Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Buletin de Săftica; la Mircea Diaconu…

Similar Posts

84 thoughts on “Buletin de Săftica; la Mircea Diaconu…

  1. Emisiunea … S U P E R B A !!!

    Daca mi-am dorit ceva in viata? DA… sa scap dintre betoane…sa cobor pe pamant, sa am liliac la poarta, sa faca 2 – 3 gaini galagie cand se oua…in fundul curtii!

    Nascuta, crescuta la bloc…am sa scap vreodata ???

    Macar in noaptea asta m-am delectat in gradina in care era si zmeura, agrise, gutui…
    chiar si sperietoarea…era frumoasa…!

    ASTA INSEAMNA SA TRAIESTI…!

    Multumesc d.le Ciutacu si felicitari d.lui Diaconu !

  2. Va felicit si va multumesc pt.cele 2 ore de incantare si de rasfat intelectual de aseara .Am trait clipe de mare stisfactie vazand oameni de inalta calitate.

  3. Da, omul sfinteste locul! Foarte frumos la Saftica, si foarte frumosi oameni.

  4. Caracterul fara intelligenta poate mult,dar intelligenta fara caracter nu valoreaza nimic…Felicitari pt emisiune!

  5. No,faina emisiune,Victore!Jos palaria in fata lui Mircea Diaconu!Simpatica si Norica si fara par pe limba:”cad,da nu cu cine trebuie”.

  6. “cercul trebuie sa se inchida in pamantul natal”
    frumos spus!

    Victore, omule, chestia asta mi-a stricat ziua.Ai putea pune o vorba buna la domnul Mircea Diaconu, ca in cazul in care vin “talibanii” usl la putere, sa nu-i faca nimic mujahedinului acestuia?Sa-i dea si lui un spatiu locativ prin Levant…

  7. Mircea Diaconu mai are in el ceva din frumusetea taranului preocupat mereu “sa nu-l rada satul”. Bineinteles, este anacronic!

  8. Victore jos palaria. .asemenea oameni ar trebui adusi mai des in prim plan,oameni care au ceva de spus,care au lasat ceva in urma lor si care nu irita p nimeni cu tupeu si prost gust. …felicitari pt emisiune si la mai multe

  9. Emisiunea de aseară a fost foarte frumoasă. Foarte frumoasă! Au existat momente, printre care şi cel de început, care au adus telespectatorului bucurie. Mie, cel puţin. Da, mă uitam şi mă bucuram.

    Omul acesta, Mircea Diaconu, ar trebui ascultat cu pixul şi hârtia în mână, pentru a-ţi nota. Lucru pe care am de gând să-l fac de…data următoare. Simţind asta, am realizat ceea ce a spus chiar el, gânditor, dacă nu cumva ar fi trebuit să nu se facă actor, ci să scrie. Spusele lui trebuie scrise şi citite ori de câte ori vrei să te simţi bine, pur şi simplu. Dar şi ca actor e mare.

    Totul a fost minunat aseară!

  10. Victore,felicitari pentru superba emisiune de aseara,o adevarata capodopera,dupa parerea mea, cea mai reusita emisiune a ta,din cele pe care le-am vazut.Desigur,ideea de a realiza emisiunea la maestrul Mircea Diaconu acasa, intr-un mediu familial deosebit, a fost geniala.Tot respectul pentru familia Diaconu,pentru ceea ce sunt,pentru ceea ce au realizat (pe toate planurile),pentru bunul simt,modestia de care dau dovada,pentru legatura pe care o au cu locurile in care s-au nascut,etc.Mi-a placut deosebit si problematica abordata vizand problemele reale,viata de zi cu zi,iar in final ceva politica. Intr-un singur loc nu impartasesc parerile d-lui Diaconu si a d-nei eurodeputat Nicolau si anume optimismul (din final),ca in scurt timp lucrurile in Romania ar putea evolua (spre bine),nu doar involua(spre rau).Lucrul acesta, nu se va intampla degraba,poate chiar niciodata!
    Am si doua intrebari:
    -Daca emisiunea se da in reluare? Daca da, cand?
    -Banuiesc ca dupa emisiune ai gustat din palinca d-lui Diaconu(facuta de el insusi).Cum a fost? Facuta cu mult simt de raspundere, asa cum face el toate lucrurile?

  11. Incerc un pronostic.
    Daca anul asta ai fost premiat APTR pentru cea cu Bogdan Teodorescu, anul viitor voi paria pe asta.
    Parca a fost desprinsa din alta Romanie. Romania in care te-ai aflat impreuna cu invitatii, nu are nimic in comun cu cea in care traim.

