Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

La jumătatea lunii septembrie, pe baza noilor cifre, vom afla dacă la sfârşitul anului votăm şi pentru Parlament, şi pentru Preşedinţie sau dacă Traian Băsescu e invincibil. Până atunci, să-şi scoată chiloţii de Superman de peste pantalonii de la costum.

integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Amintiri din viitor. Superman e pe tuşă

  1. De cateva zile tot aud basistii cum au invins, ptr ca, de fapt, cei aproximativ 11 milioane de nevotanti au boicotat referendumul. De aici am cateva nelamuriri:

    1. Sunt basistii cretini? Stiau ca au o majoritate covarsitoare (11 contra 7 milioane) si au preferat sa stea acasa in loc sa puna capat imediat loviturii de stat…

    2. Sunt basistii tradatori? I-a rugat presedintele lor sa se prezinte la vot cu unul mai mult decat adversarii. In loc sa stranga randurile in jurul presedintelui lor, l-au tradat boicotand referendumul.

    3. Sunt basistii lasi? Le-a spus presedintele lor, ca el nu e las si se prezinta la vot. Din nou, basistii nu l-au ascultat si s-au comportat ca niste lasi.

    4. Submineaza basistii economia nationala? De cand e treaba cu suspendarea presedintelui, ii vad panicati pe toti basistii ca s-a dus naibii leul din cauza loviturii de stat.
    Avand, dupa spusele lor, o majoritate covarsitoare, de ce nu au pus capat, prin vot, loviturii de stat, pentru a reveni cursul si economia in limitele normale?

    De ce nu si-au rupt 5 minute din timpul lor (sau chiar 14 secunde, pentru ca se stie, cu cat voteaza mai multi, cu atat procesul de votare este mai fluid si totul se intampla mult mai rapid. Sunt om de stiinta, si va rog sa ma credeti pe cuvant, ca stiu ce spun.) pentru a preintampina acest dezastru national?

    Cam astea sunt nelamuririle mele.
    PS. Eu chiar ii cred ca au acea majoritate zdrobitoare de care tot vorbesc. Am vazut vara asta atatia oameni imbracati in alb incat imi vine greu sa cred altceva

  2. Se perpeleste Basescu de moare ,a facut o singura greseala in toata campania!In loc sa indemne la boicot prin neprezentare,ar fii trebuit sa boicoteze referendumul prin PREZENTARE.Din 19 mil.de alegatori 11,5 milioane votau NU si scapa tara de peioada asta (40 zile)de criza politica si scadea si Euro la jumatate.

  3. “La jumătatea lunii septembrie, pe baza noilor cifre, vom afla dacă la sfârşitul anului votăm şi pentru…”

    Dupa ce s-au aruncat pe piata atatea variante (ba 18 milioane, ba 16, ba 15) e practic imposibil sa apara o varianta care sa fie de toti acceptata.

    O singura solutie ar fi posibila pe 12 septembrie: una din parti sa reuseasca sa cumpere un judecator al Curtii si sa faca scorul 6-3.
    Altfel va ramane nedecis, 5-4 sau pentru validare sau pentru invalidare, si va ramane suspendat pe o perioada nedeterminata.

    Si suspendarea pe o perioada nedeterminata inseamna instabilitate, ceea ce inseamna o crestere a cursului euro, care va duce la o crestere a preturilor si in final la o populatie foarte nemultumita inainte de alegerile parlamentare.

  4. La contestatie, pe procedura, USL-ul ar trebuii sa pledeze pentru un prag de 50+1 care sa nu ia in calcul cetatenii romani stabiliti in strainatate deoarece, din punct de vedere logistic, nu pot fi satisfacute conditiile legale cu privire la numarul sectiilor de votare necesare, raportat la numarul cetatenilor romani pe teritoriul altor tari si distantele ( mari ) pe care multi cetateni ar trebuii sa le parcurga pentru a-si exercita dreptul la vot. In cazul alegerilor fara prag minim stabilit (toate celelalte alegeri, de pilda) participarea sau neparticiparea (a cetatenilor romani pe teritoriul altor tari ) nu are puterea de a contribuii la validarea sau nevalidarea unui proces electoral, chiar daca nu sunt indeplinite toate conditiile logistice de participare. Cei care nu au avut posibilitatea de a vota datorita distantelor mari ce ar fi trebuit parcurse, sunt asimilati intr-un mod injust de cel care a boicotat procesul electoral. Voturile celor care, totusi, au votat trebuiesc considerate si numarate deoare curtea cere un prag minim necesar, ci nu un prag maxim. Ideea este: cu cat se prezinta mai multi la vot cu atat mai mult procesul electoral este mai sanatos, ceea ce este de dorit intr-o democratie functionala. Sa nu uitam, ca in unele tari precum Australia, votul este obligatoriu. Pe de alta parte, un prag minim trebuie stabilit numai dupa ce te-ai asigurat ca ABSOLUT TOTI CETATENII au asigurate conditii EGALE de participare , ceea ce nu este cazul la acest referendum. Prin urmare, cetatenii stabiliti in strainatate nu trebuiesc luati in calcul la stabilirea pragului.

