Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

La jumătatea lunii septembrie, pe baza noilor cifre, vom afla dacă la sfârşitul anului votăm şi pentru Parlament, şi pentru Preşedinţie sau dacă Traian Băsescu e invincibil. Până atunci, să-şi scoată chiloţii de Superman de peste pantalonii de la costum.

integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

  1. acu “bietii” primari, in loc sa plece si ei frumos in vacante ca or fi obosit si ei de stat,tre sa munceasca pt prima data dupa atatia ani! si pt asta cer sa fie platiti in plus! normal, inainte erau platiti doar sa stea! eu nu sunt de acord sa se dea bani din bugetul statului pt incompetenti, ba mai mult, sa fie amendati iar cu sumele stranse sa fie platiti cei care lucreaza acum.

  2. N-am sa obosesc repetand ca, la fel ca in fotbal, ocazia pierduta se razbuna. Cei care au ales in 2004 in favoarea besescului sa-si aduca aminte cum a procedat Nastase gandindu-se mai intai la poporul roman si renuntand la interesul personal. Putea sa ceara renumararea voturilor si erau sanse sa castige dar, s-a gandit ca muncise mult pentru integrarea in UE si ca hoarde de golani portocalii erau in piata gata de razmerita si, a renuntat in favoarea linistii tarii. I se sugereaza basescului demisia. Cand ar putea un smenar sa se compare cu Nastase?!

  3. Luati-i listele de la prezidentiale din 2009, listele speciale si permanente si verificati-i-le si il faceti direct si scurt, ca alea sunt mascarite oricum! Asa poate fi facut Chiorul scurt!

  4. Stiam de cand a dat CCR-ul decizia ca tactica PD-L-ului va fi cu fraudarea referendumului!

  5. Luati-i listele speciale de la alegerile din 2009 si il faceti oricum, ca alea sunt mascarite la greu!

  6. Băsescu Traian:

    „Am constatat din COMUNICATE PUBLICE bla-bla că Parchetul General s-a implicat bla-bla”!!!!!!!!!

    Mizerabil, jegos, mârlan, laș…

    Cică n-are de unde să-și dea demisia că el este suspendat. No more comments…

  7. Jigodia a apărut din nou azi la 14,30 amenințând pe toată lumea care nu-l servește, știind foarte bine ce fraudă nemaiîntâlnită în istoria României a dus la dobândirea celui de-al doilea mandat prezidențial.
    Mai știe această scursură că a acordat cetățenia la sute de mii de basarabeni și cum se spune și a vreo 500000 de cetățeni ai Israelului, pe șest, ceea ce umflă considerabil lista cetățenilor “cu drept de vot”, dar care contează doar la numărul celor mereu absenți, deci îl ajută la fraudele orchestrate de el cu STS-ul și acum, la dificultatea validării referendumului!
    Dacă mai avem în vedere că jigodiile numite de el în funcții cheie, Daniel Morar și Laura Codruța Köveși continuă să joace după partitura Macovei-Băsescu, vedem ce greu este să decapitezi o structură de tip mafiot cum este PD-Lul.
    Colac peste pupăză azi, după decizia CCR, corifeul mașinațiunilor financiare în folosul propagandei probăse acest sinistru Mugur Isărescu, a constatat din nou că nu poate susține cursul.

  8. ‎”Ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.” Codul Penal
    “Nu fac decat sa ii puna pe primari in situatia de infractori, pentru ca ei au comunicat si listele initiale.Ii atentionez din grija pentru ei sa nu intre intr-un joc din care iesirea sa fie undeva intr-o celula.” Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei

  9. Marinarul las este disperat, ii ameninta pe toti! Remember 2004: Cer arestarea infractorului Liviu Dan Dragan care a furnizat soft-ul cu care se vor frauda alegerile! S-a fraudat ceva in 2004? S-a mai auzit ceva de soft? Constantin Manoloiu este azi Liviu Dan Dragan. Si primarii sunt azi Liviu Dan Dragani. Si Ioan Rus este Liviu Dan Dragan. Si Victor Ponta si Crin Antonescu sunt azi Liviu Dan Dragani. Pe cine o sa mai ameninti maine, marinare?? Pe toti 7.5 milioane care nu te mai vrem? Nu-ti face iluzii ca ceilalti te vor…

  10. Suntem si fraieri. Auzi cvorum la referendum.
    Bun vreti cvorum facem cvorum si vot obligatoriu.Asa se face.Prag liber- vot liber.
    Prag impus – prezenta obligatorie.
    Nu se masoara cu unitati diferite.
    Simplu.

