregistrarea aia??? Oare domnu’ Elvis nu o poate pune la dispozitia A3 ca sa se realizeze un montaj, ceva?
    Scuze pt. off topic. Promit sa nu se repete. 🙂

  24. @ om Ma intreb daca cineva de la USL citeste mesajul dvs. extrem de competent si la obiect.Daca este asa inseamna ca CCR vrea sa-si faca de data asta DATORIA.Ca doar si ei sunt romani corecti si isi iubesc tara si incep se gandesc profund la soarta generatiilor viitoare(poate au copii si nepoti ,care le sunt dragi,cum este dealtfel normal si acestia primeaza fata de o orientare politica de moment).

  25. sunt ingrozita ca atitia oameni nu inteleg cum e cu listele electorale Chiar si invitatii de la diverse emisiuni sunt pe alaturi. USL are obligatia sa le explice oamenilor, care s-au zapacit de tot, babeste, inginereste, prin lectii, emisiuni, fluturasi, orice numai sa explice. Va dau si exemplu din familia mea, baietii mei au plecat in strainatate acum citiva ani si nevestele lor, si desi eu i-am scos din cartea de imobil ei apar pe listele electorale. Iar ei au votat acolo pe liste suplimentare. Deci 4 persoane sunt si colo si colo. Si citi or fi ca noi.

  26. Daca CCR are dubii asupra referendumului cind 8.5 mil si-au exprimat dreptul de vot atunci nu pot sa iti transmit Victore decit ca traiesti intr-una dintre cele mai innapoiate tari ale planetei. Am vizitat si am trait cite putin ce-i adevarat in ultimii 15 ani in toate tarile occidentale. Nivelul o de intelegere al omenilor simpli din aceste tari este foarte ridicat cind vine vorba de decizii importante in viata sociala al unei majoritati zdrobitoare . Nimeni nu pune la indoiala dreptatea majoritatii. CAPETELE SECI din CCR vor sa anuleze votul popular exprima! Hmm! Mi-am notat numele acestor josnici oameni. Nu merita decit dispret precum JEGOSUL SUSPENDAT. Mi-as dori sa nu se mai dea nimeni mare in Romania de desteptaciunea pe care pretinde ca o are. Se vede in ce tara traieste si caror oameni le da atit de mare atentie.

  27. basesscu are toate datele(pe care el insusi le-a furnizat)pt. a fi denumit in comunicarea tuturor drept presedintele Laş sau Masă-Verde!

  28. No comment:
    “Rautatea calculata este cea mai ascutita dintre toate rautatile.”
    Honore de Balzac

    “Rautatea incepe acolo unde sfarseste omenia.”
    Victor Hugo (1802 – 1885)

    Cand paranoia se instaleaza, apar anumite simptome sau semne, cum ar fi protestele si comportamentul combativ. Persoana paranoica protesteaza impotriva unor situatii pe care le considera nedrepte si dezvolta o dorinta de razbunare. Regurge la autoritatile oficiale, depune plangeri si reclamatie, scrie scrisori amenintatoare, da in judecata… in cele din urma, dorinta de razbunare o duce intotdeauna in situatiile in care se afla intr-o pozitie de victima in raport cu un persecutor. Acest tip de situatie poate duce chiar si la delir. In acest caz, vorbim despre delirul de revendicare.

  29. asa a fost mereu in istoria romanilor cu bune si rele,deokamdata nu sa nascut societatea perfecta,depinde de noi insine sa ne fie bine pe viitor,timpurile se schimba mereu. sper sa cititi.

  30. Victore, Mioara are dreptate. Am recitit si eu Legea referendumului si intradevar acolo scrie “liste electorale permanente”, iar modificare a facut-o Boc in 2009. Nici nu trebuie sa atacam scadera populatiei, ci numarul strainilor plecati de mai bine de un an si rezolvam problema. Stim ca milioane de romani sunt in afara granitei. Acestia trebuie scosi de pe lista si ramanem cam 15 milioane. Daca scoatem si mortii si emigranti etnici germani, s-ar putea sa fim p[e liste vreo 14 milioane.
    USL ar trebui sa explice asta. Cand jurnalistii l-au intrebat pe Ponta cum ramane cu romanii din strainatate, ar fi trebuit sa-i trimita la Boc. Sa le spuna Boc cum ramne – ca el a modificat asa legea.
    Asta trebuie explicat populatiei – ca listele electorale permanente NU inseamna totalul cetatenilor romani cu drept de vot!
    Pana si personalul reprezentantelor diplomatice care sunt la post de mai bine de un an trebuie sa iasa de pe liste si sa revina pe liste cand se intorc in tara.