  5. Sa fiu vesela sau trista?
    Drapelul meu atarna jalnic in curte. Inca nu l-am dat jos dar nici nu mai falfaie falnic (cred ca pana si lui ii este rusine).
    Mai asteapta 40 de zile (parca atata sunt zilele de post pentru Pasti, nu?) invierea sau adormirea cui oare.
    In masina, in dimineata asta am auzit un titlu de articol care mi s-a parut extraordinar ” CC a bagat toata Romania la BALAMUC”. Corect cum nu se mai poate. Frate, senectutea trebuie stimata si ingrijita, dar cind balangani din cap si nu mai articulezi corect cuvintele te duci Dumnezeule in parc si joci table (nu sah ca ala consuma prea mult neuronul)cu ceilati bunicuti.
    In concluzie: CONCEDIU PLACUT CURTE CONSTITUTIONALA !!! (stiu sigur ca nu numai Zegrean avea bilet la sindicat, si altii mai mici din CC au rezervari in hoteluri de lux si nu aveau cum sa le rateze) pentru ca noi ceilati 7,5 milioane trebuie sa renuntam la concedii ca sa mai sponsorizam un referendum.
    De ce oare prescurtarea CC imi aduce aminte de ceva care ne-a mai afectat negativ pe noi romanii cu ceva timp in urma??

  6. POLITIA POLITICA S-A PUS IN MISCARE!
    Asa cum am scris inainte de alegeri ca cei care vor vota vor fi persecutati ( date obtinute din interiorul mafiei pdliste – sa nu se prezinte la vot pentru ca cei care vor vota vor fi “maziliti”).
    Gasca PDLista sub conducerea lui traian ( prin procuratura au pus mana pe liste-JUSTITIA LIBERA a lui basescu) deja au pus mana pe listele de vot si cei cu afaceri, bugetarii, etc. vor resimti foarte repede prigoana politiei politice a lui Basescu.
    Sa nu uitam ca in ziua referendumului basescu le-a spus celor care il sustin sa nu voteze ca nu-l ajuta – de fapt nu se ajuta pe ei caci toti cei care au votat vor fi luati la un loc.
    Sa nu uitam ca basescu a spus ca ” se va ocupa de falia care a aparut in societatea romaneasca si pe care o va micsora”- trimitere si amenintare direcata la cei care au votat .
    Curand, foarte curand veti afla de arestari, dosare,concedieri,amenintari si atacuri la persoana!

  7. Isteria asta cu euro incepe sa ma calce pe nervi. Aia cam uzati dupa ingrozitoarea si teribila lovitura de stat. As zice ca meritam o pauza de la Jucator, chiar daca ne costa. Am putea ajunge, Doamne fereste, chiar sa ne placa :).

  8. Gata cu Basescu nici nu mai trebuie sa-i pronuntam numele.Hai sa vedem de pilda cum s-au colectat la buget cu 1,2 miliarde de euro mai mult in ultimele trei luni, asta trebuie sa afle fiecare roman !

  9. Basescu va face ORICE sa revina la putere! Iar camarila lui – la fel!

    Remarc agresivitatea iesita din comun de care dau dovada basistii in ultima vreme – si ma tem ca ar putea da rezultate, in conditiile plafonarii si demobilizarii noastre!

    Cred ca trebuie sa ATACAM CAT MAI DUR, pe toate PLANURILE, gruparea de crima organizata basista – incepand cu Internetu’ (FB, bloguri, etc) si terminand cu stencils si afisaje prin toate locurile publice, in care sa cerem pedeapsa cuvenita pentru acesti oranjgutzani blestemati!

