Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor. Începem eu şi Mircea Badea. Suntem dispuşi să ne lăsăm la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă. Poza momentului va fi opera fiului meu Vlad.

Am creat, în acest sens, un grup de licitaţie pe facebook. Cu amendamentul că Mircea participă pentru ultima oară la o acţiune legată de sportul românesc, regulile acestei poveşti sunt următoarele:

1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.

2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.

3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.

4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.

5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.

6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).

7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.

8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric

10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Badea şi Ciutacu se lasă la budigăii goi. Licitaţie caritabilă pentru o campioană

  1. Exista posibilitatea licitarii si pt varianta “full monty”? :)))

  2. Felicitari pentru idee, cu siguranta voi participa!

    Sper ca in acest fel sa le inchideti gura tuturor celor care au umflat artificial asa-zisul conflict cu Alina Dumitru.

    Abia astept acum sa vad pozitia COR si a tuturor indignatilor.

    Stima,
    Alina

  3. Pai daca liciteaza careva 50k EUR, ce veti face? Inseamna ca tu sa pui 100k EUR si Mircea 150k EUR.

  4. puteti va rog sa dati si posibilitatea sa platim prin PayPal? va ia 2 secunde sa creeati un cont PayPal ai as putea sa donez si eu din strainatate

  5. Gresiti un pic cu premiul! Dati cina separat si poza separat. Veti strange mai multi bani. Pe mine de exemplu ma intereseaza cina. Chiar foarte mult!

  6. Felicitari!
    Am auzit ca basescu doneaza banii ciuguliti cu blejnar,videanu,ritzli si noua ceauseasca-udrea. V-ati scos cu actul caritabil!
    Si lasand gluma …
    Sanatate doamnei si dumnezeu sa o ajute!!!!!!!!

  7. SUNTETI FOARTE TARI.O SA LICITEZ SI EU DAR POZA IN BUDIGAI VA LAS SA O DATI LA ALTII,DEOARECE IMI AJUNGE CAT MA UIT LA EMISIUNILE VOASTRE,UNDE LE SPUNETI BOILOR ( E PUTIN SPUS DAR FIE)EXACT CE AVETI IN MINTE FARA PERDEA. TINETI-O TOT ASA

  8. :))
    Mai greu la d’astea… pariu ca toti v-or pleca prin vacante si se v-or face ca n-au auzit? 🙂

  9. Am o pensie ( 497 LEI ) VREAU SA LICITEZ 200 LEI , CUM PROCEDEZ ? VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!!

  10. se ia numarul de comentarii, se scade numarul celor care sustin si contribuie, si ramane o aproximare destul de buna a numarului de ipocriti.

  11. O initiativa demna de un mare respect si apreciere! Respectul si aprecierea mea o aveti de foarte demult.
    Cat priveste ” Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.” sa fiti siguri ca vor sari care mai de care cu oferte generoase !!!! da da …cand a zbura porcu!

  12. Mult suces, o idee geniala, o fapta buna si foarte original modul in care ajutati un om. Respect 🙂

  13. Sa dea banuti si “marele”post tv.B1, care nu mai conteneau sa faca publica “jignirea” campioanei! Sa dea si EVZ din bani publici, pentru ca asa participa toata populatia. Sa dea si chiorila pentru ca are o avere uriasa si celelalte institutii ale statului robite lui. Dar mai ales sa vina cu bani din buget, pateticul plin de sentimente miloase FRJ!
    Baieti, cred ca nu o sa strangeti cine stie ce, avand in vedere prefacatoria telenovelista a tuturor acestor insi plini de indignare!

  14. Oameni buni, noi, cei fara de “facebook”, cum putem dona, totusi? Va rog sa ne comunicati contul pentru a dirija si noi alaturi de Domniile Voastre! Respect si admiratie, sa fiti sanatosi si sa fie succes!

  15. Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate pentru tot ceea ce faceti .Si o mica paranteza cuvantul budigai provine din cuvantul bugyigo , un cuvant unguresc si inseamna chiloti .

  16. Daca vreau si eu sa licitez, cum fac? Merg la banca si depun banii in contul de il creezi maine? Nu vreu explicatii suplimentare despre “participarea la licitatie” caci nu vreau sa intru in competitie.

  17. Felicitari pentru toate eforturile pe care le faceti in fiecare zi pentru un alt fel de viitor. Intr-o lume unde vorbele goale, fumul si oglinzile ne fac sa ne simtim marginalizati, individual vanati si abandonati … faptele adevarate reusesc sa alunge ceata, sa imbine vocile, intentiile si forta noastra reala.

    Great job guys! Asteptam si Paypal.

