Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Antena 3 e aici. Dar tu pe unde eşti?

Similar Posts

83 thoughts on “Antena 3 e aici. Dar tu pe unde eşti?

  1. n-am spus-o eu:
    – 31 martie 2000, Valeriu Stoica: „Băsescu confundă, şi nu pentru prima dată, două chestiuni inconfundabile: apărarea legii şi protecţia specială care s-ar cuveni unor membri ai PD”
    – 31 martie 2000, Valeriu Stoica: „De cîte ori un membru al partidului pe care îl reprezintă este vizat de vreo anchetă a Justiţiei, în loc să analizeze corect şi atent faptele, Traian Băsescu face declaraţii neavenite, scăpate oricărui control”.
    – 31 martie 2000, Valeriu Stoica: „Traian Băsescu suferă de o pierdere pasageră a discernământului”
    – 31 martie 2000, Valeriu Stoica: „Domnul Băsescu nu este lucid şi se află sub influenţa unor presiuni prea evidente”.
    – 28 mai 2000, Valeriu Stoica “Traian Băsescu nu mai are credibilitate pentru a prejudicia pe cineva“.
    – 28 iunie 2000, Valeriu Stoica: „Mi-e teamă că Traian Băsescu este intratabil”.

  2. Rus si Dobre au demisionat. E clar ca acolo s-a aflat ceva. Poate cum a sabotat MAI referendumul.

  3. Cautarea oamenilor cu drept de vot acasa (sa se constate daca sunt morti sau nu) este un demers absolut IMBECIL.

  4. Chihuahua Basescu (latra mult dar e slab si las) are idei putine dar fixe: “nu ma mai bat pentru functia de presedinte” (2004) vs. “intoarcerea la Cotroceni nu mai este o miza” (2012), “directorul Dragan este infractor” (2004) vs. “o fi bine domnu’ chestor (Manoloiu)” (2012), “300.000 de voturi” (2004) vs. “300.000 de alegatori in plus” (2012) :)))

  5. Vai de capu nostru…..sincer cred ca si eu sunt cam tampit pentru ca prima data la alegeri am votat cu Basescu…..apoi nu am mai votat si akum am corectat greseala si am votat DA la referendum.
    Cum am putut asculta si vota un asemenea om?!!!
    Oauu ma uit la el si nu vad nimik ….nici o calitate …nimik ..nu ma incalzeste k la fel ca mine au procedat atatia romani…dar ma intreb logic cum draku am putut vota cu un asemenea om ????
    Acest dictator este indiscutabil mai rau ca Ceausescu !!!

  6. domnule Ciutacu,eu zic asa:CC judece aspectul juridico-formal al situatiei(se uita la hirtoage…)are liste, numere,procente!cele pe baza carora s-a dat un verdict!Ea valideaza un rezultat si nu-l modifica!daca citeste “Somnoroase pasarele “e ca in textul , e somnoroase pasarele!!Chiar daca afara e uregen sau razboi. ea nu se uita pe geam, ca nu face constatari factologoce!!!daca textul e gresit,dar s-a lucrat dupa el, nu-i treaba curtii..asa ca demisia lui Rus, e ok!el si cu cei raspunzatori de liste sunt vivovati!Din punct de vedere formal legal daca esti pe o lista legal avizata,ESTI!daca nu, nu!Daca ai certificat de nastere sau buletin, existi ,daca nu, nu!)adevarul e ,cred, ca nimeni nu se astepta ca listele sa fie in halul asta!!!e ca si cum inainte de a vorbi cu tine , ti-as cere un act ca sa nu mi se intimple sa vorbesc singura!!!IN CONCLUZIE:sa-i fortam sa se uite pe geam pe cei care au rolul sa se uite la REALITATE, la viata reala, la noi!TREBUIE ca U.S.L.-ul sa se ocupe urgent de organizarea de mitinguri (doar de partea organizatorica)ca sa avem cum sa iesim sa spunem “pe cale bucala”ce vrem!!!mai spunem inca o data!!!!nu trebuie sa ne scoata nimeni ,ca ne-a scos Basescu cu adevarat!sa fie clar:U.S.L.-ul a respuns cererii noastre si nu noi chemarii lui!!doamne in ce tara traiesc!?

