Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > “Lumini şi umbre”; la “Vorbe grele”

“Lumini şi umbre”; la “Vorbe grele”

Foto: PR Pro TV/Mediapedia

A jucat, pe vremea lu’ nea Nicu, in “Lumini si umbre”. Dupa rascoala din ’89, a vandut ziare-n strada si, ulterior, a fost fondator al Academiei Catavencu. A fost unul dintre oamenii care au inceput revolutia televiziunii din Romania. A ajuns director de teatru bucurestean. A intrat in business-ul mare pe cont propriu si face suficienti bani ca sa nu mai stea la mana nici unui oligarh media din Romania.

M-a onorat sa-mi fie companion in spumele basesciene din salonul oficial al Aeroportului Otopeni. A intrat si PNL si va candida la uninominal pentru un loc in Senatul Romaniei. L-am avertizat ca, din favorit al presei, va deveni o tinta, ca nimic nu-i va mai fi trecut cu vederea. Ceea ce s-a si intamplat. Deseara, de la 21:10, vi-l ofer la “Vorbe grele”. Daca aveti curiozitati, le astept. Daca aveti de postat rechizitorii morale, cantati la alta masa. N-am timp si nici chef sa le citesc.

Caricatura de Vali Ivan

UPDATE: Hai c-au aparut si ceva reactii; deocamdata, aici, aici si aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on ““Lumini şi umbre”; la “Vorbe grele”

  1. La concurenţă cu Dinamo. Da’ poate până la pauză reuşec băieţii buni din galeria lu’ Dinamo să ne rezolve definitiv calificarea, ca să pot vedea emisiunea fără stres.
    Iar lu’ Florinache … salutări şi baftă. Şi piele de şa.

  2. Buna dupa-amiaza:

    Cu permisiunea dvs. domnule Ciutacu, as avea doua intrebari pentru distinsul dvs. invitat:
    1. Cand o sa trecem de la cultura de balci, cu mici si bere, cu saltimbanci si scamatori, la cultura de substanta, care ramane in fapt prin bibliolteci, in fonoteci sau videoteci?
    2. Ce alta miscare intru spalarea imaginii prietenului domniei sale domnul Tender va mai consilia, alta decat preluarea clubului emblematic al Timisoarei? Va media o apropiere a domnului in cauza de colegul de partid, domnul Patriciu, sau aceasta apropiere s-a si realizat?

  3. @ion ionescu de la brad: o sa-l intreb, da’ tin sa va dezamagesc in avans. nu e Florin artizanul preluarii echipei de fotbal.

  4. Aia cu indiferet ce zic altii eu o bag cu “autostrada” o stiu, deja. Insa, sa zicem, de dragul conversatiei, ca nu ii va iesi din prima; va candida si la urmatoarele alegeri ?
    Si numarul doi, ar face compromisuri de genul te injur la tv, ne pupam prin culise ca sa ii chiar reuseasca ce si-a propus ?

  5. Totuşi, chiar nimeni nu scrie că ProOptica ar fi luat contractul ăla cu sau fără Călinescu?

  6. La început, fiindcă era în trend, m-am străduit să văd cum şi de ce. Nu ştiu, ori era vreo defecţiune pe undă, ori îs io cam tare de urechi, nu reuşeam niciodată să aud sfârşitul unei fraze. Am renunţat să-l mai urmăresc, evident. Poate acum se va putea face înţeles…

  7. Are un umor inegalabil, imclusiv in dialogurile cu adversarii. Cred ca ar fi bine venit in parlament. Ii urez SUCCES !

  8. As dori sa-l intrebi, de exemplu
    – daca a participat la vreo licitatie ( eu stiu ca nu, poate gresesc) si cum de este singurul competitor.
    – daca detine vreo firma cu datorii la stat
    – daca nevasta unuia dintre generalii cu putere de decizie in achizitii e angajata la firma lui
    Stiu ce va raspunde, dar daca citeste acest blog macar sa nu ne creada prosti!

  9. Il votez. Stau in Pitesti (Nord), e de ajuns sa mearga prin piete si sa vorbeasca cu oamenii si primeste voturile.
    E la concurenta cu sacalul de Boureanu si cu mafiotii psd-isti.
    Conteaza pe familia mea!

  10. La ora asta este lucrat tot PNL-ul intr-un stil mare,iar lumea chiar se lasa amagita de acele mariri de salarii si promisiuni fantastice ale altor partide.Sa vedem ce se va intampla cand vom avea un colaps al economiei.Prostia se plateste.Ne meritam soarta,daca ne lasam amagiti.

  11. Mi-am amintit de salariile profesorilor:nu am chef sa le plang de mila,pentru ca stiu cat iau pe langa salariu si nu platesc impozit pentru acel surplus.

  12. Nu m-a convins “civilul” Calinescu. Ghilimelele nu vor sa sugereze contrariul, ci uimirea mea ca a insistat atit de mult pe subiect. La fel si cu firma lui si contractul de 7 mil. ieuroi, a vorbit cam mult.

  13. @kiki: eu livrez invitatul si pun intrebarile, cu mai multa sau mai putina pricepere. voi va lasati convinsi sau nu. asta-i reteta.

  14. Pe mine nu m-a convins !
    Sincer, auzindu-l, dincolo de meşteşugul jonglării cu cuvintele, dar, mai ales dincolo de tăcerile sale aparent inofensive, te duci cu gândul la … persuasivitate, ca mic exemplu.
    Are ceva de cameleon, lunecos şi ascuns, una spune, alta gândeşte şi cu totul altceva face, cam aşa.
    respecte domnule Ciutacu,
    Sibilla

  15. sunt multumit de raspunsul dat aseara de calinescu legat de afacerea lui. Nu am nimik de reprosat pe tema asta.
    felicitari pt emisiune. mi-a placut

  16. Hai ca te trezisi din scarba de politruci cu asa invitat, nu? A fost reusita emisunea si parca cu alt suflu. La mai multe!

  17. calinesc= escrocherie,minciuna,libidinosenie,mahala,teapa,smenar politic,totul sub masca unei SPOIELI INTELECTUALE§crede ca romanii “e prosti”?Dar si-o ia “in barba” rau de tot!!Ei sunt doar”smecheri si HOTI”,fraiere de timisoara!!!La “gioale, golaneee”!!!!

  18. calinescu= escrocherie,minciuna,libidinosenie,mahala,teapa,smenar politic,totul sub masca unei SPOIELI INTELECTUALEl crede ca romanii “e prosti”?Dar si-o ia “in barba” rau de tot!!Ei sunt doar”smecheri si HOTI”,fraiere de timisoara!!!La “gioale, golaneee”!!!!

  19. Nu mai e ce a fost. A fost odata…. S-a expirat. Spuneti-i si domnului Calinescu, se pare ca a intrat in pielea personajului “Ceausescu” si se crede nemuritor. O zi buna!

  20. “A intrat in business-ul mare pe cont propriu si face suficienti bani ca sa nu mai stea la mana nici unui oligarh media din Romania” … :)) Asta chiar m-a distrat. E o afirmatie penibila, jenanta chiar…Nici macar “la altii” nu se verifica, lacomia umana nu are granite. Si tu vii ,in Romania zilelor noastre, cind (lacomia that is) a atins cote uriase, cu astfel de povesti : Ca Florin Calinescu are ceva bani => rezulta ca nu mai vrea…deci e bun de vot.Si ce e cu poza aia de justitiar. E gretos articolul, pe bune

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.