  18. La PS eu as mai adauga si trustul din care fac parte cei doi (daca tot oferim voluntari)

  19. Imi cer scuze pentru off-topic.
    Salut Victore, salutare tuturor,

    Imi poate spune cineva adresa sediului de campanie al lui Basescu ca vreau sa fac o cerere pentru a putea sa protestez legal.
    Eu sunt un cetatean model, dar care nu accepta ca un baietel in tricou albastru sa mictioneze pe votul meu.

    On topic: Desi stiu ca nu voi castiga 🙂 voi cotiza si eu la campania voastra

  20. Atatia ani bajbaind in intuneric …Fara eforturile voastre, nervii, banii si suferintele indurate de oameni ca voi, o adevarata majoritate s-ar fi crezut inca in minoritate. Cifrele nu mint ! Se ridica ceata si in urma ei incet incet ne gasim, ne intindem mana spre viitorul asa cum ni-l putem face cu mana noastra.

    Manuiesc excelent agresivitatea si lacomia in avantajul lor … totusi sunt intimidati si infranti de fiecare data de iubire si sprijinul nostru reciproc.

  21. Va felicit pt initiativa.Cred ca acest lucru ar trebui facut de altii dar Jos Palaria pt ceea ce faceti.Nu e necesar nici sa arati boxerii cuiva,dar se pare Poporul roman poate fi stimulat doar prin astfel de momente interesante.Ma intreb cand ne vom maturiza?Doamne ajuta sa se stranga cat mai mult pt salvarea acestei vieti.Mult succes!

  22. @Stefan VINTILA: maine afisam si contul
    @GhitzaTheOutLaw: chiar nu ne pricepem. cred ca poti plati pe Net in cont
    @Andrei: am completat conditiile, ne-am pus limita de donat. chiar nu gasim bani pe strada
    @dan_c: poti dona si fara sa participi la licitatie

  23. Da’ o sa fie si ceva actiune in poza aia ? Nu de alta, dar am citit neste chestii despre voi zilele trecute si chiar ma intrebam – fara suparare ! – ce naiba o fi vazut Badea la tine ?!

  24. Mult succes! Sa sara si Alina Dumitru cu un ban, ca am vazut ca gura ii e darnica si degraba varsatoare de sange.

  25. ar fi trebuit sa aveti si voi doi niste figuri mai pioase, mai cu frica lui Dzeu, in poza aia, ca intra lumea la banuieli…

  26. daca trimitem bani din afara in cont dureaza saptamani sa-i primiti in RO … contu` de PayPal se leaga la contu` vostru bancar in 2min … si putem sa transferam bani instant… (cred ca e foarte multa lume in afara care va citeste,se uita la voi si va vrea goi 🙂

  27. Felicitari pentru idee!
    Puneti si un buton de donatii prin PayPal.
    Si retrageti banii din PayPal, in contul acela bancar.

  28. Felicitari pt initiativa!

    Victore,
    vorba unuia de mai sus, daca Nentu in tricou bleu din curticica face o donatie asa in scarba de vre-un milion sa va bage-n faliment ce va faceti? Hahahaha e tare asta Nuti.

  29. Buna seara, domnule Ciutacu,

    Inainte de toate, apreciez initiativa dumneavoastra si a domnului Badea, mai ales data fiind conjunctura.
    Nu am posibilitatea de a participa la licitatie cu vreo sansa de a castiga… desi mi-ar placea:), dar vreau sa contribui la aceasta campanie si deci vin cu urmatoarele solutii:
    1.acum ceva timp am castigat in urma unui concurs lansat de “Cool Mogul” o casca a campionului national la motociclism viteza Catalin Cazacu si ma gandeam sa ma ajutati sa o scot la licitatie. Toti banii vor fi indrepati evident, pentru acesta cauza. Pentru cei interesati, aici gasiti casca
    Aceasta casca si-a atins de doua ori scopul,eu zic sa mai puncteze o reusita. Cam atat am de valoare (bani am mai putini). Am convingerea ca o promovare din partea dumneavoastra ar “vinde” casca pentru o suma mai mare decat daca as face-o eu in particular.Cateva precizari: casca despre care tot vorbesc, pe langa faptul ca are un intreg istoric, este foarte frumoasa si fabricata de o cunoscuta companie dintr-o tara unde probabil valorile sunt apreciate intr-adevar.
    2. Sambata voi da o petrecere pentru toti prietenii mei si cat se vor strange, luni voi depune banii in cont.
    Daca sunteti de acord cu mine pentru cea dintai varianta, va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedam. Multumesc inca o data domnului Mogul pentru premiu dar nu am motor si oricum, foarte probabil nu as avea bani de carburant:). Sa mearga catre cei ce au. Eu, promit sa ii fac o poza si sa o pun in rama:)

    Va doresc o seara placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.