Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > I believe I can fly

Similar Posts

46 thoughts on “I believe I can fly

  1. Ce relaxant !!!… Uiti de toate !!!…
    Tu esti cel cu parasuta sau cu barcuta ?…

  2. Dacă-i doar o metaforă credinţa asta, e-n regulă.
    Dacă ai şi alte intenţii concrete sau te-ai dat deja cu una dintre parapantele din imagine, atunci tot în regulă e, dar mie îmi dă fiori chestia asta.
    😀

  3. Mai, sa fie ???? Unde esti matale, in salupa ? sub parasuta verticala sau cea orizontala ?????

  4. t doare undeva ( adica in cot ) ,atunci cand faci pozele astea ! Bafta tie si familiei 🙂

  5. Da,frumos…imi place.Ma bine ne punem un motor in spinare,o elice si zburam.Unii zboara asa in Brazilia,sunt salvamari.

  6. Tu esti in foto? Frumos. Basescule tu nu i believe i can fly? Hai ca ne-am plictisit de tine si te vom ajuta sa-ti iei zborul dandu-ti un sut in fund.

  7. pe unde umbli Victor? prin ce meleaguri?
    parca si cerul e mai albastru si marea mai frumoasa

  8. I believe you can drive. Am aflat de la Badea ca nu ai carnet. Unde ati plecat in vacanta?

  9. Salut Victor,

    poate reusesti sa ii dai maestrului Vulpescu sa comenteze in JN analfabetismul raspandit de dl. Deontolog Sef, Obae Petrisor.
    Tocmai a lansat in limba romana constructia “redactora-sefa-adjuncta”, de care este chiar foarte incantat.
    Este titlul maaaare pe site-ul site-urilor din presa presei.

    Cam acesta este nivelul de la care se dau verdicete de “derapaj” asupra JN.

    Citeste titlul si comentariile pline de tupeu de cocalar ale noilor deontologi analfabeti din spatiul virtual.

  10. Io aşa ceva n-aş face! Am rău de înălţime… Şi nu se cade să murdăreşti marea omului cînd te duci la el în vizită.
    Banzai!

  11. mai ştiu eu unul din mitologia greacă ce credea că poate zbura; din păcate pentru el nu a putut să se bucure prea mult de această credinţă; aşa că grijă până unde te înalţi.
    În altă dezordine de idei, nu ştiu de ce am impresia că băsescu se aseamănă cu un avion; cu cât e mai sus, cu atât e mai mic; băsescu preşedintele e mai mic decât băsescu primarele, care era mai mic decât băsescu ministrul, care, la rândul său, era mai mic decât marinarul, care şi el era mai mic decât băsescu adolescentul, care fuma prin wc-ul liceului. acuma e mic, mic de tot şi aştept cu nerăbdare să i se termine kerosenul (pardon, am vrut să zic Jack Daniels-ul) şi să îl văz cum se prăvale de acolo de sus şi se face ţăndări.

  12. Eu cu certitudine nu (mai) pot zbura dar am invatat in ultimii ani sa ma tarasc al dracului de bine (si cu responsabilitate). Frumoasa marea.

  13. domnule Ciutacu ,va rog sa-i spuneti colegului Gadea sa o lase mai usor cu egele Mihai .Intr-o tara, care dupa ultimile sondaje este in proportie de 90% antimonarhica ,daca, continua in acelasi stil de lauda adusa monarhiei ,isi va pierde audienta .Pentru sustinere l-a chemat pe Mandruta si pe Bucurenci .Nu inteleg ce cauta cei doi intr-o emisiune in care nu-si au locul .Alaturi de academicianul Giurascu este ciudat sa-i vezi pe cei doi .Inteleg sa ridice odata problema cu regele ,dar sa toace in fiecare seara ,este prea mult .Este de neinteles ce face .S-a transformat cumva Antena3 in post de pro[paganda pentru familia regelui ? Tutankamon a ramas in istorie nu prin faptele sale ,a murit la 18 ani si nu a inscris pagini de glorie .A avut norocul ca peste cateva mii de ani ,mormantul lui sa fie descoperit intact .Regele Mihai a domnit cativa ani ,nu a facut nimic deosebit .A ramas in istorie pentru ca are o varsta inaintata si …a fost prezent la ultimile nunti regale din Londra.

  14. Stau si citesc blogul marelui guraliv Ciutacu. Bine le mai zici prietene. Tara de rahat, popor de aur, conducatori hoti si tampti. Da degeaba iti racesti gura si tastatura de pomana. Esti un fel de Ioan Botezatorul ce striga in pustiu. Noi plebea te credem dar iarasi fara nici un efect.Suntem lasi. O recunosc prietene. O sa ne ia dracu’ si tot o sa tacem din gura. Stai sa mai beau o gura de vin… Si eu ca El presidende…bem sa uitam de suparare…Sa-l ia naiba cu lingaii lui cu tot. Ciutacule, sa nu carecumva sa taci. Zi tu ca pe noi nu ne lasa curajul. Zile bune sa ai.

