Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Jocurile lor politice pe voturile noastre

Jocurile lor politice pe voturile noastre

Cei doi miniştri sensibili la cântecele sirenelor băsiste au demisionat în grup. Fără să-l informeze în prealabil pe preşedintele interimar. Unul dintre ei, emotiv tare, nu mai suportă presiunile politice, al doilea-i strategic în străinătate şi nu vrea să comenteze. La pachet, Curtea Constituţională s-a sucit şi ea. Cere să vadă numai listele pe care s-a făcut referendumul. Suspendatul joacă tare, mini-recensământul e-n aer, se-anunţă o remaniere-fulger. Noi, însă, rămânem tot 7,4 milioane. Să vedem dacă putem fi ignoraţi la nesfârşit.

Editorial Jurnalul Naţional

UPDATE: Amplă remaniere guvernamentală. Duşa la Interne, Stroe la Administraţie, Corlăţean la Externe, Pivniceru la Justiţie, Şova la relaţia cu Parlamentul, Marga ambasador în Germania. Nu ştiu câtă vână au ăilalţi, da’ Mona e sigur cel mai bărbat din guvern

LATE UPDATE: Manoloiu, urmărit penal luni de procurorii asmuţiţi vineri de Băsescu. Nu ştiu dacă e bine, domnu’ chestor. Barroso, Merkel, Reading şi Daul sunt în concedii şi n-au ochi pentru asta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Jocurile lor politice pe voturile noastre

  1. Omul care voteaza pe lista suplimentara a votat in alta localitate decat cea de domiciliu. El mai exista si pe lista permanenta din localitatea de domiciliu unde figureaza ca nu a votat. Daca aduni liste permanente+liste suplimentare=>dublarea ca numar a persoanelor care au votat pe liste suplimentare. Listele suplimentare se scad din numarul de votanti pe listele electorale permanente? Acum cred ca am un vot impotriva lui Basescu (legal exprimat – pe lista suplimentara din concediu) si unu pentru Basescu prin faptul ca am lasat locul liber in localitatea de domiciliu?

  2. si eu cred ca ar trebui sa -i faca cineva un control general de sanatate.si sa-l faca cunoscut natiunii (si europei, daca vrea)nu ca n-am sti da e vorba de patalama!vorba aia , cu acte-n regula!ba nu m-am razgindit,pe urma zice ca a fost inafara responsabilitatiisi scapa!!

  3. Domnule Ciutacu,

    Sunt 600,000 de mii de cetateni care au acte expirate? Domnul Basescu are perfecta dreptate cand spune ca ei trebuie sa fie pe liste, pentru ca isi pot valida actele chiar in ziua votarii. Ziua votarii s-a incheiat la orele 23. La ce ora s-au inchis birourile de la evidenta populatiei? Probabil mai devreme, ce rost avea sa stea deschise pana la ora 23? Daca rezolvai actele la ora 23 cand mai votai? Sa zicem ca birourile s-au inchis la ora 20, oricum se poate vedea care a fost programul. E logic faptul ca pe 29 iulie la ora 20 cei care nu si-au pus actele in regula a pierdut dreptul de vot. Din acest moment, ei nu mai fac p[arte din listele cu drept de vot prin propria lor vointa si nu mai trebuie socotiti in cvorum

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.