Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce ne leagă pe noi. Şi, mai ales, de ce

Ce ne leagă pe noi. Şi, mai ales, de ce

UPDATE: Până să ne facă vreo pomană fiscală Victor Ponta, tocmai ce am câştigat, la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia Contencios, procesul referitor la obligativitatea plăţii retroactive şi absurde a TVA pe drepturile de autor. Instanţa a anulat normele lu’ Peşte Prăjit. Guvernul trebuie să ne achite cheltuielile de judecată. Poate, la sfârşit, n-ar strica nişte plângeri penale pentru abuz în serviciu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Ce ne leagă pe noi. Şi, mai ales, de ce

  1. Intotdeauna voi aprecia OAMENII care nu cedeaza presiunilor si santajului , de orice fel !!!
    Ati avut meciuri dure cu multi ticalosi politici si nu numai …
    Intotdeauna le-ati terminat ” in picioare ” !!!

    SUCCES , AVETI O ECHIPA EXTRAORDINARA !!!…

  2. Si eu te votez ! Cei care au plecat de la voi erau cam cei mai slabi , dar la actualul loc de munca sunt cei mai buni ! Nu vad de ce sunt surprinsi ca A3 e pe primul loc !Invidia sa fie cauza ?

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aprecierea valorii,solidaritatea si unitatea echipei,indiferent de momentele mici de neintelegeri,pastreaza nucleul.
    Sunteti niste oameni valorosi,asta e.

    Succes in continuare!

    Cu mult respect pentru toti,
    IoanaP

  4. Victor, sunteti ceea ce eu numesc oameni adevarati, succes in continuare!

  5. suntem oameni. cu bunele si relele noastre. cu zile stralucitoare si emisii esuate. si suntem naturali. noi insine. asta, probabil, ne face admirati si vizionati. si nu, nu cred ca neaparat cei care au plecat erau mai slabi profesional. unii s-au simtit nevalorificati sau au primit oferte mai bune financiar. altii aveau pareri politice diferite de linia asumata a postului ori s-au dus dupa fostii lor sefi. e viata…

  6. Da,pentru ca sunteti naturali,nimic fortat,ma uit,si pentru acuratetea informatiilor!Nu-mi te imaginez,nu-mi imaginez un Radu Tudor sau Mihai Gadea,Mircea Badea,Dana Grecu,facand jurnalism aservit intereselor obscure,penibilii agenti de presa,propovaduind minciuna,banalul si ridicolul,ci bazandu-va pe cautarea adevarului si a bunului simt.Savoire faire,ma tine aproape si voi il aveti din plin! Daca sunteti buni,sunteti buni,am zis, si pentru asta oricand voi tine aproape!

  7. Poate gresesc, dar dictatura care cucerise peste 80% din redute, mai ramanea sa cucereasca(INTERZICA) Antena3 si cred ca PUTEREA/COALITIA TOXICA ar fi reusit sa aiba numai ROPOTE DE APLAUZE PUTERNICE si REPETATE.Cred ca ne-a trecut glontul pe langa ureche.Sistemul a fost asa de bine pus la punct ca si acum ruleaza din inertie si este in stare sa ne arate si ACUM ca “NEGRUL LOR “este “ALBUL ABSOLUT”,ca ne-au “SALVAT”chiar si fara vointa noastra.

  8. Normal ca sunteti buni, ba eu cred ca sunteti CEI mai buni. Or mai fi si altii buni, dar risipiti si rataciti, nesemnificativi! La antene sunteti un buchet de talente care va completati si atingeti perfectiunea. Daca vizionati emisiunile eveniment cand, la dl gadea, veniti toti, o sa observati ca sunteti ca o orchestra: performati si separat dar si impreuna, completandu-va, gandind acelas lucru, preluand ideile din mers, uneori atat de nerabdatori sa exteriorizati idei si sentimente, incat va luati vorba din gura unii altora, ducand frazele la acelasi sfarsit! Asta este profesionalism si spirit de echipa, dar si talent absolut. In ceea ce va priveste, don ciutacu, va votez, in principiu, fara numar! Nici nu-mi pot imagina cum ar fi fara dvs. Eu cred ca, daca am iesit la un oarece liman, si dvs ne-ati sustinut ca sa nu ne intre apa in gura si sa ne inecam, lucru pt care va multumesc din nou!

