Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

La cererea publicului spectator, studiourile energetice Ciutacu prezintă momentul de aur al emisiunii de aseară; suplimentul zilei e Adevărul despre Flacăra Violet.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

  1. @ Mariusz: hai ca m-ai facut sa rad in hohote! Mi-ai inveselit ziua cu balada asta! Chiar ca romanul s-a nascut poet!

  2. Bre, sa dea naiba in parapipi astia. Ca am ajuns sa nu mai stiu cine si ce sunt io ca individ?… Ma gandesc cu groaza ca daca tre’ sa ma intalnesc cu un necunoscut nici macar nu stiu cum sa ma mai prezint: XYZ, balaurian ORI XYZ, serpilian. Cum zbenga imi dau seama ce soi sunt?… Ceva semne exterioare sunt? Ori tre’ sa apelez la pilele de la spitalu’ de neuro sa imi fac niscaiva tomografie? Mi-as face, da’ daca iese ca am un serpisor la criiru mic?! HA? Ca sa nu mai zic prin ce spaima as trece daca as gasi ditamai puiu’ de balaur in bostanu meu.

  3. Multzam fain “cineva” si “violet” pentru lamuriri.
    Halal sa ne fie!
    1/3 masina Honorius Prigoana ajutor pentru Haiti.
    Sa ne mindrim si sa ne batem cu caramizile in piept!
    Banzai!

  4. Ce chestie! Toti suntem egali, doar spiritual, si cresterea in spiritual doar ne poate lasa in fundul gol material?

  5. Draga dle Ciutacu,acum dupa ce am citit “nimic” espre Flacara violeta,dau dreptate dlui Badea si Ciuvica sa numesc totul vrajitorie,chiar daca eu inteleg mai mult decat atat din parapsihologie.Totusi eu cred ca despre ceea ce se cheama tratamente alternative si videcari ale mintii si trupului ar trebui sa lasam pe cei care au studiat aceste fenomene,iar noi ar trebui sa negandim cam cum facem noi,oamenii de rand,normali sau mai putrin normali sa obtinem efecte de vindecare exorxizare sau relaxare.De pilda a asculta o muzica care iti place,clasica sau nu,a face plimbari chiar mental in locuri care iti inspira binele,a misca in aer curat,sau cat mai curat,a vedea un film bun,a vedea o expozitie de arta,a participa la evenimente mondene sau nu,intr-un cuvant a face ce-ti place macar din cand in cand.Daca te-ai nascut normal la minte si esti putin luminat,te poti face mai luminat prin literatura saiu muzica,teatru,film,totul tine de educatie sau autoeducatie,dar mai ales tine de mediul sanatos in care traiesti si muncesti,de valorile la care te raportezi si daca vrei sa fii puternic,din tine vine asta si din credinta ta,din respectul pe care ti-l porti si il porti semenilor,dar mai ales din respectul pentru viata si dragostea de viata.Nu inseamna ca nu te imbolnavesti,sau ca n-o scrantesti din cand in cand,dar te ajuti si cu cei din jurul tau,prin confesiuni sau spovedanii,dar mai ales conteaza DRAGOSTEA de viata care ti-a fost data.Acum mai mult ca niciodata inteleg ce pericol ne paste daca Presdintele a recurs la asa ,chiar as spune VRAJITORII.Ce om slab este,ce labilitati mai are?Doamne,te rog sa ne pazesti!!!!

  6. ramine sa vopsim in orange+violet casa poporului si de ce nu sa o transformam in cea mai mare casa de curve din lume!
    prigoniusii pot organiza concerte live cu manelisti(obligatoriu oficialitatile conduse de nutzi+bahmu+aiemrobertafromrumenia
    doar asa pot aduce bani la buget tristele figuri din guvernul poc4

  7. Buna seara VICTOR,
    imi propusesem sa nu mai comentez pana nu se termina cu VIOLETUL SI CU ENERGIA,m-am saturat sunt plina de GREATA ,dar vreau sa-l felicit pe MARIUSZ pentru BALADA,am ras si m-am simțit
    bine pt.moment.

  8. @GEORGIANA P
    Tocmai asta e raspunsul : NU EXISTA ASA CEVA. E nepotrivire totala
    Oricum, ochiul omenesc nu e sensibil la lungimea de unda corespunzatoare violetului, deci, nu prea il observa.
    Probabil incearca sa treaca neobservati, gatiti in mov, iar noi sa dam vina pe altii, eventualimbracati in rosu.

  9. Domnule Ciutacu ! Poate reusesti sa vezi efectele flacarii violete asupra mintilor celor care hotarasc destinatia a miliarde de euro . Ma refer la prostia care continua in Romania si care ne face sa executam drumuri , in special judetene , din imbracaminti de beton asfaltic in loc de beton de ciment . Nici nu trec bine 1-2 ani si hop, reparatii facute de firme de-ale casei .Sunt drumuri de beton facute prin anii ’60 care fac si acum servici . Fa un efort si intreaba meseriasii despre fenomen ca sa-ti fie mai bine si dumitale si evident si noua . Numai din schimbarea unor norme se pot economisi miliarde pentru tara asta de ghinionisti ,ca sa nu spun altfel . Am cautat blogul lui Berceanu si am dat peste al dumitale . Scuze ! .

