Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Stimaţi tovarăşi, să facem totul!

Stimaţi tovarăşi, să facem totul!

Economia americana trebuie salvata. Dincolo de adoptarea maretului plan de nationalizare a bancilor pe care le-au ciordit manglitorii lor cu gulere albe, e cazul ca noi, licuricii mici si mijlocii, sa luam atitudine si sa trecem la fapte.

Motiv pentru care, solidar cum ma stiti, anunt (cu sprijinul unei doamne pe care as vrea s-o citez, da’ nu mai stiu de unde s-o iau) ca tonomatul cu ieuro Ciutacu nu mai functioneaza pe moneda clasica. De astazi trec pe dolari. Fratii nostri licuriciosi de peste Ocean au nevoie de noi. Deci sa facem totul, stimati tovarasi!

P.S. Recunosc smerit ca am fost mobilizat de pildele sfatoase ale lu’ Sorinache

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Stimaţi tovarăşi, să facem totul!

  1. Umbla vorba ca la vremuri de criza nu-i intzelept sa pastrezi banetu’ in tonomat; chiar daca oficial, in banci nu-i cel mai rau, tovarasii i-au mutat prin paradisuri fiscale. Si chiar daca vor face totul, mi-e ca ramai sarac daca nu incepi sa prestezi si pe lei
    Cati or mai fi ramas in spatele declaratiilor optimiste si dupa duduiala economiei autohtone

  2. A, da. Că acu’ merge linkul. Deci ăla a ajuns la concluzia asta: cu cât e mai mare rahatul, cu atât vor mânca unii mai bine. Să fie la el. Poftă mare.

  3. Da’ mai bine mai iei un aparat, pt $. Si aranjezi tonomatele in studio dupa regulile feng-shui :))

  4. Tonomate-Tonomate!

    Daca vrei sa nu-ti bata VANTU’-n buzunare axeazate pe (petro)dolari. Am auzit ca si MARINERU s-ar da in vantu (de la pupa) dupa niscavai verzisori lichefiati din astia…

  5. Salutare natiune!
    Aud ca cica vine criza si pe la noi! Mi-am luat distonocalme si saprosane; sa nu ma prinda descoperit la trusa medicala. Deasemeni, am improspatat si rezerva de “cur-papir”, caci la vremuri cacacioase cica e bine sa traiesti pe stocuri. Muraturile le-am pus, asa ca la capitolul greturi despre lume si viata mai trebuie doar un kil de lamaie, dar ala il iau in dupa amiaza asta de la marketul din colt. Mi-am cuplat laptopul cu Wall Street-ul , iar pe mobil am indicii bursieri actualizati la fiecare ora; Pe Ilie Serbanescu si Ionut Popescu – insi inodori, incolori si insipizi atunci cand au fost la guvernare – i-am pus in agenda la “prioritati”.Pe clienti i-am anuntat ca trebuie sa plateasca facturile in avans, iar pe furnizori i-am amanat cu platile pana in 2009. Am inceput de astazi postul Craciunului, iar taxi-ul l-am inlocuit cu bicicleta. Am scos frigiderul din priza si am pus butelia in vitrina, alaturi de cuptorul cu microunde si home cinema-ul. La caine si pisica le-am dat liber, urandu-le bafta. “AUSTERITATE” am scris mare pe o coala de hartie A3 si am prins-o in patru cuie de 10 deasupra usii la intrare.
    Am rasturnat biroul cu curul in sus , mi-am pus tigaia de clatite a lu’ nevasta-mea pe cap si…sunt sunt pregatit pentru marea criza mondiala.
    Cred ca daca vrea bunul Dumnezeu, scapam.
    Salutare taica si noroc.

  6. Greşită mişcare, Imprialule Imperator! Tare mi-e că puneţi în pericol Tonomatu’ (şi ce fercheş arată!) Io-s mai precaut, am blindat vistieria, să nu intre sămânţă de cent din otrava ce se revarsă dinspre Capitoliu (mai bine că-i goală!). Nu că nu m-aş încrede în multpreacinstitu’ care ne vântu(ră) sfaturi competente, da’ zău, n-aş vrea să vedem frumuseţe de tonomat devalizat.

  7. Asi vrea sa cumpar un imobil, in State. Am aflat ca e mai ieftin ca-n Pipera.Dar ma gandesc ca nu pot sa-l folosesc pentru ca, nu-mi dau astia viza.Asa a patit si nea Nicu.S-a izolat , a inchis granitele si i-au murit investitiile.

  8. Se pare că Sorinache, deşi nu e profesor universitar, ştie cel puţin atâta economie cât ştie şi Felix, iar dac-ar fi să ne luăm după topuri, am putea spune că e chiar mai bun economist decât Dan 🙂

  9. Marilor smeccheri din America le-a mers si de data asta!
    In rest, sa fie la ei acolo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.