Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Dacă m-am judecat eu cu Sorin Blejnar, o să mă judec şi cu Narcisa Iorga

Dacă m-am judecat eu cu Sorin Blejnar, o să mă judec şi cu Narcisa Iorga

Membrii CNA au decis – discreţionar, în majoritate, fără să comunice pe ordinea de zi emisiunile analizate, împotriva bunului simţ şi în sfidarea legislaţiei în vigoare – că prezenţa primului ministru al Guvernului României pe un post naţional de televiziune, unde a vorbit despre probleme naţionale (şi deloc despre alegeri), este blamabilă. Şi amendabilă, cu un cuantum care face orice altă sancţiune dată vreunei emisiuni politice să pălească. Libertatea de opinie şi a cuvântului au devenit sancţionabile în fostul stat de drept numit România. Înţeleg pe deplin frustrările unor oameni care, pentru că n-au talent, s-au ratat în presă şi au avut nevoie de proptele de partid ca să acceadă măcar la o dregătorie publică. Pricep şi raţiunile politice. Accept până la un punct chiar şi dorinţa neostoită-n cinci ani a Narcisei Iorga de a mă amenda, în sfârşit, şi pe mine. Rămăsesem singurul din Antena 3 şi era păcat de la Dumnezeu. Dacă nu se dezbracă şi nu se înjură lumea în direct la Vorbe grele, emisiunea trebuie să dispară. Fiindcă – nu-i aşa? – face audienţă şi poluează imaculatul spaţiu audio-vizual autohton.

L-am auzit pe Mihai Gâdea, în direct, spunând că Antena 3 va contesta în instanţă amenda. Mă bucură că postul pentru care realizez emisiunea nu acceptă să fie călcat în picioare de nişte politruci. Mă voi alătura acţiunii judiciare. M-am judecat (şi mă judec) cu Radu Moraru şi B1 TV, m-am judecat (şi mă judec) cu Guvernul României, Ministerul Finanţelor şi ANAF, o s-o fac şi cu CNA. Dacă nu le-a ajuns mitingul de sub geamuri şi au abuzat de funcţiile pentru care primesc indemnizaţii băneşti inclusiv de la mine, să facă faţă rigorilor unor plângeri penale. Fiindcă mie n-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Am prostul obicei să mă ambiţionez în faţa încercărilor de intimidare. Şi pentru că o echipă extraordinară, care a realizat o transmisie de excepţie de la Palatul Victoria, nu merită mizeria asta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Dacă m-am judecat eu cu Sorin Blejnar, o să mă judec şi cu Narcisa Iorga

  1. Nici nu mă gândeam că vei reacţiona altfel!

    Şi da, slugile băsiste trebuie acţionate în penal, individual. Fiindcă schimbarea lor din posturile respective nu ( mai ) e suficientă, la cât rău au făcut.

  2. Dumnezeule,in ce tara traim!!imi pare rau ,Ciutacule.nu te lasa!nota 10+ pt atitudine!

  3. Cred ca tot zanganitul asta de catuse, amenzi si ragete justitiare e, de fapt, un spectacol de forta adresat mai putin USL si mai mult fostilor parteneri de guvernare ai PDL din Parlament, care trebuie intimidati si frageziti bine. Astfel, ei nu vor vota in favoarea suspendarii, si mai mult chiar, vor sprijini o eventuala motiune de cenzura introdusa la toamna, strategic, inainte de alegeri.

  4. Cineva a spus că un regim totalitar nu poate fi îndepărtăt decât printr-un război civil. Noi n-am avut un război civil dar cică am îndepărtat regimul totalitar în ’89.
    Eu tind să-l cred pe autor şi încă aştept războiul civil.

    Ţine careva scorul? Mi se pare că băsescu cam înscrie. Vine oare egalarea?

  5. Scuze pentru double posting, dar nu pot sa-mi editez mesajul precedent. Voiam sa adaug doua aspecte:
    1. Daca cei din USL nu se dezmeticesc urgent si nu preiau ofensiva, in loc sa stea in defensiva si sa incaseze scatoalce fara sa riposteze, teama mi-e ca marinelul ii va consuma la micul dejun, in cel mult o luna.
    2. Iarasi, teama mi-e ca, daca totusi va pleca la Bruxelles zilele astea, Ponta va fi asteptat la intoarcere nu de SPP-istii sai dragi, ci de procurori + presa aservita, care il vor onora cu aceeasi pereche de catuse “servita” lui Nastase pe post de ingrijiri medicale de urgenta.