  9. Daca ii analizezi la un loc pe cei enumerati in articol, ajungi la cuvantul PROFESiONALISM, daca ii analizezi individual, si mai adaugi si altii, ajungi la acelasi cuvant! Cred ca nu este usor sa razbati in nici un domeniu, dar este usor sa te mentii daca esti profesionist, ai spirit de echipa si, mai ales, daca iti asumi responsabilitatea faptelor si curajul de a lupta pentru cauza la care te-ai angajat! Si sunteti multi, acolo, care aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume, sa dati replica la la fix, sa ne reprezentati, intr-un fel sau altul (de aceea sunteti in fiecare zi in campanie electorala). Oricum, noi suntem multumiti de alegerea facuta, de felul in care ne reprezentati si va dam votul in continuare!

  10. TE URASC SI VA URAAAAAAAASC!Pentru ca imi rapiti tot timpul in care as mai putea face si altceva.Dar fara voi de la A3 ce Dumnezeu as face?De aia va si iubesc.Gata

  11. Mie imi place de tine, nu de toti.De ce l-ai pus si pe Badea in randul celorlalti?Ce face el ca sa fie considerat unul dintre greii televiziunii?

  12. Va felicit. Ati castigat , singuri, un razboi incredibil de murdar.

  13. …cel mai mult apreciez acele mici gafe,balbe sau aparente inexactitati, pentru ca ele certifica naturaletea voastra si va tradeaza dorinta de a fi cat mai putin ipocriti intr-o tara insetata de nonvalori.

  14. @Cristian: fiindca, desi nu-ti place tie, e cel mai bun dintre toti
    @Romanasii: eu rezist. sunt sigur ca mi se pregatesc multe

  15. Toţi sunteţi foarte buni, profesionişti şi-mi place foarte mult şi spiritul de echipă, cum se zice acum “la modă”. Armonia care există între voi se simte şi la TV şi se vede că nu vă chinuiţi să fiţi buni, să fiţi profesionişti. E starea dvs naturală. Vă felicit şi vă mulţumesc că datorită vouă pot vedea şi ceva de calitate la TV.
    Antena3 e printre singurele televiziuni (sau singura) care ne prezintă adevăratele valori ale ţării, iar Jurnalul Naţional este pur şi simplu genial: caricaturile, editorialele, articolele se vede că sunt realizate de oameni foarte buni şi talentaţi. Şi îi sunt recunoscătoare acestui ziar şi pentru cărţile de miercuri. 😉
    Mult succes în continuare şi la cât mai multe mandate!

  16. Ziceţi că Badea e cel mai bun. Cred totuşi că depinde de “gusturile” fiecăruia, ca să zic aşa. Eu îl ador pe Badea , dar tot dvs sunteţi cel mai bun, din punctul meu de vedere. Este şi Badea un “cel mai”. Cel mai amuzant. 🙂
    Referitor la update, mă bucur că aţi câştigat procesul, mi se pare şi normal, era un abuz nejustificat. Plângerile n-ar strica absolut deloc.

  17. nu. nu ar strica deloc niste plangeri penale pentru abuz in serviciu, pentru nemernicii si golanii care au imaginat si aplicat astfel de mizerii.

  18. scuze
    nu sunt interesat decat de ce-i leaga la propriu pe ei. mai ales ca toti stim de ce.

  19. Salutam eforturile pe care le faceti, dar nu uitati de miscarea “Jos Basescu!”… Faptul ca a venit Ponta la conducerea Guvernului prin blat, nu e o scuza pentru linistea din prezent, la adresa lui Basescu.

    Barbugiul trebuie dat jos urgent si sa ajunga la Puscarie, acolo unde ii e locul.