    Trebuie sa IMPUNEM DISTRUGEREA CLICII BASISTE si EXTERMINAREA BASISTILOR (doar dpdv al platformei publice, desigur 🙂 …) , ORIDUNDE S-AR AFLA!

  10. Cei din PDL urla degeaba.
    Principalul vinovat pentru listele electorale este Autoritatea Electorala Centrala, condusa de Ana Maria Patru.
    Noi uitam ca am avut alegeri locale, organizate pe baza unei Hotarari de guvern din 15 martie 2012, in care Autoritatea electorala ar fi trebuit sa aibe listele la zi.
    In CINCI zile, cat s-a dat pentru actualizarea listelor inainte de referendum era IMPOSIBILA. cum sa repari ceva ce nu s-a facut OPT ANI?
    Cea care trebuie trasa la raspundere este Autoritatea Electorala Centrala care NU a facut nimic sa actualizeze aceste liste, multumindu-se numai sa constate ca numarul votantilor pe lista a crescut, in timp ce populatia a scazut!
    Ce a facut in trei ani Blaga si Igas?
    Nu vreau sa-l scuz pe Rus (in care nu am incredere, nici cat am intr-o cobra care este la picioarele mele), dar eel dupa 1 martie conform legii nu mai poate face mare lucru.
    Uitati-va la hotararile de guvern din 15 martie si o sa vedeti ca atunci situatia listelor a cam fost batuta in cuie.
    Deageaba arata PDL cu degetul acuzator spre actualul guvern pentru ca exista niste legi care le da in cap atat guvernului PDL, cat si ministrilor Blaga si Igas, precum si presedintei AEC, condusa de portocalia Ana Maria Patru,, care nu au facut nimic sa actualizeze aceste liste.
    Drama este ca am dat o gramada de bani pe tot felul de softuri, dar acestea nur elationeaza intre ele.
    De exemplu decesul se anunta la Oficiul straii civile, care preia Cartea de Identitate si elibereaza certificatul de deces. Daca legea ar fi corecta, acest anunt si predarea Cartiid e identitate, ar trebui predat la Evidenta populatiei, care sa radieize automat din evidenta populatiei persoana decedata.
    In Romania fiecare este cu bisericuta lui si institutiile nu comunica intre ele.
    va dati seama ce munca de Sisif va fi acum sa se verifice decedatii de pe liste, daca acestia nu au fost radiati din liste la vremea lor?
    Este o situatie crancena mai ales in oraselee mari si in municipii.
    Vor trebui luate listele cu decedatii de dupa 1989 de la Ofiterul starii civile si comparate cu listele electorale. Altfel nu se poate. Apoi cum aflam care sunt rezidentii care lipsesc mai mulkt de un an din Romania. Ce face cu moldovenii carora le-a dat cetatenie Basescu si sunt disparuti undeva in Europa si nu au votat si nu vor vota niciodata! pe astia cum ii luam in considerare?
    Este un merd.
    Cred ca numai revizuirea legii prin care sa se suna ca un Referendum este valid fie daca se atinge cvorumul, fie daca voteaza pentru 50% plus unu din cvorum. Este singura solutie in situatia actuala a Romaniei.

  11. scuze pt off-topic dar ma enerveaza ca usl-ul accepta renumirea lui morar la DNA…

  12. Da.. E interesant subiectul dar e de asteptat ca dl. Marga sa raspunda diplomatic.
    Ce ar putea sa ne spuna? Ca suntem sclavii marilor puteri? Se vede cu ochiul liber.

  13. Eu cred ca toata povestea aceasta este de fapt un aranjament de-al lui Basescu, sa nu fie demis pana la alegerile generale din toamna! Adica, nici nu mai e dar nici nu e demis! Cum zicea chiar el, n-am castigat, n-au castigat ei (nu “nici ei”)! Ce se retine din toata povestea este ca omul e un aranjor penal, un derbedeu si ca nici astialalti nu reusesc sa il dea afara! Cumva ii santajaza prin FMI si prin aia de la UE! Dovada ca omul inca face legea si ca face ce vrea, e faptul ca Morar este repus ilegal la sefia DNA, care DNA e un organism care dubleaza-tripleaza Magistratura! Povesti… Basescu nu a fost demis! Sa retineti asta! Si cred ca nici nu va fi vreodata! O sa fim doar asa, la jumate, intotdeauna! Oricum, pute grosier a aranjament pe spate, ceva este, dar noi nu stim! Ca nu razbeste pana la noi! Nici voi nu stiti, cu toate ca aveti surse, informatii! Sunt niste aranjamente in orice caz. Asa arata. Aranjamente adica intelegeri. Bafta Victor.

