Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Da, maharajahul sexului oral va candida

Da, maharajahul sexului oral va candida

Sunt in masura sa confirm ceea ce pana acum a bantuit sub forma de zvonuri & barfe pe bloguri. Marea veste politica a anului este ca DA, legendarul Tomita, maharajahul sexului profund si al albiturii, intra-n lupta dreapta ca sageata PNL, in colegiul uninominal Gruiu, cu liberalul Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu. Ecologist din fire, consumator inrait de produse (excesiv de tari si de) naturale, omul spune ca vrea sa se puna stavila-n calea celor care deverseaza cacat in Lacul Snagov. In definitiv, putem noi sa ingradim dreptul lui democratic?

UPDATE: Vestea candidaturii lu’ Tomita se propaga-n viteza. Astept Reuters pentru o exclusivitate:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Da, maharajahul sexului oral va candida

  1. Il stiu pe Toma! e intr-adevar nonconformist, dar e un om plin de idei. Il place sa macheasca si sa gagicareasca, dar e un ziarist bun…am lucrat cu el si isi facea bine treaba!

  2. era mai funny ca jurnalist… desi sunt sceptic poate chiar crede sincer in “green” … desii verzii de la noi s-au facut asa pt ca e la moda si .. deh in europa verzii au influenta…

  3. n-are nici o sansa. doar sa faca si mai mult circ.
    de deversat o fac toti. ce mare lucru sa iti faci o fosa la misto si sa-ti tragi o teava pe sub pamant pana ce intrii cativa metri in lac. si din cand in cand sa ii mai dai drumul incolo.

  4. Veselie mare nene !
    Chiar n-am nimic cu omu’, chiar cred ca fetele de-au scrijelit mai sus diverse vaiete sunt cel putin rautacioase insa, in opinia mea, intai si intai trebuie salvat ursul brun
    Abia apoi Snagovul, Delta si eventual fratii, surorile Bordeiului.

  5. Io propun s-o punem de-o motiune pentru accederea in parlament, alaturi de Tomita, si a unui numar cat mai mare de persoane corespunzatoare pasiunii acestuia.
    Stiu ca omul este foarte prolific si dedat “muncii” sale, dar si ca se plictiseste repede de subiectul actiunii profunde. Ar fi pacat sa ramana in pana de material nou pentru prelucrat.

  6. De ce nu ar candida “legendarul” Tomita intr-o tara in care nimic nu este imposibil? Faptul ca este consumator al unei bauturi indragite de multi romani nu poate decat sa-l ajute, nu?
    Pentru ca el a inteles ca in Romania poate candida fara motiv si fara scop. Doar pentru ca se poate…

  7. tovarase ciutacu,in curand romania va culege roadele “bunei guvernari”a europeanului cu papion la gat sustinut de psd pnl pc prm si trusturile lui felics motanu.curand populatia romaniei va plati scump roadele acestei guvernari.criza e tot mai aproape ..azi in franzta ,maine in ungaria..un adevarat domino.va doresc ca la data cand trustul care va akita salariul va anunta primul faliment bancar in romania sa faceti parte din viitorul guvern al romaniei.experienta acumuluta de dvs alaturi de musetescu va recomanda.in afara de a ataca zilnic un presedinte ales care azi e maine nu domnia voastra gasca de propagandisti a aliantei 322 v ati facut ca nu vedeti ce se intampla in economia romaneasca.as dori ca fiecare sa platim dupa merit:)

  8. @garda de fier, se exista si in Franta si Ungaria urs brun si candidati cu alura de DDR-isti scapati pe Litoral ?
    Ca sa intelegem ce vreai sa exprimi si mai ales de ce e tot “felics” de vina. E doar un motan.

  9. @garda de fier: ti-am publicat mesajul isteric, prin exceptie, tocmai ca sa vada lumea ce cretinoizi inspumati nu au dreptul sa publice pe blogul meu; indiferent daca se masturbeaza la poza lui Basescu sau nu.

