Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mincinoşilor, care-i cursul şantajului?

Mincinoşilor, care-i cursul şantajului?

Momentul tezero

“De mai bine de o lună aveam discuţii frecvente cu Theodor Stolojan pe tema renunţării la cursa prezidenţială, de mai bine de o lună dânsul a deschis discuţia necesităţii renunţării la cursa prezidenţială. Era într-un stress teribil. Nu este adevărat că are nu ştiu ce boli, nu ştiu ce operaţii. Theodor Stolojan nu face nici o operaţie, are nevoie doar de odihnă, ca să iasă din şantajul la care continuu este supus.” (Traian Basescu, 3 octombrie 2004, BBC)

Momentul teunu

Victor Ciutacu: O să fiu neam prost şi o să vă întrerupt şi o să vă întreb brutal: nominalizarea domnului Theodor Stolojan nu este un preţ pe care îl plăteşte domnul Traian Băsescu pentru că la momentul oportun domnul Theodor Stolojan s-a retras din candidatura la preşedinţie făcându-i cale liberă domnului Traian Băsescu?

Raluca Turcan: Domnul preşedinte nu are preţuri de plătit. Aceea a fost o decizie luată pentru binele Alianţei DA şi nimeni nu a rămas dator nimănui cu ceva.

Victor Ciutacu: A fost un moment dramatic televizat.

Raluca Turcan: Relaţia dintre domnul Traian Băsescu şi domnul Theodor Stolojan este o relaţie de prietenie construită în timp şi de respect reciproc.

Victor Ciutacu: Asta cu respectul e mai recentă. Nu vreau să vă reamintesc declaraţiile de-acum 10 ani ale domnului Traian Băsescu despre domnul Theodor Stolojan.

Raluca Turcan: Da, dar prieteniile se construiesc în timp şi pleacă toate de la un anumit moment. Dumneavoastră interpretaţi, multe persoane interpretează în modul acesta, că trebuie să se întâmple ceva. Eu vă spun ceva.

Victor Ciutacu: Recunosc cu smerenie că şi eu.

Raluca Turcan: Da, dumneavoastră o credeţi. Eu n-am cum să vă schimb opinia decât spunându-vă ceea ce s-a întâmplat în realitate. Atunci domnul Theodor Stolojan s-a îmbolnăvit, a făcut schimbul cu domnul Traian Băsescu după ce au încercat toate variantele şi vă asigur că în acel moment domnul preşedinte Traian Băsescu chiar a fost lângă domnul Theodor Stolojan şi a încercat, a şi propus conducerii PNL să vină cu altă propunere pentru preşedinţie.

Victor Ciutacu: De ce nu a venit Călin Popescu Tăriceanu?

Raluca Turcan: Pentru că nu a vrut. Domnul preşedinte într-un for de conducere al PNL de-atunci, a venit şi a spus domnilor, domnul Theodor Stolojan era candidat la preşedinţie. S-a retras, veniţi voi cu altă propunere. N-au venit. Atunci domnul Traian Băsescu a intrat în competiţia electorală.

Victor Ciutacu: S-a sacrificat pentru popor.

Raluca Turcan: Şi a câştigat. Şi Alianţa DA a ajuns la guvernare.

Victor Ciutacu: Absolut. Să facem un exerciţiu de sinceritate. Dumneavoastră eraţi atunci cel mai apropiat om de Theodor Stolojan. Eraţi consilierul lui Theodor Stolojan…

Raluca Turcan: Aşa cum erau mulţi oameni care acum sunt în PNL.

Victor Ciutacu: Bun. A rămas un moment care nu s-a lămurit. S-a vorbit dincolo de boala domnului Theodor Stolojan şi nu mă interesează bolile oamenilor, nu o să mă auziţi vorbind în emisiunea asta nici de cine cu cine e şi cine şi ce boli are. Astea lipsesc de pe ordinea de zi a emisiunii mele şi o să lipsească întotdeauna. S-a vorbit despre un şantaj la adresa domnului Theodor Stolojan. A spus-o domnul Traian Băsescu. Cu subiect şi predicat. A confirmat-o domnul Theodor Stolojan. De-atunci au trecut 4 ani şi nu s-a rezolvat problema cu şantajul. Cine-l şantaja, cu ce-l şantaja?

Raluca Turcan: Nu mi s-ar părea corect să vin eu acum să fiu avocatul acelor momente. Pentru mine…

Victor Ciutacu: Vă întreb ca om care a trăit momentele alea.

