Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

…voiam să precizez că, poate pentru prima oară-n viaţă, sunt aproape dispus la un compromis transparent şi reciproc avantajos. Dacă tu, preşedintele-jucător, care te ştii bine cu mai-marii lumii, poţi aranja cu regele Juan Carlos să mă rezolve şi pe mine de o ofertă de la Diario de Mallorca, îţi promit solemn că mă mut cu tot neamul cam prin imaginile de mai jos. Dac-o rezolvi rapid, scapi de mine până la alegeri. Iar voi, dragi români mişto, cred că veţi putea supravieţui şi fără mine.

UPDATE: Până la formularea ofertei, mă găsiţi azi, începând cu ora 21, la Agentul Vip, cu Cristi Brancu. Se pare că le-am cam lipsit unora şi acum compensează…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Băi, nea Trăiane, ia şi tălică superofertă!

  1. Nea Ciutacu, nu dai tu Delta pe ditamai Mediterana… Poate numa asa, temporar! Dar poti fi linistit, nici TB nu ti-ar fi putut rezolva un job ca el se are bine cu prezidentii, nu cu regii. Poate Cioroianu, cu “good point”…:) Poate!

  2. Nu ti-ar tihni si n-ai avea liniste,
    stiu eu ca te lucreaza gandurile,
    indiferent unde te-ai duce.

  3. frumos acolo…da eu parca as vrea sa mergi numa in vacanta:P…m-am obisnuit cu tine si cu Mircea Badea(blog+emisiune),vrei sa ma scoti din rutina?
    sanatate…

  4. frumoasa mallorca, ca si spania in general de altfel. frumos si la palma, si la cap de formentor, si la portul andratx. in ce parte ai stat, in cea engleza sau in cea germana? ce spuneau spaniolii, lebadele erau de mincare?

  5. Ciutacule,

    Ce vrea sa zica poza cu lebedele ? Pranzul ? 😉 Apropo, cand lansezi si tu o propunere irezistibila precum cea a Dnei Vass in varianta ta: “la o sticla cu vin cu Ciutacu” – pentru cea mai buna solutie anti-otvizare ? In felul asta iti dai contoarele de vizitare ale blog-ului peste cap :).

    Se mai aud noutati de la Printesa / Curtea Constit vizavi de IP ?

    Fiara.

  6. Tre’ sa intarim si noi astia mai mici critica contra lui Baselu, poate primim si noi macar ceva mai mic prin Grecia… (macar pana trec alegerile 🙂 )

  7. @Fiara: ma bate gandul de-un on air cu bloggerii, da’ nu stiu daca nu cumva nu ar fi un esec de imagine. mai cuget si poate-o fac, totusi…
    @tudor: playa de palma, mica germanie. nu halea nimeni lebede.

  8. Oferta lui Base deja exista de ani buni, numai ca ar fi trebuit sa te reprofilezi si sa muncesti in constructii. 3, 4 ani in Spania, la munca, si multumiri lui Base la alegeri ca o duce familia bine si nu mor de foame copiii.Si aveai si casa “pe pamant” in tara, si un credit la banca, si copilul role si bicicleta din alea scumpe, din Supermarket, nu de la bazar.Daca vroiai sa ramai acolo, ori bagai divort,( ce sa-i faci, departarea ),ori iti chemai si familia acolo, cu soacra,cu cumnati si cumnate, si faceati o colonie romaneasca. Si mergeai si la concertele cu Base, si puneai si stampila pe “ala smecher, ca tine”.
    Tu ai vrut sa il slujesti pe Mogul. Base deja lansase oferta! Asa ca nu da vina pe el ca tu nu ai casa in Spania.Cam tarziu.

  9. Ma ofer ca bagajist. Pot fi bun la toate: bat covoare, fac cafeaua, plimb cainele, imping cosul in supermarket si, ingeneral, fac ORICE, numai sa nu mai aud si sa nu mai vad ipocrizia (basesciana) in forma ei pura.

  10. Domnule Ciutacu, daca va mutati innainte de a ajunge eu la Buuresti, spre sfarsitul verii, poate rezolvati cu distribuirea, siin orasul Covasna, a Jurnalului National. Nu de alta dar daca si in acest oras aveti “prieteni” pe care eventuala plecare a dvs. i-ar putea bucura n-ar fi corect sa-i lipsiti de o asemenea fericire sau, daca nu plecati,de o tristete profunda….Ceea ce le doresc !

