Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Preşedintele aşteaptă telefon de la BNR

Preşedintele aşteaptă telefon de la BNR

http://www.youtube.com/watch?v=WH_3mogP8TI

Băi, ăştia, cu aerele voastre de profesori de economie anticriză, atenţie, comanda la mine! Jucătorul aşteaptă un telefon de la voi. Nevoie de stabilitate e vitală, dar, dacă n-aţi fi laşi şi aţi coborî în arenă, loazelor, s-ar elibera, pentru voi, tiki-taka-Barcelona, locurile de la palatul Victoria şi Finanţe. Repetaţi după mine: 89.89.189

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Preşedintele aşteaptă telefon de la BNR

  1. Cred ca un Superman cu puteri de time-travaller mai poate face ceva. :))

  2. Am urmarit si eu interviul lui Basescu la Radio si m-am enervat de unul singur, ca prostu’. Omul isi depaseste zilnic standardele proprii de ticalosie si perversitate.
    Simteam nevoia sa-i raspund ca probabil de aceea nu intra nici unul in “arena” pentru ca se stie ca lupta din “arena” este o batalie cu reguli impuse si castigatori (a se citi pierzatori) dinainte stiuti. Izarescu sau oricine cu un dram de logica in tara asta, stie ca oricine ar merge la guvern, nu ar putea face nimic, decat sa fie sacul de box al presedintelui, marioneta perfecta, rol croit ca o manusa pentru Boc. Asa ca nimeni nu mai are tendinte sinucigase sau pusee de inconstienta, incat sa-si doreasca postul de premier, cu un presedinte-buldozer ca si Basescu.
    Pana si Basescu stie astea, si de aceea provocarea radiodifuzata de astazi, nu este decat a nshpe mia cacealma.

  3. D-nule Ciutacu sunteti chiar rautacios.Pai, cum sa vina specialistii BNR sub conducerea lu’ Boc, via Cotroceni? Poate vreunul cu un dosar…
    ORNISS lui Mironescu? Pai, ar trebui sa le mai taie la aia din salarii care au dat certificat, sa mai reduca din posturi, ca sunt banii contribuabililor. Mie mila de bietul ministru de interne. Cum sa-si dea demisia pentru atata lucru? Sau super-eroul Boc care e total inocent? Ma induioseaza pana la lacrimi, ca d-nul Baias a donat bani persoanelor cu handicap.. La ce suma s-a vehiculat ,surdo-mutii ar trebui sa aiba o situatie mai buna decat fam. Basescu.Dupa o expertiza serioasa, o sa vedeti cum prejudiciul e zero, ca in cazul flotei, care e sublima dar lipseste cu desavarsire.
    Ceea ce ma ingrijoreaza este tupeul portocaliu care urla pe toate posturile ca cei din opozitie sunt vinovati de tot si ei “trebuie sa faca” ceea ce este legal si necesar. Acest “trebuie” si “vom face” ma chinuie.Ca au trecut ceva ani…degeaba…iar opozitia doarme in opinci…

  4. Nu ne mai scoate din cacat, nici o armata de Dumnezei. Au distrus astia tara, in 21 de ani, cat n-a reusit Imperiul Roman impreuna cu otomanii. Daca vine Angela Merkel si-si depune CV-ul la Nea Rascurce de Privire, o sa-i spuna ca e prea nepriceputa pentru post. Avem un presedinte de cacat, care are impresia ca le stie pe toate, iar pe banca de rezerva sunt doi ratati, care asteapta antrenorul (poporul) ca sa-i bage si pe ei in teren, ca sa joace ca Moti. Oricum, daca-l schimba pe Boc, care le-a incasat pe toate, in timp ce “onestii” si-au facut mendrele, in spatele celui de-al doilea sarac si cinstit al tarii. Basescu e un fel de Giovani Becali, care daca e suparat pe cel de langa el, il scuipa in fata. Am crezut ca tara asta o sa-si revina peste vreo 20 de ani, dar isi va reveni peste cel putin vreo 200 de ani. Trecut distrus, prezent sumbru, viitor inexistent.