Raluca Turcan: Am fost în grupul de persoane care a participat la luarea acelei decizii. Vreau să vă spun că rămâne un moment emoţionant şi un moment cu o încărcătură politică deosebită. Pentru că domnul Theodor Stolojan dacă se ţinea de scaun şi voia neapărat, şi mai ales că mulţi spun că era cotat bine în cursa pentru Preşedinţie, dacă se ţinea de scaun putea să pericliteze mai târziu reuşita Alianţei DA. Şi atunci s-a retras şi a câştigat domnul Traian Băsescu.

Victor Ciutacu: Dar tot nu mi-aţi răspuns la aia cu şantajul. E ca gaura neagră de care s-a speriat senatorul Marinescu.

Raluca Turcan: Acel moment s-a explicat. Cuvântul şantaj nu a fost termenul cel mai

Victor Ciutacu: E ca infractorii domnului Boc.

Raluca Turcan: … cel mai bun folosit. Au fost o serie de presiuni. Aduceţi-vă aminte ce a însemnat guvernarea PSD. A însemnat controale şi paracontroale şi presiuni asupra oamenilor de afaceri, a însemnat ameninţări pe familii şi pe viaţă. Dar acea guvernare părea de nezdruncinat. Şi sunteţi de acord că nici dumneavoastră nu aveaţi emisiune şi ar fi fost complicat…

Victor Ciutacu: Pesediştii ăia pe care mă laudă lumea că-i apăr mă scoseseră din presă la momentul respectiv.

Raluca Turcan: Înţelegeţi ce însemna guvernarea PSD. Atunci, PSD a deschis procese penale pentru o declaraţie, pentru că domnul Theodor Stolojan n-avea imunitate, a deschis procese penale în toată ţara, în toate judeţele, zeci de procese-penale.

Victor Ciutacu: Doamnă, preşedinte te faci dacă vrei şi dacă poţi.

Raluca Turcan: Acestea erau pârghiile prin care acţiona PSD. În acelaşi timp, domnul Theodor Stolojan a depus o muncă infernală. A crescut un partid de la 7 la 20% prin acoperirea ţării de trei ori într-o perioadă de 3 ani.

Victor Ciutacu: Nu-i contestă nimeni meritele domnului Theodor Stolojan în relansarea PNL.

Raluca Turcan: … şi atunci am explicat, sensul a fost acela, presiuni pe care le făcea acel partid pe un fond de sănătate. (Raluca Turcan, Vorbe grele, Antena 2, 17 septembrie 2008)

Momentul tedoi

Theodor Stolojan a declarat, referindu-se la retragerea din cursa pentru presedintie in urma cu patru ani, ca “santajul” de care a vorbit atunci Traian Basescu a fost o eroare facuta in campania electorala, care i-a costat foarte mult, dar care nu a avut legatura cu imbolnavirea sa reala. Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan sustine ca in octombrie 2004 a fost bolnav, ca avea o stare de epuizare, dupa o munca infernala in perioada 2002-2004, fiind vorba de o stare de epuizare fizica si nervoasa. (interviu Mediafax, citat de ziare.com)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Mincinoşilor, care-i cursul şantajului?

  1. Tocmai fiindca meseria de prim-ministru e lejera, reconfortanta, fara stress pesedist care sa cauzeze la nervu’capului , mai bine sa-l puna amicul Zeus la Piata Victoriei decat doamne fereste si pazeste din nou in sanatoriu la Predeal.

  2. Exact asta ne-a spus: muie! Niste mincinosi care mai au tupeul sa ceara voturile oamenilor! Si mai e si aia cu fraudarea care tot asa ne-a spus-o: cu muie!

  3. despre tema, baselu cred ca a zis un pic de adevar acolo… chiar cred ca toti sunt mana in mana si a facut el ceva stolo care e el stolo ce nu a convenit cuiva…
    oricum ce vedem la tv e de fatada si cred ca toti politicienii rad si cu curu de noi.

    numero 2, asta e un pic offtopic, as fi trimis-o la forum la Mr. Gadea, da nu am avut net. Si as vrea sa ii transmit lui Mircea Badea urmatorul lucru: la emisiunea de Luni(aia cu vaca ce a parcat pe spatiul verde) am zis ca nu e chiar asa, ca polis e totusi… cat de cat o institutie seriosa, da ceea ce zicea mircea ca e abuz in serviciu mi-a fost aratat intr-un tren(si daca la cfr e asa, atunci cu siguranta la politie e si mai si)