  7. eu cred ca nu basila tre sa se caute la psihiatru ci aia care l-au votat nu o data, ci de 4 ori. aia ne-au adus in aceasta situatie.inteleg sa-l votezi prima data…..dar daca l-ai votat si la al doilea mandat inseamna ca nu gandesti nici cat parameciul.

  8. A inceput nebunia de luni, rus si dobre au demisionat, agitatie la palat se tot vorbeste de remaniere.Te-au sunat si pe tine colegii, te-au trezit din somn, bine ai zis Crin a demonstrat ca la ora 10 nu doarme, e pe pozitii.Curtea vad ca a facut o adresa catre Ponta prin care cere listele actualizate.Sa vedem ce mama naibii se ma intampla, ceva nu imi miroase bine cu rus asta, ca prea o tinea Mircea langa cu el de vreo 8 ani, si am mari dubii ca e corect ce ne zice.Cea mai tare emisiune aseara a lui Mihai, cand am aflat ca la mine in 3 stau si cate 2000 persoane in aceeasi casa, tare sau ce? morti la greu pe liste, plecati din tara de ani de zile si uite asa ne faceam noi planul la alegeri, la cerut bani etc.Inca mai sper sa avem oameni competenti la toate ministerele, sa stie sa le conduca, sa nu mai existe spagi si sa scapam de gunoiul de basescu.Asteptam ora 12 sa vedem ce ne mai aduce.

  9. Singurul cu adevarat LUCID din USL a fost de la bun-inceput (si chiar si acum) Ioan Ghise (PNL) si , ulterior Victor Alistar !!! De asemnea omul de baza al PSD cred ca e Liviu Dragnea , in corectitudinea “jocului” lui Ponta , m-as mai gandi (el a acceptat pragul , de la Shulz , el l-a adus pe Rus , el a CERUT sa fie acceptat pragul de Parlament , sa fie respectate deciziile CCR , sa fi acceptate cele 11 puncte ale UE , etc.) …

    Asa ca , vorba lui Ghise : ce dracu ne tot invartim in jurul cozii cu acel prag IMPUS , ILEGAL si NECONSTITIONAL …?! 😡

    Daca mai acceptam ca tampitii ca “jocurile” ABUZIVE al lui Basescu si ACOLITILOR interni (mascati sau nu …) si externi sa ne fie IMPUSE , noi “jucand” ca prostii dupa ele , ne meritam soarta !!! 🙁
    Daca mai tot o dam ca fraierii cu “respectarea deciziilor” CCR , care TOCMAI A DOVEDIT ca se supune in totalitate lui Basescu (tocmai a “dat-o intoarsa ca ea ar fi cerut defapt listele electorale valide la Referendum si NU actualizarea acestora” – atunci ma intreb DE CE A MAI LASAT TERMEN PANA LA 31 august CA SA-AI FIE ADUSE ??????) si mai acceptam neconditionat aceste DECIZII ABUZIVE , CONTRADICTORII si NECONSTITUIONALE ale unei CCR aservite , atunci n-avem decat sa tinem fundu´ la bataie sa ne-o traga Basescu &Co cum li se scoala lor …!!! 👿

    Tine minte Victore de mesajul pe care ti l-am scris si in care ti-am zis: “ACUM ORI NICODATA !” 🙄 Si , dupa cum vezi , n-am gresit … 😳

  10. adica domnul RUS zice ca a fost “presat”de….si de AntOnescu ca sa confirme propaganda facuta de P.D.L anterior!(un iepure!) si apoi isi da demisia lasindu-ne cu fundu-n balta(al doilea iepure!).faza cu listele e a lui si a lui Base ca doar el stia care-i treaba din vremea cind NU se ocupa de ele ca era in interesul lor!mie nu mi-a mirosit a bine niciodata Rus asta!!!!!si demisia lui si a celuilalt poate fi interpretata de P.D.L-isi(si sigur va fi!)mai ales in exterior si iar incepe circul!!!lasati prostiile si haideti sa le spunem in clar ca vrem sa plece ca de citit si socotit vad ca nu stiu astia!!!!

