Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

…voiam să precizez că, poate pentru prima oară-n viaţă, sunt aproape dispus la un compromis transparent şi reciproc avantajos. Dacă tu, preşedintele-jucător, care te ştii bine cu mai-marii lumii, poţi aranja cu regele Juan Carlos să mă rezolve şi pe mine de o ofertă de la Diario de Mallorca, îţi promit solemn că mă mut cu tot neamul cam prin imaginile de mai jos. Dac-o rezolvi rapid, scapi de mine până la alegeri. Iar voi, dragi români mişto, cred că veţi putea supravieţui şi fără mine.

UPDATE: Până la formularea ofertei, mă găsiţi azi, începând cu ora 21, la Agentul Vip, cu Cristi Brancu. Se pare că le-am cam lipsit unora şi acum compensează…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

  1. Dvs. sa faceti compromis? NEVER! Noroc, ca ati inserat sintagma ‘aproape dispus la…’, ca altfel cititorii Dvs. ‘derbedei’, printre care ma numar si eu, am fi luat cu asalt sediul in care lucrati si v-am fi coercitat sa ascultati SI glasul multimii privind ‘deazavantajele dezastruoase’ pentru Dvs.unei asemenea hotarari; mai mult de atat, va aduceam aminte de obligatiile Dvs. de jurnalist ‘legenda vie’,asumate fata de tara,fata de cititori.
    You can’t just walk away!

  2. Mai mult cred ca mi-ati ascultat rugaciunea de a posta mai multe poze dar am precizat :cu familia! Acum ca tot vreti (paradox, nu, pentru Basescu), nu ne parasiti asa cu una cu doua, deocamdata lasati-ne sa ne acomodam cu ideea ca “Raduleasca a parasit tara!” Dar nu se compara pesonajele din discutie! Una e sa te plictisesti de-o emisiune fie ea si de divertisment si alta e politica! Hai sa vedem cum merg lucrurile in caderea accelerata gravitationala ala Basescu&Boc! Sa ne traiesti in pace fara ganduri subversive ca cel care face subiectul articolului.

  3. @Victor
    N-ai tu norocu’ sa-ti faca tiranu; o oferta in sensul asta, nici noi nighionul sa “scapam” de tine! Orium frumoase poze, frumoase locuri! Aproape ca mi-e ciuda pe voi…..Vorba lu’ Mana: la tati ni-i greu da’ nu la fel….

  4. Eh, vă alintaţi. Oricâte frumuseţi ar fi pe aiurea, după o vreme (aia de hodină!) v-ar lovi o plictisealăăă… Şi ştiţi, când lovitura-i puternică, fugi din calea ei până acolo unde-i sigur că eşti ferit de aşa năpastă. Unde altundeva nu există şanse să vă prindă? Păi, vedeţi?! 😉

  5. banuiesc ca ai stat in arenal sau can pastilla daca ai fost la nemti:-)) ai fost si in alcudia? k asa mi se pare din poze. puteai pune si o poza cu cea mai scumpa casa de pe insula…125 mil euro:-)) sper ca ai fost la plaja si in S’Amarador, care este a fost votata cea mai frumoasa plaja din europa in 2008. daca da, poti pune niste poze sa vada si doamna udrea cum arata o plaja adevarata. daca nu, iti trimit eu cu placere

  6. Victor,privind aceste imagini nu stiu ce-i fac pe romani sa se mai intoarca in tara,se poate muri de foame si prin straini.Cand sti c-ai platit impozite in tara ta o viata si apoi sa-ti ghioraie stomacul pentru ca nesimtitilor ii doare in dos de tine,mai bine mori de foame in alta parte unde nu ai platit nimic niciodata.Si cine stie ai cu mult mai multe sanse.

  7. ar fi trebuit o superoferta in nume colectiv…eu maine daca as avea ocazia, as pleca si pe cuvant de onoare daca as mai calca vreodata prin Rromania…

    p.s. accept orice locatie din Spania, nu neaparat ce ai postat tu 🙂

  8. De supravituit, sigur supravituim fara don ciutacu, da’ ar fi mare pacat de nervii si mintile noastre dac-ar fi vaduvite de aplombul, curajul si talentul susmentionatului! E cam misto pe coclaurii spanioli si cam liniste si cam nasol pe-aici, balamuc curat, da’ bine ca v-ati intors, am vazut emisiunea de seara trecuta, ne mai vine inima la loc ca intram in normal!

