Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Ne-am pozat la budigăi. Scoateţi banii!

Ne-am pozat la budigăi. Scoateţi banii!

Anunţul nostru de ieri, privind licitaţia umanitară în sprijinul campioanei olimpice Florina Lavric, a generat o avalanşă de exprimării de intenţii. Astăzi putem trece la fapte. Aşadar, astăzi am prestat şedinţa foto la budigăi şi avem conturile…

Plata se face la bancă sau online. Pe formular e necesar să se menţioneze următoarele:

Numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL

Scopul plăţii: DONAŢIE pentru FLORICA LAVRIC

Volksbank România (VBR), Sucursala Premium Plaza

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101

IMPORTANT!!! Cei care fac donaţii din străinătate trebuie să completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR. Acesta este: VBBUROBU

Mulţumim în avans tuturor care vor să se implice, vă reamintim scopul şi regulamentul acestei acţiuni şi aşteptăm cu interes donaţiile

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Ne-am pozat la budigăi. Scoateţi banii!

 1. am trimis si eu 🙂
  ma simt bine ca am putut ajuta pe cineva aflat in suferinta, chiar daca suma e modesta.

 2. @eugenm: nu-i necesara nici o inscriere. trimiteti banii si intrati in joc
  @Crisy: adio si n-am cuvinte!

 3. frumoasa actiunea 🙂 dar am o dilema si pana nu o rezolv… poate la psihiatru ;)) … nu pot. sunt in situatia in care sa aleg iar si iar intre un caz si altul. azi un copil, maine o drama, apoi alt copil, apoi mama dracu mai stie ce. peste tot sunt asemenea cazuri. sincer… bravo voua.

 4. Mi-a venit o idee 🙂 … care ar putea sa adune mai multi bani din strainatate. Ce-ar fi daca Antena 1 ar “vinde” abonament la fastdownload.a1 pe 6-12 luni si sumele s-ar dona acestei cauze.
  Sau invers, cei care doneaza de la 15-25 euro primesc “gratis” abonament la fastdownload… pe 6, respectiv 12 luni.
  Si asa sint convinsa ca NU se vinde fastdownload pe cit s-a anticipat … deci scade “audienta” in strainatate de cind s-a introdus acest “fastdownload” cu taxa.
  delcar ca “Drepturile de autor pentru aceasta idee” le donez 😉 cauzei!
  Regards !
  Ps. Desi nu-mi sinteti simpatici si consider ca aveti idei “trase de par” si most of the time “fixe”, apreciez initiativa voastra si ma voi alatura donatorilor.

 5. @J: actiunea asta nu implica Antenele. daca o vor considera stire, bine, daca nu, nu. indiferent de simpatii/antipatii, te asteptam la donatori

 6. nu e drept, trucaj :)) … musiu Ciutacu si-a “supt” burta, in fata reflectoarelor .. plus efecte de fundal .. 🙂 … in nota serioasa, aprecieri pentru intiativa …

 7. Cum pot trimite online? Nu pot ajunge la banca (nu am efectiv timp..lucrez de la 8:30 – 18:00).
  Cu stima
  Loredana

 8. Foarte frumos este gestul. Felicitari. Pacat de sportivi si de noi toti ca sunt (sau suntem) multi si prosti care ne lasam calcati in picioare de intreaga clasa politica.

  P.S. : mai povesteste si tu ce faci zi de zi, fa-ne sa radem sau macar “sa ne radem” ca inainte!

 9. @loredana: internet banking
  @Radioerevan: mergem blind. sunt oameni care nu vor ca donatiile lor sa fie publice. in plus, sumele mari inhiba competitia. pe noi ne intereseaza solidaritatea

 10. incerc sa intru in grup si nu se poate , ce se întâmpla chiar credeam ca lumea vrea sa ajute fără politica ..

 11. da o poza cu voi doi ,cu autograf ,alaturi de “Jurnalul national”…(eventual pe carton s-o pun linga calculator!?)…asa,”Vorbe grele” in “Gura presei”…ca fond de rezerva, macar!ma gindesc la modalitati cit mai comode!La banca am fost acum si ma gindesc ca e mai anevoie un pic.Zic si eu…felicitari si nu ma mir!!ma asteptam de la voi!

 12. Sugestie: era bine daca exista si metoda de a dona prin SMS. Suntem prea comozi pt a merge la banca sau chiar pt a face o plata on-line… doar suntem Romani … Personal am trimis zeci de SMS-uri la diferite campanii dar recunosc, nu am timp sa ma duc la banca (in afara de ”placerea” de a sta la cozi).
  In rest… F E L I C I T A R I !!

 13. bravo baieti…oare doneaza si vreun BASist?….vai mama lor de saraci….mult succes….va urmaresc in fiecare zi si va felicit ptr ceea ce faceti

 14. Care e poza castigatoare? Eu unul prefer poza “urletul gorilelor” facuta publica de Badea in emisiunea lui.

 15. Salut, Victor!
  Sunt Florin si as vrea sa fac si eu o mica donatie pentru Florica Lavric.
  Problema este ca momentan, nefiind in tara, incerc sa fac asta prin internet-banking. Pentru asta imi trebuie Codul fiscal/CNP-ul beneficiarului si adresa acestuia.
  …asa este formatul-tip, altfel nu pot realiza tranzactia.
  Poti sa ma sfatuiesti cum sa fac?
  Merci!
  Numai bine!

 16. @donflorik: e prima oara cand aud asta. completeaza un ordin de plata si gata

 17. Poate faceti un ONG sau ceva asociatie, prin care oamenii din media, sa mai faca astfel de campanii si reusiti astfel sa ajutati in mod constant. Aveti experienta in presa, televiziune, etc. Daca o astfel de organizatie nu ar avea impact, atunci nu mai stiu cine mai poate realiza ceva la noi. Sunt sigur ca va trecut prin cap sa realizati asa ceva, dar … poate trebuie sa va incurajeze lumea mai mult.
  Va doresc numai bine!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.