  11. Inca o nedumerire referitor tot la un gest al lui Ponta: care a fost ROSTUL mutarii Monitorului Oficial sub controlul Guvernului , din moment ce NU S-AU FOLOST NICI O CLIPA de posibila tergiversare a publicarii legilor ; atunci ma intreb CARE A FOST ROSTUL acestei miscari , in afara de a pune intr-o lumina proasta (si gratuit) USL -ul ? 😡

  12. gata cu prostiile!de-i aia Demisie de onoare..din motive personale!?asta-i din necesitate personala..”de onoare “e daca are la baza invocarea unui principiu calauzitor(valoric) pentru persoana respectiva si pe care il invoca!!!pe fata nu…da nu va spun ,ca e treaba mea!ca nu erai acolo cu treaba ta ,ci cu a noastra!Mai zicea basescu(doamne ca i-as zice in multe alte feluri dar respect blogul si pe dumneata domnule Ciutacu)…eu nu apar UN SCAUN(!?)pai atunci ce aperi tu daca nu scaunul, functia, cum ar trebui?persoana care sta pe el?(care ocupa functia)SCAUNUL TREBUIE APARAT !esti prost sau esti prost!?(na ,ca am savirsit_o !)

  13. C.C vrea listele, conform recentului comunicat, (din 29 iulie)pentru ca pe cele pe care le-a avut, le-a dat!!!si mai spune cu acest prilej ca pe baza lor valideaza referendumul, deci nu va mai chinuiti sa le reactualizati ca nu ne uitam la ele!!!!!Cum va spuneam mai sus:C.C. se uita doar la niste hirtoage…bune date!(ca teza la scoala,daca nu te-a prins,aia e!)C.C. nu are treaba cu oamenii, ci cu numere, procente si legi, reguli obiectivate prin unanimitate(umana ) la un moment dat!gata!e clar:C.C nu va valida referendumul! Da asta cu Mona Pivniceru e tare de tot!!!!!!!!(uauuuuu)imi rasuna si acum in urechi confruntarea cu Basescu!mi-a placut de ea atunci tare de tot!(si ca ‘apolitica’ da si foarte bine…ca sa nu mai vorbim de faptul ca relatia ea personala cu Basescu e mai tare decit orice apartenenta politica!!!!!!!!!)

  14. Base in 2007: Daca voi fi suspendat, demisionez in 5 minute.

    Base (suspendat fiind), acum cateva zile: Trebuie sa fiu in functie ca sa demisionez.

    Base (fiind inca suspendat), ieri vorbind despre demisie: Ar fi cea mai mare laşitate, ar fi ridicol, un preşedinte nu abdică”.

    ASTA SE VA CONTRAZICE SI IN COSCIUG.

    O intrebare pentru toti basistii, cu un neuron ramas: Nu vi se pare ca SUNT ABSOLUT DEZGUSTATOARE aceste contraziceri continue ale presedintelui VOSTRU?

  15. iubitii mei,dragii mei ,facem o greseala fundamentala ca ne uitam in gura lui basescu , exact cum spunea Mircea Badea….ne pierdem vremea cu un “cetatean in tricou bleu ” cu “grave probleme de sanatate (mintala) care pelanga faptul ca este un pericol pentru sine (ceea ce nu are importanta,…cel putin pentru mine) , ne face rau tuturor celor care am votat” Saplece dracului odata ,…sa se duca unde a nins si nu s-a prins NU_L MAI VREM ! si punct, restul e labareala ccr si a cuplului barosso si merkel….daca vor balamuc or sa-l aiba !

