Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Globalizare de criză: rakî, mere şi miere

Globalizare de criză: rakî, mere şi miere

Ieri seara, dupa emisiune, in plina criza financiara americana, evreul Ciutacu, sarboaica Elena, grecul Sotiris, turcii Ugur si Tunc, turco-romanul Melik si romanca Monica serbau, in restaurantul El Greco, ziua turcului Yilmaz. Care turc e, de vreo cativa ani buni, si roman cu acte-n regula si buletin de Ilfov. La miezul noptii, dat fiind ca era si noul an evreiesc, am mancat cu totii mar cu miere (cica sa ne fie noul an evreiesc dulce si imbelsugat). Pe care l-am asortat cu rakî si creveti.

La multi ani, Comandante!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Globalizare de criză: rakî, mere şi miere

  1. Am mincat si eu mar cu miere in acelasi scop, chiar daca nu intr-o ambianta atit de multiculturala. Si fara creveti. La multi ani si cit mai multe asemenea evenimente!

  2. Oare cum le-ar sta tuturor etniilor din Dobrogea (si sunt multe slava Domnului) in jurul unei mese mari, imaginare infruptandu-se cu totii din mar cu miere ca sa le ramana cate putin din dulceata pe buze pe care s-o duca mai departe pentru o convetuire cat mai frumoasa.

  3. Interesant. Acum asept sa ne impartasesti cum sarbatoresti Yom Kippur-ul. Acum ai mancat ceva dulce ceea ce inseamna ca tragem speranta ca va fi bine (la bugetari a si-nceput sa curga laptele si mierea. Ce criza? Criza e la ei acolo. Pe noi aici nu ne atinge. Ne punem zid si zicem ca la Oituz.

  4. Desi sunt bunica, mai port inca tricoul cu chipul acestui barbat frumos, curajos si altruist.Un Don Quijote drag noua…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.