Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Detaşarea de isteria electorală. Linişte!

Detaşarea de isteria electorală. Linişte!

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

În cinci ani, am deja vreo şase campanii-n palmaresul tv, cu tot cu emisiuniile electorale aferente. Pentru că, de regulă mă implic, mi-a ieşit un primar general, am ratat un candidat la preşedinţie şi am scăpat neamendat şi neavertizat de CNA. Recunosc, am şi mimat interesul la europarlamentare. Nu mai am nici o tragere de inimă să o iau şi anul ăsta de capăt. Nu mai există provocare, iar dileala procedurală a CNA a depăşit orice limite. Ţigănia cu noua emisiune a Mihaelei Rădulescu, dincolo de strategia evidentă de promovare prin scandal, spune totul. Deci nu fac tura asta.

Am un nume. Nu-mi permit să-mi bat joc de el. Emisia de vinerea asta-i o provocare şi, totodată, omagiul meu. Închinat valorii, excelenţei, talentului, sclipirii, geniului. Tributul adus, deopotrivă, celor care mi-au fost aproape de-a lungul a aproximativ 1000 de ediţii: invitaţi, echipă, colaboratori, adversari, concurenţi, familie şi, nu în ultimul rând, privitori. Voi, obişnuiţii Vorbelor grele, sunteţi o categorie specială de oameni. M-aţi creditat fără garanţii, vă sunt dator pe viaţă. Dintr-o băltoacă urât mirositoare, plină de strigăte, gemând de superficialitate şi de vulgaritate, aţi ales bijuteria. Aţi pus-o în vitrină, şlefuită, vă aparţine. Plin de el, arogant, sfidător şi, de regulă, egoist, bijutierul se-nclină, de această dată, umil în faţa voastră, a celor fără de care n-ar fi existat, vă mulţumeşte pentru fidelitate, încredere, răbdare şi vă asigură că puteţi conta pe el în egală măsură în care şi el contează pe voi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

65 thoughts on “Detaşarea de isteria electorală. Linişte!

  1. Eu raman la parerea mea ca “Vorbe Grele” nu poate ajunge la desavarsire fara invitarea lui Gitenstein sa ne povesetasca cum e treaba cu avioanele alea prabusite pe care Romania ar trebui sa dea miliarde ca sa-si urmeze menirea in NATO.

  2. Tataie D,,,, nu a fost executat public pe stadion?Este tataie ala cu medicamentele.Tare imi plac executiile din China.Partidul Comunist face ordine totusi.

  3. @santinela: nu cred ca la mitingul acela Gh. Zamfir era
    chitit sa ocupe vreun loc / sa candideze la ceva, cit
    mai ales obidit de ce-a ajuns tarisoara noastra draga.
    Am fost acolo atunci, in spatele scenei.
    Genialitatea presupune o doza de nebunie.

    @miha: Mitica Popescu ramine acelasi barbat bine,
    curtenitor si cu un zimbet fara egal.
    Am vazut toate filmele in care a jucat, iar acum
    mi-l amintesc in “Trenul de aur” cu Mircea Albulescu,
    Valentin Uritescu, Silviu Stanculescu si Gh.Cozorici.

  4. Gh.Zamfir se exprima prin muzica infinit mai coerent decit o
    fac prin cuvinte cei mai multi oameni (puteti sa ma citati).

    Multam pentru ca a cintat in emisiune.

  5. D-le Ciutacu, sincere felicitari pentru emisiunea cu ‘Maestrul Gheorghe Zamfir’

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    O emisiune exceptionala!

    Am multe discuri ,Cd-uri, ale maestrului-supergeniu al culturii romanesti.

    Sa va dea Dumnezeu sanatate ca mi-ati uns sufletul asta-seara!

    Este unul din multiplele motive pentru care va admir si va iubesc.

    Cu acelasi respect,

    IoanaP

    P.S.V-am trimis pe mail,pentru amintiri,in viitor,cateva fotografii.

  7. imi place Gheorghe Zamfir, dar numai cand canta…deci nu comentez mai mult. nu am urmarit emisiunea si probabil este pentru prima data cand nu regret, … parerea mea…

  8. Nu cred ca a plecat ca un fiu risipitor ,nu s-a intors umil ci plin de victorie ,dragoste si aprecieri. Cred ca maestru Zamfir a plecat un timp in lume sa cante frumusetea albastrului de Voronet ,sa traduca cuvintele DOINA ,DOR ,BOCET prin intermediul naiului ,sa spuna ca undeva pe glob este o tara foarte frumoasa cu numele de Romania Ma bucur ca exista ,D-zeu sa-i dea sanatate si ma doare ca tara nu a facut pentru el cat merita , macar un mic procent din cat a facut el pentru ea.
    Multumesc d-le Ciutacu .

  9. Emisiune neasteptata. Un bemol: pacat ca nu s-a spus nimic de Fanica Luca, profesorul d-lui Zamfir despre care citesc lucruri ce ne-ar putea reconcilia cu speta umana din care si noi romanii, se pare, facem parte.
    Si el fusese decorat de Ministerul Educației Naționale Franceze, cu Ordinul „Palmes” al Academiei Franceze, în gradul de ofițer, și cu Diploma de Onoare Clasa I – cu Medalia de Aur.
    Multumesc pentru eforturile dumneavoastra de a ne scoate din namol.

  10. Bravo Dle Ciutacu,inca o bila alba! Cat despre Maestrul Zamfir,domnia sa nu mai are nevoie de elogii;si-a castigat demult locul printre “Geniile Romanesti”…si apropos de genii:se pare ca viata lor particulara de regula lasa de dorit,dar cine este preocupat de acest aspect,de fapt pierde din vedere esentialul…astept cu nerabdare viitorii dvs invitati cu “har de la Dzeu”,pentru care in mod sigur veti avea audienta pe masura…
    Cat despre sugestia lui Crisy de a-i invita pe MG si MB la “A3”,wooow!Stiu ca n-ai s-o faci,MG nu ar da curs iar MB l-a descalificat demult, ca a zis ca vrea “altul”…asa ca: “never mind”….

  11. Coane Ciutacule,
    Sa te duci acasa la el asa cum te-a invitat. Si acolo sa ne povestesca marile lui momente muzicale alaturi de alti mari muzicieni ca James Last ( cu care a spart topurile din Europa ani la rand )
    Pune-i intrebari la obiect si nu-l lasa sa alunece spre chestii filosofice !
    Si te rog intreaba-l cine i-a fost maestru pentru nai si pe care alti naisti contemporani in apreciaza. Si cand isi scrie memoriile ?!
    Un mare artist pe care nu vrem sa incepem sa-l apreciem dupa moarte !

  12. Sigur ca nu la Vorbe Grele! Ci in ziar, pe blog, in alte emisiuni la TV. Totul este sa fie o campanie sustinuta. Nu vom obtine demisia madamei fara asta.

  13. nu stiu daca mai e timp sa o trimiteti pe roberta anastase sal numere pe froch, sper ca doar asa se va mai putea ridica

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.