  16. Oameni buni asta (basescu) n-ar fi plecat nici daca i-ar fi expirat mandatul….ar fi zis ca este seceta si trebuie sa rezolve cazu…..eu in locul atora l-as fi suspendat pe caz de boala ca e nebun de legat!…exact ca-n filmul REVOLTA DE PE CAINE….ce-o sa ne faca europa? ne ia caii de la bicicleta….vorba Maestrului Ilie Serbanescu..ce dracu doar nu sunt atat de prosti sa dea afara o colonie din ue (alta prostie) daca ar fi dupa mine maine i-as saluta din mers pe barosso si merkel!!!!!

  17. Balbaielile lui Ponta, faptul impardonabil de a-l numi pe Rus ministru de interne – un cal troian mai perfid nu ar fii putut gasi!-, teama lui Crin Antonescu de Tariceanu si drept consecinta numirea unui Chitoiu sau unui Helvig in functii-cheie si altele numeroase vor duce la indepartarea multor votanti de USL. Sunt prea multe momente cand vorbeste gura fara ei, ma refer la Antonescu si Ponta. Ma intreb, de asemenea, de ce l-a numit Ponta pe Andrei Zaharescu purtator de cuvant al guvernului, daca tot el iese pe toate posturile, in conferinte de presa aproape zilnice. A inceput sa-i faca concurenta Monicai Tatoiu…

  18. Inteleg din clip doua lucruri, si unul nu-l inteleg:

    1. “Reconcilierea” dupa o eventuala revenire a lui Basescu pe tron va incepe cu “celula” pentru cei care nu actioneaza “in spiritul european” care anima flacara democratiei din inima partidului basist

    2. Procesul de “modernizare” in justitie si de “reve -hic- nire” la “normele europene”, dupa o perioada de “lovitura de stat” va continua cu “atentie, domnu’ Chestor de la Curtea Constitutionala, care eu v-am pus in functie”. Hic.

    3. “Mai adu’ dom’le o sticla de-aia de la Voronin, ca i-am mai ciuruit odat’!”.

  19. Sunt militar. Atunci cand comandantul fortelor armate (comantantul meu suprem) a spus ca nu vrea sa castige la masa verde, sa fie un las, chiar are stofa de comandant. Stia ca pierde, dar mergea la lupta. Dupa ce si-a revizuit sansele si a decretat boicotul m-am intrebat: daca ar trebui sa ma conduca in lupta cum ar proceda ?
    Ar tine o cuvantare plina de avant, ar da ordinul de atac si ar adauga: mergeti voi ostenii mei la lupta. Eu ma duc la un sprit. Daca mai scapa cineva sa vina sa-mi povesteasca si mie cum a fost, ca labe unu (B1) tv, trasmit astia o sesiune de pupat in dos, si nu am vazut lupta.
    Trist, foarte trist. Asta este omul care ar trebui daca ar fi nevoie (Doamne fereste) sa ma conduca in lupta. Se zvarcolesc in mormant marii Domnitori ai neamului.

  20. Eu n-am pierdut niciodata antena3! Tot timpul (cand am timp sa ma uit la TV) este cu mine.
    Nu o sa-mi impuna niciodata Basescu sau altcineva la care post Tv sa ma uit si la care nu.
    Oricum BASESCU nu mai are ce cauta la Cotroceni.

  21. eu as vrea un rigtone cu base “antena 3 e aici unde este antena 3?
    tare nu?
    si unul cu ” nu stiu daca-i bine dl chestor, ma tem ca eu v-am facut chestor, nu stiu dac-i bine dl chestor”

  22. sunt 7,4 milioane care vor si 10.8 pe care nu-i intereseaza sau nu vor. in mod normal nici un om nu poate fi ignorat. nicio masa de oameni nu poate fi ignorata. dar, in acest caz, trebuia sa fie majoritara aceasta masa si nu e.
    7.4 milioane sunt multi dar nu suficienti. that’s a fact and you have to admit.