  5. Păi de ce ar veni cineva cât de cât profesionist şi cu coloană vertebrală, doar ca să facă figuraţie pentru ochii lumii şi să joace rolul de pelerină de ploaie (în locul celei mult prea găurite şi impopulare numită Boc) care să acopere mizeriile şi hoţiile găştii portocalii? Pentru că, evident, toate deciziile importante se vor lua în continuare “sus în Deal”, ca şi până acum…
    Îmi aduc aminte, cu titlu de exemplu, că atunci când Sebastian Vlădescu (nu că l-aş considera vreun mare specialist în economie sau cu înclinaţii deosebite spre moralitate) a vrut să îl schimbe pe Sorin Blejnar din fruntea ANAF din cauza SISTEMULUI MAFIOT de acolo, imediat a venit imediat reacţia lui ZEUS: “De Sorin să nu cumva să te atingi! Decât să plece Sorin, mai degrabă pleci tu!” Şi atunci, ce mai rămâne din Preşedintelui-Jucător?

  6. El “apreciază miniştrii după altceva”. Dar cine […] l-a făcut pe ăsta atoateevaluator?
    Eu zic mai bine să repete toţi în frunte cu maimuţa beţivă: 89…89…1989!!!!!!!!!!

  7. Ce număr are controceniul? Că vreau să sun io! Da’ numa’ ca să audă papagalul de acolo cum sună nişte înjurături neaoşe, de la mama lor, din Ardeal. M-am şcolit în domeniul ăsta în Cugir şi m-am perfecţionat la Cluj, pe vremea lui Funar.
    Banzai!

  8. se vede treaba ca Isarescu are macar acelasi grad (de cunoastere, la ce va gindeati?), ca deocamdata nu bate din calciie in fata Incrucisatorului…

  9. wow… sa se fi terminat specialistii portocalii
    si acum vine rindul tehnocratilor-independenti ?

    la cita ciocolata se maninca in anul premergator si
    in cel al alegerilor, tare ma bate gindul sa investesc
    in “f’o doo făbrici” de pasta de dinti, apa de gura si
    perii d-alea mai “sanatoase” de curatat vasele de
    portelan… si cine stie, poate creste PIB-ul si iesim
    din criza, gratie industriei produselor de “higiena” 😀

    @shogunu’: esti pe “foc automat” sau pe “foc cu foc” ? 🙂

  10. Adica Baselu ii zicea ceva de dulce lui madam Paul-Vass?…..sau lui “draga Stolo”…….sau nu,lui madam Turcan ,ca si dansa parca e economista,ce-i drept in relatii economice….dar uite ca nu stiam ca intre 1996-1999 a facut nu-s ce Institutul Puskin la Moscova si s-a specializat in rusa comerciala.Ei cum naiba?!! Parca Stolo avea si el niste manevre cu rusii,nu….la Alro.Cum s-a specializat pupila lui Stolo tocmai in rusa…dar ei sunt de dreapta,nu?
    Mai sunt si alti economisti in tara?Competenti zic,nu asa ca parlitii astia din opozitie.
    Abia astept emisiunea de vineri cu dl. Antonescu! I-a turbat la cap definitiv pe portocalii,nu stiu ce sa mai inventeze,ce sa mai interpreteze,cum sa-l compromita.Asta inseamna ca-i frige rau!

  11. Da. Basescu a anuntat iesirea din criţă, cu avertismentul ca poate reintra oricand.

  12. l-as intreba pe base cum un instabil psihic ca el se poate gandi la stabilitate. stie el ce inseamna cuvantul asta !? daca ar aplica sfaturile pe care le da altora pentru el, ar fi cel mai tare presedinte, dar el face contariul la ce zice. fetili care raspunde la 8989 e virgine pe linga cutra asta de base.

  13. păi aşteaptă şi el marinelu urbeţ un sfat iluminat de la unu care produce vin şi îi mere afacerea privată pe o aşa “criză” fiindcă mno, dară amu celălalt escu are o gândire cam trilaterală 🙂

  14. Sunt curios ce rezultat ar avea un referendum naţional privind integrarea României ca şi al 51 – lea stat american 😉

  15. E o prostie. Basescu nu poate sa-l demita pe Boc nici daca papa de la Roma ar accepta sa fie prim ministru un Romania.
    Nu vrea Boc sa plece, nici sa demisioneze, nici sa defecteze, nici sa defecheze. S-a constipat Boc, s-a facut chietros.
    Greseala vietii lui Basescu a fost sa-l sustina la presidentia pedelefostutc.
    Partidul e la…Boc, intelege ca Basescu e zombi si poate sa-l suspende cand o vrea titanul de la Rachitele. Opozitia de abia asteapta 30-40 de voturi in plus pentru chestia asta.
    Pisica a fost aratata cu ocazia legii cu restructurarea MAI. Basescu e aproape mort de atunci.