    Am sa va spun astazi o mica poveste cu doua vaci si un nefericit. S-a intamplat ieri dupa masa in acceleratul Craiova – Bucuresti Nord (via Pitesti). Cum stateam eu asa linistit in tren, cu fundu pe jumate amortit de la scaunul extrem de incomod din sageata, undeva dupa Slatina se urca un baiat.
    Toate bune si frumoase pan vine Vaca 1 la el si zice”va rugam legitimatiile la control”. Baiatul scoate frumos biletul, scoate un certificat de handicapat si o legitimatie de drum.
    Dar ce credeti ca se intampla? Desi pe biletul omului era aceeasi serie cu cea de pe foaia de parcurs, aceasta serie nu avea O CIFRA trecuta de pe certificatul de handicapat(in rest seria fiind intreaga si identica) imbecila aia a declarat biletul ca fiind invalid si i-a luat bietului om buletinul de identitate ca sa ii faca proces verbal, amenintandu-l cu amenda si cu faptul ca il da jos din tren la urmatoarea statie.
    Nu mai trebuie sa mentionez ca atat comportamentul nasei de tren cat si limbajul acesteia nu s-au ridicat absolut deloc la nivelul functiei, ba mai mult s-a mulat perfect unui badaran ordinar, unui jmeker fara valoare.

    Intrebarea mea este: ce vina are calatorul respectiv ca Vaca 2(adica aia care i-a eliberat bilet in gara) nu a transcris seria bine de pe certificatul de handicapat? Omu’ s-a dus si a dat bani pe bilet.
    Intrebarea doi: ce vina are omul respectiv ca este handicapat si cine ii da dreptul vacii ordinare de controloare sa vorbeasca de sus, cu atata lipsa de respect si compasiune si cu asa scarba si intr-un mod cu totul abject cu el?

    Apoi, cineva din tren a sarit in apararea baiatului(omu stia legile, cred ca si lucra in CFR) si a facut-o pe nasa sa ii dea baiatului buletinul inapoi, dar nu si legitimatiile de calatorie. Cand a fost rugata sa i le inapoieze si pe acelea, ea a raspuns “lasa ca mai vorbim noi pana la bucuresti!!”

    Adica ce?! Cum adica mai vorbim noi pana la Bucuresti? Oi fi vrut si vre-un ban dupa bietul om? Da’ ti-ai gasit si de cin; sa te iei? Vaca proasta si needucata!
    Mai ca imi pare rau ca nu am avut o camera sa filmez tot si sa trimit la stiri!

  4. dle v. ciutacu va felicit ,chiar sinteti the best dar sa stiti ca orice sef are sef numai bunul dumnezeu n-are sef (adica exista si the best of the best fiti sigur de asta)…oricum sa stiti ca eu intotdeauna va doresc succes maxim pozitiv(ca ala maxim negativ il urez la altii…nu spun cine ,persoane insemnate…) dar chiar asa sa detonati bombe (fumigene?) de campanie (expirate antume/postume)cind mult mai bine ar fi sa …vindeti citeva logo-uri (poate cistigatoare…de voturi) ; uite niste exemple : mars la vot / sa-ti furam tot !!! sau alegeti pe cei care / va fura mai tare!!! … dar eu ma opresc acuma din latrat sa poata trece … satra lu tiganii astia ( asta-i campanie europeana, euro- miticeasca ? lovi-i-ar criza financiara fara numar,fara numar…) dar tu mister dai nainte stimabile si dai si lupta … sa nu ramina rechinii fara coledzi (si fara euroi ca-cu-ce-cinta tonomatele-apoi???) fie-le tarina ( pardon campania…)usoara si sampaniile drept in moalele capului (daca-l au …o sa inteleaga..)sper sa iasa ceva exploziv de tot criza + campanie asa sa le ajute dumnezeu !

  5. Si totusi cand ai o ide fixa ,e o problema .Daca a avut izbanda in 2004 care este rolul lui Stolojan astazi cand planeaza o sumedenie de intrebari la care nu sa raspuns?Va sacrifica Basescu PD-L-ul si pe Stolojan incercand sa pozeze in victiva pentru alegerile din 2009?

  6. Dumnezeule mare, cand vezi cuvintele scrise e altceva dacat atunci cand madama asta bate campii pe ecran! Oare n-ar trebui sa-i sugeram sa citeasca si ea elucubratiile gratioase cu care-i pupa fix in cur pe ambii politicieni?! Si cam cat mai e pana incepe campania electorala?!