  6. Cum ar fi sa….MERGEM IN STRADA? Devine evident ca astia nu mai stiu decat de urlatul sub fereastra. Si la DNA si la CNA! Ascult,in timp ce scriu, vocea potolita si nespunand nimic a doamnei Kovesi,cum debiteaza eneormitati si ma gandesc: Doamne, Dumnezeule, in ce tara traiesc!

  7. Din pacate se vede pe zi (ora) ce trece ca suspendarea Jucatorului este mai mult decat necesara. Nu si suficienta…multi, foarte multi ar trebui sa faca coada la ANOFM…
    Bafta la proces!

  8. Victore, ce ar fi daca ai propune USL-ului un amendament la legea audio-vizualului, prin care sa se specifice ca amenzile aplicate de CNA si anulate de justitie se vor imputa integral onorabililor membri ai CNA care le-au votat ?.

  9. Libertatea de opinie a devenit amendabila in timpul guvernarii USL :). Mai mult decat atat un post TV a fost amendat pentru ca l-a avut invitat pe premierul in exercitiu. Trebuie sa recunosti ca situatia are o oarecare doza de umor.

  10. cNA-ul dă amenzi aiurea. dNA-ul saltă doctori pentru favorizarea infractorului. Toate instituţiile care sa gată-n NA îs la mîna băsistilor. Cînd va veni vremea aia ţînd cineva o să zică “no NA, băse !!!”
    Banzai!

  11. Garm,
    dar ce, CNA-ul are componeţa schimbată de către guvernarea USL?
    În rest, e bine că-ţi păstrezi simţul umorului…când vezi că ai tăi îşi bat joc în continuare de o ţară. Dar şi când le-o veni rândul; cu cât mai târziu, cu atât mai rău vor cădea!

  12. As vrea sa stiu de ce nu pot fi schimbati Morar si Kovesi ? Asta ar rezolva toate problemele.
    Basescu spumega de ura si vrea razbunare, asa ca de acum o sa asistam la tot felul de abuzuri staniliste pe axa Basescu – Macovei – Kovesi-DNA.

  13. Chiar asa Ciutacule,

    Ma solidarizez si e cu Mishulescu si te rog sa zici (procedural) pt. cei din Ciutacosfera de ce Kovesi si MoraL inca sunt in functie (ca parca stiam ca le-a expirat si al doilea mandat la care aveau voie). E inchisa registratura la Gitenstein pt. altii noi ?

    Multam !

    Abdel Kader.

  14. Se poate un link cu motivatia sanctiunii? Se merge iar pe presupuneri de influentare alegatori sau se mentioneaza concret afirmatia aia si aia si aia cum car incalca legea electorala?
    Multumesc

  15. Daca nu vom face ceva acum, ne putem impusca cu totii in cap!!!

    Cand am vazut ranjetul viclean al “jucatorului” dupa castigarea alegerilor din 2004, am stiu si am spus ca de acesta nu vom mai scapa decat ca si de Ceausescu. Si iata ca presimtirea mea se confirma.

  16. Eu nu am inteles niciodata de ce exista CNA si de ce sunt platiti din bani mei.
    La fel nu am inteles de ce platesc taxa TVR cand eu nu ma uit niciodata pe postul asta.

  17. hehe, trebuia sa va luati cate un carucior si voi doi si sa procedati ca beshescu (IN ZIUA ALEGERILOR), mergeati la vreun supermarket si fii sigur ca erau televiziunile pe voi…oare ati mai fi fost amendati?

  18. Problema e urmatoarea:in Romania nu exista justitie-daca se judeca pe bune Cna pierde cu felicitari.Dar vb lui Caragiu:dar arbitrii?.Eu sper sa castigi,multa bafta!

  19. si cere-i lui Narcisa 100000 de lei daune si baga si o plangere penala:abuz in serviciu.

  20. Cine sa le mai rupa capul???!! Astia ne ingroapa pe toti!! Daca la nivelul ala nu e nici o sansa, apai noi astia mici ne-am imbatat cu apa chioara!!!:(

  21. Don ciutacu, traim intr-o realitate paralela! Nu vedeti ca tara e in pragul balamucului? Nu simtiti cum, ora dupa ora, lucrurile se precipita, se invalmasesc, de degradeaza?! Sunt din ce in ce mai sigur ca dedesupturile cazului nastase sunt muuult, mult mai periculoase, mai sumbre si mai nebanuite, aici se joaca prea dur si prea pe viata si pe moarte, pt a fi vorba numai de o razbunare paranoica! E altceva, un ceva care scapa celor ce analizeaza situatia, ceva ce stiu numai ei doi si inca cativa sugatori si sugatoare. De ciorapi, desigur! In ceea ce priveste amenda, sa ne spuneti cand vreti sa mergeti sa protestati!