  10. aoleu maica, inital am crezut ca e Bivolaru si m-am dus sa fac….un ceai.

    uff, m-am mai linistit citind despre experientele erotice, confuze dar clasice.

    eu, desi invidios din cale-afara pentru reusitele in materie, il votez..cu ambele maini..pe rand

    PS: si ce serios pare in poza, zici ca-i treaz

  11. buna ziua domnule Ciutacu. este prima oara cand postez pe acest blog. scriu aici pt ca nu am gasit in alta parte o rubrica cu sugestii si reclamatii sau mesaje diverse de bine sau de rau ;). aseara, dupa emisiunea domnului Badea, am inceput sa butonez telecomanda din prea multa energie de consumat, prietena fiind in bucuresti :)), si am dat peste o emisiune laBe 1 tv, forta presei. curios din fire am stat sa vad ce ii debiteaza mintea omului din fata biroului. ce am constatat. un format asemanator emisiunii lui badea. insa ce m-a frapat cel mai grav a fost gestica, mimica si interpretarea subiectelor asemanatoare emisiunii colegului si prietenului dumneavoastra. le-am dat si eu un mail k tot omu sa le spun ca nu prea au shanse. uita-ti ce am primit:

    > On Fri, 10/3/08, Forta Presa wrote:
    >
    > From: Forta Presa
    > Subject: Re: oo..daaaaa
    > To: adresa mea de mail
    > Date: Friday, October 3, 2008, 1:44 AM
    >
    > Ene Mihai wrote:
    >> prietene esti penibil …. tu nu te uiti la tine ca il copiezi pe mircea badea in cel mai mic detaliu… dar nu iti iese mai frate.. esti foarte foarte penibil… nu ii vei face concurenta lui badea nici in cele mai frumoase vise ale tale. incepi sa comentezi ca el, te opresti aiurea in subiect, comentezi aiurea fara sa stii, ba mai mult… ai si mobilul pe masa (numai k iti cam lipsesc securistii :)) ). nu mai fii penibil si renuntza !!!!
    >>
    > Mihaita, iti multumesc ca te uiti la emisiunea noastra. De altfel este meritul vostru, acelora care, asemenea tie, se uita seara de seara la emisiunea noastra si la postul nostru de televiziune. In urma audientei obtinute, mi-am vandut jarteaua de Peugeot 407 (doar stii bine ce rahat de masina este) si mi-am luat o masina adevarata. In legatura cu Mircea Badea, daca ii scrii si lui, da-i linkul asta http://www.youtube.com/watch?v=-OlVTSegQus
    > In sfarsit, te asteptam, de luni pana joi, dupa miezul noptii, si diminetile de la ora 06:30 la 07:00, ca vreau sa imi schimb si masina asta.
    >
    > Sa ne mai scrii!
    >
    >
    > Prietene… crede-ma ca a fost prima si ultima oara. nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu “seara de seara”. pur si simplu butonam si am vazut un titlu de emisiune si pe unu care copiaza la indigo prestatia unui mare om de televiziune. mai exista o vorba: te-ai nascut original, nu muri o copie. si nu ma astepta dimineatza intre 06:30 la 07:00 ca ma astepti degeaba. si sa stii ca eu nu ii scriu lu mircea badea ca nu sunt femeia lui. daca am ceva sa-i transmit omului, pot da o fuga pana la antena 1, sa-l felicit si sa-i urez toate cele bune ;). cat despre cei care copiaza un format original asa in cel mai mic detaliu, cu mimica, gesticulatii si interpretari dar transpuse intr-un cadru monoton si cu un prezentator pe masura……… si asa de curiozitate, ai vandut “jarteaua de 407” ca sa-ti iei tico sau matiz 😉 ?
    >
    >
    Am omis din greseala sa ma prezint. Sunt Fred, producatorul emisiunii, sau, daca vrei tu, securistul de serviciu, ca tot spuneai tu ca ii lipsesc lui Petre.
    Inainte sa iti scriu, m-am interesat sa stiu si eu cu cine stau de vorba.
    Ene Mihai, barbat nascut in data de 26 Aprilie, 1977, cu domiciliul in Ploiesti de profesie inginer si raspunde la telefoanele 0726 146 625 si 0767 620 505.
    Ei bine, daca tu crezi ca orice traficant de masini second hand, manelist de provincie, poate sa emita teorii de valoare cu privire la emisiunile de televiziune, si, in plus, sa mai aiba si pretentia sa fie luat in seama, te inseli.
    Fac un exercitiu de amabilitate si iti raspund si de data aceasta, ca pentru ingineri. Daca vrei sa urmaresti presa comentata de un jurnalist, lucru de care ma indoiesc, te uiti la emisiunea noastra. Daca vrei vrei sa urmaresti un inginer care citeste presa te uiti la emisiunea lui Badea. E simplu, nu?
    Daca, insa, vrei sa iti depasesti conditia (nu toti inginerii raman la stadiul de inginer) si doresti sa te informezi, eu iti recomand sa urmaresti emisiunea noastra.
    Fred.

  12. si tin sa precizez ca s-a inselat tare mult cu privinta la data mea de nastere si la nr de telefon… nu stiu ce securist o fii asta, dar nu e unu de calitate.