  7. Am citit cu atentie tot interviul si pot sa spun ca nu m-a surprins nici cat de bine a fost realizat si nici raspunsurile oferite.
    In termeni vulgari totul se cheama manevra politica de zdruncinare si divizare a constiintei alegatorilor. Practic a fost o chestiune de marketing, de promovare. S-a autopropulsat. Basescu nu se putea propune pe el insusi in mod direct si s-a folosit de Stolojean ca de un elastic de prastie ca sa nu zic de chiloti. Basescu avea nevoie de acest impuls daca voia sa castige. Altfel nu avea nicio sansa. Si-a transferat toate voturile unui candidat bine cotat dar insuficient pentr a castiga si impreuna cu cele pe care Basescu le merita a obtinut suficientul. Nu este o manevra noua. Au fost unii care si-au facut calul senator de ce nu ar fi jucat rolul bolnavului si al sacrificatului doi oameni cu voturi singulare mediocre…?
    o zi minunata iti doresc

  8. In Romania de azi nici un partid nu va putea sa castige majoritatea pentru a forma singur guvernul.

    Cine va putea negocia mai bine in numele, pentru si mai ales alaturi de Basescu?

    Boc? nu-l asculta nimeni, nici chiar cei din partidul

    Blaga, Videanu sau Berceanu? Astia trebuie tinuti in sah pentru ca oricand pot face ceea ce i-a facut primul om al statului liberalului de cand lumea Petrica Roman.

    Elena Udra? ea are alt rol in viata prezidentiala…

    Asa ca, nu ramane decat draga Stolo… A ajuns el prim ministru sub zodia Iliesciana? A ajuns el presedinte PNL sub plina influenta Patriciana? L-a atins epuizarea fizica si nervoasa atunci cand trebuia? A fost el supus amenintarilor de tip santajist astfel incat sa joace rolul victimei perfecte? Raspuns afirmativ la toate intrebarile.

    Draga Stolo va fi nominalizatu’ perfect la scaunui de prim intre ministrii. Sau aveti alta parere?

    … Poate il vreti pe Prostanac sau Manechin?

    Dorimiti in pace, tot papusarii vegheaza…

    Cu stima,

  9. Buna dupa amiaza
    Unii insi de prin preajma celor doi, mai scapa pe la cafea, cum ca de fapt cel care l-a santajat pe Stolo a fost chiar plangaretul nationale, adica Il Comandante! Daca cititi declaratiile lui Baselu cum ca daca vine Stolojan la putere o sa vanda tara in numele lui Tofan Grup si corelati cu faptul ca madame Turcan a prestat si ea pentru nea’ Gelutu, daca mai puneti la socoteala si faptul ca sotul lui madame Turcan presteaza acum pe langa prezidentiabil,puteti face usor unele legaturi. Asta numai in situatia in care doriti sa le faceti.Daca nu, luati de buna varianta dnei care a uitat ce varsta are
    http://www.youtube.com/watch?v=LqV5gYxwyNQ
    si credeti ca Nastase &Co faceau noaptea la palatul Victoria dosare pentru marinar si pentru “draga Stolo”.
    Salutare taica si noroc

  10. Executat corect! Chiar cand bagi in colt unul din nespalatii astia (nespalati dpdv moral) el tot da cu gura. Tiganii cu alba-neagra sunt mici copii fata de guristii din PDL.
    Cred ca ei sunt niste mutanti, asa ceva; e clar ca le lipseste o doaga, ceva acolo sus. Mai stii: poate majoritatea dintre ei au chipuletze instalate, caci se poarta prea ciudat!
    Cand a revenit stolo proaspat si refacut dupa scena lacrimogena, eu chiar am ras si am spus ca a fost simplu: i-au reglat chipuletzul (sau poate i l-au schimbat).
    Dar zic acum: poate gura mea spunea adevarul!…

  11. Basescu si Stolojan au facut ceea ce fac si acum.Comanda sondaje “pe bune” dupa care in secret iau o decizie functie de ce rezultate le parvin.In acel moment Stolojan nu-l batea pe Bombo intr-un eventual tur 2 iar Basescu era p’acolo,la paritate,exista o sansa.Si-au facut rocada ce-o mai da de gard madama Turcan ca “a participat la luarea unei decizii”.Aia a fost o fitza de dragul unei asa zise munci in echipa, decizia fusese luata intre 6 ochi,Basescu, Stolojam si baiatu’de legatura cu Serviciile Secrete.Doamna Turcan,ce decizii spuneati ca ati luat dvs ?

