Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum să inovăm cu leprele şi ciorditorii?

Cum să inovăm cu leprele şi ciorditorii?

Azi am fost la Inovatia in Media, unde m-am produs extrem de scurt, intrucat (pe langa faptul ca aproape toata lumea era in intarziere din cauza traficului dement) oamenii probabil ca aveau de facut lucruri oricum mai pasionante decat sa ma asculte pe mine debitand pe tema asumarii partizanatelor politice. Daca Anca Iordan va reusi sa-mi trimita si mie un script al scurtei mele prezentari, pe cuvant ca il voi posta ca nea Nicu pe vremuri in Scanteia de partid si de stat.

Poate, cu ocazia asta, o sa inteleaga si trimisii ziarului Cotidianul, fara traducere din romana in romana si fara patimi absurde, ceea ce am incercat sa explic pe intelesul lor de oameni simpli. Si, eventual, vor pricepe odata si pentru totdeauna ca de aparat se apara patronul lor, nu eu. Fiindca, dincolo de iubirea legendara dintre mine si SOV, totusi, nu Ciutacu e cel care a dat vastu-n conturile FNI si acum finanteaza un trust media (unde sunt angajati niste muncitori ca ei, pedepsiti prin acreditarea la evenimente prea complexe pentru cei putintei la minte) exclusiv pentru a-si perpetua imunitatea in fata legii. (UPDATE: Omu’ de la Hotnews cum de a reusit sa inteleaga ce am spus eu? Sa fie chestie de vointa sau de creier?)

P.S. Din Oficiosul de azi avem confirmarea sutului in cur pe care l-a luat plagiatoarea Pora de la Hotnews. Si, apropo, anonimilor, “mai multi bloggeri” se poarta la delatiunile colective securistice atat de dragi idolului vostru politic. In acest caz particular, deontologii lu’ Peste Prajit, mai multii aia au nume: pe unu-l cheama Ciuacu si va sta voua-n gat, iar pe celalalt Bundaru si e una dintre suficient de desele surse de inspiratie ale impostoarei aleia. Si, apropo, inteleg de la redactorul-sef al Hotnews, intreprindere media care musteste de principii, ca plagiatul e o chestie regretabila minora, care se poate intampla oricui. Chestie care explica multe despre succesul de casa al adevaratilor inovatori ai media din Romania, superficialii umorali si ciorditorii fara scrupule.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Cum să inovăm cu leprele şi ciorditorii?

  1. Voi va chinuiati cu “inovatia in media“ si altii mai pragmatici aveau ca tema “cum se cistiga alegerile in era digitala“.

  2. Când Pora făcea jurnalism la 22 imediat după revoluţie tu jucai raţele şi vânătorii-n faţa blocului.

  3. Facea jurnalism la 22 ? hai, lol !
    Aia care fac, nene, in opinia mea, duc lipsa de talent, intuitie si alte asemenea scule minore. Si sper sa nu te superi prea tare pe mine daca am sa iti spun ca, la fel ca si in alta meserie, adevaratii “mestheri”, poseda o chestie din nascare, in general numita talent.
    E adevarat, se cultiva si se slefuieste in timp si minunea asta numita talent. Insa atunci cand lipseste, a face jurnalism este egal cu a cultiva rapitza atat de draga Marinarului elicopterist.

  4. Nu te baza pe baieteii aia Cotidieni ca inteleg ceva. Ei au prestat prin prea-curatii anticomunisti ITM si Birlic-Bourvil ieri la Politica 2.0 alaturi de vedetele cu mop si gusa.
    Cat despre Pora…cine e ca nu-s din cartier ??!!

  5. Pe cati nu i-a porcit Pora in RL ca ar fi plagiat la viata lor.Uite ce mica e lumea mai deontoloago si ce usor se adopta apucaturile astea.Lasa ca te ia idolul tau la Cotroceni,acolo ai voie sa copiezi comunicate de presa.

  6. Buna intrbare!Cred ca esti pe drumul bun.Trosniti in dinti cu orice ocazie.And all that jazz.
    Despre Pora : adio( cu accentul pe a ) si-un praz verde!Asta nici nu avea nevoie sa deschida gura ca sa ti se si ridice tensiunea, iar daca nu erai destul de agil ca sa schimbi canalul repede,cu siguranta un diazepam iti era foarte necesar

  7. Bai fratzilor, apropos de Pora—- va aducetzi aminte ce i-a facut F.Calinescu la OTV, acu fo 5 ani, era la EXCREMENTUL ZILEI pe vremea aia???? Mama mia, mucii hatzuri, mop de sters pe jos!!Si mai lasatzi-o-n durerea ei, credetzi ca ea e bucuroasa ??