  16. Baselu trebuie sa caute un premier de calibrul lui Olaroiu,care sa vina o perioada scurta de timp si doar pentru tara (Steaua).Si,daca e invocat interesul national,un singur nume dispus sa se sacrifice imi vine repede in gind-generalul Oprea-ala care nu mai stiu ce voia sa ii faca lu’ ma-sa,dar numai daca e nevoie sau daca i-o cere tara(sau Elena Udrea).Vine si gen. cascheta Iordanescu,bem ceva,mincam,vedem ce iese,plm!
    Si,dupa o sa-l regretam pe Boc!Pare imposibil,nu?Dar,daca specialistii de la BNR nu se baga,cineva trebuie sa se sacrifice,nu?
    Interesul national,asta e ,nenicule!

  17. Am asa o impresie ca am trimis mesajul pe care nici macar nu am apucat sa il termin.Atitudinea guvernatorului e corecta.Cei care au imprumutat tara trebuie sa raspunda politic.Cat despre majorarile de salarii si pensii anul urmator vor fi necesare ca sa se pastreze puterea de cumparare a populatiei.Dupa escaladarea preturilor in iarna,va urma inflatie si vor fi necesare aceste majorari pentru supravietuire.

  18. Ascultati de la unul batran:un finantist nu e bun decat la o banca.Mai pe romaneste e calic si nu are curaj sa riste aproband investitii in industrie.Nu il intereseaza decat taxe si bani pusi la pastrare in siguranta.

  19. Asteapta pe dracu’! Sfideaza si-si bate joc de tot si de toate! Si-a aranjat interviul la radio, ca sa mai lanseze cateva noutati si sa insiste pe ce crede ca n-a priceput poporeanu si mogulu’, din anterioarele! N-avem scapare, suntem tot mai disipati si mai nauci si, presupunand ca i-ar urma genii exceptional de bine intentionate iar poporul ar deveni brusc civilizat, nici in 20 de ani n-o sa iasa biata tara la lumina, cu mizeria, datoriile si tigania parsiva in care se complace!

  20. Deci Basescu vrea schimbarea “MAIMUTEI DE SERVICI” si asteapta oferte … 🙄 Hmmmm …, si cum nimeni nu se ofera incepe sa se indigneze , sa se supere … Oferta tot nu apare ! Incepe sa faca morala , incearca sa incite orgolii cu provocari infantile , demne de copii mici ( “Ha , ha , ha , nu te cred ca esti in stare …, hai arata-ne daca crezi ca poti..!”)si , culmea , spune:
    “Lecţii sunt foarte mulţi care dau, inclusiv Banca Naţională este un continuu profesor.” – Oups !!! Stie cineva cine-i cel mai mare “profesor” din tara , care da lectii si “indicatii pretioase” IN TOT si-N TOATE , FARA SA STIE ,de fapt , NIMIC bine …??????
    Nu sta cumva , in prezent , la Cotroceni , facandu-i concurenta acerba lui Ceausescu , LA CAT DE MULTE SE PRICEPE la toate si la CUM CONTROLEAZA “tot ce misca-n tara asta” ?! 🙄 Si nu cumva se numeste Basescu Nic… , pardon , Traian …?! Uauuuu …!!! Si TOCMAI el tine teorii da cat de simplu e “sa dai indicatii pretioase de pe margine SI SA LE APLICI PE PIELEA ALTORA” ?! 😯
    Si , nu cumva , teoria asta despre … “TEORETIZARE” se incadreaza perfect in tema “comentatului de pe margine” , pe care TOCMAI o blameaza ?! 😉
    Oooooo , IPOCRIZIE , “dulce-ipocrizie” … , numele parintelui tau absolut este Basescu Traian !!!

