Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor. Începem eu şi Mircea Badea. Suntem dispuşi să ne lăsăm la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă. Poza momentului va fi opera fiului meu Vlad.

Am creat, în acest sens, un grup de licitaţie pe facebook. Cu amendamentul că Mircea participă pentru ultima oară la o acţiune legată de sportul românesc, regulile acestei poveşti sunt următoarele:

1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.

2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.

3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.

4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.

5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.

6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).

7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.

8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric

10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

  1. va iubesc mult baieti imi pare tare rau ca nu am bani sa castig aceasta competitie mi ar placea mult sa fiu la cina cu voi ar fi pt mine evenimentul cel mai tare din viata mea va urmaresc si pe d nul gadea binenteles va felicit si va sarut cu mult drag

  2. Felicitari pentru Mircea si Victor!!! Sunteti niste oameni cum rar gasesti! Multa sanatate doamnei Florica Lavric!!!

  3. Felicitari, nu v-oi participa la licitatie,desi m-as bucura enorm de poza voastra cu autografe, las licitatie celor care isi permit cu adevarat sa ajute, dar astept contul pt ca pot plati prin home banking , e cel mai simplu stai in fata calculatorului si platesti orice.Ar fi foarte bine daca a-ti deschide o linie la romtelecom, vodafone.Acum sa vedem adevarata fata a romanului, si va rog sa ne tineti la curent cati bani se strang, ca sa stim daca a mai ramas un pic de omenie in noi, sau ne-am tacanit cu totii.Spor la treaba, succes lui Vladut ca sa va imortalizeze foarte bine, desi am vazut ca se pricepe si dumnezeu sa o ajute pe Florina Lavric.

  4. Victore,sincer,cred ca Badea ti-a facut un program draconic de facut genoflexiuni,abdomene,tractiuni si flotari,nu de alta,dar no sa vrea sa-i strici imaginea,aia cu pene din fata guvernului!!!!

  5. Felicitari pentru acest gest uman ,se va intoarece inapoi spre voi si spre toti cei ce contribuie, insutit binecuvantarile .

  6. Bravo pentru initiativa. Ma intreb cate din persoanele indignate de ” atitudinea ” vostra fata de o sportiva , vor licita. Am deja raspunsul dar sper sa ma insel.

  7. Hai sa vem cum se misca acum ipocritii astia care vezi doamne ei au respect pt toate valorile si dfapt sunt solidari intre ei numai knd critica p altii. Sa vdm dak,acum,cand ar trebui sa faca cv spre bn o sa si mai scoata asa rpd capul din pamant. E mai usor,esti nebun,sa t legi d altii dekt sa ajuti. Nea Mircea,ce sa zic…ai procedat bn cu treaba asta k ai vb mereu frumos d sportivi si acu knd judocana asta trebuia sa te scoata k d fapt n ai jignit o, nu numai k ea nu a zis nimic dar n am auzit p nici unul sa zica “ba nene omu a zis altcv!!!!!!ati luat o voi prost” da ma rog….caracterele oamenilor sunt adeseori dicutabile

  8. @Victor Ciutacu pe 7 August 2012 la 10:50
    Atentie maxima! Daca dati poza pe post in emisiune aveti grija sa mentionati ca poza contine reclama la produse. Ma refer mai degraba la mararul de pe craci si nu la marca budigailor.

  9. Laudabil gest, contestabila intentie, multa sanatate pentru doamna. Ne vedem la donatii.

  10. Printre putinii oameni care ii vezi in ziua de azi ca se implica in campanii de genu ca sa ajute diferite persoane ei impreuna cu cei din grupulINTACT MEDIA

  11. Victor,

    Oricat de tentanta ar fi poza voastra in budigai tot nu-mi fac cont pe facebook. Poti publica numarul de cont si pe blog ca sa fac un transfer normal?

  12. Felicitari pentru o astfel de initiativa!
    Demonstrati inca odata carcotasilor mancatori de…kkt ca la voi nu este totul numai demagogie si vorbe goale si ca voi mai si faceti ceva benefic!Va admir pe amandoi pentru mult mai multe lucruri decat aceasta initiativa, Ciutacu si Badea!

