Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor. Începem eu şi Mircea Badea. Suntem dispuşi să ne lăsăm la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă. Poza momentului va fi opera fiului meu Vlad.

Am creat, în acest sens, un grup de licitaţie pe facebook. Cu amendamentul că Mircea participă pentru ultima oară la o acţiune legată de sportul românesc, regulile acestei poveşti sunt următoarele:

1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.

2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.

3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.

4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.

5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.

6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).

7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.

8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric

10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

  1. Am donat si eu 20 lei pt Florica Lavric, dar problema pt care oamenii nu doneaza este cred faptul ca in formularul pt transfer bancar trebuie sa treci si numele detinatorului contului. Ei bine uitasem numele ei, si mi-a fost destul de greu sa gasesc numele pe blogul tau. Eram cat pe ce sa renunt deja. Sanatate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.