  23. PORTOCALA MECANICA

    Votez de 30 de ani, de fiecare data! Nu mi-au convenit alegerile poporului dezlantuit dar le-am acceptat. Acum cred ca imi ajunge! Cred ca am votat pentru ultima oara, daca votul meu nu mai conteaza, si dupa cum se vede nu mai conteaza.
    In copilarie imi placea culoarea portocalie acum daca as fi presedinte pentru o zi prima masura ar fi interzicerea cu consecinte grave a acestei culori. As declara aceasta culoare” culoare non grata”.
    L-am votat in 2004 dar spre deosebire de toti ceilalti eu dupa prima luna am regretat pentru ca am inteles ca m-a mintit. Pentru mine orice se poate rezolva in viata cu conditia sa spui adevarul indiferent care ar fi acesta si acestui presedinte nu I se pot ierta minciunile tocmai pentru ca ne-a promis ca vom afla adevarul.
    Ma gandesc sa dau in judecata curtea,statul,ministerul de interne pe toata lumea deoarece am votat degeaba si mai cred ca toti cei care au mers la vot trebuie sa faca la fel.
    A castigat in 2004 si ne-a mintit si orice spuneau ziaristii, apropiatii sai,oamenii in general se ridica din cenusa si mintind in continuare castiga fara sa aiba vreun merit, inexplicabil existau de fiecare data destui care il sustineau sau erau gata sa faca orice pentru el.
    Ultimul campionat mondial de fotbal pe care l-am vazut integral transmis in timpul comunistilor a fost in Argentina in 1978. Imi amintesc de echipa Olandei echipata in portocaliu care a ras tot pana in finala. I se spunea” portocala mecanica” dar a venit si ziua Argentinei cand portocala s-a stricat pur si simplu.Acest fenomen cred ca se intampla acum fostului presedinte: I s-a stricat portocala si a inceput sa miroasa urat.
    Cred ca trebuie aruncata cat colo si pentru o perioada cel putin in timpul verii sa mancam doar fructe proaspete si autohtone.
    Si mai ales cred ca ar fi mai bine sa nu ne mai uitam noi la el , sa-l uitam pur si simplu, sa aruncam fotografiile, amintirile TOT!

  24. Pana in 28 iulie era scandal in fiecare seara… il faceam eu: “iar politica?”, “inchide naibii TV-ul”, “nu stii ce sa votezi, mai ai nevoie de argumente”… In 29 dimineata, ne-am dus toti la vot. E o localitate basista, ca tot judetul dealtfel. Cred ca am votat vreo 10 in total, usor de tinut minte… de pus pe ceva “lista neagra”. Am plecat apoi in munti. Aveam musafiri din alta tara si vroiam, mandri, sa le aratam o parte din frumoasa Romanie. Pe la amiaza, undeva la 1100 de metri si o caldura infernala, pe un drum in panta, greu si pentru 4×4 al nostru, o batranica, frumos imbracata, dar in opinci si cu o straita in spate. Ne-a facut semn. Am oprit. “Ma duceti si pe mine pana in sat, la scoala, sa votez?”… Am ramas muti. Pe drum ne-a spus ca nu pentru ea merge la vot. Ea are de toate, traieste de pe urma animalelor. Dar are 2 nepoti, care vor termina facultatea si vor sa plece din tara. Daca voteaza si scapam de “nebun”, poate nepotii nu mai pleaca. Inainte de scoala, ne-a rugat sa oprim, ca sa isi ia “pantofii cei buni, din straita”. Am intrebat-o cu ce se va intoarce. “Pe jos. Vreo ora trebuie sa urc. Poate am noroc de oameni buni ca voi, ca e cald tare…”. Am plecat. Cu lacrimi in ochi. Si am mai intalnit si alti batrani, cu aceleasi straite pe umar. Oare toti aveau acolo “pantofii cei buni” ??
    30 iulie. Ne uitam non stop la Antena 3. Vedem rezultatele. Fiica mea, studenta in Cluj, incepe sa planga… “ieri m-am dus la vot plina de speranta ca se va intampla ceva bun si pot ramane in tara mea”. Am inceput sa plang si eu. Eram insarcinata in ’89, cand bunica de aproape 90 de ani, m-a trimis cu mancare si ceai fierbinte la soldatii care ne aparau strada. Cand am fugit pe dupa blocuri, ferindu-ne de cei care trageau aiurea, sa o scot pe mama din casa… Am fost pe strazi atunci, de la inceput pana la sfarsit, pentru copilul ce il purtam… pentru cea care acum plange pentru tara.
    Si uite asa… sunt aproape 2 saptamani de cand altii imi spun mie “lasa naibii TV-ul”, “nu te-ai saturat de politica?”…
    Nu mai e politica. E viata noastra. Calcata in picioare. Stam impotenti si ne uitam la conducatorul suprem al unei haite de inepti. Ne-a murit spiritul? Curajul? Ne lamentam si asteptam salvarea… Trist.