  9. Domnule Ciutacu, aceste cuvinte ne doare.Ce,păcatele mele, să faceți acolo?!? Comfortul,civilizația, respectul oamenilor, de la cel de rând, până la regele Juan Carlos, însuși, or să vă omoare. Cine vă va mai mângâia cu apelativele TONOMAT, DERBEDEU,ĂLA CU OCHII MARI ȘI UMEZI etc.? Fără asemenea diamante de gând ,viața ar fi pustiu…Eu și neamul meu suntem niște români mișto, dar jur că nu vreu deloc să aflu dacă vom supraviețui sau nu fără câțiva omenași din pătrioară. Și
    lista ar încăpea pe un bilet de tramvai…

  10. Off topic:

    N-aș vrea să fiu prea indiscretă, dar ce ați vrut să spuneți cu „on air” și cu „eșecul de imagine”? Puteți să dezvoltați un pic? Așa, „de-o curiozitate”:))

  11. In primul rand nu stiu daca sa vorbesc la per tu sau cu dvs,dar ma gandesc ca la per tu cum esti obisnuit si tu sa vorbesti cu si despre toti.
    1.Mi se pare o nesimtire extraordinara,ca sa zic cel putin si sa nu folosesc cuvinte triviale,sa vorbesti despre presedintele tarii cu de altfel vorbesc si eu despre tine la forma asta.Numai pentru faputl ca are 19(sau sa zic nouaspe`) ani peste tine “prietene”(poate limbaju asta stradal il intelegi mai bine)totusi si merita macar dramul asta de respect.Parerea mea,domnule jurnalist.
    2.Prin faptul ca te dai “arogant,genial si cel mai bun” nu mi se pare ca faci decat dovada de lipsa celor 7 ani de acasa(ca si pentru punctul 1 clar);s-o punem pe seama faptului ca in Sinaia in 77 nu se facea scoala ca lumea?!Hmm.
    Pare totusi o epatare sau o dorinta de a demonstra ceva sau cuiva cine stie,dOMNULE cIUTACU.Contestatari ai sistemului sunt peste tot si oricand e clar,dar la nivelul asta si la tarania asta sincer sa fiu,ca sa nu ne mai dam dupa deget,nu cred ca sunt nicaieri.Ce te face pe tine mai bun ca un alt om care are dictie,prestanta(ca e nevoie la tv;pana si la antene!) si o facultate absolvita la jurnalism?Cu nimic CLAR si LOGIC!Esti doar un simplu “muntean” care stie sa dea din gura si e mediatizat pentru ca “uite ce zice de Basescu si vai cum vorbeste de el”.
    Ca tine au fost f multi si or sa tot fie.Esti doar o etapa in lungul proces al talk-showurilor noastre si anume vulgaritate si atacuri la foc automat asupra unor persoane.
    Nu prea vad totusi unde esti “genial” ca nu am vazut nici un tablou,piesa de teatru,film sau fie si o melodie scrisa de Victor Ciutacu.Sau poate ca la tine “genialitatea” se cunatifica prin altceva si consideri ca e de ajuns sa zici 2 injuraturi la adresa presedintelui si esti genial!Ba bine ca nu!
    Si pot continua mult pe seama dvs. dar nu are rost ca deja mi-ai pierdut mult timp scriind asta dar macar atat am zis sa scriu despre dvs. sa vedeti ca nu sunteti cum credeti si sunt multi care va detesta chiar.
    Si nu,nu e nici un om din guvern sau vreun simpatizant Basescu,sincer,nicidecum.
    Doar un absolvent de facultate de 23 de ani cu un salariu de 1300 lei.Dvs. ce salariu aveti domnule Ciutacu?!

  12. victore, de data asta nu cred ca ai fost inspirat sa-i propui lui zeus acdest targ. daca te-ar pedepsi el pe tine cum a pedepsit-o elan pe raduleasca pe coasta de azur s-ar plictisi de moarte in olimp. la cat de obositi sunt pesedistii si liberalii, marele nostru jucator ar da singur la perete si nu prea-i sta in caracter. asa ca lasa diario de mallorca si baga-te repede la antrenat cucuvelele pentru evenimentul anului la cotroceni.

  13. “Nea Victore acum ca i-ai dat idei…”
    Eu propun o cazare mai nimerita pt. don’Traian: la Jilava pentru totdeauna, dar nu singur, cu tovarasii sai

  14. Cred ca e prea tarziu. Nu-l mai baga in seama nimeni in Europa. Nu i-a iesit nici schema sa semneze el acordul Nabuco. toti ceilalti e prim-ministri si n-au muscat nada sa se dea el lider regional. Asa ca trebuie sa mearga Boc. E nevoie si de sedinta de guvern extraordinara pentru asta.

    Dupa cat era de suparat azi, cand l-au asteptat 15 primari si vreo suta de altii la chermeza aia la care si-a zis placa ”sa traiti bine” de doua ori ca prima data a produs stupoare, CRED CA A-NCEPUT SA-L URASCA SI PE BOC! DobiBocul ii cocleste imaginea.

    Scandalul Monica-Ridzi-Lewinsky nu poate fi acoperit cu pupaturi rromentioase.

    Probabil simte ca vine si scandalul cu 2xCompetent (scoala de vara a fost planuita ca prima pentru voluntarii EBA-PDL si ca prilej de instructie a trupelor de campanie pentru el in toamna).

    De aia era asa negu azi?!

    Ce i-o mai veni si dinspre Udrea? O Uda_gate? Prea s-a pozat ea deșelând ditamai Calu. Troian sau Traian?