  8. CE parere avetzi de madar fackarii astia, cu pomenilor lor electorale?? In afara de marirea pensiilor, restul e de o ordinarie si-o puturoshenie colosale!! Am vazut haita de lideri de sindicat din invatzamant cum stateau in balconul Parlamentului , pregatindu-se sa transmita in teritoriu lista cu cei care s-ar fi opus maririi salariilor putorilor din invatzamant cu 54%!!! Ce haita de mafiotzi, ce adunatura de shantajishti au devenit aceasta gashca ce poarta numele de ,, dascali”!!In afara de debutantzi se de cei sub 10 ani vechime, restul au nishte salarii abjecte pentru ceea ce fac- scot pe banda semianalfabetzi , absolventzi de 8 sau 12 clase!!! Este desavarshirea procesului de distrugere definitiva a invatzamantului romanesc, proces inceput in urma cu 10 ani de Marga!! In acelashi mod a fost distrusa si justitzia, cand jegosu de Stoica le-a facut japitzelor de procurori salarii abjecte– cica sa nu mai fie coruptzi si sa judece bine!!!! Cand , in urma cu multzi ani citeam ca 98% din americani habar n-au unde-i Romania,ma miram cum poate fi o natzie atat de cumplit de ignoranta!!! Peste catziva ani, 98% din romani nu vor sti nu unde-i America ci unde-i ROMANIA!!Maine, pentru cine-i interesat, voi posta aici salariile reale- adica ce scrie inaintea semnaturii de pe statul de plata, ale catorva categorii de prof. si invatzatori, in functie de vechime si grad didactic!! O sa va crucitzi!!!cat pot incasa aceste mangafale, din care unii n-au mai citit o carte de cand au terminat facultatea[ carte de specialitate, nu Sandra Brown!!].Credetzi-ma ca shtiu ce spun!!!

  9. @lupi: campionule, iti inteleg revolta, da’ aici ori vorbim la subiect, ori nu mai vorbim deloc. in plus, revarsarile de ura impotriva unei anumite categorii sociale/profesionale nu intra-n fisa postului. deci ne potolim.

  10. Pora nu e tipa aceea care are un mic defect in vorbire si care enerveaza tocmai prin asta?Parca ea este.

  11. @Ciutacu S-ar putea afla cine sint persoanele care beneficiaza de aceste pensii astronomice despre care s-a vorbit la Sinteza zilei?
    Sint interesata ce au facut pentru tara sau pentru umanitate?! Nu de alta, dar poate ma mai pot inspira si eu pe ultima suta de metrii.
    Sint fosti functionari publici ? Ce virsta au?
    Ma rog, poate e doar o numaratoare gresita de zerouri.
    Scuze pentru off-topic, dar de , daca esti cel mai credibil…trebuie sa-ti asumi conditia.

    P.S. foarte buna emisiunea de azi.Felicitari.
    Cred ca si Renate Weber ar fi un “hit”.

  12. @lupi
    “Credetzi-ma ca shtiu ce spun!!!”
    Ei bine bai, haita pradatoare, nu sti catusi de putin ce spui. Sansa ta este ca domn Victor nu permite devierea de la subiect, dar ai merita un raspuns detaliat care sa-ti demonteze toate ineptiile pe care le debitezi, unele din ele curate calomni care te-ar aduce direct in fata judecatorilor.
    Cred ca nickul tau nu este intamplator, el definind grupul de hiene care urmau sa se infrupte din bugetul Ministerului Invatamantului cu exact suma care acum va ajunge la profesori, conform protocolului semnat de premierul motocicleanu in urma cu un an si transformat in legea votata acum de Camera. Nu intamplator Basescu o va ratifica. El a mediat personal discutiile de atunci si probabil sta mai bine cu memoria.

  13. @ DE GED –CE ABERATZII DEBITEZI , OMILE??? CE PARERE AI DACA-TZI VOI SPUNE CA UN DIRECTOR DE SCOALA CU CLS 1-8 , CU 25 DE ANI VECHIME , CU GRAD UNU SI SALARIU DE MERIT, BINEINTZELE, ATE SALARIU BRUT DE 40 , PATRU ZECI DE MILIOANE !!!!!!! O SA-TZI SPUN MAINE SI SALARIILE ALTOR PURTATORI DE CATALOG, [SINGURUL EFORT PE CARE-L FAC , IN AFARA DE CEL DE A SE TREZI DIMINEATA]!!!!!!

  14. Mie-mi place titlul “cum sa inovam cu leprele si ciorditorii”.
    Este esenta intregului haos pe care-l traim noi contribuabilii la bugetul din care se infrupta fara rusine niste oameni ce pot fi incadrati in “titlul” cu pricina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.