  10. Incep sa simt din ce in ce mai tare Flacara Violeta! Cred ca ii creste puterea cu cat are tot mai multi adepti sau e tot mai mult mediatizata.
    Imi aduce aminte de o vorba: un zeu moare cand nu mai crede nimeni in el.

  11. Blestemul oropsiţilor din Cartierul Henri Coandă

    Celui care a dat banii pentru utilităţi ( apă, electricitate, gaze
    canal) Cartierului Popoviciu – Băneasa în locul Cartierului
    Henri Coandă Băneasa – Voluntari :
    •Să bea apă numai din comprese la buze;
    •Să aibă lumină atât cât cârtiţa;
    •Să aibă gaze numai la stomac, precum Joiana după
    trifoiul crud;
    •Să aibă parte de canalizare numai prin drenul propriului
    puroi.
    P.S. Aşa să-ţi ajute ţie şi rasei tale, Băsescule. Cei 1400 de păcăliţi care nu putem folosi casele, ardem lumânări cu blestem petru tine Traiane.

  12. am vazut emisiunea lui gadea aseara cu geoana americanu’ ..gadea se facea ca intreaba geoana ca raspunde misto… de ce nu ne spune nimeni cinei asta?? toata lumea sa cramponat pe flacari, teorii din astea cu specialisti in domeniu dar eu sunt curios de ce omul asta e in poza si cu geoana americanu’ si cu base manelistu dar vad ca nu intereseaza pe nimeni asta…gadea daca era jurnalist cum se da punea poza cu geoana si aliodor pe monitor sil intreba …simplu: zii prietene cinei asta ii la 2 metri de tine???? si nu accepta raspunsurile evazive a lu americanu’ dar presa asta vai de ea… intrun fel va inteleg ca naveti multe alternative sunt 3 televiziuni de stiri toate sub influenta politica dar macar nu va mai dati atat de jurnalisti hai pa

  13. Compania „Ricşa” prosperă. Abia mai prididim. Acum 2 ore, la ieşirea din Staţia Sânsimion, a deraiat primul vagon din trenul 4506 (Izvorul Mureşului-Braşov) din caza unui găinaţ de pasăre neidentificată, îngheţat bocnă, care s-a interpus între calea de rulare şi buza bandajului, permiţând acestuia să excaladeze acul macazului în dispreţul legilor rulării. Călători “secui şi ne” au supt ţurţuri de Izvorul Minunilor, minunându-se de calitatea prestaţiilor domnilor Bercceanu, Boc şi Băsescu. Vă rugăm disponibilizaţi tot Guvernul şi Preşedintele României pentru că nu mai facem faţă prestaţiilor economiei deraiate.

  14. Ce abureli si cu astrele astea! Cand a fost vorba sa fie categorica invitata dv. in legatura cu mandatul presedintelui (nu avea nici o problema sa fie categorica atunci cand era vorba de pesti in fecioara si scorpioni in balante, etc.) imi arunca chestia cu liberul arbitru si ca daca… Atunci, de ce mai este lumea aiurita cu atatea lucruri incerte si amalgamate cand Cuvantul lui Dumnezeu ne este la indemana si el condamna astfel de lucruri…

  15. Deci Basescu e scorpion. Hmmm…

    LUNA LUI BRUMAR (noiembrie) – ZODIA SCORPIEI
    Cel nãscut în zodia Scorpiei va fi mânios, ucigãtor, vãrsãtor de sânge, fãrã de rusine, înselãtor, micinos, vorbitor de rãu, nestatornic. Împilat în patimi, viclean si va fi si iubitor de argint. Pururea la armã gândeste si va fi biruitor. Lucrãtor la toate, gata în tot ceasul la certuri si batãi foarte rele. Iute la sânge, rosu la fata si cu pãrul aspru, în tot ceasul gândeste de rãu sã sfãtuiascã pe altii si sã cleveteascã pe vecinii sãi si n-are atâmpãr de a face rãu. Va fi vorbitor si în nimenea nu se va încrede si toate le vrea sã fie cum vrea el. Dintre cei nascuti în aceastã zodie vor avea rãni vor avea rãni sângeroase pe trupurile lor, vor jura îndatã de fiece lucru si fãrã de sfiala pe tot ce e mai sfânt si nu se tem de nimic ce li s-ar întâmpla în urmã. Cu muierile lor vor trãi necontenit in ceartã si în bãtãi. Cu toate acestea vor avea si oarecare nãrav bun.

    (Sursa: http://www.zodiace.ro/zodiac_romanesc/)

    Oare se potriveste? Si daca da, atunci care e acel “oarecare nãrav bun” pe care l-ar avea Basescu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.