  14. Ca o persoana cu experienta in domeniul listelor electorale, a evidentei persoanelor si a informaticii, profit de capacitatea dvs de a transmite public mesaje conducerii tarii, propunandu-va 2 solutii extrem de simple pentru curatarea listelor electorale:
    1. Compararea bazelor de date privind evidenta persoanelor, pentru cetatenii trecuti de varsta de pensionare, cu cele administrate de Casa de Pensii, cuprinzand persoanele aflate efectiv in plata (evident, cei morti nu vor mai primi si pensie, chiar daca mai exista pe lista electorala)
    Persoanele astfel rezultate, grupate pe localitati de domiciliu, vor fi distribuite politistilor, pentru a efectua verificari urgente la domiciliu.
    2. Compararea bazelor de date privind evidenta persoanelor cu cele administrate de Casa de Asigurari de Sanatate, pe principiul similar ca nu se platesc asigurari de sanatate pentru decedati, si transmiterea persoanelor rezultate ca diferenta intre cele doua baze de date, politistilor pentru verificari in teren.

    Sper ca solutia mea va fi transmisa celor care au capacitatea administrativa de a o pune in practica.
    Cu stima.

  15. De fapt, ce trebuie retinut e ca basescu nu a fost demis, cu 7.4 milioane de voturi! Daca privim asa, ce pare, victorie sau infrangere? N-am castigat, n-au castigat ei!

  16. Victore, tu spui ca este foarte posibil ca basescu sa pice? Te intreb asta fiindca vreau sa-ti stiu parerea.

  17. Cu balamucul politic in floare, madam Kovesi incearca pe sest sa-i prelungeasca cu 6 luni mandatul lui Daniel Morar. Dnul Antonescu ce are de spus in aceasta problema? Ca de la dnul Ponta n-am asteptari prea mari… Sau deja USL a inceput blatul cu Basescu (vezi atitudinea “bizara” a ministrului de interne Rus, vasnic vechi combatant al orasului… Cluj!)? Nu de alta dar de la PSD ma astept la orice… Poate vedem o emisiune care sa dezbata si acest aspect “minor”? Lupta politica a fost intotdeauna pe (multi) bani… Mai nou acum si pe (multi) ani de puscarie! Si ca sa fie clar postacilor basisti: eu vreau sa fie repartizati cite doi in celula: un PDL-ist si un USL/UDMR/UNPR/etc. Poate dupa ce ies din inchisoare pun impreuna de un nou partid, curat ca Alba ca Zapada! Ca Mircea Badea are si el dreptatea lui cind sustine ca principala reforma economica este simpla: guvernantii sa fure mai putin sa ramina si pentru popor cite ceva…

  18. @Alex: nu spun asta. e o perioaada interesanta, de negocieri politice si repozitionari

  19. ” Ştim sigur câţi am votat, că ne-a anunţat gureşa doamnă de la BEC, din ce în ce mai veselă şi mai bâţâitoare pe măsură ce se apropia numărătoarea finală, dar nu ştim din câţi. ”

    De unde stim atat de sigur? Evolutia prezentei la vot este cel putin curioasa in unele judete. Eu cred ca daca tot se verifica numarul total de votanti ar trebui luate ‘bob cu bob’ listele de la fiecare sectie de votare, identificati TOTI cei care au votat de mai multe ori si anulate toate voturile multiple.

  20. Se pare ca nu mai stie sa dea cu babaroasele marinarul,nu-i mai iese .Cred ca va pati ca Geoana care a sarit in sus prea repede .Daca tot se va da filmul inapoi ia sa vedem cum a fost manareala cu ultimele prezidentiale ca acum a fost seceta mare la alegatorii capsunari.