  12. In primul rand as vrea sa-mi cer scuze pentru un comentariu mai vechi semnat la nervi cu un nume nepotrivit. Si sanctionat ca atare.
    Emisiunea a fost extraordinara. Oamenii deosebiti. Si nu pot sa nu-mi amintesc cum un asemenea om a fost apostrofat de o consiliera blonda (ca Tuti (sau Tootsie?!) din studioul dvs. cu vorbele: sa-i explic eu domnului Diaconu ca dansul nu se pricepe la economie… dupa care repeta isterico-robotoid: 4 km de autostrada d-le Diaconu…4 km de autostrada… Nu se pricepe la economie? Dar cat de magnific ii aplica esenta…
    Mi-a placut si atitudinea dvs. fireasca si putin circumspecta la inceput… Ma intreb cum arata un asemenea spatiu vital cald, atmosfera paradisiaca in comparatie cu viloacele nesimtite si reci pe care le vedem peste tot: roz, portocalii, albastre. Fara un pom in curte, fara un trandafir la poarta, cu gratarul intr-un colt al betonatei curti. Mandria pentru firul de iarba, piatra si lemnul, prietenii si pomii, streasina, trandafirul, sperietoarea si coacazele…
    Avem multa nevoie de pace si de exemple de genul acesta.
    O familie minunata (doi actori pe care ii iubesc de cand am aflat de existenta teatrului pe lumea asta), OAMENI INTRE OAMENI. Si intr-adevar ce mult inseamna inteligenta, caracterul, spiritul, personalitatea, modestia adevarata.
    Sper din tot sufletul sa-si revina tara asta! Multumim pentru emisiune.

  13. O emisiune antologica, realmente! Toata admiratia pt candoarea si curajul dlui diaconu dar si pentru flerul dvs. Felicitari pt originalitatea si farmecul emisiunii!

  14. Am reascultat şi azi, înregistrarea.
    Nu am cuvinte! Mulţumesc, Imperatoare!

  15. Superb. Doua ore nu m-am desprins din fata televizorului.Minunata familie, ii admir foarte mult.
    Mi-as dori sa mai vad astfel de emisiuni d-le Victor Ciutacu.

  16. superba ideea ca “cercul trebuie sa se inchida in pamantul natal”, imi aminreste de zicerea lui Bartolomeu Anania, ca a “venit sa moara in pamantul patriei fiindca doar acesta ii tine de cald”. emisiunea deosebita, felicitari!

  17. Multumiri pentru ideea emisiunii de vineri seara! Ce invitat minunat !!!!!!!!!!!!! un om care bucura sufletul (fara sa plictiseasca mintea).

  18. Superba emisiune.E o familie minunata.Un exemplu demn de urmat.Am urmarit emisiune in direct iar azi inregistrarea de pe antena3.ro.Ceva deosebit.Multumesc.Ar trebui sa mai faci astfel de emisiuni macar din cand in cand.Avem oameni deosebiti pe care lumea trebuie sa-i vada.

  19. Felicitari pentru emisiune ,superb.Chiar mai exista OAMENI ….mult respect pentru Domunul Diaconu,mai sunt ca si el dar din pacate in tara in care cetateni sunt fani ” breaking news iri a vazut copilu la gradinita ” au drept de vot (usor de cumparat/ manipulat ) asa ca tot branconieri si vuitoanele o sa fie la putere , pana cand ? pana romanu va invata ca bataia doare …(traditie veche la poporu asta)

  20. A fost o emisiune superbă ! Felicitări ! Dacă şi ptr. faptul că a-ţi dat, conform tradiţiei, un păhărel de ţuică pe gât, vă amendează CNA-ul lui Băsescu, înseamnă că ăia-s păgâni. Dar nu mă surprinde să aud mâine-poimâine că “deontologii” vă amendează. Îmi place la emisiunea dvs. că întotdeauna surprindeţi cu ceva plăcut telespectatorul de acasă – fie cu marca şi valoarea invitaţilor, fie cu originalul şi naturaleţea dialogului (fără fandoseli şi ismeneli ieftine – dialoguri adevărate, ca între vechi prieteni – ceea ce nu am văzut la alţii), fie cu ineditul locaţiilor – podul data trecută, acum la Mircea Diaconu acasă şi tot aşa. Te aşteptăm săptămâna viitoare cu altceva la fel de interesant ! Sănătate !

  21. Sunt nevoita sa repet “Felicitari pentru emisiune, dar mai eles pentru invitatii de maraca”. A fost o incantare sa urmaresc transmisiunea in diresct de la Saftica, dintr-un loc unde “Omul sfinteste locul”
    Sunt convinsa ca asfel de oameni, precum familia d-lui Mircea Diaconu, mai sunt in Romania, probabil mult prea putin pentru a contribui la o schimbare majora in aceasta tara. Cred ca o vina o poarta si televiziunile, care promoveaza tot felul de timpenii, avind ca explicatii (e ceea ce se cere). Daca s-ar inmulti emisiunile care zidesc, s-ar cere mai putin cele care fara subsanta.
    Asteptam de la Victor Ciutacu si alte emisiuni cu invitati demni de tot respectul nostru.
    Mult succes!