  20. Probabil ar fi ceva bataie de cap sa incercati sa faceti ceva si in materie de raspundere penala dar daca aveti nervii necesari cred ca n-ar fi putini cei care s-ar bucura sa-i vada pe astia suferind macar putin.

    Si tot din punctul asta de vedere personal ma doare-n cot de noul guvern si masurile si solutiile propuse bla bla bla – eu ma inscriu in categoria celor care vor ca orice guvern post PDL sa faca primordial un lucru – sa razbune macar o parte din nedreptatile si abuzurile suferite de mult prea multi. Si aici e si rolul vostru al celor ce au mai ramas jurnalisti dupa guvernarea Basescu – cativa pe la Jurnalul si cativa prin alte parti – voi trebuie sa le reamintiti actualilor guvernanti ca in Romania trebuie restabilita macar fatada respectarii legii si suferirii consecintelor in caz contrar … macar fatada ca uitandu-ma la Ponta n-am asteptari ba mai curand ma cuprind fiori…

    PS: felicitari

  21. Inca o data la multi ani si multe succesuri cu procesul. S-a rezolvat. Este cadoul dupa ziua cea mare, ziua de nastere, asa ca good point, keys closed.

  22. Multumesc ca existati, si ii mai multumesc Florianei, penbtru ca fiind un cititor fidel, intr-o zi ce mi-a venit sa intru pe blogul dvs.Si uite ca trecu ceva timp de atunci, si nu exista zi sa nu deschid calculatorul si sa vad ce a-ti mai postat, sigur ca am avut parte si de certuri din partea dvs, dar asta nu ma necajestepentru ca stiu ca faceti partye dintr-o echipa de elita, ca sunteti un jurnalist al naibii de bun(fara sa va perii)ca sunteti arogant, dar GENIAL si ca aici am cunoscut oameni foarte destepti, pe care ii citesc cu drag.Cat despre ANTENA 3 e tot ce ne-a mai ramas, si de aceea va multumesc inca o data la toti cei care va dati silinta sa fiti cei mai buni.Felicitari pentru castigarea procesului.

  23. Evident sunteti excelenti jurnalisti dar si “cauza conteaza”! Sucesul vine din onestitate si conscventa; daca v-ati apuca acum sa cosmetizati Pdl-ul s-ar duce dracului succesul indiferent cu cat profesionalism ati face-o! Oamenii vad ce se intampla,isi dau seama cine le face rau iar cei ce sunt de partea lor sunt ascultati(ma rog,vizionati,cititi,etc). De aceea este important sa fiti de partea adevarului,a bunului simt ,a valorilor care ne pot duce acolo unde vest-ul este de mult ,indiferent de cine este la putere! USl-ul este pe val acum dar nu stiu daca va trece examenul de la toamna cu nota pe care si-o doreste .Spun asta pt. ca, pe cat de mare mi-a fost bucuria ,tot asa este si indoiala dupa “comicariile”din guvern(cu Rus ,Dumitrescu,Mang ,Cepoi),cu linistea asternuta peste notiunea de raspundere ministeriala mult clamata innainte,peste balbaiala din educatie si sanatate… Nu este normal sa tratezi bolnavii in functie de gradul in care” se fac vizibili” in media; de ex. in cazul dn-ului Ionescu o abordare corecta a guvernului era aceea de a aduce tratamentul in tara pt. a beneficia de el toti cei cu boala respectiva .Sa ai grija de sanatatea populatiei care te-a mandatat s-o conduci mi se pare cel mai uman act cu putinta.La noi de ce nu se pot infiinta centre medicale ca in Austria,Germania,Turcia: avem medici,avem constructori si finantare se poate gasi!

  24. Impresionant de bine și de adevarat scris ¨Doua mandate complete¨. Te felicit și pe tine și pe colegii tai. Eu nu mai știu de când sunt telespectator al Antenei 3 dar ma consider și eu un fel de coleg.Cum veniți la mine-n casa zilnic fără sa va dați seama, cu multi sunt la pertu (cu cei cu care vorbesc mai mult),cum ești și tu Ciutacule :). Va iubesc, va cert, ma supăr pe voi, va scriu, va laud, va critic, ma îngrijorez, ma bucur, ma revolt, ma amuz,câteodată închid televizorul dar nu schimb canalul!

