Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Audierea Ciutacului în Comisia Udrea

Audierea Ciutacului în Comisia Udrea


Până s-o hotărî Robertina să bage cărbuni pe foc, postez (deocamdată, în variantă audio) audierea ilustrei mele persoane în Comisia Udrea. Dacă banda tonomatelor va merge cu aceeaşi cadenţă până părăsesc incinta, o să vă delectez şi pe video.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Audierea Ciutacului în Comisia Udrea

  1. Eu am fost primul care a publicat numele Cristinei Ursol (amanta fostului consul Ion Nuica)
    La mine Cristina Ursol a dat o declaratie senztionala in care a recunoscut.

    asa va fi si cu Elena Udrea.
    PS. i se potriveste politista-porno….

  2. @sibilla: cred ca nu s-a inteles…e vorba de “prima doamna” nu de prim- ministru…o tampenie de altfel…

  3. @Tea l,
    După ultimele date şi informaţii, zicese că-l face Leana pe zăus, şah-mat , nu că n-ar merita… 🙂
    Mă teleportez natrag la investigarea ” astrelor ”, respecte,
    Sibilla

  4. Domnule Ciutacu ,jos palaria ,din pacate nu toti au asemenea coloana vertebrala ca a dumneavoastra .Cind se vad incoltiti nu lupta pina la capat ci se pun pe pupat in c… trecind in tabara cealalta.Felicitari pentru atitudine.

  5. Victore felicitari,si sa speram ca o sa trageti si mai tare dupa vacanta.Intreb inca odata : CIND O SA ABORDATI SI MINISTERUL APARARII ? CA E O SERPARAE ACOLO DE PALESTE ORICE ALTA COMISIE DE ANCHETA SAU ORICE ALTA ANCHETA JURNALISTICA, SA INTELEG CA VA E FRICA DE GOLANII CE CONDUC ACEST MINISTER ?
    Am sa pun aceasta intrebare pina voi primi un raspuns, sper sa nu te superi VACANTA PLACUTA!!!

  6. Ellygie

    Te vrem mândreţe persiflată, zău, te vrem călare,
    pe armăsar, fără de frâu şi scări pentru picioare.
    Dac-o vei rupe-n fericire – posibil – cu turismul,
    dă-o rapid pe un alt sport, îmbrăţişând ciclismul,

    fără şa moale, cu sprijin intim, sec, numai pe ciot,
    să îl uimeşti profund, pân’ la extaz, pe orice idiot
    ce a putut să creadă, în mişelia lui, că Leana,
    lipsită de suport vital, îşi poate pierde… blana.

  7. prietene, robertina tocmai a zis live la tv ca va propune desfiintarea comitziei 🙂
    joaca tare tovarasii de la pdl … ma apuc sa caut care este procedura de renuntare la cetatenia romana … budos orszag, ptr cei care vb limba lui liszt si petofi

  8. Dle Ciutacu, nu sunt om politic, si sigur nu sunt misogin si o judec pe doamna Udrea doar pentru ca e blonda. Ne deranjeaza oare asa de tare ca doamna Udrea incearca sa faca ceva in tara asta, sau pur si simplu ne deranjeaza ca e blonda… Pentru un jurnalist echidistant ma mir ca nu ati observat ca dansa este doar o piesa in jocul murdar al politicii noastre. Doamna Udrea e chiar o piesa mica in acest joc murdar care se numeste “politica romaneasca”.

  9. Astept cu nerabdare sa vad emisiunea din aceasta seara de la Stirea Zilei. Sa vad maniera in care isi va prezenta Udrea pledoaria..ca pe la comisie nu isi face prezenta, nu ca cucoana nu ar fi membru in Parlament ales de oameni, avand o obligatie morala fata de populatie de a fi o persoana transparenta cand vine vorba de cheltuirea banului public, dar de ce sa se deranjeze. Pt o pocnitoare care a “manevrat” carma marinarului s-au mobilizat repede toate serviciile secrete sa fabrice niste stenograme de la comisie, dar pentru binele categoriilor sociale nu se mobilizeaza decat intr-o lentoare care-si striga moartea…! Oricum marinarul isi va primi plata la alegeri… timpul e relativ ..flota sta in blockstart ori ca va fi in noiembrie ori ca va fi peste 5 ani ..isi va face aparitia ca o fantasma iesind din Marea cea Neagra.. oprindu-se pe masa judecatorului si solutionandu-se cu naufragiul definitiv al marinarelului patriei in temnita !!

  10. hai ca acum mi-a picat fisa…cu intarziere si eu, ca sunt blonda :)) doamna ministru Udrea nu cunoaste pluralul cuvantului “abac”. Conform declaratiei dumneaei, pentru bunul mers al comisiei Vanghelie si pentru masurarea perdelelor de la MT ar fi pregatit “rulete si abacuri”. Corect e “abace”…iata ca nu doar EBA, ci si Lenuta are “problemuri” de exprimare…eh….gramatica asta.

  11. Va rog frumos sa nu mai asociati comuna Plescoi cu Elena Udrea, ea s-a nascut la Buzau iar tatal ei e din satul Pietrosu (Cantoneru). Plescoienii sunt harnici si modesti, fac carnatzi buni. Multumesc!

