Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Regalul lui Florin Călinescu la Antena 2

Regalul lui Florin Călinescu la Antena 2

Fiindca-s baiat riguros si pentru ca am avut o sumedenie de cereri, postez aici (saru’ mana pe obraz, Paule!) scriptul emisiunii de aseara cu Florin Calinescu si inregistrarea ei (in doua variante: pe site la Monitoring Media si aici, pe bucati).

Calinescu la Vorbe grele (IV)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Regalul lui Florin Călinescu la Antena 2

  1. Văzut, bre. Văzut. Bun al dracu’. Nu ca dinamoviştii mei, la care mai mutam canalu’ să-i văd nimerind norii de la 6 metri din faţa porţii.

  2. Buna de tot prestatia, e bine c-a pus multe puncte pe “i” dom Florin, Sa vedem cum inghit galusca baieteii catavenci care momentan sunt guralivi ca pestii din Delta.

  3. Mie, ca sa zic asa,imi place de Florin, are idei bune,are curaj, tupeu, tot ce-i trebuie unui politician.
    Da’ nu-mi place de el ca Il acuza pe Iliescu, chiar ma mir ca face asta, pentru ca unele din ideile lui Florin sunt identice cu ale lui Iliescu.
    Daca intra in PSD era mult mai “potrivit”,la PNL cred ca nu i se potriveste.Parerea mea.

    In alta ordine:Il vad acum pe Dl basesescu la Turnu Severin, binenteles ca este in precampanie pentru PD si L, si ma gandeama asa:
    daca castiga alegerile PD-L ,Boc-ulet al carui portofoliu va fi ministru? ce i s-ar potrivi!

  4. @alexabdru petria – nema problema, vin şi reacţii: “Calinescule, esti un bou!” – Istodor

  5. Floriiin Calinescu… un simpatic, da bine pe sticla, se pricepe la vorbe. Are in el stofa de mic dictator oricat de “civil” si de liberal se declara. Sper sa intre in parlament. Sper sa nu ajunga mai sus.

  6. Mie imi place de calinescu pacat ca nu o sa-l pot vota il ador de la chestiunea zilei de la pro tv . pacat ca nu se gasesc inregistrari pe nici un site cu chestiunea zilei

  7. Foarte interesant dl Calinescu ,cred ca multora le este frica de succesul lui viitor si il ataca din timp ca nu cumva sa se ridice deasupra lor.Cred si sper sa fie un politician caruia sa ii pese ,care sa faca si pentru popor ceva.Si mie imi pare rau ca nu-l pot vota. Dar cine stie ….poate nu se opreste aici…..sper.

  8. Experienta domnului Florin Calinescu pe sticla si faptul ca este lasat sa comenteze fara ca d-l Ciutacu sa schimbe contextul pana cand invitatul nu epuizeaza subiectul, garanteaza reusita unei astfel de emisiuni. Personal îl admir pe domnul Călinescu, însă doar pentru latura pe care dumnealui a considerat că trebuie să o cunoască publicul. Este îngrijorător totuşi faptul că, în repetate rânduri, lasă să se întrevadă un început de megalomanie ( eu fac…, eu le-am dat…, nu au ce să-mi facă…, dacă nu eram eu…ş.a.). Experienţa trăită până acum şi faptul că motivul d-lui Călinescu de a se lansa în politică este o jignire a domnului Băsescu garantează faptul că odată ajuns în Parlament, d-l Călinescu îşi va începe activitatea prin plata unor poliţe. Nimic nou sub soare !

  9. comentariu la prima parte din primul fragment: despre verdict. daca imi mai aduc eu aminte melodia asta era cam prin 1999. deci aia cu ’93-’94 mai greu.

  10. Florin Calinescu similar cu Roland Reagan ???? Vom vedea daca are acelasi destin!!

  11. Iete ca n-a iesit…Sunt multi care se bucura de chestia asta…
    Mie mi-ar fi placut sa iasa… Astia noi, virgini, au totusi cel putin prezumtia de nevinovatie si un capital de incredere… pana or face-o lata…
    Calinescu ar fi facut treaba buna zic eu… Pacat ca nu i s-a dat sansa…
    In teritoriu, PSD e rege, pentru ca mitueste al dracului de bine ( bautura, ulei, zahar, pungi etc). Calinescu nu se adresa acestor oameni care ar vota pentru o sticla de tuica… si se pare ca astia sunt mai multi…

  12. L-am vazut pe Florin Calinescu la B1TV. Imi pare rau sa spun ca baiatul asta nu are coloana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.