  25. Cantarea Romaniei p-aici…Cei mai buni, cei mai frumosi, chiparoshi, etc…Gretos.

  26. Buna Ziua
    Nu sunteti numai dumneavoastra sau domnul Badea in cazul acesta sunt sute de mii de romanii care au castigat procese cu statul si au de primit sute de milioane de lei, cine stie cand vom vedea primiti acesti banii sper sa nu dureze pana cand nepotii nostrii vor ajunge la pensie….

  27. Sunt oameni care aleg mereu calea cea mai usoara.Au chiar fler si se duc mereu acolo unde le este usor.Voi,cei de la Antene,faceti cumva si alegeti urcusul cel mai dificil.As zice eu ca sunteti predispusi la greu.Ei bine,oamenii cu caractere si educatie solida raman intotdeauna alaturi la greu…..asta va tine cu adevarat.Oportunistii vin si pleaca,unii cu bun-simt recunosc ca au trait si au invatat ceva de la colectivul din care au facut parte,altii dimpotriva,se penibilizeaza si devin subit victime.Nu ducem lipsa de ipocriti,asa ca devine raritate armonia intr-un colectiv.
    Sunteti admirati si invidiati pentru ca reusiti impreuna sa va autodepasiti si sa ii depasiti pe altii,inchipuiti talentati,autointitulati profesionisti.
    Ramaneti asa,cu “bune si grele”….sunteti ai nostri!

  28. Hai sa nu exageram !!! Badea cel mai bun dintre voi ??????????
    E bun , ” zice bine ” , dar de la un timp se repeta la infinit cu niste clisee , ca am inceput sa le invat pe de rost !!!….
    Aceleeasi si aceleeasi comentarii si mai mult de atat cu aceleeasi cuvinte !!!

    Hai sa fim seriosi , ca exista altii mult mai buni si mai interesanti decat Badea !!!
    Sa nu ma intelegi gresit , imi place Badea , dar oricand te prefer pe tine ca realizator !!!

  29. Da! Sunteti foarte buni as zice exceptionali si asta va leaga pe voi toti de trustul Intact. Pe mine ca telespectator ma leaga de voi profesionlismul vostru, asta nu ma lasa sa schimb din butoanele telecomenzii postul Antena 3. Imi plac aproape toate emisiunile dar in special urmaresc emisiunile realizate de tine, Mihai Gadea, Oana Stancu, Dana Greu , Radu Tudor… iar in pole position este Mircea Badea.
    Imi place atitudinea voastra , atitudine pe carear trebui sa o aibe toti jurnalistii (de la oricepost TV); stateam acum cateva luni si faceam comparatie intre posturile TVR-ului, B1TV si postul national TV al Coreei de Nord ( unde este o dictatura absoluta de tip stalinist) si nu observam nicio diferenta!
    Insa am o mare dilema, cine-i leaga pe toti cei care au guvernat Romania in cele “..shpe” guverne Boc pe cei din guvernul marelui carturar?! Cine-i leaga pe toti nenoricitii astia care au devalizat tara, care au furat cu tot neamul lor viu si poate chiar si cu cel adormit?!

    Revin la subiect, iti doresc sa iesi la pensie de la Trustul Intact(sa chemi telespectatorii fideli ca mine la acea petrecere =)) ), la fel le doresc si colegilor tai.
    Felicitari pentru ce ati realizat pana acum si spor la treaba in continuare.