  13. Gestul caritabil facut pentru un semen al nostru, da nota unui mare caracter si a unui suflet nobil- felicitari!

  14. postez conturile si aici… pana ajunge Victor sa completeze pe blog… 🙂
    asadar avem conturile…
    plata se face fie la banca, fie online…
    e necesar de mentionat urmatoarele: numele si prenumele complet: CIUTACU Victor – Gabriel, iar la scopul platii: DONATII

    CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701

    CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101

    CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101

    IMPORTANT!!! cei care fac donatii din strainatate trebuie sa completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR… acesta este: VBBUROBU
    multumim si asteptam cu interes donatiile 🙂

  15. O initiativa demna de respect si apreciere!
    Victor , as vrea sa spun ce se aude (pe surse cum spuneti voi ), in legatura cu ce doare poporul asta cel mai mult ! Din pacate se aude , ca basescu va reveni ca presedinte , cel putin pana la anul …! Toata atentia lui de-acum incolo este axata pe spargerea USL pana in toamna la alegeri ! Este sprijinit indeosebi de serviciile secrete , unde multi dintre cei cu functii de raspundere sunt adusi direct din viata civila , cu facultati de drept si…, nu numai , li s-au dat diferite grade si functii si lucreaza numai si numai pentru el !Multi care erau ,, mai nimeni ”pana acum doi , trei , patru ani , cu facultati ( mai ales facult. de drept ) , prin diverse mijloace, cunostinte ( sa zicem …)au patruns in servicii , li s-au dat diferite grade si functii …, in detrimenul celor avizati de drept sa ocupe astfel de functii , si au devenit ,,soldatii ” si ,, slugoii” lui basescu …! Asa ca….., vai de noi si de tarisoara asta …!

  16. Sinteti bestiali!Felicitari pt.modul de abordare a unei probleme cumplite!Vom incerca sa ajutam cit putem! Sa-i vedem insa si pe …sustinatorii Alinei!Cred ca o sa ne uitam mult si bine dupa ei, ca doar sa trancaneasca stiu!Sanatate pt campioana si toata admiratia pentru doi barbati si jumatate (Victor, Mircea si Vlad!)

  17. @Daniel: acest post NU ESTE DESPRE BASESCU!
    @catalin: tocmai am facut-o
    @Mihaella: cauta-n DEX, nu-s ghiseu de informatii din scoala generala

  18. va iubesc de mor va urmaresc cu toata dragistea. MIRCEA ESTI STILUL MEU ,te consider baiatul meu sin marog pt tine sa nu patesti nimic ca cel ce se atinge de tinwe se poate considera un om mort 🙂 Sa fiti iubiti siLa multi ani! si la mai mare.

  19. Victor trebuia sa-ti dai ochelarii jos si sa fii putin mai ‘fioros’.
    In toate pozele razi cu gura pana la urechi :)).
    Va stimez pe amandoi 🙂

  20. Licitatia nu e la vedere ?
    Care este suma actuala ,cifra de referinta pentru a licita ?

  21. Pe mine nu m-aţi chemat să-mi scot muşchii la interval, nu de alta da’ unu’ ca de Auschwitz prindea bine între voi. Cum că “munca te va elibera” se putea citi pe mine.

  22. Bravo! Din pacate cei care ne reprezinta tara sunt uitati si saraci, ignorati de cei care ne “conduc”… Felicitari pentru initiativa si sa speram ca se vor alatura cat mai multi oameni cazului Florina Lavric. Suntem alaturi de voi!

  23. pentru donatie cred ca ar fi fost mai practic o linie telefonica cu tarim marit(SMS)

  24. Salut,
    Amdat join la grup si pe fbook. Am tot citit aici si acolo dar nu reusesc sa gasesc un loc in care pot sa fac o oferta vis-a-vis de licitatie.
    Poate ma ajuta cineva 🙂

  25. Tot respectul meu pentru voi,pentru ceea ce incercati sa faceti pentru aceasta doamna aflata la nevoie!Cred ca ar fi minunat daca ati crea si un numar de SMS.,nu toti pot participa la licitatie,dar 2 euro cred ca se gasesc la fiecare.Multa sanatate doamnei Lavric iar voua felicitari pentru acest gest admirabil!

  26. @all: sistemul de donatii prin sms se deschide greu si se deconteaza si mai greu. or noi avem nevoie de rapiditate

  27. Felicitari pt initiativa,sa va ajute Dumnezeu sa obtineti ce v-ati propus(si cu ajutorul nostru,bineinteles).Va admir pt puterea si curajul de a spune lucrurilor pe nume,pt ca stiti sa va faceti auziti…Datorita voua,echipei DE AUR-ANTENA 3,noi,cei aproape 8mil.,ne simtim AUZITI,INTELESI si am recapatat forta de a ne ridica dupa ce am fost calcati in picioare si umiliti,in ultimul hal,cu atata nepasare si nesimtire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.