  11. Mii de scuze! La 13:50 eu am scris și am continuat la 13:58! Scriu de pe laptop…

  12. Nu listele sunt problema acestui referendum ci boicotul…

    Dupa perierea listelor, lumea va uita cu totul de escrocheria centrala a acestui Referendum – faptul ca Basescu a indemnat populatia sa nu mearga la vot.

    Nu puneti botul la asa ceva!

  13. Primul derbedeu al tarii mai are gloante !”Procuratura politica ” pupincurista va porni un atac furibund impotriva celor care-l impiedica pe dement sa se intoarca la butoane cat mai curand.Prin amenintarile proferate acum cateva minute,acest derbedeu declanseaza de fapt jihad si haos in numele nebuniei lui !!

  14. CE MAI AMENINTA BASESCU !!!!!!!!!!!!!!
    VA FAC , VA FUT , VA OMOR , VA BAG LA PUSCARIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HAhahahahahhahahhaaha !!!!!!!!!!!
    HEIL !

  15. nu se sesizeaza nimeni ca azi DL basescu tocmai s comis o infractiune? amenintarile si santajul nu sunt cumva pedepsite de legea penală romana? d-na Kovesi ce zice?

  16. ŞANTAJUL (art. 194 C. pen.)

    1. Conţinutul legal:
    “Constrângerea unei persoane, prin violenţa sau ameninţare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau penrtu altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
    Când constrângerea consta în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţatoare pentru persoana ameninţata, pentru soţul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.”

  17. stimate d-le ciutacu,

    as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema de factura juridica: doamna judecator aspazia spunea ieri ca referendumul ar fi trebuit anulat ca e bazat pe date false.
    or in opinia mea umila de jurist, doamna respectiva se afla intr-o grava eroare. datele pot fi eronate, in niciun caz false, din punct de vedete juridic. datele cu pricina provin din acte oficiale de natura administrativa emise de organe ale statului sau de unitati ale administratiei locale. ca atare ele se bucura, pana la proba contrara, de o prezumtie de legalitate. aceasta prezumtie nu poate fi rasturnata decat intr-o instanta de contencios administrativ, prin hotarare judecatoreasca. sau printr-o instanta penala, in cadrul unui proces penal care aa dovedeasca falsul prin toate elementele lui constitutive, incluzand intentia. pana atunci, datele respectie pot fi in cel mai rau caz eronate, aspect care nu este de natura sa provoace consecinta juridica a anularii ci doar a corectarii sau completarii de probe, ceea ce ccr-ul a si facut pana la urma.
    motivul pentu care am supus atentiei dvs acest lucru este acela ca am
    auzit ieri din gura mai multor analisti politici ca anularea referendumului este inca o varianta pe masa, posibila. in opinia mea insa ea nu poate sa se sustina si trebuie sa fie scoasa din discutie!

  18. @Victor: drum bun si distractie placuta in concediu/vacanta,
    iar la intoarcere “presedintele lu’ Niels” sa nu mai fie un
    om de zapada rautacios care sa ameninte colectiv cu puscaria.

    Cum comenteaza d-l Marga declaratiile d-lui ambasador USA ?

  19. Pentru Cristi, care șe așteaptă la orice de la PSD, ar fi bine să-și amintească și că acest avorton humanoid care este băse a ajuns președinte cu sprijinul PNL în 2004, când liderii partidului nu au suflat o vorbă despre laba dată de Băsănău, cât și de guvernarea Tăriceanu care a supraviețuit doar cu sprijin PSD.
    În ce-l privește pe Ponta am și eu unele dubii, dar poate că sunt constrângerile prea mari, mai ales dinspre exportatorii democrației prin logoreicul lor ambasador, deși am mari îndoieli privitoare la moralitatea unui popor născut din dezrădăcinații Europei prin genocidul populației autohtone.