  21. Se fac alegeri, apare ala care pierde categoric adica zdrobitor, clameaza victoria cu sunet si cu trambite, dupa aceea ceilalti din tabara opusa si care castigasera de fapt, primesc o mare sansa sa mai renumere, rezulta ca ala care a pierdut de fapt, nu a fost infrant! Intre o demitere adica infrangere si o suspendare perpetua adica amanare, cred ca e evident ca pentru imagine, e mult mai bine sa ramana ca inca n-ai pierdut. Aaa, aplicatie securista, serviciile, ceva?! Serviciile sunt in general pline de ingineri! Sa bage de-alea de tactica militara, ca pe astea ingineresti le-am halit de mult! P.S: Basescu nu poate fi demis! Asta este concluzia. Si nici nu poate fi infrant, de aceea nu ai cum sa-l demiti nici cu 7.4 mil voturi impotriva. Serviciile nu ii dau drumul, inca. Un final este pentru toate. Mai vedem.

  22. @TheUglyOne

    basescu a nascut omul de tip ‘basist’.in prima faza,astuia, daca-i arati negrul, el iti va spune ca e alb si va incerca sa te convinga ca e alb folosind de multe ori in media bani negri(sic!)…

    apoi, in a doua faza, cand sefu'(base, recte) va spune ca e negru,va zice si el ca sefu’ , va incerca sa te convinga ca el, de fapt, spusese ca e negru dar tu ai inteles altceva!

    in a 3-a faza apelam la CCR…aici, se reiau fazele…

  23. Asta arata inca o data cat de absurda e ideea de cvorum la orice plebiscit. OK, aici vorbim de 46% prezenta si de liste lasate in plata Domnului de 10 ani, dar daca am fi Germania, am actualiza listele de 2 ori pe an si prezenta ar fi de 49.9% sau de 50.1%. Nimeni, cred, nu poate face o poza exacta a cetatenilor cu drept de vot la data de …. Si atunci acel 0.1% care poate decide soarta unei tari devine decisiv, fara a sti de fapt, oricat de “neamt” ai fi daca esti pe plus sau pe minus. Deci CCR, care a impus pragul de 50%+1, ignorand recomandarile Comisiei de la Venetia (stiau ei oamenii aia ce spun) a starnit nebunia aceasta. Judecatorii CCR nu se pot ascunde in spatele legii(cu argumentul “asa spune legea”) pentru ca CCR poate amenda orice norma legala, inafara Constitutiei. CCR e ea insasi izvor de drept, nu e o instanta oarecare care imparte dreptatea pe baza unor legi existente (desi toate partile care se adreseaza CCR fac confuzia asta si se adreseaza Curtii ca unei instante obisnuite). Ideal era daca CCR ar fi prevazut toate problemele pe care impunerea unui cvorum (mai ales in conditiile in care boicotul favorizeaza partenerii uneia din optiunile inscrise pe buletinul de vot, cum a fost acum) le aduce.

    PS Am primit pe mail scrisoarea ta catre Barroso. 🙂
    PPS A murit Mihaela Ursuleasa, la nici 34 de ani. 🙁

  24. Basescu, de acolo de la el din curticica, a obtinut o amanare a infrangerii zdrobitoare cu 7.4 mil de voturi impotriva si a mai obtinut si renumirea in post a sefului de la DNA, Daniel Morar. USL-ul, din posturile de la ministere, a obtinut posibilitatea de a a nu fi infranti cu 7.4 mil voturi si de a renumara, fara sa stie daca la sfarsit vor obtine ceva, chiar daca ies cu 2 milioane de alegatori mai putin in liste. Rezulta, cine a castigat si cine a pierdut? Prima f mare problema, Corletean trebuie intrebat imediat de ce nu a facut alta numire in locul lui Daniel Morar!! E prima f f mare urgenta! I-a zis Ponta ceva? Sa stim si noi, daca tot vor sa iesim la +40 grd pe strada ca sa dam cu batul! Ca nu merge asa. Sau o sa apara din nou Ponta si o sa ne zica, cum ca asa este mai bine pentru poporul roman? Asteptam.

  25. totusi nu cumva avem un caz de schimbare a regulilor “in timpul jocului,dupa terminarea jocului si inainte de stabilirea castigatorului”? tin minte ca asta declarau si reprezentantii USL

  26. Evenimentul la care tocmai am asistat este o procedura de-a serviciilor pentru ca Basescu sa nu fie demis, in ciuda a 7.4 milioane voturi impotriva.

  27. Credeam ca sunt singurul care a sesizat ca presedinta BEC rade si se bucura prosteste cand anunta rezultatele.Sa aiba legatura cu dosarul penal la sotului??? Nu, refuz sa cred asa ceva.Pai nu a avut basescu mana buna (asa e tara asta, sta la mana lui Basescu), cand i-a numit pe obedientii aia la conducerea parchetelor??