  12. Vroiam sa scriu despre imaginea nepotrivita cu care a ilustrat Jurnalul articolul de prima pagina, cea cu Udrea decapitata, dar vad si la tine pe blog una la fel de sexualizata. Te stiam un democrat, dintre putinii non-misogini, dar vad ca te-ai lecuit in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. De ce? Nu merita sa fie anchetata pentru ceea ce a facut sau trebuie sa sufere ca poarta decolteuri? Cand ai postat prohaburi ale unor politicieni – barbati suspectati a fi corupti? De unde pozitia asta discriminatorie?
    Apreciez un raspuns edificator!

  13. Am mai zis si ma repet: doamna Ud Rea este o pitipoanca grasa, parvenita si fudula …
    pt ca:
    “Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul!”

  14. Cad slugile muribundului

    Mă uit cu milă rezervată la unii politicieni – cucoane,
    şcolite doar să frece, fără să evite, cumplitele bastoane;
    să joace alba – neagra-n Parlament cu inginerul Pogea,
    ce îl făcu să râdă-n barbă, pân’ la ud, şi pe vestitul Hogea.

    Frumoasa cerebrală Firea precum îi este totdeauna firea,
    Făcâdu-i Leanei – ministresa din Pleşcoi, aseară pregătirea,
    respectând straiele-i cernite, monahale, îi făcu primirea
    cu zâmbetul şiret, superior, de cobră ce anunţă prăbuşirea.

    Habar de legi nu are Leana-avocatul, dar oare are de ceva ?
    îndrugă inepţii de top, perfid şcolite – din timp – de cineva.
    Te minunezi ce moară veche are şi cât de multe-ndrugă
    Până ce Gâdea-n miez de noapte o face praf în… buturugă !

  15. Denunţ liric

    În cinci ani clanul lui Preş. Băsescu,
    prădând ţara şi prostimea, s-a ales cu:
    firme, grămezi de bani şi multe bunuri,
    comisioane viitoare de aşi în …TUNURI.

  16. Nu cred ca sunteti corecti cu madama Udrea si nu puneti problema cum ar trebuii.Va rog sa-l chemati pe Cristoiu sa o linga,pardon intervieveze ca el va arata adevarul care reprezinta ce spune si Udrea.Dar unde este politrucul bosorogit nu ne mai da povete la gura sobei?Ma distra copios in emisiunea lui V.Firea unde la intrebari mai incomode se foia si se supara dand ochii peste cap de parca nu fusese ;reperat;cu o noapte in urma de Gigi baiat de cartier.Fratilor asta se crede ;buricatul pamantului;si daca nu spui ca el sare de popo in sus de parca i-ai pus ardei Mexican.De aici i se trage ;ardei unplut;?cu ce?ca de kk ne-am cam saturat din partea lui.Asta ce pupa azi scuipa maine si invers.Acum e pe invers cu Basescu si fam. la care lucreaza de zor prin invaluire,cu limba.Mestere ascuteti limba pe unde oi fi,ca nu ne este dor de trogloditii fripturisti fara nimic in dovleac.

  17. Eczista o stansa legatura inte Udrea si Plescoi.Ea este ca o plesca pe un -oi.Problema este pe care -oi?

  18. Azi m-am uitat la inregistrarea din 19 Aug de la Sinteza Zilei cum se vorbea despre despre ce face si cum face Doamna Udrea si la descrierea dvs. despre “Perdele de Fum” ma gindeam ca noi asistam de fapt la un razboi de guerila: Udrea impotriva dusmanului! Ca sa descriu putin in ce consta un razboi de guerila: Este un razboi in care nu se pune problema sa cistigi, doarece dusmanul e prea numeros ca sa poata fi invins, asa ca toata activitatea se reduce la o ranire permanenta a dusmanului, oriunde si oricum, si sa-i provoci constant pierderi. Udrea face acelasi lucru peste tot si niciodata nu poti sti cu ce mai vine la atac si unde va ataca. Ba e comisia, ba nu e comisia ci unii membri, ba una e ilegala, ba alta nu s-a inteles cum trebuie, ba cineva a cerut bani, ba exista alta poveste si se flutura o dovada ca sa se vad a ca exista o hirtie si e in posesia ei, … Adica un razboi de Guerila. Si nici nu e buna la ce face, Ma intreb oare ce tema are la doctoratul ei de la academia minlitara, Sau poate primeste indicatii de la prieten personal foarte apropiat.

  19. Draga Victor
    Nu vreau decat sa te felicit pentru minunatele emisiuni pe care le faci (si ca moderator si ca invitat), sa-ti multumesc (anticipat) ca imi dai voie sa scriu la tine pe blog, ca ma faci sa zambesc ori de cate ori “arunci” cate o aroganta; vreau sa iti spun ca ma bucur ca iti place Crin A. (si mie) si ca toate lumea ma intreaba de 2 ori cand spun cum ma numesc Ciutac.As putea spune ca sunt o ruda de-a ta doar ca lipseste “u” pen’ca a fost strabunicu’ lu’ barbate-miu beat cand s-a dus sa-l declare pe socra-miu la Sfatul Popular.Hahahahaha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.