  31. D-le Ciutacu,
    trebuie sa ne lamurim cum sa procedam daca avem membrii de familie care au de cativa ani domiciliul in strainatate.Pana acum nu am avut de ce sa facem un astfel de demers.Antena3 si Jurnalul ar putea publica cum sa procedam sa fim siguri ca rudele noastre plecate in strainatate nu mai sunt pe listele electorale permanente. Dati-i din partea mea o castana in cap lui Sova sa coboare cu picioarele pe pamant si el si toti juristii lor, si lui Alistar si ar putea face ceva si Oana Florea- fara implicarea directa a cetatenilor care sa poata verifica inscrierea in listele permanente nu vor reusi nimic !!!Daca ne ducem unu cate unu pe la primarii n-o sa ne bage nici D in seama. S-ar putea, de ex., publica pe site-urile primariilor doar numele celor inscrisi pe listele fiecarei sectii de votare – asta nu aduce nici o atingere confidentialitatii informatiilor personale.Asa am putea verifica usor si sesiza rapid orice neregula. Sau sa gaseasca unii mai destepti o procedura eficienta prin care sa putem fi direct implicati cei care suspicionam ca rudele noastre ar putea fi numarate si pe liste permanente si in diaspora.
    Multumesc pt atentie

  32. Domnule Victor,am multe de spus insa le spun cum pot: 1)MRU a avut un ”spate” puternic facand facultatea in timp ce tatal sau era universitar(nu ma astept sa fi ramas repetent dar avantaje de tot felul avea – e usor de imaginat…) Noi care stateam la camin si mancam la cantina, rabdam de foame si,iarna, de frig…Sa nu se mai laude cu succesurile(!?)… 2)Postati de multe ori pe toate ANTENELE imagini cu a)manifestantii din iarna , in ger,cand strigau”iesi afara,javra ordinara!!” b)minciuna spusa lui MERKELA despre inxistenta legii REFERENDUMULUI…3)verificati informatia mea referitoare la achitarea de Consiliul Popular al parastasului ( masa de pomenire?)pentru soacra SUSPENDATULUI ,inmormantata la Burdujeni- Suceava…4)imagini de la deschiderea scolii in 2005(?) , la IASI,cand le-a spus elevilor ca el n-a fost premiant niciodata!! Auziti ce vorbe a stiut el sa la spuna copiilor!!! …Daca se ”taie” de pe liste cei plecati de peste 1 an in strainatate si cei morti ce le mai ramane latrailor de pdl-isti??Raman cu vilele , limuzinele ,mosiile…sau se tem de confiscare??De-asta sunt asa turbati!!!PUTERE, SUCCESE si SANATATE !!!

  33. DA, am votat, DA am protestat si afara si in casa, DA am folosit butoanele cind a aparut basescu pe sticla, DAr mai nou il urmaresc, la ce spune ma documentez (in Legi in DEX) ……..DA ne manipuleaza – GROSOLAN,
    OAMENI BUNI CITITI !

  34. Băşescu e candidat sigur pt Bălăceanca.De ce nu îi ia Ponta microfoanele? Nu îl mai suport pe derbedeu. Să plece şi din vila lui Ceauşescu, şi din str. Mihăileanu, să se ducă la hotel.Să vedeţi că scapă de pârnaie, fiindcă este nebun.Este paranoic din cauza puterii pe care a avut-o şi nu mai are. dit tot ce a avut, a rămas numai cu cămila aia de Luluţa şi cu zbanghiul de Zegrean.
    La oase, ordinarilor!
    Cine ne scapă de beţivul portocaliu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.