  22. Legat de avalansa de intamplari recente, ma gandesc ca, citand o sintagma celebra, nimic din ceea ce se intampla nu este intamplator. Intrebare: fiind posibil ca tot spectacolul la care asistam sa nu fie altceva decat o murdara manipulare, cine si in ce fel este adevaratul beneficiar?

    PS
    Domnule Ciutacu, am citit azi despre un presupus motiv al demisiei domnului Voiculescu din functia de vice al Senatului, nu am sa il mentionez aici, insa sunt sigur ca ati citit acel articol. Cum comentati acea speculatie pe marginea demisiei?

  23. situatia din tara din ultimele zile,creata la Cotroceni,se desfasoara in avantajul tandemului Basescu/PDL,din vina parodiei de prim ministru[PONTA] o alta solutie penibila a PSD-ului[cit va mai trebui sa se lamureasca acest partid ca are nevoie urgenta de reformare]Indecizia actualului prim ministru ma face sa ma gindesc doar la lucruri negre,respectiv multe lucruri de santaj impotriva lui pe care Basescu le foloseste bine,cum numai el stie sa o faca.Interventia in forta a lui Antonescu apropo de un eventual plagiat al lui Hasoti,l-a bagat in corzi pe presedinte,deci acesta este modelul.Daca insa nu-l practici[ca Ponta]inseamna ca ai o problema.Cineva spunea mai demult ca USL-ul se va rupe din interior.Inclin sa cred ca era un vizionat.In rest ne indreptam in pas zglobiu spre dictatura[noi cei batrini am trecut prin ea,sunt curios cum vor reactiona tinerii?????]

  24. Tineti minte de ce l-au executat pe Ceausescu ? 🙄

    Pt. ca “teroristii” sa-si opresca atacurile …
    Si si-le-au oprit !!! 🙂

    Cand incheiem odata si cu activitatea mercenarilor acestui regim fascistoido-securisto-basescian … ??? 😡

  25. trebuie schimbati astia…dar pana atunci,trebuie facut ceva sa raspunda(plateasca) individual,cu banutzi,nu ca institutie,ca sunt tot banii nostri

  26. Pai cum sa nu-si permita,daca ei nu raspund cu absolut nimic…chiar daca veti castiga in instanta(si sunt convins ca veti castiga),lor nu li se va intampla nimic…nu vor scoate ei din buzunarul lor banii,nu vor merge la parnaica,la dracu,probabil vor pune punct si o vor lua de la capat.
    Eu un singur lucru nu inteleg.USL-istii dorm pe ei?ce fac astia?…au majoritate,au guvern,chiar in halu’ asta una bucata chior isi poate bate joc de o tara intreaga???sau sunt toti atat de santajabili cu dosare incat nu are nici unul curaj sa maraie???

  27. Tot ce atinge basescu moare,toti cei ce si-au legat destinele de el vedem cum esueaza pe rand ,nu putem sa-i permitem sa-si faca de cap in ultimele lui zile cotroceniste Iarasi trbuie sa ne unim si sa-i dam lectia finala, JOS BASESCU!
    Imi pare rau d-le Ciutacu ,chiar a fost o emisiune frumoasa ,dar mai putem pune intrebari ,mai avem un drept in tara aceasta ?
    Suntem linga d-stra ,ferm convinsa ca din narcisa salbatica veti face una de glastra.Aveti puterea.

  28. Cred ca e cea mai hidoasa perioada dupa ce a devenit basescu presedinte.Parca nici lui Tariceanu nu i-a facut atatea cat le face acum USL istilor.Daca nu se trezesc mai repede vor fi si altii chemati pe la DNA.Ar trebui sa inceapa odata procedura de suspendare pana in alegeri pentru ca nu vad ca USL ul sa guverneze linistiti alaturi de base’ pana in 2014.Vor urma atacuri furibunde din partea propagandei portocalii.Dupa cum ai scris si tu,butoanele sunt la ei dar tot ei sunt bagati in corzi.

  29. @bibi Sunt perfect de acord.Daca Ponta crede ca poate imblanzi o HIENA RANITA cu prelegeri de democratie, vor ajunge in situatia in care USL va ajunge de rasul curcilor.Ca sa elimini o asa dictatura(care a acaparat toate institutile statului)si care pune la bataie TOTUL CNA,servicii,justitia aservita(partial),propaganda desantata,postacii platiti,coloneii si generali facuti peste noapte este greu sa invingi cu mijloace normale/democratice.De apreciat Antonescu care le mai trage cate o scatoalca(el nefind seful guvernului,nefiind sseful MAI,deci fara putere executiva).