  28. Eu nu inteleg de ce romanii stau in casa si nu ies in strada…

    Nu au castigat absolut.. dar absolut nimic in urma acestui Referendum.
    Nivelul de trai e la cote nerusinat de joase in Romania iar Basescu sfideaza populatia, avand mari sanse sa revina la Cotroceni cu sprijinul marilor puteri.

  29. A trimis Basescu parchetu’ ca sa ridice listele suplimentare si permanente de la BEC! Pai bai nea “Seffu’ Statului”, pai nu ziceai mai nene tu cum ca justitia e independenta?! Pai ce facem aici? Pana la urma iti e aservita si justitia, asa cum stiam si vedeam dracului toti prostii, de ne prosteai tu pe noi din versuri si in fata, nu?!

  30. Iata in ce situatie ne-a adus clica lui basescu: trebuie sa stabilim rezultatul unui vot prin numararea celor care nu au participat, pentru ca asta se face acum de fapt! Concluzie: traim intr-o tara pe dos, iar pentru a intra in normal ar trebui acum ca cel care si-a clamat victoria prin numaratul oualor, si nu a romanilor care-i doresc vant din prora, sa-si dea demisia!

  31. Superman? Pai, Superman se ascundea sub pat la 29 iulie sa apere “flacara democratiei”?
    O sa-i toace pe USL-isti pana la toamna. Base e inca stapanul butoanelor si le va folosi pana la uzare.
    D-nule Ciutacu il puteti intreba pe ministrul de externe daca a aflat( cu probe!!) cine a planuit si dus la indeplinire denigrarea Romaniei, prin folosirea de informatii false, in forurile europene si in mass- media straina?

  32. vai, Victor Ciutacu,ce om rau esti!!!FOARTE RAU!!tu nu vezi ce vedem noi!?un batrinel ramolit, scofilcit hidos si cu capul mare(ca hidrocefaleicii)care intr-o curticica se joaca si el de’a presedintele…a pus pe usa garajului niste hirtii(care i-au placut lui mai mult ca sunt colorate)si cind nu-l vede nimeni din casa,deschide poarta, cheama niste copii de pe trotuarul de vis-a vis si le spune tot felul de chestii din ce a auzit el la televizor cind era mic si se uita la stiri .mai trece pe acolo cite un om necajit in carucior sau cite un pensionar care intra in jocul lui(pensionarii sunt mai milosi)si se preface ca-l confunda cu Ceausescu!Doamne cit e de fericit!!visul lui e ca si realizat!…si ziceam ca eu eram…si tu erai..(nu-ti mai aduci aminte!?)apoi cineva din casa il striga ,inchide portile si apare cu o sacosa, semn ca l-a trimis in piata dupa fructe si apa minerala.baiat bun si de “gasca” le da si prietenilor de pe trotuar sa mai ramina sa se mai joace cu el.baietii mai mari din casa sunt insa rai;il invata sa spuna tot felul de prostii.nu-i frumos din partea lor sa-si bata joc de el!!! eu zic asa:sa te duci sa-i duci un pneu de tractor ca ,daca inunda garajul, se joaca de-a marinarul pe ocean si-si mai aduce aminte cum era cind era tiner si conducea vapoare!!hai Victor Ciutacu nu mai fi asa rau!mai bine uite fa o alta fapta buna:ANUNTA CA S_-A LANSAT PROGRAMUL “RABLA”la presedintie si duteaza pina pe pe 12 septembrie.cu multumiri crestinesti!

  33. @moshe, pai bai moshe, parca nu a fost stabilit bai in reguli sa bage aia prag de validare, pentru ca sa poata asta sa bage el cu boicot si sa castige cu golanie de maidan dreac!! deci tu la ce reguli te referi, la regulile unui golan dovedit? tu esti cumva ce stim noi ca esti? ia zi, baga. varsa tot

  34. D-nule Ciutacu, cred ca presa ostila va tine ( pe dvs. si M. Badea) ocupati cu explicatii despre ce n-ati zis de sportivi, ca sa nu mai aveti timp de comentat alte subiecte.

