Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Feţe noi pe sticlă şi-un mare şut în cur

Feţe noi pe sticlă şi-un mare şut în cur

1. Ieri imi urlam disperarea ca vreau sa schimb traditionalele fete de gratare de mici din emisiune. Unii au inteles ca vreau sa schimb formatul si abordarea. Nimic mai fals! Cat am contract cu Antena 2, emisiunea “Vorbe grele” se va desfasura fix in aceeasi forma si-n acelasi registru. Doar ca simt nevoia unor prospaturi. Iar azi, stimulat si de meciul Stelei din Champions League, voi avea onoarea sa-i gazduiesc in studio, in calitate de oameni politici si candidati la parlament, pe Adrian Streinu Cercel (PNL) si pe Dumitru Prunariu (PSD).

2. Nu-mi place sa fac rau. Da’ azi am o satisfactie sadica. Anca spune ca Hotnews i-a dat viteza, pentru plagiat, lu’ deontoloaga de Pora; pentru un nou plagiat (luati originalul si mangla), dupa cel semnalat de mine, ca sa fiu mai exact. Totusi, exista o limita-n toate. Iar furtul si impostura in meseria asta trebuie sanctionate. Si nu, nu-i plang de mila. Exista-n piata suficient loc pentru pupatori oficiali de cururi auguste…

P.S. Tocmai am inchis telefonul cu Adriana Satftoiu, care dezminte categoric orice implicare in donatiile de calculatoare din colegiul electoral Urlati. Iau act, fac rectificarea si, zilele urmatoare, ii voi oferi posibilitatea de a va explica ea in ce mod isi face campanie si se implica social in viata comunitatii unde candideaza.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

12 thoughts on “Feţe noi pe sticlă şi-un mare şut în cur

  1. oricum, eu de la ora 21.00 pana cand se termina emisiunea lui badea, stau numai cu ochii pe antene. nu pierd nimic ce contine numele ciutacu, gadea, cristoiu, stan,etc
    am inteles bine ca nu vrei sa-ti schimbi formatul emisiunii si e bine ca nu o faci. “vorbe grele” vreau sa ramana tot “vorbe grele” iar eu o sa ma uit chiar daca vin de mai multe ori niste obositi de politicieni. Insa imi plac mai ales emisiunile cand o iniviti si pe oana. daca sunt politicieni, insa tu si oana va aflati acolo, resusec sa depasesc momentul cand unul din invitati nu imi place ori sunt satul de el.
    numai bine, victor!

  2. Marturisesc: Mie-mi place foarte mult Proful Streinu Cercel, unele dintre putinele formule academice, elegante, limpezi, clare..etc etc, din facultatea aia, astazi luata de-a valma sau d`avilla.

    Intrebari:

    A. Este Universitatea de Medicina SURSA betesugurilor din sistemul sanitar ?? (adica lipsa de selectie, ba chiar promovoarea prin canale dosnice-nu neaparat anale-a unora mai putin doxati?)

    B. Cate Spitale (NU doar centre de diagnostic) PRIVATE sunt astazi in Romania? Cate se preconizeaza pentru urmatorii ani??.

    Pentru Dl Prunariu: de pe luna se vede Romania??..ca de aici de jos parem mai mult o adunatura.

  3. Va salut cu stima , d-le Ciutacu.Am fost putzin plecat— eu pe la tzara , fiica-mea cea mica la sora-sa in U.K. Romanica nu se mai face bine ,nevar-evar!!!E tare rom-gleza mea!?!Cat despre mutanta neam prost a lui Mushetescu, sa nu crezi ca nu va mai avea unde sa linga[ daca nu cururi, gaseshte ea noi meniuri!]. Oare Basea are consilier de presa??

  4. Ca să vedeţi! Până la urmă tot am parte de o discuţie despre extratereştrii.(Yess!!!) Dacă nu cu unul care scrie despre, batăr cu unul care i-o văzut.
    P.S. Tare drag mi-era domnul Cercel când nu era PNL-ist. Acuma, când îl ascult nu ştiu niciodată dacă vorbeşte extraordinarul doctor-profesor ori numa’ un politician cu gânduri ascunse….

  5. Intrebare pentru d-nul doctor:
    Cand se va infiinta un laborator integrat de analize virusologice pentru ca, nu toate se pot face intr-un singur centru.Multe se fac in laboaratoare private pe bani multi, unde nu toti isi permit ,in cele mai multe, cu personal foarte putin specializat in virusologie si in tehnica de varf in aparatura si metode de lucru. Ma intereseaza,de ex., Genotipare HPV, atat de importanta pentru starea de sanatate a populatiei.
    Intrebare pentru D-nul Prunariu: acum vreo 10-12 ani in urma, intr-un cerc restrans de intelectuali, intr-o mica localitate a afirmat ca, dupa toate probabilitatile in spatiu, exista Dumenzeu.Isi mai mentine afirmatia ?
    Si dvs., d-nule Ciutacu, succes si mai multa forta in exprimare !

  6. Tin sa precizez ca pe mine nu m-a plagiat Pora !!!!.Era si greu,atat ii trebuia,dupa prima fraza o urca marinaru pe garduri.

  7. Învăţătura pentru urmaşi!!!!!!!!!
    Sa nu spui niciodată, niciodată!
    Am spus ca nu mai postez aici NICIODATĂ!!!
    Dar emisiunea de aseară a fost aşa de pe sufletul meu ca nu pot sa nu va felicit domnule Ciutacu!!
    Stiu nu sunt original dar sa nu uitam!!

  8. actualizati-va d-le Ciutacu….
    mai nou se zice spitz in testicule…..
    (1-0 pentru BADEA)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.