Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Nimic despre Vântu. Paşte cu Ţăndărică

Similar Posts

32 thoughts on “Nimic despre Vântu. Paşte cu Ţăndărică

  1. O amintire din 1970 vara. Ma “jucam” pe la sunet in televiziune.
    Intr-o zi au venit ROSU SI NEGRU(leader Silviu-Nancy Brandes) si Ovidiu la tobe. Ei aveau inregistrare dupa Mondial. Cand au intrat in studio, Ovidiu s-a apropiat de tobe, le-a mangaiat si a zis “As rupe vreo doua bete pe ele”.
    Zis si facut, a inceput inregistrarea si Ovidiu a rupt doua bete in tobele Mondialului.

    Paste fericit voua si invitatilor vostri.
    Cu tot dragul,
    Dan Vasilescu
    P.S.De Siviu imi aduc aminte cand prin ’62-’64 era pianistul brigazii artistice de la liceul Mihai Viteazul-Bucuresti

  2. Probabil va fi o editie la fel de placuta
    precum cea cu d-l Mircea Diaconu invitat
    de Craciun.
    Pe cind o emisiune cu Nicu Covaci, Moni Bordeianu ?

  3. Nene Victore, dacă nu poţi băga o baterie în studio fă rost macar de-o oală, un capac şi două linguri de lemn, că-s convins că Ţăndărică se va descurca. 😀 . Numa’ să nu-i laşi pe sunetiştii din regie să-l acopere ca pe Tudor Gheorghe.
    Banzai!

  4. O emisiune de urmarit – sunt convins ca o sa fie la fel de reusita ca, cea in care a fost invitat Tudor Gheorghe – la Miha Gadea.
    Din pacate emisiunile bune de la Antena 3 sunt dupa ora 20.30.
    Poate ar trebui aduse mai devreme in grila de programe, undeva incepand cu ora 18.30 -19.00 – si asa restul emisiunilor de la A3 sunt slabe si pline de teme de cancan – oana, pepe, moni, irinel, etc – in care invitatii sunt pusi in situatia jenanta de a trebui sa comenteze teme mondene si nu tema pentru care au fost invitati. Si asa exista Acces direct pe A1, emisiunile lui morar si capatos, sa nu mai vorbim de A2.
    Cand o sa faca si stoicescu o emisiune de cultura ??
    Deci in final felicitari pentru invitat si sper ca astfel de emisiuni de cultura sa fie mai dese pe A3.
    Nu inteleg de ce oamenii de cultura, cei care nu sunt lingaii lui basescu sau ai pdl nu incep sa faca spectacole in care sa aiba curajul sa isi spuna parerile proprii, asa cum a facut T Gheorghe. Cred ca acesti oamei ar putea sa faca mai mult decat sindicatele sau emisiunile antibasescu si mai cred ca ar reprezenta cu devarat o forta de care portocalii se vor teme ….
    Paste fericit !! tie si tuturor celor care intra pe acest blog

  5. Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, mecanicul-L va ureaza “Paste fericit”, luminos, bucurii si sperante implinite!

  6. Dar despre Vlas? :mrgreen:
    1. Văd că eşti “de tură” azi. 🙂
    2. Ce i-ai făcut “mamei FNI”? 😉

  7. o intrebare mai tehnica pentru Tandarica: ce fel de pedala foloseste in solo-ul de tobe pe care l-a consacrat in ultimii ani? avind in vedere ca foloseste fusul, dar concomitent se aude pedala dubla, deci este exclus sa aiba doua pedale? are pedala cu repetitie din masa de mixaj sau trigger, foloseste pedala dubla pe un picior, de tipul celor Duallist sau e vorba de tehnica pe care o foloseste ca sa apese pedala? multumesc

  8. Paste Fericit!
    @ Vantu daca nu mai are picioare,are injuraturi,dar nu trebuie condamnat pentru asta.Nu am ramas deloc socat auzindu-l injurand.Pe mine nu ma face nimeni la injuraturi(insa).

  9. Intreaba-l te rog pe artistul Tandarica daca e mai grava din punctul lui de vedere, subcultura la care s-a ajuns in Romania, dupa 20 de ani de generatii din ce in ce mai putin educate, fata de nevoia de a pleca din tara pe vreme lu’ nea’ Nicu atunci cand el a plecat. Adica atunci dorinta de a pleca era data de lipsa de perspectiva si de libertate( de orice fel ), iar acum este cauzata de mizeria in care ne aflam ( de la manelizarea intregului popor impreuna cu cei ce-l conduc, pana la disparitia totala a oricarei forme de educatie inclusiv TV, cu 2-3 exceptii). Care este opinia lui daca pune cele 2 lucruri in balanta? E mai grava dictatura? Sau subcultura, mizeria, manelizarea, indobitocirea? … Pentru ca incep sa cred ca mai bine vorbesc in coltul gurii, aplaud la comanda si stau la coada la Taki Muri de pui, decat sa mananc parizer de 5 lei/kg, eugenii, sa ma rad semiretardat la Romanii au talent, dar in acelasi timp sa fiu doar o oaie lobotomizata care ingroasa randurile lui %.

  10. Draga Victor,

    Indiferent pe care din trei le sarbatoresti, sa fie de bun augur, cu multa sanatate si fericire!

