Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Cum arată o lepră simpatică pe facebook

Cum arată o lepră simpatică pe facebook

I-am rugat pe cei din lista mea de facebook să-mi spună ce-i deranjează la mine. I-am lăsat mai bine de o zi. Mai jos vedeți ce-a ieșit.

ciutac

Sunt un tip care povesteste prea multe despre dezmaturile culinare ale familiei, un pic (mai mult) laudaros si nu pastrezi acelasi “verb” si atitudine de pe facebook si-n fata camerei. Stiu mai mult, dar nu vreau sa zic. Ca un fanatic ascet, un abstinent fara haz ce ma aflu. As fi deranjant daca mi-as pune silicoane de dragul audientei si sunt asa cand ma repet. Plus ca raspund la telefon doar celor pe care ii am in memorie. Par un dur, dar sunt un om sensibil. Am tradat, enerveaza obsesia mea cu sandalele, aroganta, impulsivitatea, limbajul trivial, faptul ca-mi spun brutal parerile si ca nu-s deloc discret. Asa ca afla lumea ca imi place sa o ard cu manelistii/lautarii/spritul. Irita lumea plecarea mea de la Antena 3 la Romania TV, ca am desfiintat emisiunea de dinainte, pantofii colorati, impulsivitatea, iuteala la manie, sastiseala, aroganta cu plebea, ca mananc prea multa carne si, uneori, postarile vulgare. Cica pot face mult mai mult, dar nu o fac. Ingamfat, am fixatii si fixuri, cine nu e de acord cu tine in emisiuni sigur e basist, deci inferior. Inca fac parte din secta Gurului Voiculescu. Ma strica realitatile indiscutabile ca-s însurat, caine, prea soft cu unii dintre politicieni si ca n-o mai am colega pe Laura Nureldin. Zgarie sinceritatea dura si nediplomatica si ca nu reușesc (poate nici nu mi-am propus) să ridic oleacă postul pentru care lucrez. Altfel, nu par in stare sa accept si cu atat mai putin sa admit ca nu am dreptate (cu atat mai putin intr-o discutie “incinsa”). Mai mult de atat, in momentul in care cineva nu e de acord cu mine si insista asupra parerii sale, e greu de crezut ca ma pot abtine de la a reduce totul la derizoriu si personal. Una din putinele nelamuriri publice a fost generata de pozitia mea fata de proiectul Rosia Montana. Altfel, cateodata, fac pe interesantul si nu e cazul!

Una peste alta, simt că sunt o lepră simpatică…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Cum arată o lepră simpatică pe facebook

  1. Pentru aceasta va iubim ,va apreciem si va urmarim emisiunile ,avem nevoie de astfel de oameni directi ,mai duri ,sa bata obrazul unde este cazul, fara menajamente .Romanii au nevoie de dezbateri ,clarificari ,informatii ,de adevar pana la urma (chiar nu suntem descendentii lui boc)Sunteti omul potrivit la locul potrivit. Cat despre mandrie ,orgoliu ,sunt convinsa ca stiti cand sa renuntati sau nu .
    Succes ,tineti-o tot asa,sa nu va schimbati .

  2. Vreau si eu exemplu de trivialitate/libaj vulgar din partea ta. Sau poate n-am vazut eu in spatiul public.

  3. Dar ai o pagina de jurnalist sau o pagina clasica ? ca am gasit ceva dar nu are butonul urmareste…

  4. Victore,
    Afara de faptul ca este o provocare umoristica (asta daca nu ti s-a reprosat ca nu ai simtul umorului) in rest este un exercitiu futil.
    Cei mai multi care-si exprima parerile despre tine sunt irelevanti iar multi dintre ceilalti sunt subiectivi.
    Asa ca, in cazul in care ai dori sa-ti imbunatatesti comportamentul, imaginea, etc. nu cred ca ai prea multe de unde alege. Pana la urma, tot cei apropiati tie sunt cei care iti vor da cele mai bune si sincere sfaturi (in special familia).
    Esti asa cum esti si altul maica-ta nu mai face.

  5. @bigradu: evident ca lumea-i subiectiva, dar nu intentionez sa ma schimb in functie de comentariile postate. altfel, insa, intr-o tara a perceptiilor, mi se pare de folos sa stii cum te vede lumea

  6. Tocmai de aceea sunteti apreciat. Ramaneti la fel, nu va schimbati, fiti aceeasi “lepra simpatica”! Doar cineva lipsit de orice chemare ar putea sa nu aprecieze calitatile enumerate de D-voastra aici.

  7. apropo de plecarea de la Antena 3: adica…are si tonomatul mandria lui ! (asta e o gluma)

    si serios: mi s-a parut mie ca Citacu este un om care vrea sa spuna ce crede el, sa faca el ce vrea, nu cred ca locul rebelului independent e la a3

  8. Sau un ticălos obraznic ( asta e o apreciere ). Las-așa că-i bine, prostovanii smeriți oricum nu te vor pricepe, ei au fericirea asigurată prin sărăcia duhului.

  9. N-am stiut ca esti pe fb … tu chiar vrei acum sa ai juramant de credinta/like de la toata lumea? 😉 … de fapt sunt sigur ca cine o sa te cunoasca o va face.

