Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > S-au întinat nobilele idealuri ale dreptei?

Similar Posts

77 thoughts on “S-au întinat nobilele idealuri ale dreptei?

  1. L-am votat pe d-l Antonescu din convingere, iar pe
    Mircea Geoana din necesitate.
    Nu m-am indoit de d-l Antonescu; omul e foarte ok,
    a punctat foarte bine ceea ce trebuia punctat azi.

    Cei care cîrcotesc vis-a-vis de USL ar trebui sa ia
    intii partile bune; oricita bunavointa as avea, nu
    pot gasi alta formula care sa se constituie ca
    alternativa la “mareea” portocalie (puteti sa ma citati 😉 ).

    Cind ma gindesc la cele trei partide, imi vin in minte
    trei nume: d-na Maria Grapini, d-l Lucian Bolcaş si
    d-l Mircea Diaconu, asta e dovada cea mai buna ca
    nu toti sint la fel.

    Apropo de atacurile concertate ale propagandei portocalii:
    poti sa le asemeni cu cele DDoS: cu un initiator/master
    si hoarde ori straturi intermediare de slaves/zombies 🙂

  2. Interviul cu Antonescu: CLAR , COERENT , DEMN si LA OBIECT ! 😛
    Raman la parerea ca l-as vota cu ambele maini ; cel putin pana in prezent …!
    Iar pt. delationisti: cand vom avea ocazia sa analizam cel putin 2 ani de presedentie (Crin) Antonesciana , nu deja 7 ca la Basescu , ABIA ATUNCI putem sa criticam eventualele greseli si abateri CONCRETE ale acestuia (asa cum EXISTA O MULTIME in cazul lui Basescu) ; pana atunci … “silenzio stampa !!!”

  3. Bine c-a avut unde sa-i raspunda si el lui Patriciu si celorlati care il atacasera. Asta conta, nu? Guvernul Boc ramane in functie, de suspendare nici nu vine vorba, dar noi avem rafuieli de dat pe doctrine si pe ‘sageti’ intre fosti prieteni, ca asta e durerea Romanului… Noroc cu prezentarea de curand a propunerilor economice ale USL, ca altfel trebuia sa incepeti direct cu subiectul arzator. Il inteleg, omeneste vorbind, ca atunci cand dau multi in tine (coordonat), ai si tu nevoie de un spatiu unde sa raspunzi pe masura, dar daca tot era editie speciala, nu putea colegul de alianta (membru fondator al Partidului Conservator), sa-i acorde o ora in plus pentru a fi una pentru rafuiala doctrinara intre fosti prieteni care acum se cearta si una pentru cum facem sa dam jos guvernul si presedintele? Nu de alta, dar daca asa o sa faca si cand o fi (Doamne-ajuta!) presedinte, adica sa afiseze un mai mare interes pentru ‘intepaturi amicale’ decat pentru interesul public, scapam de Dracu’ si dam de frasu’:(. Eu te-nteleg ca sunteti amici si a fost de bun simt din partea ta sa-i dai ocazia sa-si verse oful, dar pe mine (victima colaterala a regimului Basescu), ma interesa mai mult sa vad ce si cum face pentru ca guvernul Boc sa nu apuce 2012 si nici Basescu 2014.
    Emisiune buna, numai ca din motive lesne de-nteles, mi-am ‘ros unghiile’ mai cu narav decat la Dinamo-Steaua.

  4. Ar putea sa-i spuna cineva lingurarului de la Rachitele ca nu se spune ‘unu iAanuarie” ca la ma-sa acasa cu accent bonghenesc pe prima vocala ci “intai ianuArie” cum recomanda academia, scoala primara si bunul simt?
    Daca are chef de umblat la limba sa umble la limba lui nu la limba romana care se trage din latina si nu din bongheneasca lui infecta de imitator servil al limbii maghiare.
    Evident ca gastele de pe sticla, amatoare de “intelectualisme” au preluat si ele ortoepia lingurarului si il imita cu sfintenie.
    Incercati voi sa cititi o pagina de proza clasica sau sa recitati un rondel cu rostirea asta romano-maghiara de taran parvenit a lui Boc si o sa vedeti ca nu mai recunoasteti limba romana.