  35. E jenanta faza cu chilotii…Si imposibila,caci deocamdata sunt uzi-fleasca!!!Deja a ancorat in port nava amiral ”Rahova”!La ce sa se mai astepte amaratul daca pana si arma lui infailibila,”solutia finala,”asul de trefla din maneca-adica CCR- a pus-o de-o…”insurectie”si a intors armele asaaaa…ca la 23 August?!?Deci”ii dorim sa isi doresca multe succesuri cand o sa vorbeste”despre toate magariile comise de cand este in politica!!!

  36. …Un lucru e clar si in afara oricarui dubiu:7,4mil.i-au spus “pleaca” lui Base!…Dupa opinia mea,actuala decizie a CCR,nu-i decit inca un mesaj ptr. matroz ca mai are timp sa-si salveze onoarea printr-o demisie!…UE,e ofticata ca a fost trasa de “matroz”,intr-o cursa ieftina de gradinita si va cauta de acum incolo,sa-si spele,cit de cit “Fata!”,de-o-cam data,fara sa renunte la “suveranitatea Rominiei,cedata de Basescu” pe care simte ca i se prelinge printre degete!Si acolo vin alegeri si PPE,va ramine sigur cu “ghearele raschirate” si averile decimate de criza si mai ales,fara bogatiilor subsolului nostru!…Usl,cere doar atit tuturor institutiilor statului:Daca vreti sa dovediti ca sunteti onesti,cu acest popor care va mai platesc salarii grase,din bruma lor de avutie,dovediti ca aveti puterea sa va dati jos singuri jugul pus pe voi de Basescu si pdl!…In final,decizia CCR,nu-i decit o invitatie clasei politice si administratiei statului sa opteze ptr.”obedienta”,sau “onoare,demnitate si corectitudine” si in conseciinta sa puna mina si sa faca ordine in ograda poporului Roman,care nu-i a lor;li sa dat in administratie ptr. ca au cerut-o ei si au promis sa o administreze cinstit ptr. toti si nu ptr. folos propiu!…12.09.2012,e punctul 0!…7,4mil.sigur vor ramine aici pe acest pamint,ca e mama lor!…Ptr “guresii”de doi bani care tipa ca suntem “prosti,turma de oi,neciopliti etc..”,e punctul in care rabdarea noastra se va sfirsii!…PS:Hotilor din Pdl,cumparati,ma, toti euroii din tara!…Nu de alta, dar sa aveti cu ce va sterge la cur ,din 2013 incolo!

  37. Cum e permis la asa o criza generala in tara, sa se ia concediu? Pai eu zic sa numaram mai bine pe cei care au murit din 89 incoace si sa ii scadem din nr. lasat de ceasca, se pare ca acolo ajungem. Nimeni dintre cei care au navalit pe minideclaratia fostului, ex-ului, nu a fost in stare sa il intrebe de ce guvernul tinut in brate de mru, iubirea vietii lui nu a respectat legea cu privire la numararea populatiei anual, pana la 31 martie 2012? O tin toti langa cu tot felul de intrebari, cica, capcana, depune sau nu contestatie, cere sau nu grabirea termenului, dar nimeni nu inteeaba ce e evident pt. toti…ce face daca CC da dreptate usl? Isi schimba tricoul bleu ca marea sau intra in greva alcoolica de ciuda. Abia astept sa ii vad pe pupincuristi cum se afunda in scuze si minciuni, cat de mult au fost ei fortati, ca lor nu le placea sa pupe dosu’ dar nu au avut cale de intors! Si astept cu deosebit interes debarcarea din justitie, a celor care i-au tinut isonul. Sa se termine dreacu odata, ca vreau si eu o tara guvernata, sa se schimbe odata codul muncii, legea sanatatii si a educatiei si sa incepem odata sa muncim, ca de behait pe la colturi si la intins mana nu ne intrece nimeni!

  38. dupa cite stiu eu orice-o fi,musai musai orice mort se ingroapa cu popa!!!!!!!!!!oare sfinta biserica nu poate pune umarul (si ea )la rezolvarea problemei urgente pe care o avem din cauza incapatinarii unui ticalos!?In final, cred ca o sa regrete ca se vor descoperi multe ticalosii. Mai bine pleca si raminea cu oarece…vezi, cum iti spuneam,baietii aia mai mari si rai(care fac chefuri noaptea si ies pe geam si tipa si deranjeaza vecinii)il invata numai prostii…

  39. Marinarul nu simte ura??? Ura romanilor fata de el si de sleahta lui de profitori? Fara el va reveni armonia in Romania, nu a facut decat sa ne asmute unul impotriva altuia ca sa nu fim atenti si sa nu vedem cum ne fura si ne vinde.