  30. Miroase a razmerita. Le ajunge! Chiar nu se mai satura?
    NU AU INVATAT NIMIC DIN ALEGERI ! NUMAI GANDIREA SI ACTIUNEA SUNT LOGICE?!?!?
    AFARA DIN ISTORIE !

  31. Corect, Victor! Câte operaţii de-ale doctorului Brădişteanu au fost amânate astăzi din cauza DNA? Şi-a respectat doctorul jurământul făcut?

    Sper că mai multe capete luminate din USL alcătuiesc o strategie la această oră.

  32. Sa-i tavalim in toamna la alegeri pe acesti circari prestidigitatori! Vom vota cu ura neagra, pentru radierea unor asemenea aranjori. Sa nu uite sa numere voturile, ala, Videanu ala Adriean, marele numarator!

  33. Junta militara condusa de Basescu (sprijinita din umbra de Marele Licurici, altfel nu se explica greutatea testiculelor) a iesit la atac frontal.

    Doctorul Bradisteanu si ceilalti au fost chemati la DNA la ordinul cuiva de la cel mai inalt nivel. E greu de crezut ca vreun procuror DNA e atat de idiot incat sa intre pe aceasta pista total falsa si fara finalitate care este “favorizarea infractorului”. Nastase nu e infractor ci detinut, iar transportarea lui la spital, in conditiile in care era ranit, e o chestie absolut logica si de bun simt. Exista contraexpertiza medicala care sa ateste ca doctorul Bradisteanu a mintzit cand a zis ca Nastase e suferind cardiac si starea lui presupune riscuri? NU. Atunci care e baza?

    Doi. Care e ideea cu hotararea aia judecatoreasca a Tribunalului cum ca nu se opun ca Politia sa-si faca treaba ??? E cea mai mare tampenie. Nu se dau astfel de hotarari pentru ca sunt egale cu zero. Femeia aia care conduce Tribunalul nu stie pe ce lume traieste.

    In privinta Narcisei, orice regim autoritar care se respecta are atat propria cenzura cat si baza legala ca sa o poata aplica cu hartia in mana.

    PS. Nu vad rostul Guvernului “marioneta” Ponta in actualul context. Sunt si astia tot o sinecura, isi iau salariile la Guvern si tac malc? Care-i faza cu Guvernul asta fantoma, fara nicio putere, ca nu inteleg?

  34. Am ajuns la ora 19 acasa, suficient cat sa te aud ca invitat in emisiunea Sandrei, foarte bine punctat.Asa cum am promis dupa serviciu m-am dus in piata universitatii, am stat vreo ora si, grupuri de barbati vreo 20, si ce m-a surprins cel mai mult jandarmi la greu, erau vreo 6 si cand am plecat , langa teatrul national vis a vis de min.agriculturii, o masina de ar4mata plina de jandarmi.Am sunat sa intru si in direct cu Mircea, le e frica rau basisitilor.FIE IARNA, FIE VARA PANA NU PLECI, NOI V-OM STA AFARA.Cat despre narcisa slabatica, stim sigur ca vei castiga procesul, venim la miting numai sa ne chemi.stima

  35. Jalnic! Am urmarit intrevederea d-lui Ciutacu cu Victor Ponta si n-a fost vorba nici pe departe de discutii pe tema electorala. Asa ceva nu se mai poate! Chiar nu se poate face nimic pentru a o da jos pe acea impostoare din CNA? Incep sa cred ca cei care se bateau cu caramida in piept ca vin la putere pentru o schimbare, le fac jocurile acestor basisti atat timp cat vad ca o tot dau cu grebla de visin cand vine vorba de suspendare!Gata! Ne-am saturat de impostura, badaraniile si jegul acestui nemernic si a acolitilor sai! Sper sa nu aiba cineva tupeul sa afirme ca tot ceea ce se intampla nu este circul lui Basescu! Daca mai exista ratiune in tara asta, hai odata cu suspendarea si cu putina normalitate, ca ne-a ajuns cu mizeria!

  36. Constituţia României
    ARTICOLUL 2

    (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

    LIBERTATEA CONŞTIINŢEI

    ARTICOLUL 29

    (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

    (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

  37. NU exista CNA in America. Pur si simplu acolo ar fi considerata o institutie care cenzureaza libertatea de exprimare. Unde maiavem CNA? In Franta, dar ei oricum sunt mai comunisti de felul lor. Sustin desfiintarea CNA! Nu avem nevoie de o politie a gandirii.