  20. Nu vazusem pana aseara imaginile cu MRU iesit jumate pe geamul de la buda cu steagul in mana, urland ”victorie”. Ceva in genul ”ia-l de pe mine ca-l omor”. Omul asta a fost seful spionajului extern si prim ministru. Deci cel mai bun dintre oamenii lui Base.
    Cam asa si Base din curtea lui.” Luati-i de pe mine ca-i omor”. E dus tare.

  21. Daca traiam intr-un stat de drept Basescu era acum la Jilava pentru indemnarea oamenilor sa nu mearga la vot.

  22. stire soc, Basescu a fost demis inca de la referendumul din 2007. de ce?numarul cetatenilor care au stat acasa atunci este mai mare decit a celor care au votat

  23. Timp de o luna basescu duce o campanie antibasescu in fiecare zi De acolo de dupa gratiile sediului de campanie demonstreaza zilnic cat de comunist ,antidemocratic ,vechi securist si minciunos este .Foarte bine ,ultima zvacnire a fiarei ,mai rabdam un pic ,de fapt romanii invata lectia democratiei cu durere ,sper sa o si tina minte
    Nu se ajungea la aceasta situatie favorabila usl-ui daca nu era A3 ,cu emisiuni foarte bune ,documente si cu tot sufletul ziaristilor
    La un moment dat chiar A3 conducea Romania ,usl-isti erau fierti ,bumbaciti ,parca nu-si mai reveneau . Daca nici acum nu fac lucrurile bine si repede atunci sa plece , m-au imbolnavit.
    Succes emisinii ,va urmarim ,avem nevoie de reactii la atatea ingerinte straine .

  24. Scuze: am vazut emisiunea lui Mircea Badea aseara
    si dupa mult timp am ris cu lacrimi apropo de
    tunsu-felegunsu ce tipa de bucurie de la gemuletul
    wc-ului. Emisiune de colectie !

    PS: nu va mai puneti cenusa in cap ca
    “Badea si Ciutacu au murit” ca nu e asa.
    http://www.ciutacu.ro/articol/badea-si-ciutacu-au-murit-tudor-e-viu/
    Badea si Ciutacu trebuie sa fie creativi si sa se
    reinventeze permanent pentru a fi in top si a capta
    atentia; in rest, vorbe de claca.

  25. Pentru curcani sau pentru mancatori de nada, suspendarea inseamna intreruperea contractului de munca pe durata determinata. Basescu e angajat la stat, adica bugetar. Institutia demisiei e un drept pe care il are orice angajat, in sensul ca este dreptul oricarui angajat sa intrerupa un contract de munca cu preaviz sau fara, la intelegerea partilor, in absolut orice moment doreste acel angajat. Angajatul nu e sclav, el are drepturi legale prevazute in legislatia muncii. Nimeni nu te poate tine angajat impotriva vointei tale! Dilema aceasta o pot avea numai cei care au muncit ilegal (la negru), prostii care nu isi cunosc drepturile sau cei care nu au muncit o zi! Este problema pentru prosti in general…

  26. mugurel isarescu colonel pe lista mizeriilor basiste alaturi de blejnar, mru, flutur

    uite asa se explica si oficial cursul de schimb care a explodat in favoarea javrei basescu… caci neoficial stiau multi ca sint doi securisti cu state vechi care se ajuta si completeaza unul pe celalat… ACORDUL DE LA VIENA DIN 2009… cea mai mare ESCROCHERIE FINANCIARA prin care am fost JEFUITI DE CITEVA MILIARDE DE EURO, semnat de: fmi, noua banci private, isarescu si basescu

  27. @Dan: gradul de colonel MApN e, pe bune, ultimul argument care l-ar putea convinge pe Mugur sa fie ticalos 🙂

  28. nu-si poate da jos chilotii de peste pantaloni, pt ca s-ar putea sa ne dam seama de ce la referendum a stat pitit sub pat!