  11. @purcelix: pe cel ortodox. e religia in care am fost botezat, in care am cununat si botezat, ale carei sarbatori le petrec

  12. OK. Si eu sint ortodox, nevasta e evreica. Deci luni am sarbatorit cu evreii eliberarea din sclavie. Simbata ma duc la rabin cu familionu’ nevestei, dupa care seara la Sfinta Inviere la biserica romaneasca in Rotterdam. Iar Duminicam nici o problema, sint invitat la niste catolici in leiden sa ciocnim niste oua. Defapt, daca il respecti pe Al de Sus restul cred ca sint detalii!

    PS. daca aveam vreun cumatru musulman, cred-ma ca tineam si Ramadamu’. Macar pentru sarbatoarea dulciurilor.

    Hristos A Inviat

  13. SUNTETI O ECHIPA APROAPE IMPECABILA,NU CONTEAZA DE LA CARE CANAL TV.SUNTETI,TREBUIE SA VA UNITI ,SA VA APARATI BREASLA,COLEGII CARE SUNT CU ADEVARAT PROFESIONISTI-AM SPUS,NU CONTEAZA DE LA CE TELEVIZIUNE SUNT.
    DRAGII MEI,MAI SIMPLIFICATI INTRAREA AICI LA COMENTARII,CHIAR DACA SUNT IMBECILI CEI CARE COMENTEAZA,NU ORICINE ARE BANI PT.MESAJE.
    VA UREZ SANATATE,PUTERE,REZISTENTA LA SOCURILE ZILNICE,BAFTA,MULT NOROC,BUCURII REALE SI IMPLINIRI URIASE LA TOTI.
    ACUM CA SE APROPIE O MARE SARBATOARE,VA UREZ,,UN PASTE REUSIT !”

  14. Placandu-mi Phoenix foarte mult, ma cam mahneste faptul ca-l vad vorbind despre sine ca fiind tobosarul de la Rosu si Negru, si nu tobosarul de la Phoenix. Sunt convins ca majoritatea celor care-l cunosc il asociaza cu Phoenix, dar vazandu-i insistenta in a se asocia mai degraba cu Rosu si Negru, imi dau seama ca au existat oarece frecusuri intre membrii formatiei Phoenix (probabil in perioada Germania). Pacat. In rest, ma inclin cu respect in fata celui care pentru mine este bateristul de la Phoenix.

  15. Printre spectacolele sinistre ce ne sunt servite cotidian, aţi reuşit să găsiţi, din nou, un crâmpei de normalitate. Vă mulţumesc!

  16. OK, ai adus in emisiune un ardelean (Grigore Lese), un oltean (Tudor Gheorghe) si un moldovean (Tandarica); acuma pot si eu sa sper la un regal cu Nicusor de la Braila ?

  17. Excelenta emisiunea, ca de obicei ! Nu conteaza religia ! Cristos a inviat !

  18. Tie, familiei, prietenilor, celor ce te colinda pe acest blog, un Paste fericit si imbelsugat!

  19. Hristos a inviat,d-le Ciutacu!

    Am urmarit astazi cu mare bucurie inregistrarea cu d-l Ovidiu Lipan-Tandarica,deoarece am fost la tara si acolo cu treburi,chestii,socoteli de Paste(am fost la soacra-mea!),n-am putut sa o urmaresc.
    Imi oferirati o ora de extraordinara bucurie.
    Retraiesc multe venimente din viata mea ,urmarind oameni de asemenea valoare.Imi amintesc cu regret evenimentul pe care l-am trait cand eram studenta-imi luasem bilet la concert (dadusem 30 lei din 100 de lei de bursa integrala!)cu Phoenix la sala Polivalenta din Parcul Tineretului si din pacate Phoenix nu avenit:tocmai plecase in Germania.M-am rugat pentru ei,sa le fie bine.
    Au fost in concert Rosu si Negru,FFN si atunci a debutat Iris-fara Cristi Minculescu,dar i-am apreciat pe toti,cu toata bucuria,peste tristetea ca nu era Phoenix.
    Am discuri cu Phoenix(“Mugur de fluier”,etc.).Ii iubesc din toata inima.
    Dl Tandarica e un artist complet,desavarsit si un bun roman,chiar daca a trait in singuratate 23 de ani in Germania si a mancat uneori lipii de paine fara zahar,doar cu ceai, si acum traieste de fapt intre doua lumi(dar totusi, e universal!)-imi place tot ceea ce face si exprima in acelasi timp.Ii doresc din toata inima sanatate si viata lunga,lunga…
    Vedeti ce frumos vorbeste de Campulung-Muscel?!As vrea sa veniti pe aici- o sa simtiti multa bucurie,aici sunt oameni deosebiti(sigur,nu toti-padure fara uscaturi nu se cunosc!).
    In Pitesti, exista Calea Bucuresti,marginita de tei si pe mijloc are numai trandafiri-veniti sa simtiti parfumul teilor si daca zaboviti un pic la Mioveni,cum v-am sugerat altadata,ar fi si mai bine.
    Asa cum spune dl Tandarica,incercati sa aveti alaturi numai oameni pozitivi si o sa fie si mai bine.
    Eu sunt unul din oamenii, virtuali, cu care comunicati pe blog,care nu v-a injurat niciodata si nici nu va va injura…
    Cand o sa ajungem,cum zicea dl Tandarica,sa gustam din gustul dulce al desavarsirii ?!

    Cu tot respectul si deosebita pretuire,
    IoanaP

  20. Emisiunea a fost extraordinara. Lipsita de clisee gen “Domnule…” sau “ce ati dori sa…” discutia libera la persoana a doua singular a creat un suport ideal pentru imaginile magnifice cu Tandarica. Felicitari Victore. Astept sa il aduci in platou si pe Cristi Minculescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.