Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Concurenţo, vreau să aud linişte :))

Similar Posts

42 thoughts on “Concurenţo, vreau să aud linişte :))

  1. Excelenta emisiune, superba locatie, admirabili invitati. Felicitari, se pare ca mai sunt romani care apreciaza calitatea.

  2. Va multumim pentru inca o seara extraordinara. Bogdan Teodorescu, Mircea Diaconu … oameni extraordinari. Nu am cuvinte… Aseara a fost prima data cind cineva m-a facut sa ma razgindesc in a pleca definitiv din tara… Din pacate vom pleca.
    Va multumim mult si va apreciem pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

  3. Uhuu, ce mai emisiune aseara!!! Uluitor!! Va iubesc pentru firescul si bunul vostru simt si pentru minunea pe care ati creat-o. Mircea Diaconu rules!! Parca locuieste intr-un basm si se comporta atat de normal! Bravo dl.Ciutacu si “fortelor invadatoare” ale A3! De mult nu mi-a mai placut atat o emisiune tv.

  4. Felicitari,nemaipomenita emisiunea. Ratingul arata ca lumea s-a saturat de meltenisme.Cu cine s-a mai cuplat poponet? Ce masina si-a luat progenitura unui politician? Mita toampa s-a paruit in parcare cu sexi-trompetista pentru un macho man si transmisie in direct din palatul manelistului analfabet.Inca odata felicitari. Vreau sa-i spun ministrului Tabara fan maresalul Antonescu…iubitorule de nazisti da-ti demisia fa-ti un lagar si inchidete in el nazistule.

  5. Foarte buna emisiunea, acum ma uit la ea online. Foarte inteligente intrebarile.

    Felicitari.

  6. Hmmm!Oare incepe romanul sa se trezeasca si sa-si umble la creieras?M-as mira!Cat despre concurenta,imi place ca iar ai traznit-o.Bravo!

  7. Esti gemial.Mircea Diaconu maret. Diana Lupescu divina.,Politica o scarba trebuia ea sa-si bage coada in partea a doua.Daca mai faci doua interviuri la fel iti dau astia de la APTR premiul pe viata.

  8. Da am urmarit si eu aseara emisiunea , parca prea repede a trecut timpul si mult prea redepe apareau pauzele publicitare .
    Domnule Ciutacu Bravo cu ce ne veti mai uimi in urmatoarele emisiuni asteptam o transmisiune acasa la cu Tudor Gheorghe in Oltenia . multumim Maestrului Mircea Diaconu ca ne a dus si pentru 2 ore in universului lui mirific din Saftica

  9. O emisiune de exceptie,felicitari!!!!!!! Un adevarat privilegiu pt care iti multumesc! O seara minunata,cu un om pentru care cuvintele nu sunt de ajuns. La cat mai multe emisiuni de acest gen. Bravo,Victor Ciutacu! Admiratie si respect pentru maestrul Mircea Diaconu!!!!!!!!

  10. Formatul a prins, o combinatie intre “Cribs” si “Profesionistii”. La mai multe astfel de emisiuni!

  11. Felicitari Victore!Cand il vad pe MAESTRUL DIACONU si mai ales cand vorbeste cu patoe de leaganul copilariei sale, MA PRINEDE UN DOR NEBUN DE viata linistita de la tara. M-am nascut intr-o frumoasa lcalitate din MARGINIMEA SIBIULUI si ca si MAESTRUL acolo de cate ori ma duc ma simt LIBER. Frumoasa emisiune MAESTRE VICTOR. e BINE CA INCEPETI CEI DE LA ANTENA 3 SA ARATATI VALOAREA SI ADEVRATUL SIMT ROMANESC. De cate ori vorbesti de OBARSIA ta ,Sinaia ma gandesc la copilaria de la 15 ani ,cand timp de 4 ani ca elev al Liceului militar din Breaza, am cutreerat cu placere acele meleaguri. Poti fi mandru de locul tau de nastere. felicitari inca odata!

  12. Unde e Brânduşa Armanca sa comenteze si acum? Nu mai esti isteric, golan si manipulator?

  13. Emisunea a demonstrat ca poti face rating si cu lucruri de calitate, motivarea prostitutiei generalizate a televiziunilor generaliste (“o cere publicul”) este stupida. O parte a publicului da, cere irinei si oane, dar o parte cel putin la fel de importanta NU! Deci ce alegem? pe cei (sa zicem) 50% manelisti? sau pe ceilalti 50%? Dvs i-ati ales pe cei din urma si pe o portiune insemnata ati fost leader de piata. Ce spune asta? Ca (ne)indobitocim cu buna stiinta. Felicitari pentru emisiune.

  14. O idee excelenta sa faci emisiuni “cu poveste” ! Ai inceput cu pasajul Basarab, pare-mi-se! Ne-ai introdus in eveniment. Parca mergeam cu Oprescu pe marea lui realizare! Asa ai facut si cu maestrul. Parca ne-ai bagat cu ochiul pe gaura cheii. Felicitarile noastre! Si la mai mare! Suntem ochi si urechi!

  15. Felicitari pentru emisiunea de aseara, am urmarit-o integral cu multa atentie si mi-a facut placere sa-l ascult pe dl. Diaconu, astfel de oameni valorosi sa tot urmarim la televizor! Mi-a placut cum a vorbit, cum gandeste in general si tot ce ne-a prezentat la resedinta sa.