  29. Intrebati-l pe domnu’ Marga cand il pune la punct pe agariciul de mark gitenstein, care face declaratii publice si oficiale ce privesc justitia din Romania, CCR-ul, modul in care un guvern sau altul isi face treaba etc. Si spuneti-i domnului Marga ca in spatele lui e majoritatea populatiei Romaniei (mai ales cei 7,5 milioane de votanti in favoarea suspendarii), deci sa nu-i fie frica de ceva presiuni “din afara”, ca el ne reprezinta pe noi, nu pe altcineva!

  30. Buna seara, domnule Ciutacu. Imi cer scuze anticipat pentru ca intreb ceva in afara subiectului. Astazi, am incercat sa intru pe blogul dumneavoastra, dar, de fiecare data, imi cere sa tastez un cod ca sa pot intra. De ce?

  31. MARŞ DE ADIO

    de Adrian Păunescu (6 iunie 1997, Dăbuleni)

    La muncă, derbedei, că trece anul
    Si vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
    Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
    Cristosul mamii voastre de nemernici.
    Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
    Si-apoi convingeţi-vă că e bine.

    C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
    Si i-aţi distrus averile şi steagul.
    S-ajungem colonia de ocară
    Care-şi va cere scuze în maghiară.
    Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi
    Aţi desfiinţat uzine , câmpuri , fabrici.

    Şi, prin vânzări de ţară infernale,
    Aţi omorât cu voia animale.
    La greul greu care mereu ne-ncearcă,
    Răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.
    Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu
    Intoarceţi România – n Evul Mediu.

    Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,
    V-aş desena cu acul, să vă sperii.
    Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,
    Ci credite din călimări străine.
    Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina
    Si-mpingeţi Bucovina în Ucraina.
    Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul
    S-au compromis negustorind Ardealul.

    De unde sunteţi, mă, din ce găoace ,
    Cum v-au putut părinţii voştri face ?
    Ce condimente le-au picat în spermă
    De e trădarea voastră-atât de fermă ?
    Aţi pus nenorocita voastră labă
    Pe-această tristă ţară basarabă.

    Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul
    S-o faceţi curva voastră de serviciu.
    Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
    Dar vindeţi şi pământuri şi morminte.
    Aţi inventat examene severe,
    Supunere poporului spre-a-i cere.

    Şi toată zbaterea a fost degeaba
    Că-n nas mai marii v-au închis taraba.
    Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
    Actori într-o politică obscenă.
    Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară ,
    Ia cereţi-vă, puţintel, afară.

    Decât să vă trimită ţara noastră,
    Mai bine mergeţi voi în mama voastră.
    Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
    Si nu albanizaţi această ţară .
    Băgaţi viteză, că vă trece anul
    Si s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.
    Şi ce vă pot eu spune la plecare
    Decât lozinca lui Fănuş cel mare :

    Nenorociţilor, se rupe şnurul,
    “La muncă, la bătut ţăruşi cu curul !”

  32. Va spun cu sinceritate , nu cred ca acest individ , ajuns printr-un accident nefericit in fruntea tarii , va dispare din viata politica fara violenta . Omul este atat dus si innebunit de frica si de putere incat nimic nu il va convinge ca este a cincea roata la caruta , decat ceea ce a cultivat el insusi in acesti ani .

  33. Sunt optimist.Desi amanarea asta imi seamana putin de tot cu reverificarea voturilor anulate din 2009.Totusi nu ar fi mai usor daca intr-o luna sa fie publice si rezultatele rencensamantului de anul trecut?Mai ales ca inteleg ca de fapt se stiu aceste rezultate.Ii mai poate opri cineva pe Victor Ponta si Crin Antonescu sa dea aceste dispozitii?Ultima reduta pentru Basescu ar fi Parchetul General si D.N.A.Parca se propuneau in august noile nume.Sa nu le mai fie teama de indicatiile ambasadorului american si alti neica nimeni ca el.Sa nu uite ca au in spate majoritatea populatiei Romaniei.Vreau lovitura de gratie luna asta pentru ipocritul asta in tricou albastru.Ieri daca se poate.