  13. @Mihai: nu inteleg ce legatura are corespondenta ta cu B1 TV cu subiectul. si, sincer sa fiu, nici nu am de gand sa incerc a intelege.

  14. Bre, incepe sa mi se faca frica !!!
    Isi permite un prestator la Jurnalul sa se jiseze catindat si uite ce se intampla; fumeile jem si se vaita, funny devine cuvant de ordine, votculeana se revarsa, Ana Birchall se reincarca, vin si baietzii cu programul de fier, Rabla (pardon, garda), felics e vinovat, nishatzii de la B1 se dau cu jartele , mailurile sar din inbox-uri….
    Cre’ ca am sa o rup la fuga cat se mai poate !
    :))

  15. Nu stiu ce pacate are sau nu are Felix,dar a reusit la Antene sa adune un grup de profesionisti care dau clasa tuturor. Toti sunt teribil de buni si ii urmaresc cu placere. Realitatea a inceput sa-si dea cu deptul in stingul, iar B1TV nici nu exista. Bafta !

  16. Legatura e simpla…nu ca n-ai intelege-o si te luminez eu… ma bag doar in seama: legatura este penibilul, aroganta, dispretul. Nu stiu bine cine este candidatul, dar stiu ca ar trebui sa arate altfel…sau altceva…Dar daca ma gandesc bine e chiar reprezentativ si mi se pare potrivit CA COntracandidat al lui Tericeanu. Adica ORI-ORI. Bravos natiune,halal sa-ti fie!

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Nu putem ingradi nimanui dreptul democratic,fiecare il intelege asa cum vrea.Dar vai de mama noastra!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  18. …dumnezeule chiar “idotii!” pot candida? chiar ca suntem tara tuturor posibilitatilor. daca ii trimit un gel de dus, un sampon, unafoarfeca, un pieptene un tricou si un pantalon curat pe adresa JN se considerta contributie la campania electorala? pot expedia concomitent si un bilet de internare la dezalcoolizare? promit ca ajunge fresh la campania electorala!

  19. Sa candideze nu e neaparat rau ,da ce te faci cand ai un parlament de ciudati .Cantece si voie buna ca oricum tara merge din inertie.

  20. Buna ziua
    Dupa cantareti, artisti, sportivi si “alte categorii sociale”,urmand exemplul plin de “fior revolutionar” al alora de la Cotidianul, iacata ca si oligarhicul Jurnal National isi trimite soldatii in lupta. La mai mare fratilor! Astept depunerea candidaturii la marketul din Gagesti a lui Jack, la Caracal a “bloggerului” Tuca, la Bacau a lui madame Vranceanu Firea, la Constanta a lui Radu Tudor, iar la Pitesti a lui madame Grecu.Desigur Valea Prahovei va fi impanzita de afise si banere cu “tonomatul plin de ieuroi” Victor Ciutacu.
    Si peste toti, plutind, o holograma cu mecla lui Felix, cu limbuta lui de motanel pervers in coltul gurii.
    Salutare taica si noroc

  21. @WhiteWolf
    1. Dacă eşti femeie, îţi plâng de milă.
    2. dacă eşti bărbat, îti plâng de milă.

    Sau poate tu eşti seniorul?

  22. @Moshcalifar: se pare ca tu si Mircea Badea o sa fiti foarte dezamagiti in ceea ce priveste Zavoranca: cica fata nu mai are de gand sa se faca parlamentanca :lol:.

  23. scuze ca nu am pus si motivul pt care am postat. vreau doar ca ce mi-a fost scris in acele mail-uri sa-i fie transmis lui Mircea Badea pt a afla parerea dansului in legatura cu asta. daca se poate sa comenteze putin in emisiunea de Duminica noaptea. cat de la dumneavoastra, doresc sa aflu o parere despre cele mentionate de acel fred cum ca numai un jurnalist acreditat poate face emisiuni de revista presei, nu un inginer, sau in cazul de fatza un absolvent de cibernetica.

    Comentariul nu are legatura cu subiectul. este un off topic. scuze pt postul in afara subiectului.

  24. Mai,nici eu n-am mai auzit de el dar o fi ceva de capul lui daca mai si candideaza.
    Intrebarea mea este alta:Gruiu nu este localitatea unde avea mosia regretatul actor Stefan Iordache? Sau e coincidenta de nume?

  25. domnu ciutacu, pot ca sa intreb si eu ceva?
    daca icr-ul lu’ patapievici ii publica (din banii statului) un roman erotic al lui Toma Roman Jr. si -l lanseaza la Berlin si la New York, e tot pornografie?
    asta nu inteleg eu din dublul standard romanesc neaosh.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.