  30. plingeri penale plus sa-l trageti in procese civile pina ramine in curul gol nenorocitul ala mafiot… sa-si arunce toata averea facuta din banii furati de la noi toti pe avocati daca tot nu-l baga astia la puscarie

  31. lexland: nu e nici o CANTARE A ROMANAIEI, pe care de altfel am si apucat-o pe aici, e pur si simplu o apreciere a noastra a celor ce pretuiesc colectivul si oamenii din ANTENA 3 pentru profesionalismul si emisiunile pe care le fac, asa ca scuteste-ne si mergi pe la b1tv, unde aseara era videanu care se vaita la cat de nenorociti sunt cei de la usl, la prietenul turcescu-sincer nu am rezistat decat 1 minut.

    Scuze Victor de chat

  32. Legea asta cu TVA-ul mi se pare greşită şi ar trebui schimbată. Poate dacă mi-o explica cineva şi mi-ar aduce nişte argumente logice, poate n-aş suci.

    În opinia mea de ne-economist, TVA (Taxa pe valoare adăugată) are o noimă dacă este aplicată exact pe lanţul de la producător la end-user, unde intermediarii adaugă valoare.

    La drepturi de autor, servicii medicale, servicii de avocatură & consultanţă nu există valoare adăugată (există valoare dar nu adăugată) şi n-ar trebui să existe TVA. Mi se pare o impozitare suplimentară.

    Altă ciudăţenie pe care nu o înţeleg e pragul de la care treci automat la TVA. Care-i logica pragului?

    Şi ar trebui să fie dracului mai mică taxa asta. 24% (UN SFERT) mi se pare că-i ca o pedeapsă pentru cei care adaugă valoare.

  33. Şi încă o vorbă…

    Statul se bazează pe statistici. Dacă face un abuz să scoată bani şi 51% de fraieri plătesc şi 49% fac gât, o să continue cu acel abuz. Se va lăsa de el doar când fraierii o să scadă sub 50%.

    Din păcate în România procentul e undeva 90% plătesc şi 10% se opun şi luptă împotriva abuzurilor. Estimare optimistă.

  34. @[Cristian, andrei]: Badea, Ciutacu sint doua “mincari” diferite.
    Badea e “greu” pentru ca are vechime si (inca) audienta.
    De ce are audienta ? Pentru ca publicul sau (multi oameni)
    are (au) nevoie de o voce, sau dupa caz, un zgomot de fond
    (fara suparare), iar la tv sint putine emisiunile care satisfac
    doleantele majoritatii publicului (pe acelasi interval orar).
    Badea face one man show 5/7 zile, Ciutacu face interviuri
    saptaminal; ambii apar in emisiuni (e.g. la Gidea).
    Eu de ani de zile, cind n-am chef sa-mi umplu timpul
    ascultindu-l pe Badea, dau la un film sau ascult ceva.
    Nu te tine nimeni cu ochiu’ lipit de ecranul unde el
    evolueaza.
    Fiecare are “salba” sa de clisee, toti avem limite,
    totusi e o chestie ca a rezistat atita la masuta
    (din cauza rutinei).

  35. Dana Logofatu:
    Dupa stilul de scris (pretuire, colectiv, etc.) nu numai ca ai apucat Cantarea Romaniei, dar cred ca erai unul dintre organizatori.Cine nu e cu noi, e impotriva noastra, asa-i? Nu exista pareri impartiale, exista partizanat. Intact si B1TV sunt 2 fete ale aceeasi monede, la fel de “supermegatari”. Mi-e greata si de unii, si de altii. Si-ti placea la culme, nu? Get a real life, dude…

  36. Ce inseamna “guvernul sa plateasca”. Daca e vorba de B&B et comp. e OK! Altfel, tot omul de rand va plati!

  37. lexland; uite ca pe vremea aia eram ca toti copii ROMANIEI participant la diverse activitati gen cor, curatenie, cartofi si ce mai aveam la scoala, mie oricum mi-au prins bine aceste activitati m-au pregatit bine pentru ce a urmat.Te inseli, sunt doar cu 4 ani mai mare ca Victor,asa ca nu as fi putut fi organizator. Si macar eu imi dau numele real, nu ma ascund sub un nume de cod.Si stii ceva, pana la urma fiecare cu parerea lui asa ca nici nu merita sa te bag in seama.O zi frumoasa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.