    Si daca-l tradeaza un sfert de PD-L. Ala mai preventiv oportunist?

    Ah, ce an prost pentru el.

    Elicopterul! Un regat pentru un elicopter!
    Asta-i oare cosmarul ce-l macina?

  15. @Catalin
    1. Nimeni nu-i datoreaza respect lui Traian Basescu. Respectul se castiga, nu se primeste neconditionat.
    2. Sa dea Domnul sa fie mai multi ca Victor Ciutacu. Din nefericire, tare mi-e teama ca vor fi tot mai multi ca dvs., absolventi de facultate ale caror mesaje scrise sunt lipsite de claritate si logica si dovedesc o slaba cunoastere a cunostintelor de ortografie.
    Adica, o sa fie plin de “tiitori” de diplome care-si etaleaza, plini de mandrie, lipsurile.
    Trista tara, nefericit popor!

  16. Oriunde te vei duce nu vei putea ramane. Esti roman pana-n maduva oaselor, altfel nu te zbateai atat pentru normalitate. Poate vei rezista 1 an dar stii vorba aia:
    – Vine Bobi la lant….

  17. Ce naiba Victore aia este sosea,construita pe o suprafata asa de plana,la se?.Orice constructor din Romania o executa intr-un an si daca mai era santierul vizitat de Boc,Basescu si Berceanu se termina inainte de a incepe.
    Cit priveste plecatul te rog mai amina-l putin.Ai de pus un presedinte nou si dupa aia poti sa pleci unde vrei!

  18. În loc de bezele

    În ţara ta făcuşi numai zâzanie;
    la palestinieni mergi să faci danie
    de pace, schimbare mare de destin…
    până te-or mirosi că eşti un filistin.

  19. Domnule Ciutacu! Mie imi place blogul tau si titlul acestui articol ar putea fi o afacere care ar scoate Romania din criza. Am adaugat un comentariu in speranta efectuarii unui schimb de link-uri. Blogul meu are peste 2 vizite zilnic si are page-rank 0, posibil in crestere in urmatorii 3 ani.Daca vrei sa facem schimb de link-uri, te rog sa-mi raspunzi. Multumesc anticipat!

  20. De la gura tomberonului

    – Gogu sorbind o bere-ciubuc, remarcă : din gunoi se fac bani şefu !
    – Propietarul tomberonului : cu Băsescu la timonă, în curând vom
    face gunoi din bani…
    – Gogu : aia mea ! gunoi să fie.

  21. @mery acolo in Spania nu mori mai de foame.au avut grija si de un parazit social ca mine.au grija sa nu le maninci scoarta de la copaci.ii costa mai putin sa-ti dea sa maninci mincare. =))nu mai vorbesc ca asa fac economie si la medicamente. :))au un respect deosebit fata de toata lumea.nu trebuie sa fi rege sa se comporte ca atare.e incep oamenii sa faca in romania ca in alte tari.sa vezi citi leandrii au pus pe centrul Pitesti-ului.numai in Itlaia am mai vazut atitia pe marginea soselelor. :))

  22. @Gabriela Pintea:
    Sa dea “domnul” sa nu mai fie altii ca Ciutacu.
    Ce treaba are Ciutacu si subiectele lui cu faptul ca e as fi avut un mesaj ambiguu si presarat de cateva greseli gramaticale.Nu credeam ca e o dezbatere nationala si televizata sa o comit intr-un asemenea hal.
    Nu te supara lucrezi pentru ciutacu de esti asa pornita impotriva mea si pentru el ?
    Nu mi-am “etalat plin de mandrie lipsurile” ci doar le-am evidentiat pe ale domnului Ciutacu.
    Nu e genial ABSOLUT DELOC si nu e nici 0.0001% special cu ABSOLUT NIMIC.
    Da-mi si mie 4000$ / luna si fac si eu un blog impotriva cui vreti voi.Vi se pare normal ?!Poti fi contra orice in tara asta de kkt si tu ejti manjita din pacate.

  23. @Catalin: taica, cine zisasi ca-mi da mie 4.000/luna ca sa fac un blog impotriva cuiva? ca, pe praful asta, as vrea sa-l cunosc repede.

  24. ma refeream la salariul luat de la Intact sau cine tine antenele in spate…+ cine stie ce editoriale si alte chestii de jurnalisti.Si bineinteles unde peste tot esti impotriva marinarului…

  25. @Catalin
    O, domnia voatra a avut nefericita inspiratie sa-mi raspunda! Si nu oricum, ci batandu-va pe burta cu mine! Ne cunoastem, v-am permis acest mod de adresare? Evident, nu!
    Deci, la capitolul “lipsuri” ii aveti si pe cei 7 ani de acasa. Si, daca gramatica se mai invata, educatia lipsa nu mai poate fi recuperata.
    Cam asta era mesajul meu: intre dvs. si Victor Ciutacu nu este nicio asemanare!
    Slava Domnului!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.