  34. Ce vremuri penibile traim , avem un presedinte ( acum suspendat ) , un terchea-berchea care nu are doua vorbe la un loc . Habar nu are ce trebuie sa spuna si mai important , ce nu are voie sa spuna . La el vorbele ies din gura fara a fi filtrate si prin creier . Cei care il sustin datorita avantajelor materiale sunt de inteles dar ceilalti chiar nu vad nulitatea acestui om ?

  35. Cum se va rezolva problema moldovenilor de peste Prut care au domiciliul fictiv in Romania? Majoritatea au plecat de mult, in vest cei tineri si in Rep. Moldova (cu pensia de la statul Roman) cei in varsta!

  36. Victore,

    Referitor la liste umflate

    1. Liste umflate inseamna mai multi parlamentari 1 parlamentar la 70.000 si 1 senator la 140.000 daca mai tin eu bine minte)
    1. Liste umflate inseamna mai multe sectii de politie.
    3. Liste umflate inseamna mai multi Euro Parlamentari.
    4. Liste umflate inseamna mai multi bani alocati Primariilor.
    5.Liste umflate inseamna mai multi bani alocati santatii din zona. Asa au reusit aparent sa se salveze la limita ceva spitale de a fi inchise.
    6. Liste umflate inseamna mai multi bani alocati de catre EU.. Hahaha dar si mai multi de dat pt ca noi nu tragem fondurile.

    Etc

  37. Dupa cum ameninta, Supermanul nu prea pare a fi pe tusa (sau cel putin nu in mintea lui).

    @ Crisy
    Daca…

  38. Victore,
    Apropos, te-ai gandit ca DNA V-a face POLITIE POLITICA?
    Basescu a Declarat ca toti care au votat impotriva lui vor fi deferiti justitiei. DNA a ridicat listele cu CNP_uri deci vor sti cine a votat. 9 din 10 au votat impotriva, chiar si cei care au votat NU prin prezentare au votat DA pt cvorum de ci tot impotriva lui Basescu, in unele consulate toti angajatii au votat DA, Militarii din Afganistan 85% au cam votat toti din unitatile respective daca te uiti la nr de militari trimesi.

    Iti inchipuiti ce SANTAJ se va face ulterior pe afaceristi si oameni cu influenta care au votat?

    Se INCALCA dreptul de VOT SECRET!

  39. Bai , ma uit la emisiunea lui Razvan Dumitrescu si m-apuca toti dracii cand vad cat de calmi sunt USL-istii , bat apa-n-piua cu bla-bla-uri nesfarsite , si … ASTEAPTA PROCURORII LUI BASESCU “sa se autosesizeze” impotriva sefului lor …! 😯
    Stau si ma crucesc – vorba ta : “e noaptea mintii!” 😳

    Domnii USL-isti , vad ca se tot lamenteaza si asteapta ca PROCURORII LUI BASESCU sau alti oameni de-ai lui SA SE AUTOSESIZEZE …!
    In loc sa-si miste naibii fundul si sa-l RECLAME EI pe Basescu peste tot:
    Ambasada Americana , Cancelariile Europene , presa europeana , etc. , cu o mapa cu documente (DVD-uri cu inregistrarile video despre amenintari , despre comanda justitiei , despre boicot , etc. , cat SI TRADUCERILE acestor abateri ale lui Basescu , vis-a-vis de paragarafele din legile romanesti TRADUSE , pe care Basescu & gasca le prezinta distorsionat) , ei asteapta sa le faca treaba … oamenii pusi de PDL-isti in functii . 😡

    Pai , Victore , astia-s fie culmea lenii , fie culmea idioteniei … ! 🙄 Bai , da’astia chiar nu vad si NU INVATA NIMIC din mobilizarea generala , din multiplele initiative individuale si din perseverenta “pana la moarte” a PDL-istilor ???? Pt. ca daca e ceva de admirat la basisti este INCRANCENAREA si PERSEVERNTA cu care-si apara cauza (care , din pacate E OPUSA INTERESELOR ACESTEI TARI si acestui popor !!! :evil:) .