    PS
    Nici macar la choscul din cadrul Spitalului de Cardiologie nu este de gasit ziarul al carui redactor-sef sunteti…

  11. cred ca esti singuru om care si in concediu isi ia de lucru:asta inseamna 2 chestii nasoale: ori e sarcina de serviciu, ori e obsesie. oricum ar fi tre sa te rupi de asta. da mai lasa-l frate pe Base…ce naiba. io inteleg ca daca dai in ala mai puternic iti creste cota insa voi boxati in categorii total atat de diferite, incat risti sa cazi in ridicol.

  12. O sa va plictisiti de moarte acolo, n-o sa mai aveti subiecte “fierbinti” in stil romanesc, n-o sa mai aveti ce scrie!
    Chiar vreti sa parasiti campul de batalie?

  13. stii ce zic, ia-ti o vacanta(prea bine-meritata) si hai la lucru cu bateriile incarcate. Tu nu vrei o astfel de tzara ptr copii tai?
    1) vin eu cu lebedele
    2) autostrazile ne lipsesc, dar daca scapam de fomistii astia, poate mai avem vre-o sansa.

    jos cu baseeeeeeeeee!!

  14. @omar: iar tu esti singurul cititor care n-a pricepu ca m-am intors 🙂

  15. Domnule Ciutacu,pana sa plecati la Mallorca,intrati un pic pe blogul doamnei Udrea sa vedeti cat de penibila este aceasta tzoapa.La articolul cu pricina are peste 900 de postari facute de maxim 10 persoane.Dupa parerea mea si aia sunt platiti.

  16. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Doamne,ma innebuniti cu ideea ca vreti sa plecati!Lasati-l incolo pe presedintele asta plecat cu pluta!Asa cum spuneati aseara,ne place”moaca”Dvs.,vreti sa suferim intr-adevar ca plecati?!Romanii misto vor regreta de-a dreptul daca plecati,va spun sincer…
    Sunt superbe imaginile pe care le-ati postat si va fericesc ca le-ati savurat.
    Astept cu nerabdare emisiunea cu Cristi Brancu.Le-ati lipsit multora…

    Va doresc tot binele din lume,cu tot respectul,
    IoanaP

  17. Ah, mergeţi la emisiunea ăluia de a râs la gluma cu cioara…da, da, da…într-adevăr, va fi o emisiune de calitate. Vine şi Axinte?

  18. @DeMaio: ma duc la emisiunea cui vreau eu. nu, vine Nicu Gigantu. altceva?

  19. da’ la jurnalul bihoren nu-i bine?drept ca nu sunt plaje,dar Felixu’i la 2 pasi…

  20. Daca te duci la Brancu… zi-i ca si-a luat o multime de carne in urma fazei penibile cu Axinte, in care asta isi manifesta rasismul pe TV…
    Problema cu Brancu e ca pe moment, in loc sa-l sutuiasca pe oligofren afara din emisiune… se hlizea ca idiotu…

  21. @geretus: e responsabilitatea lui. cu mine s-a comportat fair intotdeauna

  22. Nu te muti in Spania ca te plictisesti intr-o saptamana. E frumoasa Spania, dar si uratul poate fi frumos daca-l privesti din unghiul potrivit. Nu mai bla-bla-bla… Concluzia: esti dependent de “aerele” de Romania.

  23. sa inteleg ca nu mai credeti ca se poate face si din Romania un astfel de peisaj (social, cultural, ca Slava Domnului geografia nu ne-am facut-o singuri) ?

  24. Domnule Ciutacu, nu stiam ca va pasioneaza turismul, credeam ca numai ministereasa turismului e pasiunea dumneavoastrata.Dar, daca este asa atunci, ma bag si eu cu o oferta. Ce ati zice de Washington DC, pe onoarea mea ca este o destinatie speciala atit pentru dumneavoastra cit si familia. Nu e hotel dar, am o casoaie de 600mp si nu sint decit eu si un catel.Veti beneficia de “total freedom” in zona.Oferta mea este serioasa si ferma si nu are nici un ” time limit”, incercati sa gasiti asa oferta la agentie. Daca aveti noroc va fac cunostinta si cu Obama.
    Nu glumesc deloc, un taliban din Washington.

  25. Poate sta in picioare, si o clipa, o ‘decizie unilaterala ‘(hai, ca nici un cititor, care va cunoaste bine, nu va ia in serios, de data aceasta!!!) fie si a Imparatului Imparatiei Ciutacesti, fara ca ‘partilor implicate'(Masha si Vladimir) sa le convina, sa accepte si sa respecte aceasta decizie?