  25. De cand s-a amanat verdictul CCR, am luat o pauza de TV, ca ma durea deja capu’. Pornesc TV-ul pe 29 august 😀

  26. Toata lumea se intreba de ce a sarit ca arsa dna Merkel in ajutorul lui Basescu!
    Raspunsul este atat de simplu si il gasiti la B1Tv in emisiunile de acum 2-ani ale Nasului.
    Romania avea de recuperat de la Germania datoria de razboi a Germaniei fata de tara noastra din al doilea razboi mondial.Suma era cat datoria externa a Romaniei de azi.Basescu trebuia sa faca o cerere in acest sens altfel datoria de razboi s-ar fi prescris.Un econimist de origine romana a descoprit si aratat asta in direct la tv dar si in ceva ziare din tara dupa care Basescu a pus batista pe tambal si subiectul s-a stins.
    Doar ca din pacate pentru tara Basescu nu a cerut si banii si asa Romania a pierdut posibilitatea de a ramane fara datorii externe in plina criza!
    Cum dnul Ioan Rus nu a dorit sa dea drumul informatiilor din acest subiect pe care MAI le detine pentru ca din respect fata de tara si popor nu a dorit sa ajungem sa ne batem pe strada demisia sa i s-a parut cel mai onorabil gest posibil.
    Jos palaria domnule Ioan Rus!

  27. Eu zic sa ai dam marelui smenar al tarii un costum de marinar dar cu dungile invers pe tricou. In alta ordine de idei eu zic ca era interesant daca se punea pe buletinele de vot de la referendum urmatoarea intrebare : “Doriti ca domnul Traian Basescu sa nu fie suspendat din functia de presedinte al Romaniei?” , oare cum mai sabotau pdl-istii referendumul atunci si care era solutia curtii in caz de invalidare a referendumului.
    O alta nedumerire de a mea este ce se intampla in 2013 cand cei de la statistica ne dau cifrele de la recensamant si se constata ca suntem mai putini la numaratoare ?

  28. Buna seara. Dl Victor intrebati unde suntem noi. Noi suntem aici, in teritoriu, poporul. Am semnalat de mi s-a urat cazul de discriminare al nepotului meu, copil de 1 an si 8 luni, din Busteni. Am scris pe face book la Sinteza zilei si pe comentarii in direct la Sinteza zilei. Pe cel din urma nu mi l-au publicat si nu inteleg de ce. Va rog macar dati-mi un raspuns sa inteleg si eu-Antena 3 e acolo ? Sau e doar o manipulare? In acest caz ar fi doar o trista asemanare cu regimul basist.Vreau sa cred ca tot ceea ce vad la Antene nu e un fals.Vreau sa raman cu credinta ca Antena 3 chiar ajuta oamenii. Multumesc.

  29. @Raducanu Daniela: inteleg ca Antena 3 are obligatia sa rezolve toate cazurile din tara asta care tin de competenta autoritatilor statului? pai atunci sa mutam guvernul in Baneasa?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.