    Iar la USL-isti , cu exceptia catorva “cai de bataie” , nu se lipeste nimic din exemplul basistilor ; in afara de garagara ieftina (si , de multe ori si prost sau insuficient documentata) , grosul USL-istilor nu prea vad sa se prea omoare cu nimic UTIL si EFICIENT … 🙁

    PS: mi-a placut initiativa de astazi al lui Antonescu ; mi s-a parut corecta (vis-s-vis de noua conjunctura) si posibil eficienta . 😛 Din pacate e doar o picatura … Nu inteleg de ce USL-istii nu-l parasc pe Basescu PESTE TOT pe unde se poate si , chiar daca Occidentul stie , SA LE MAI REPETE PANA LE IASA PE OCHI (ca doar santajul si amestecul lor ne-a bagat in rahatul asta ! :evil:).

  40. Toata lumea se gandeste la faptul ca exista premeditare in mentinerea in cifre a numarului populatiei Romaniei ridicat! E o eroare! E doar consecinta incompetentei crancene care e perpetua in institutiile de stat! Bazele de date din institutiile de stat sunt in general false, facute pe genunchi sau de la birou, facute praf, sunt neactualizate, nu se ocupa nimeni de administrarea lor, dupa ce se incarca, nu le mai administreaza nimeni pana la urmatoarea sesizare pe tema actualitatii acelor baze de date! In institutiile de stat e golanie si incompententa crancena! Nu va mai amagiti ca au avut nu stiu ce plan! E doar din cauza incompententei din sectorul bugetar, care e praf! Se stie.

  41. in aceste zile vedem adevarata fata a cetateanului basescu.va dati seama cum a fost condusa romania in acesti ani ?! a condus tara prin santaj,amenintare ,constrangere,ura si dezbinare.aceasta este democratia lui basescu ,dezbina si stapaneste.

  42. Basescu invoca jumatatea absenta ca fiind toti ai lui! Daca era asa, trebuia sa ii aduca pe toti la vot, pentru ca ar fi castigat direct, ca erau 53.7%! Apare o singura problema, conditia ca sa ne bata sigur, era ca prezenta la vot sa fie de aprox. 100%. Rationamentul e de betiv distrus.

  43. Domnule Ciutacu,

    Am urmarit emisiunea dvs. din 3 august cu interviul domnului Marga. Exista un moment in care domnul Marga spune ca nu se poate afla numarul romanilor din exterior. Eu locuiesc in Spania si trebuie sa va spun ca aici, cel putin aici in Spania, esti aproape obligat sa te inscrii la primarie pentru a putea obtine anumite servicii: electricitate, gaz, etc. Deci, se poate afla aproximativ numarul romanilor, cel putin, aici in Spania. Nu stiu cum e prin alte locuri, dar aici este asa.

    Salutari cu stima si respect

  44. si cind te gindesti ca toata nebunia asta se datoreaza nebuniei unui om,te gindesti:nu mai are neamul asta nici un martir!?

  45. HAI DEMISULE, CARĂ-TE!
    DEMISUL se ţine ca motanul cu ghearele de scaunul prezidenţial, cu toate că 7,4 milioane de votanţi i-am tras-o-n freză. Vrea 9 milioane? Suntem chear mai mulţi. Bre, în ţara asta nu mai poţi fi preşedinte! Dacă vrei să fi preşedinte, să trăieşti bine, cere un scaun de la Barroso sau Merlel, dar în ţările lor. Demisule, mă scârbeşti când dai spectacole la televizor! Se împute cursul de schimb! Dacă vrei să dai spectacole, dute la circ şi plimbă ursul! Caută-ţi, mai bine, loc de muncă, dacă n-ai ce face! Ţara are nevoie de ospătari şi tinichigii, nu de filozofi politici mediocri ca tine. Dute fate, nu ne mai scârbi! Prestaţia ta, de 8 sau 20 de ani, ne-a dezamăgit şi scârbit! Nu înţelegi? Lasă-ne! Dacă ne vor dezamăgi cei care vor veni, le vom arăta şi lor cartonaşul roşu, ca la fotbal. Asta-i democraţia! HAI DEMISULE, CARĂTE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.