  12. “Raluca Turcan: Da, dar prieteniile se construiesc în timp şi pleacă toate de la un anumit moment.”
    Cu tremurator cata profunzime ! :))
    Chestia e, se reincarca santajul sau, intre timp, aia de l-ar fi facut nu se mai pot ajuta nici cu viagra sau Prostamol ?

  13. La fix! Care-i cursul leului? Care-i cursul dolarului? Care-i cursul aurului?…Care-i cursul santajului? Santajul cred ca intra in categoria “troc”.De la troc la troaca drumul e scurt.
    Nu se mai face politica, nu mai exista politicieni. Sint numiti asa in virtutea inertiei. Sint niste indivizi cu o moralitate indoielnica, cel putin, care isi urmaresc propriul interes.Punct .Si de la capat.
    In sensul care i se da notiunii de politician, totul e acceptabil, minciuna este o virtute, etc. O categorie care ar fi bine sa nu mai existe. In ultimii 50-60 de ani umanitatea a evoluat intr-un ritm ametitor, regulile economice nu mai sint aceleasi, nimic nu mai fuctioneaza pe aceleasi principii. Si acesti vampiri, aceste lacuste, aceste meduze, care sint politicienii de astazi nu-si mai gasesc justificarea existentei. Numiti 10 politicieni care muncesc in folosul celor care ii aleg, nu in interesul lor personal, si ma declar in direct imbecila, cretina, arierata, pe pustii, pe cimpii, pe Marte …
    In contextul asta , ce mai inseamna o minciuna atit de sfruntata, o minciunica, nici macar nu-i minciunica, este o “fina” manevra politica.De atita “politica” nu vom ajunge sa mai cunoastem adevarul, nici peste 50 de ani.Prea le-au incurcat, le-au pritocot.Si le-a mers. Dupa sosirea comunistilor, nu a durat 18-19 ani ca sistemul sa functioneze uns.
    Si asta spune ceva, nu?
    Dar noi sintem o democratie tinara si continuam,apoteotic, sa fim optimisti. Pina nu crapa ai de azi lucrurile vor merge “din greseala in greseala, spre victoria finala”.
    Averile furate isi vor spala imaginea prin citeva opere de binefacere, etc.Parca am mai vazut acest film.
    Dar voi, iscoditorilor tineri, nu va lasati! Ideea e sa lasam o lume mai buna copiilor nostri.Noi deja sintem intrebati de copiii nostri ce am facut noi pentru ca ei sa traiasca intr-o lume mai buna? Poate cineva sa ma ajute sa raspundem la intrebarea asta?

  14. te-ai muncit intelectual cu dezvaluirea asta, nu gluma. pana la urma, care e problema? ca au inventat si ei o povestioara frivola cu un santaj si-o boala sa mai castige 2-3 voturi? ca altfel, mi se pare chiar penibil de inofensiva faza. o ipoteza plauzibila ar fi si aia ca dragastolo s-a retras in urma unui sondaj care-l plasa mai bine pe mariner si apoi a jucat comedia pana la capat. in orice caz, politicienii din toata lumea apeleaza la astfel de “sensibilisme” sa mai ciupeasca voturi, nu e o mare descoperire.
    offtopic, ca tot am citit in dialogul cu turcanca: las-o mai moale cu psd-ul care te-a scos din presa, ca doar imediat ai naufragiat consilier al unui alt pesedist si nu pot a crede ca se jucau “good cop, bad cop” cu tine. daca aveau ceva cu tine, erau naibii consecventi.
    asa, si severica ar putea sa se laude ca a fost scos din presa de pdl, nu?

  15. @ wiseguy :oameni ca dumneavoastra lgitimizeaza asemenea haznale.Cred ca nu aveti nici un rid pe frunte!Neteda, neteda!

  16. Dacă mai scoate încă un “şantajat” (dintre cei din anturaj, chiar tot pe Dragă Stolo, merge!)la cât de creduli sunt cei care (culmea) ŞI merg la urne, tare mă tem că apucă Don President un alt mandat. Mă gândesc să-mi pregătesc (deja!) un loc de veci, că n-o mai fi de trăit…

  17. “…care e problema? ca au inventat si ei o povestioara frivola cu un santaj si-o boala sa mai castige 2-3 voturi? ca altfel, mi se pare chiar penibil de inofensiva faza…”
    @wiseguy, in principiu Mihaela a sintetizat la marele fix insa, iti marturisesc, chiar m-ai intristat.
    Au trecut 4 ani ! Adica o gramada de zile si nopti in care, macar o singura data tot ar fi trebuit sa fi simtit urmarile fazei inofensive
    Nimic, nimic ?