  38. Victore,solutia este IN STRADA si vom fi acolo pentru tine! Eu cred ca voi,cei de la Antene, ne-ati tinut de cald cand ne-a fost rau,asa ca suntem datori si simtim ca asa este corect.Solutia din pacate insa nu este numai strada,ci ar trebui ca si guvernul si politicienii astia majoritari acum sa treaca la lupta la baioneta,fara menajamente si fara sa se impiedice de proceduri….ca nici basistii n-au avut respect pentru ele(pentru proceduri).Ca sa poti sta linistit sa faci ce-ai promis,ai nevoie de climat,nu de sabotaje zilnice.Deci replica trebuie sa fie de trei ori mai ferma si mai puternica decat actiunea initiala a basistilor. Recunosc ca atat frustrare cat am strans in anii astia,cu Nastase mi-au pus capac,si nu pentru ca il placeam vreun pic,dar nu poti nici sa negi evidenta si sa abuzezi in halul asta fara jena,pe fata.
    Recunosc ca @Nostradamus are dreptate…….multa dreptate!Si ar mai fi ceva…ia sa vedem daca nu putem desfiinta CNA,DNA,CCR,ANI,ICR…….ar fi un inceput si ar insemna ca ne recuperam intr-adevar niste drepturi.Mai nou as desfiinta si CSM si ICCJ…..ele nu sunt in slujba dreptatii si adevarului asa cum ar fi normal.Anomaliile trebuiesc indepartate si aceste institutii sunt acum anomalii.

  39. Au drepate să te amendeze.

    Puteai să-l inviți în emisiune pe bin Laden prin intermediul unui metalist, sau pe Ayman al-Zawahiri și să-i întrebi pe ei ce cred că trebuie făcut cu salariile și pensiile. Puteai face și un ”dublex” cu Omar Haissam, sau, pur și simplu, puteai pune desene animate cu Tom și Jerry.

    E momentul unui protest care vă e la îndemână. În fiecare zi la o oră de maximă audiență să băgați ”purici pe ecran și, pe mijloc, într-un chenar negru cu litere albe – ”Acesta este un protest al unor jurnaliști dintr-o țară memebră UE legat de cenzura ce este impusă de o instituție stalinistă a Statului Român

    CNA la sculerie!

  40. MESAJ CATRE cna:HUUUOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
    Scuze Ciutacu & Co pentru exprimare,dar unora trebuie neaparat sa le vorbesti numai pe limba lor ca sa inteleaga ceva.

  41. Eu cred ca daca USL initiaza procedura de suspendare inaintea alegerilor parlamentare din toamna, nu fac altceva decat sa-si bata cuie-n talpa singuri, deoarece :
    1. ajung in situatia de a se “caciuli” la UNPR sau UDMR, iar asta inseamna cel putin unele cedari …
    2. intra in jocul dorit de cel suspendat pentru ca el stie ca dupa alegerile din toamna zilele lui sunt numarate.Asa incat, fortand initierea suspendarii, el doreste sa :
    -deturneze guvernul de al infaptuirea unor nitiative economice necesare ameliorarii vietii poporului (in urma carora guvernul ar castiga imagine si simpatizanti/votanti) si in schimb, prin implicarea in galceava si actiunile necesare suspendarii USL ajunge sa neglijeze periculos de mult aspectele pe care le asteapta populatia si astfel isi subrezeste increderea castigata pina acum;
    – cel propus spre suspendare are ocazia sa pozeze din nou in victima si sa mai pacaleasca pe cativa creduli respectiv obtine posibilitatea participarii la alegerile parlamentare din partea PDL, prin participarea sa directa la mitinguri mai energizeaza membrii portocalii , etc. El poate sa intre in parlament ca senator sau deputat (si, cum uninominalul pur a picat deocamdata , are sanse ) , parlament in care-l vom vedea manipuland si sfararind varii aliante, etc. Plus ca acea pozitie de parlamentar ar fi o umbrela pentru el in fata justitiei, s-ar eschiva din nou (mai ales in dosarul “flota”, care astfel se va prescrie)

  42. Ce cauta Constantin Dutu in cna? este stiut ca a fost un proxenet in italia, obligandu-le in anii ’80 ( da! 1980!) pe balerinele romance sa iasa la produs!

  43. Sa nu i lasati pe acesti domni platiti din banii nostrii sa si bata joc de un popor intreg! Ponta si dvs era un cuplu periculos de subtil si……PUERNIC! Emisiunea a fost estraordinara dar….in preajma alegerilor aducea in fata ceva care seamana a teama-teama ca toti care va urmareau puteau si au zis-astia
    da, cu ei votam!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.