  40. Nu stiu cum se face, dar in 2007, cu acelasi presedinte suspendat, cursul de schimb abia daca a tresarit un pic. Se pare ce de atuci pana acum, Basescu a devenit Omul-Stat: se prabuseste el, se duce naibii cursul euro si Romania europeana. Se declara “mai puternic ca niciodata”, iar urmarea e ca se valorizeaza leul cu vreo 5% intr-o zi…

  41. Diversiunea lui Basescu a reusit.

    Nu mai discuta nimeni de boicotul care a avut loc la acest Referendum, toata lumea numara mortii, ca sa poata fi legiferat boicotul.

  42. decizia asta a CCR este din ciclul “daca nu-i convingi zapaceste-i, sau tine-i ocupati”. Toti acu vor macina la moara numaratorii si vor pierde din atentie lucrarea subversiva a distinsului “presedinte de curticica”. Toate structurile sint infestate de oamenii de “curticica” si toti au un mare interes cel al propriului scaun si a propriilor avantaje. Nemaipomenit cum de 20 de ani toate structurile statului roman lucreaza exclusiv pentru interese personale si de gasca. Interesul national care ar trebui sa fie singurul obiectiv?

  43. Deh!

    În așteptarea rezultatului final al Curții poate vorbește domnul președinte ales-bules cu dom’ Onaca să-l lase să lărgească fereastra de la mansardă ca să aibă loc acolo și Blaga și balena blondă, alături de ceilalți ungureni.
    E win-win – dacă pierde pot poza în cei ce au probleme la mansardă, dacă ”câștigă” pot poza ca fiind cei ce ”au avut” probleme la mansardă.

  44. usl organizeaza,rus numara,anunta 18 milioane,se voteaza,rus spune ca nu sunt 18 milioane,usl contesta,ccr amana peste 40 e zile,internele spun ca aep e de vina,aep spune ca primariile,primariile spun ca ele actualizeaza automat,ABSOLUT NIMENI NU ARE ATRIBUTII SI OBLIGATII CLARE CI NUMAI DREPTURI! mai bine e in tarile musulmane,ayatolahul decreteaza ceva si asta e litera de lege.

  45. Și uite-așa, DESCOPERIRĂM APA CALDĂ DE LA BLOC!
    Toată dezbaterea și zbaterea din zilele acestea legate de cum vom afla câți suntem cu adevărat DEMONSTREAZĂ ceea ce oameni ÎNȚELEPȚI, membri ai Comisiei de la Veneția, au spus demult. NU E NORMAL SĂ IMPUI CVORUM!

    Întrebarea mea: cum vei ști cu exactitate și corectitudine câți au împlinit 18 ani în ziua votului dar, mai ales, CÂȚI AU MURIT ÎN ZIUA VOTULUI ȘI CÂȚI DINTRE EI AU APUCAT SĂ VOTEZE??? ❓

  46. Completare: deci cum îl afli pe acel 1 peste 50 la sută din total? De-aia e o aberație să impui prag de prezență.

    Am văzut că Gândul titra întrebări legate de procentul de peste sută la sută de la Costinești, de exemplu. Asta pentru că ei sunt băsiști și în țară ( se bazează pe faptul că ) sunt destui proști. Cei de pe listele suplimentare de la mare sunt undeva prinși în listele permanente din țară, unde n-au făcut prezența și au contribuit la un grad de participare scăzut, dar au ridicat procentul de pe litoral. Că nu sunt numărați și acasă și la mare, că așa am ajunge să descoperim că suntem vreo 50 de milioane de votanți. 🙂

  47. Ambasadorul G. detine solutia. Ii poate trimite subordonatului Basescu cateva milioane de americani. Si asa i-am asteptat de zeci de ani!
    Cu ocazia asta ne scapa si de comunism, ca doar asta e menirea lor pe lume,nu?!
    Dupa revolutie traim perioada cea mai importanta din istoria acestei tari! Poporul este mai unit ca niciodata. Dupa Basescu si PDL nici un partid nu va mai abuza de putere (asa cum a facut-o si PSD inaintea lui Base).
    Abia acum dam semne de maturizare.
    Suntem o pasare Phonix iesita din Basescu (idee de prima pagina pentru Jurnalul National).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.