    Altele;
    fEbruarie in loc de februArie
    Antic in loc de antIc
    NApoca in loc de NapOca
    sa lUcre in loc de sa lucrEze
    ………………..

    Da ce sa ma mai mir de nimicul ala incult de la Rachitele daca oameni inteligenti si pe care-i banuiam de oarecare cultura spun “expertiza” in loc de “experienta”, “locatie” in loc de…”loc” si ‘meserie” in loc de “profesie”.

  5. liviu,
    nu vrei tu sa cauti un blog basist (sunt o droaie) in care sa lingi la greu in cur puterea si pe iubitul vostru base?

  6. @
    liviu

    Chiar si pentru nume Basescu trebuie inlaturat.
    Ti-e si rusine sa-i raspunzi unui copil cand te intreaba cum il cheama pe ‘prezidel”
    De ce dracu’ nu si-or fi schimbat astia numele de-a lungul timpului?
    Chiar le-a placut Base???
    Putea sa i-a numele sotiei la casatorie sau pur si simplu sa-si schimbe numele in Vantulescu sau ceva pe acolo pe chestie de inteles vulgar. Se face la primarie si nu costa mai nimic.
    Da’ asa-i pasa de prestigiul tarii asteia incat accepta sa-l cheme Basescu si sa fie presedinte.

  7. Ce grija are PDL de ce face PNL-ul…desi USL nu conteaza pt ei si n-are nicio sansa la alegeri…

  8. Pun si io aceiasi intrebare:care dreapta,care stanga!!!!!!!!!!!!????????????Oricum,omu pare ok…deocamdata!
    Iertare pentru off,Victore!VISCA BARCELONA!!!!!!!

  9. Am urmarit emisiunea si astept o reactie ferma a opozitiei in legatura cu exportul Ardealului.Cand Charles insista pe produsele din Ardeal la export,lumea a sarit ca fripta,dar mie mi-a atras atentia faptul ca se face lobby pe langa casa regala britanica de catre unguri,din cate stiu produse rurale de calitate sunt si in Moldova si in sud.Asta m-a deranjat atunci ,s-a insistat mult pe Transilvania,ca parte distincta de restul tarii.Cineva care are o anumita pregatire,isi da seama de nuante.Acum se vad demersurile ungurilor clar.Am observat ca in sfarsit ati vazut si voi reportajul de pe cnn in legatura cu traficul de fiinte umane.Nu este prima oara cand se difuzeaza.Eu l-am mai vazut o data ,ti-am si scris despre asta.Am impresia ca se lucreaza cu bunastiinta la degradarea imaginii Romaniei pe plan extern.Sa reamintesc de Kosovo si regionalizare?As vrea sa vad reactii ferme din partea opozitiei,pentru ca nu e de joaca.Pe plan extern se profita la maxim de slabiciunile lui Basescu.

  10. PSD, PNL si PDL se bat pe tara, ca sa poata s-o “administreze”, dar vad ca ungurii ne-o sectioneaza, cum a facut Ciomu cu “treaba” omului aluia. Nu ar fi mai bine ca sa faca ceva pentru a pastra tara, in cazul in care vor s-o mai “administreze” si pe viitor, cum au facut-o in vremurile bune? Acum spunem: “aveam o tara care functiona”, chiar daca nu functiona cum trebuie, dar in viitor o sa spunem doar: “aveam o tara”.

  11. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am vazut inregistrarea emisiunii cu dl Crin Antonescu,ca n-am putut sa o vad in direct.
    Il apreciez foarte mult si sper sa nu ma dezamageasca.
    Sper ca programul USL sa functioneze,daca ne ajuta Dumnezeu sa ajunga USL la putere,ca altfel,nu mai avem nicio sansa…

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  12. demagogie pupulism… toti sunt aceeasi marie cu alta palarie ! toti vor la ciolan ,atat!