  22. Ma alatur si eu celor mai sus postate si va multumesc pentru acest interviu cu omul MIRCEA DIACONU, si imi permit daca vreodata dnei Mana ii face placere sa viziteze MANASTIREA TIGANESTI(daca cumva nu a-ti vizitat-o) in com.Ciolpani unde domnul primar are casa, chiar daca in ultimul timp a locuit mai mult in bucuresti,sa stiti ca in drumul spre manastirii treceti prin fata casei mele si sotul meu ca un roman adevarat si-a adus 2 steaguri si le-a fixat in nisip, cel al Romaniei si cel Uniunii Europene. cu stima dana. Sper ca si gradina mea sa fie la fel de frumoasa peste cativa ani, ca flori am o gramada toata lumea se oprea dfin drum sa ni le admire.

  23. Buna ziua dl. Ciutacu,
    Va multumesc pentru minunea de emisiune de sambata seara.Am urmarit – o cu sufletul la gura. Desi in Bucuresti aerul era irespirabil am simtit ca mai exista aer. Ce oameni splendizi si cata bogatie spirituala emana cand vorbesc. Sa dea Dumnezeu ca dl. Mircea Diaconu sa aiba dreptate cand spune ca o sa fie BINE . Inca o data mii de multumiri.

  24. Genial și în sfârșit ROMANESC, adică acest amestec de modestie, demnitate, concizie și humor; liniștit, creștinesc și tragic asumat… E dureros sa fi roman într-o țară lui maneliștilor de tip BĂSESCU.

    Sufăr ca un câine, departe de casă…

  25. Felicitari pentru emisiunea aceasta, pe care am vazut-o pe net din Germania! Multe dintre lucrurile despre care Mircea Diaconu si Diana Lupescu au amintit rezoneaza cu ceea ce simt si eu, asemeni multora. Ma bucur si va multumesc ca ati vorbit despre munca, suflet, pamant si sentimentul de a fi “acasa”.

  26. Foarte buna emisiunea cu Mircea Diaconu. Am uitat pentru moment ca exista irinei, visani, murgesti, blondelelubote si restul gunoaielor.

  27. De ce ?

    Frumoasa emisiune. Frumoasa ca am vazut-o pe net cu pauze de calmare …. ca altfel… .

    Ca altfel as’ fi facut cum au facut majoritatea celor ce au urmarit-o : as fi schimbat canalul scarbit.

    ‘Oi fi au defect da atunci de ce dupa prima jumatate de ora de emisiune cand lumea s-a dumirit despre ce e vorba in ea si ce-i poate pielea omului Mircea Diaconu, dupa aceea, emisiunea a fost in picaj continuu.
    In picaj de audientza de la 3.8 la 1.8 desi totalul audinteleor nu varia semnificativ de ce?

    Eu stiu ce ce ma enervat si ce m-a scarbit pe mine si poat sa articulez coerent pe acesta tema da asta e irelevant. Pe 53% din spectatorii emisiunii atrasi de renumnele personajului Mircea Diaconu care atunci cand au dat de omul Mircea Diaconu ce i-a determinat sa schimbe postul?

    Tzara, majoriatate celor ei privitori al A3 au facut indigestie la Mircea Diaconu . De ce ?

    Asta e intrabarea la care ar trebui sa isi raspunda oamenii politici ce se intreaba de ce nu vrea lumea sa iasa in strada, de ce nu vrea sa iasa in strada cu ei motz in frunte.

    Eu cred ca si pentru ca “ei” se vor si acuma motz in frunte.

    Cand o sa isi raspunda sincer la acesta intrebare vor vedea ce trebuie facut atunci cand chiar vrei sa faci ceva si altceva decat sa itzi tragi spuza pe turata ta .

    Si cum se poate iesi din tunelul actual care chiar ca se inchide intr-un zid. Intr-un zid de care Romania nu doar cea a lui Basescu ciu chair si cea a lui Mircea Diaconu se va strivi cat de curand.

    Ori aparent conform telecomenzii majoritazii privitorilor A3 Mircea Diaconu nu e solutzia, el e doar un autist care nu mai are decat foarte putzin din aura de magie a personajului Mircea Diaconu . De ce ?

  28. Pe Puric nu-l baga nimeni in seama? Nu vreau sa contest cu nimic meritele si prestigiul invitatilor, dar si Dan Puric presteaza intr-un mare fel.
    kip ap za gud ork in carpetian garden next to sulaina cenal:)

  29. @Hustiuc: baga cuvantul magic Puric la search (pe blogul asta) si vezi ce-ti iese

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.