  18. @WhiteWolf: ipotetic vorbind, ai tu certitudinea ca daca nu ar fi facut ei gainaria asta cu santajul si ar fi iesit nastase presedinte, ar fi fost mult mai bine? pentru mine personal, toate relele facute de mariner se echilibreaza cu adoptarea cotei unice de impozitare. daca a fi avut guvern psd, nu cred ca as fi avut parte de asa ceva. e inutil sa discutam daca si daca…
    @Mihaela: ganditul in doua culori (alb/negru) e mult mai daunator si produse riduri inutile, iar tu excelezi la acest capitol.

  19. Nu mi-a placut niciodata Stolojan,iar pe Stoica nu il mai vad iesind la rampa.S-or fi certat.Interesul poarta fesul.

  20. Stii ce ma amuza Victore? Ca in gasca asta portocalie nu stie dreapta ce “declara” stanga. Inca de anul trecut Alina Pippidi Mungiu si-a asumat responsabilitatea si paternitatea ideii de a face rocada Stolojan – Basescu deoarece si-a data seama ca Stolo nu are nici o sansa sa castige alegerile. In fapt Alinuta si-a asumat si ideea Aliantei DA. Asta asa ca sa vedem cum a functionat asa zisa “societate civila”. Dupa aceste declaratii ale Alinutei, cei doi protagonisti – Basescului si Stolojan – se umplu de ridicol, prezentand tot felul de variante mincinoase. A fost pur si simplu un calcul politic, regizat de Alinuta si Base, iar Stolo “nebunul regelui” s-a pretat la acest teatru dezgustaor de ieftin. Poti avea incredere intr-un asemenea om?

  21. @wiseguy, ma vei ierta daca te voi dezamagi ?
    Daca tot ma … condamni la certitudini, sunt mai mult decat sigur ca la capitolul penibil (indiferent, pe plan intern sau extern) Nastase nu va reusi niciodata nici macar sa-l egaleze pe Basescu.
    Ca sa nu ne dusmanim, poftim; eu pot accepta, de exemplu, ca pe vremea lui Iliescu-Nastase eram destul de putin crezuti. Chit ca nu minteau si nu fardau deloc rau cripto-comunistii. Insa, tu, recunosti ca de cand cu Basescu-Tariceanu, am ajuns de rasul planetei mondiale pentru partzurile cu pretentie de politica regionala scapate constant de Presedinte ?
    Omule, va intra in istorie ca presedintele care a decorat cei mai multi morti si i-a retras tot o decoratie lui Vadim Tudor.
    Data viitoare, te rog, atentie marita ! 🙂
    In momentul in care incluzi in acelasi enunt termeni ca “gainaria cu santajul” si “presedinte”, ai cel putin o incompatibilitate absoluta

  22. @WhiteWolf: deci totul se reduce la durerea ta: daca alianta nu ar fi facut magaria, ar fi iesit nastase presedinte si ar fi fost mult mai bine pentru noi… asta tine de imaginea ta asupra lucrurilor si de simpatii politice. as vrea sa stiu doar ce alegeri din Romania au fost castigate fara gainarii de acest gen si fara actiuni nu tocmai legale.

  23. Ne lungim inutil, wiseguy
    Chiar n-am nici o durere, pur si simplu nu ma simt reprezentat cu onoare, demnitate si intelepciune de actualul presedinte in functie. Si nici nu il percep a avea vreo apasare atunci cand vine vorba sa incalce Constitutia ori sa fie oricum numai echidistant nu, cand vine vorba de politica interna.
    Daca simti si crezi altfel, din partea mea e ok
    Am acceptat si accept … diversitatea. Si asta nu inseamna neaparat ca as fi un nostalgic ori vreun fan Nastase

  24. PE CIT ESTE DE DUS AVRAMESCU PE ATIT SUNTETI DSTRA DE DESTEPT.
    APELEZ LA DSTRA SA MA LAMURITI , CE DRACU VOR FACE ASTIA, CIND NU VA MAI FII TATUCUL .
    EU CRED CA , ORI VOR ALERGA CU HIGIENICA DUPA NASTASE ORI VOR EMIGRA .
    PINA ATUNCI NE UITAM LA ANTENE FIREA, CIUTACU. GIDEA SI BADEA . RESTUL…..TACERE .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.