  16. Tu , Victore , spui concurentei ca vrei sa auzi liniste … 😉
    Eu vreau sa spun “bizonilor” analfabeti , nesimtiti si tupeisti , CA NU TOATA ROMANIA ESTE ASEMENI LOR , ca MAI EXISTA inca destui OAMENI SENSIBILI , INTELIGENTI SI CU BUN-SIMT care apreciaza la adevarate valoare si se pleaca in fata unui Om si a unui Român ca Mircea Diaconu !!! 😛 … Ca nu toti românii si-au vandut sufletul si omenia pe bogatii materiale efemere … Iar ACESTA este lucrul cel mai EXTRAORDINAR ! 😀

  17. Felicitari pentru emisiune !!!
    Atat vreau sa spun: Sunt un tanar care traieste in afara Romaniei si mi-este dor de tara mea. Nu stiu daca am la ce sa ma intorc dar doresc din suflet s-o fac…intr-o zi. Mi-este dor, nu de Romania lui Boc si Base, nu de Romania plina de parveniti si pitipoance, mi-e dor de Romania in care traiesc oameni precum Mircea Diaconu.

  18. felicitări pentru frumoasa emisiune . Am doar o întrebare : nu crezi că românia este ţara interlopilor ( de ex dacă o să vezi un filmuleţ cu nunta lui televizor cu mercedesa o să observi prea multe ciori vopsite şi impopotonate ) cu ajutorul cui crezi că au ăştia atâţia bani cash de îşi permit să arunce la o nuntă vreo 5 salarii anuale de bugetar ? Ar fi bine dacă ai aduce în discuţie acest subiect . Baftă în continuare cu emisiunea şi audienţa cât ,mai mare .

  19. Emisiunea … S U P E R B A !!!

    Daca mi-am dorit ceva in viata? DA… sa scap dintre betoane…sa cobor pe pamant, sa am liliac la poarta, sa faca 2 – 3 gaini galagie cand se oua…in fundul curtii!

    Nascuta, crescuta la bloc…am sa scap vreodata ???

    Macar in noaptea asta m-am delectat in gradina in care era si zmeura, agrise, gutui…
    chiar si sperietoarea…era frumoasa…!

    ASTA INSEAMNA SA TRAIESTI…!

    Multumesc d.le Ciutacu si felicitari d.lui Diaconu !

  20. Bravo! Ar fi fost bine daca m-ai fi ascultat sa trimiti echipa de filmare ziua pentru ca gospodaria Maestrului reprezinta cumva filozofia lui. Asa pe intuneric, mai greu.Nici filmarile de noapte n-au fost de lepadat!

  21. Felicitari,superba locatia.Toata admiratia pentru Mircea Diaconu.Victore sa fii sanatos,mai asteptam emisiuni de genul asta.Bafta!

  22. Foarte buna emisiunea.Cauta asemenea oameni adevarati pentru emisiunile tale viitoare .Vad mereu numai indoctrinati portocalii (acum au interdictie).
    Tocmai s-au furat 4 lazi cu focoase.Cand va fi numit urmatorul ministru al apararii?

  23. ar cam trebui să ia şi alţii despre notiţe despre cum se face un talk-show, despre ce invitaţi merită să duci la emisiune, despre cum să nu îţi baţi joc de privitor. felicitări!

  24. Nea Victore, dacă o ţii tot aşa încă un an jumate, cu emisiuni valabile şi invitaţi de marcă, atragi mulţi simpatizanţi astfel încât în 2014 poţi să candidezi contra lui Băsescu la prezidenţiale, când sigur va face o şmecherie să mai candideze o dată ! Măcar aşa am fi siguri că scăpăm de el !

  25. Deci cum asa ceva……
    Deci cum sa faca TVR1 audienta 4.4,la ora aia pe post se difuza :
    “Festivalul Internaţional de folclor Cişmigiu”
    Deci asa ceva….

  26. Imi aduc aminte bine cand, mergand spre statia de autobuz(la pasarela), priveam mereu spre acel camp gol in care aparuse doar o singura casa, a d-lui Diaconu…pe urma campul a inceput sa dispara, au aparut alte case, una cate una…Intr-adevar, omul sfinteste locul…iar in padure e tare frumos, mai ales toamna…

  27. Tineti-o tot asa, felicitari ! Mi-ar fi placut sa o aud mai mult pe Diana Lupescu. Pe d-nul il aud in fiecare zi.

  28. Foarte frumoasa emisiune. Multumesc pentru cele doua ore de regal. Felicitari.

  29. O comuniune absolut normala,romaneasca,adevarata.Nu ma surprinde viata asta la familia Diaconu,sunt atat de adevarati romanii acestia!!! Ii respect si ii iubesc. Va multumesc domnule Ciutacu!

  30. pai Pro e peste Antena 1 si la ratignul pt toata ziua si la cel de pe prime time !

  31. Mama dar ce bataie a luat Realitatea,dar stai ca vine portocaliul Obae si pune audientele masluite in care Realitatea e lider de audienta

  32. Pentru mine alt post nu exista, doar daca vreau sa ma scarbesc, sa vad niste basisti. Fara sa vi se suie la cap, sunteti cei mai buni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.