  13. Din concubinajul asta politic, PSD a avut de castigat, iar PNL de pierdut. Votantii PSD sunt, in general, oameni simpli, cu putina scoala, spre deosebire de cei ai PNL, care-s putin mai scoliti. Votantii PSD, se duc cu partidul lor pana-n panzele albe, spre deosebire de cei ai PNL, care au renuntat la a-i sustine, dupa aceasta alianta, fiind dezgustati. Am vazut ieri un sondaj, care m-a intristat 61% USL, 17% PDL, 8% PP, 5%, PRM, 4% UDMR si m-am ingrozit. Daca eram un popor normal, sondajul era de genul 80% niciunul dintre cei enuntati; 10% nu stiu, nu raspund; iar 10% impatite intre partidele din sondaj. Am vazut ce a facut FSN/PSD cand a fost la putere si a spus ca enomia e un morman de fiare vechi, au vandut Petrom, Romtelecom etc, am vazut ce a facut PDL, adica nimic pozitiv, Basescu nu ne-a explicat nimic de flota, nu ne-a spus de unde au ficele lui atatia bani, neavand nici o afacere de succes, am vazut ce a facut PNL cu Insula Serpilor. La urmatoarele alegeri o sa ma duc si-o sa votez cu Diaconescu, numai de-al dracului.

  14. desi nu e in tema emisiunii eu as dori sa stiu daca nu si-a schimbat parerea despre votul celor din diaspora. (daca baga placa cu “manipularea presei” nu tine. i-am citit interviul si asta spune : cine nu plateste impozite nu voteaza).

    daca inlocuieste chestia asta cu impozitele cu alta minune chiar cade in ridicol. mai bine sa fie consecvent.

    deci : cei din diaspora trebuie sau nu sa voteze ca orice cetatean roman?

    p.s. mie mi s-a parut atat de imbecila afirmatia aia ca imi pare rau ca l-am votat odata.

  15. Felicitari pentru premiul APTR obtinut. Va voi urmari in continuare cu mult interes, va doresc sanatate si ma rog pentru ca bunul Dumnezeu sa va tina in paza Lui!

  16. Felicitari pentru premiul obtinut!!
    Fii convins ca in aceeasi masura in care te bucuri tu, ma bucur si eu, pentru ca recunoasterea valorii unui om pe care il urmaresc, admir si respect, de catre APTR, vine ca o confirmare si pentru mine in calitatea mea de telespectator.
    Sa te tina Dumnezeu sanatos pe tine si familia ta. Spor la munca in continuare!

  17. Pt. ca tot vorbesti de “întinat nobilele idealuri” , modul in care prezinta (cu amaraciune) L.Avramescu , faptul ca am ajuns cetatenii “unei foste tari” 🙁 , este unul TRIST dar REALIST !

    Pacat ca s-a ajuns ASA

  18. poate era mai nimerit un transcript.

    p.s. ziceam ca antonescu a facut prostia cu dreptul de vot pentru diaspora. da’ vad ca acolo e concurs. dracu’ a aauzit de primar din primu’ tur. a propos, cu sistemul asta, la urmatoarele alegeri udmr are sa ia fata celorlalti. oradea, targu mures, satu mare, poate si clujul se scot cu primari maghiari. misto.

  19. Vai mai Victore da Mircea asta asa greu isi da seama ca baba aia e platita de CINEVA sa-l terorizeze ? Si fiind handicapata nu cade sub incidenta legi ? Ce e asa greu se numeste : ” Badea & Friends ” Trazmite’i ca Udrea Boc si Boxescu il adora … si il “vegheaza ” zi si noapte :)) PS : Nu ar putea sa bage niste volti noaptea in sonerie ? :)) Cum arata o baba scuturata ?

  20. Cam lunga tacerea, sper ca sunteti bine, don ciutacu! Si felicitari pt premiu, sunt mandru de dvs si de colegii dvs!

  21. Felicitări pentru premiu! Suntem mândri şi bucuroşi de “isprava” voastră. Aşa, să crape duşmanii de ciudă! 😛

    Pt. “shogunu'”:
    Cred că Victor a “păţit” o vacanţă. 😉

    Pt. “mihaic3001” şi ソリン:
    Ce-mi place mie când gândim la fel! 😀

  22. Excelenta emisiune. Am urmarit-o live,insa abia acum am avut timp sa scriu.
    Felicitari pentru premiu si va urez ca in continuare sa aveti invitati la fel de valabili si emisiuni de aceeasi calitate.

  23. Nu exista dreapta sau stanga,exista doar ambasada americana care trage sforile si noi mergem la vot ca niste turmentati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.