  26. @george: am impresia ca ai o parere foarte proasta despre mine 🙂

  27. Tinere Victor!
    Ai fost in scoala de vara ”De 2 ori mai competent”. Unde naiba ai gasit formularele de inscriere?

    Andi

  28. Rădic cu timiditate două dejte şi îndrăznesc să ” scot la înaintare ” şi neînsemnata de dumneamea, una ofertă pentru nea Băsescovici, poa să-şi ia şi majoretele ministerese din dotare, căci ie grase conturile gugulanilor şăfi şi-i cazează pe tăţi :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/07/10/%E2%80%9D-ce-face-politica-din-om-%E2%80%9D-sau-%E2%80%9D-modele-%E2%80%9D-da-prin-carasu-falos-ca-i-%E2%80%9D-fruncea-%E2%80%9D-la-mai-toate-cele/
    Acu între noi fie vorba, să nu-i şoptiţi că ăştia din zona me, nu prea-s de-ai lui, ci, d-ai lui Blaga, deh… ssssttt…
    Eu neica nimeni asta ofertî le fac pe ” sistem ” de ” încaieră-i drace-ntre ei ”, deci… zona de sud-vest mioritică, la grămadă după… vipere pe Cheile Caraşului : masoni, evanghelici, majorete, hamazoane, bufoni, buldogi…. şi musai să nu se sfiiească să-l zvârle vreunul din ei şi pe mititelul boc-poc-zdrong ( mare evanghelic mare şi hăsta.. ) într-un rucsăcel acolo…
    respecte, Domnule V Ciutacu
    Sibilla

  29. se vede ca va-ti simtit bine in Spania. va urmaresc emisiunile aproape in fiecare seara . Cele mai haioase sunt cele in care apar “gurile sparte”si “spurcate”(Madalin,Serghei,Mircea Badea,etc): nu e vorba numai de Haiosenie ci de realitati dure,de amaraciunea din tara asta,in care,paradoxal oamenii seriosi se intorc de oriunde ar pleca.

  30. Frateee , m-ai amuzat teribil cu vorba asta despre EBA la Agentul Vip ,”e benigna” . Asa e , e benigna nu maligna dar tot tumoare e pana la urma , adica ceva ce nu-si doreste nimeni . Felicitari !!!

  31. ai venit de pe afara/
    bine c-ai mai nimerit/
    nu stiam ca-n asta tara/
    victorasu-i emerit/

    far’ de tine nu stiu oare/
    ce s-ar face-acesti romani/
    ar lua intaritoare/
    ori s-ar duce-ntre golani/

    insa tot acest orgoliu/
    de-a fi eu si numai eu/
    intr-o zi se va intoarce/
    vei redeveni pigmeu/

  32. Imi pare rau,domnule Ciutacu,dar am impresia ca dvs. nu vorbiti limba spaniola,prin urmare nici nu puteti scrie in spaniola,prin urmare (si din fericire) nu plecati nicaieri 😀
    O seara placuta!

  33. da’ chiar nu ne dorim a ne fi luata rutina noastra cea de toate zilele!!!!!!!!!!!!!!!!

  34. Victor, no offense, dar inca nu l-ai suparat atat de tare. Si cum “jignesc presa, deci exist” este un slogan tare la moda in politica romaneasca, Base va face tot posibilul sa te tina aici 🙂 Pont: promite-i Elenei Udrea ca vei “promova caruta” peste hotare si te va ajuta sa pleci(oriunde iti doresti)

  35. E foarte frumos la Mallorca dar daca te-ai muta acolo ai deveni un simplu “hombre” ,pe cand aici esti ditai tonomatu’. 🙂

  36. superbe peisaje :)..cum sa nu vrei sa te intorci acolo..

    Tot respectul ..

  37. oriunde o sa va duceti in Spania este frumos.si inainte de toate se poarta frumos cu oamenii.respecta toate categoriile sociale.pina si un dobitoc incult ca mine a avut parte de un tratament exceptional.m-au vazut ca pe un om normal.OAMENI DEOSEBITI SPANIOLII.dar poza aia cu serpentine parca-i Transfagarasanul.seamana foarte mult. :))ma bucur ca ati ales o asemenea destinatie. :)) Spania este un rai pe pamint.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.