  15. Daca-ti va fi de folos ce ti-am scris in comentariul de mai sus si eu cred ca aia e ideea in care trebuie formulata cererea, lasa-ma si pe mine sa aflu acest lucru.
    Bafta!!

  16. Daca nu s-ar fi stiut ca esti un om respectabil, casatorit si un tata responsabil, iti dai seama ce comentarii ar fi facut presa de scandal si ce interpretari ar fi fost asupra faptului ca tu “te dai cu parasuta” :).

  17. Super Turcia! Acolo m-as duce si eu in orice clipa.Da’ ai ceva curaj! Cred ca senzatia e extraordinara(nicio legatura cu “fiinta extraordinara” de care stim noi toti).
    Petrecere frumoasa in continuare,sa veniti odihniti si pentru noi.

  18. Pai sigur, ziarist la moguli,vacanta de moguli.
    Glumeam Victore si-ti doresc vacanta placuta.Sa nu stai prea mult,sa vii pe baricade fiindca astia ” nu culca-te”.

  19. Este super senzatia…dar incearca rafting.Acolo spirit de echipa si daca ai noroc de un ghid misto,e super distractie.

  20. doamne ce frumos, sa fii relaxat si cu un pahar de suc de fructe adevarat in mana, te invidiez Victore(vorba vine) daca vreodata imi doresc ceva este sa merg in vacanta in Turcia, pana la varsta asta nu mi-am indeplinit visul, si cred si eu ca dupa o asemenea vacanta va intoarceti cu bateriile incarcate doamne ajuta ca meritati. dana

  21. o fi bine? in Antalya era 90$ la 70m si 130$ la 100m. nu am experimentat (frica), dar ii admir pe cei care au curajul sa zboare.
    in care zburatoare erati? cea de sus sau cea de jos?
    concediu placut si relaxant in Turcia! merita toti banii, spre deosebire de turismul romanesc condus de blonda de la drept.

  22. FRUMOS SI CONCEDIU PLACUT – FORTE NOI CA CINE STIE CE NE MAI ASTEAPTA

  23. Mai bine ca n-ati fost la inaugurare. Nici eu n-am fost. Nu de alta dar cred ca-l omoram pe Boc. Am zis ca va fi prezent si primarul. N-am stiut ca cele 2 statii au fost facute de Min. Transp.
    Asta-i situatia. Dă-i in Măsa!

  24. Ce mare smecherie?Eu as fi sarit in cap de la 100m.Nu numai ca o incercam.Nu au trecut aia pe langa mine,sa ii abordez..Oricum apa trebuie sa fie foarte adanca.In 1996 am sarit de pe un pod din Budapesta in Dunare.Cred ca erau vreo 20m.Ma uitam sa nu treaca vapoare.:))
    Unii s-au aruncat de acolo sa se sinucida,eu vroiam sport extrem.Am facut si rafting la turci, pe raul ala de 14 km.Am sarit de pe stanci in rau,era o cascada,am sarit si de acolo si am cam prins viteza.Curentii erau foarte puternici.M-au dus vreo 200m.Am gasit plaja,pana in plaja erau doar stanci.Inotam foarte repede.Inotam incet la inceput si nu puteam sa scot capul de sub apa din cauza vestei.Dupa aia am inceput sa inot repede.Cred ca ma duceau curentii aia cu aproape 30 km/h.Alergau unii pe stanci si ii intreceam.In mod normal cred ca inot cu 4-5 km/h.

  25. Intr-una din zilele insorite ale lui Ianuarie 2015 un batran se apropie de intrarea in Palatul Cotroceni. Se apropie de ofiterul de garda si ii spune:
    – As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
    Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune:
    – Domnule, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici.
    Batranul ii spune ca e in regula si se indeparteaza incet de intrarea in Palat. A doua zi acelasi batran se indreapta catre intrarea in Palatul cotroceni si se adreseaza ofiterului de garda (acelasi din ziua precedenta):
    – As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
    – Domnule, asa cum v-am spus si ieri, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici.
    Batranul ii multumeste si pleaca incet spre locuinta sa. A treia zi batranul se duce din nou la intrarea in palatul Cotroceni si se adreseaza aceluiasi ofiter:
    – As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
    Iritat, ofiterul se incrunta usor la batran si ii spune:
    – Domnule este a treia zi consecutiva cand veniti aici si cereti sa vorbiti cu Basescu. V-am spus deja ca Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici. Nu intelegeti?
    – Ba inteleg foarte bine, insa nu ma mai satur sa aud asta.
    Ofiterul ia pozitia de drepti, il saluta respectuos (ca pe un superior) si ii spune batranului:
    – Atunci ne vedem maine, domnule!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.