  21. Mi-a placut cum sa pierdut Basescu cind la intrebat d-na de la RRA cine i-a numit in functii….gata o fost Basescu nu mai stia pe unde sa se scoata …evident era nervos si maraia cica nu el face justitia si sa asteptam verdictul . Nice joke ” sefu” nu te asteptai sa ti-o dea RRA u asa elegant in pifometru …credeai ca is ai tai nu? Greseala mister greseala …AGAIN :)) Cit despre culori stiti in ce culoare sint imbracati puscariasi periculosi din america ?

  22. Victore esti genial.
    Rad cu lacrimi nu mai pot.
    Parca-i si vad pe astia din opozitie sunandu-l pe Base si cantand asta !:)))

  23. Eeee…pe vremea raposatului am spart un tv.(cineva din familie – acum ar trebui sa sparg si tv. si radio si mai ce?) de furie, indarjire si neputinta de a schimba ceva….!
    Chiombul portocaliu si camarila au inceput sa apara, sa abereze, sa bata campii pe peste tot !!! La cuptorul cu microunde, parca inca nu !!! Dar mai stii ?
    O INVITATIE…CA CEA DE IERI, DE A TRECE LA TREABA, A TRECE LA FAPTE DE A-SI ASUMA “CINEVA-CEVA” TREBUIA FACUTA IN 2007- nu dupa ce s-a ras, tuns, frezat si SUPT tot, dar
    TOT ce se putea – sa ceri sprijin celorlalti, care vezi doamne nu vor sa se implice, sa isi asume !!! HAIDA DE !…

  24. Eu nu cred in mitul unui Isarescu superpriceput. As vrea sa-l vad conducand o afacere de cateva sute de oameni. Nici nu-mi place ca e vesnic sef la BNR. Imi displace si instinctul de turma care o tine matu-gaia ce bun e Isarescu. Pe pricipiul asta aduci un academician cu fason n-asa si gata. Cancerul natiunii e Basescu. Poti pune orce somitate sa fie prim ministru ca il da Becali… pardon Basescu afara la prima sincopa. Mai bine faceti un concurs cine gaseste un ins mai nepotrivit pentru presedinte decat actualul. Nu castiga nimeni.

  25. Chioru’ si piticu’ au realizat ca din nou se lovesc cu stangul in dreptul cand fac razii din astea comandate si ca de obicei sau gandit sa mai dea ceva tocat presei.
    Personajele de mai sus erau oarecum in rahat pentru ca vrand nevrand au rostogolit butoiul cu controale si automat portul Constanta nu se putea ocoli, deoarece acolo este locul din care se hranesc din greu partidele. Insa pentru a face acest lucru omul de casa principal, adica Teseleanu a fost mutat la Galati iar acum se ofera poporului circul asta cu Mironescu si chinezii, bla, bla…
    Ca sa fie dansii sigurii ca lumea si presa au de lucru mai vine si cu un atac la BNR, stiind foarte bine ca de bine de rau Isarescu sta bine in ochii oamenilor, dar cum in tara asta nimic nu poate ramane nepatat de ce sa nu dam si in Isarescu care nu prea a stat la vrajelile lui nea chioru’. Din punctul meu de vedere este un atac direct al presedintelui la BNR unde cred si sunt sigur ca vrea un slugoi personal.
    Urmeaza schimbarea Constitutiei si asta va fi lovitura finala data de un smenar din piata Chiliei unui popor amorf.
    Inapoi la dictatura( nu ca nu am fi deja)

  26. Faptul ca Isarescu e guvernator de atata amar de timp confirma ca suntem si noi condusi de cluburi selecte. Dar dintotdeauna ma gandesc ca, la noi, si daca ne-ar lasa cineva liberi pe bune in lume, tot dezastrul asta ar fi. Si cum poate fi politica o curva, daca noi suntem aia gauriti?
    Mai curand politica e pestele, noi curvele.

  27. Basescu apreciaza priministrii dupa fusta … cu cit se ridica fusta mai tare cu atita i da mai multe ministere …De apreciat comentul lui Andrei …

  28. @geza
    😀 Cel mai tare comentariu din ultima lună! Sper că nu trebe să-ţi plătesc drepturi de autor dacă te-oi cita.
    Scuze nene Victore pentru off-topic.
    Banzai!

  29. m-ai pacalit !am urmarit videoclipul cit am putut….greu de ascultat!
    macar daca puneai mecla chiorului avea haz….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.