  10. “sunt o lepră simpatică…”

    …si discriminatoare. De ce i-ai intrebat doar p-aia de pe Facebook? Poate aveam si noi, astia mai vechi, sa-ti reprosam ceva… Acum, asta e, ma mai tin si eu pana la urmatoarea ocazie. Dar, ca sa n-o mai pierd si p-aia, mi-am facut un profil si acolo (fiind acum intr-o pasa nostalgica, am folosit o porecla pe care am avut-o cu [multi] ani in urma)…

  11. Daca vrem sa fim soacre oricui ii putem gasi defecte ca toti suntem oameni cu bune si cu rele. plus ca nu stiu de ce ar trebui sa ne pese ce naibii face cineva in timpul sau liber si in viata persoanala atata timp cat isi face treaba bine. atata timp cat respecta legile(nu schingiuieste pisici sau violeaza copii sau alte bazaconii) si isi plateste taxele e liber sa faca absolut ce vrea. asta e partea misto in democratie si libertate! faza cu bautul mi-a adus aminte de un vers dintr-un cantec ceva gen “cascati gura ca prostii, eu beau pe banii mei aia beau pe banii vostrii”. aia ar trebui sa fie da fapt problema care ar trebui sa ne intereseze! cine bea si se hahaie din banii nostri! Oricum, eu cand trag linia dupa ce adun calitati si scad defecte imi da cu plus la tine deci esti o persoana “frecventabila” ba chiar respectabila as indrazni sa afirm:)

    urmaream emisiunea pe a3, nu mereu ci atunci cand imi permitea timpul, si imi placea nu doar ideea de one on one ci si modul relaxat si usor informal in care era facuta.

    la rtv parca isi pierduse din farmec si chiar nu mi-a placut cand s-a transformat intr-un talkshow politic normal mai ales cand deja erau mai multi invitati pe emisiune. DAR pe la sfarsitul lui august, poate a fost mai devreme dar atunci am observat eu, o data cu venirea Laurei parca emisiunea are alt vibe, unul agreabil pentru mine, si, cand am timp, va mai privesc. chiar mi se pare ca faceti o echipa placuta (ea mai serioasa tu mai relaxat) si emisiunea are si ceva substanta. salut si revenirea vorbelor grele dar nu am apucat sa ma uit la emisiune.am insa incredere ca dupa cativa ani in care ai realizat emisiunea nu ti-ai pierdut mana.

    blogul il citesc si il apreciez insa ceeea ce apreciez cel mai mult este relatia in care ai ramas cu cei de la a3. asta chiar e dovada de caracter si comanda respect.

    daca tot citesc blogul de ceva timp, ma mai uit la emisiunile tale, cand am timp, si erai la ceas de feedback iar eu aveam timp, si ceva diaree la degete, am zis sa imi dau si eu cu parerea. nu stiu daca faci ceva cu ea dar eu am zis ce-am avut de zis mai ales ca in atatia ani cred ca e al doilea sau al treilea comment al meu deci nu prea o ard forumist:)

  12. Faptul ca sunteti arogant si genial tocmai asta ne place la dvs.Cat despre sensibilitate si daruire v-am descoperit-o …in campaniile umanitare derulate cu colegul Mircea (si pentru care va multumesc inca o data pt cartea postala care troneaza pe biroul meu, amandoi cu “mutre fioroase””).Si chiar daca nu va bagati in seama cu plebea tot o sa imi faca placere sa va invit la o cana de vin si o fleica de carne servita in aer liber , in apropiere de manastirea tiganesti….cat despre sprituri si lautarii, cui naibii nu ii plac??
    In rest sanatate, ramaneti acelasi om si aveti grija de familia dvs ca e tare frumoasa si aveti de ce sa fiti mandru.

  13. Eu o să te iert că ești cel mai bun atunci cînd o să devii. Deocamdată, ești sub Chirilă și Manafu. Ia bagă și tu oligorefrenul ăla ”Perfeeeect, draga mea, draga mea…”, să vezi cum îți crește audiența cu câteva mii de adolescente leșinate după bărbați virili intelectual. Ia exemplu de la CTP – ”Iț mai la-a-aif…”… Sorry, respect totalitar pentru CTP, sunt FAN. Dar la ora asta nu-mi vine alt exemplu din talk-show-biz…

  14. Jupane, pe chestia aia cu spritul si cu lautarii, mi-ai venit la casa sufletului… Vaz ca (sic) colegii de comentarii se intrebuinteaza tare, ceea ce ma bucura, si ceea ce asemenea le doresc si lor.

    P.S. A reacu’ e chielea pe tine, nea Victore. Hai sa traiesti, ca ne trebuiesti! Daca-ti trimit cerere de prietenie, vezi ca eu is ala care seamana, in visele lui, cu David Duchovny, din X Files. Avem prieteni comuni, Laura, Viorel, plus ca am fost un fan al motanelului british shorthair, care sper ca-ti mai incalzeste picioarele prin casa.

  15. cand am citit asta “@cristian: la A3, rebelul a spus NUMAI ce a vrut el” am avut impresia pentru moment ca ai vrut sa spui si altceva, adica lasi loc de interpretari, ai grija 🙂 dar nu cred…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.