Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Cum a desfiinţat Trăilă statul român

Cum a desfiinţat Trăilă statul român

Dacă-i omu’ priceput, poţi să-i refuzi expertiza? Aşa s-a gândit şi Orban. Ludovic Orban. Nu orice Orban, ci Ludovic-anchetatorul însuşi, votat şi instalat (e drept, undeva înspre mansarda Casei Poporului) şef de stabor parlamentar pentru blonda cea voinică a cârmaciului. Harnic şi pedant cum îl ştim, cel mai de talent chitarist dintre toţi miniştrii postrevoluţionari a întrebat-o pe blonda lu’ Valerică – pe hârtie cu antet, evident – dacă nu cumva are, uitată prin fişet, vreo hârtie care să ateste că sexy-buzoianca a băgat vastu-n caraiman.

Ce credeţi că făcu, la auzul pârdalnicei veşti, nimfa? Decretă scurt, tot pe hârtie cu antet, că ea se-nchină doar la procurori, iar statul român (unde parlamentul controlează, prin Constituţie, guvernul şi instituţiile sale subordonate) nu mai există. Pe cale de consecinţă, nici Orban şi aşa-zisa lui comisie. Care, pe lângă faptul că nu mai există, era şi inutilă, aşa că n-are de ce să trimită documente către o plăsmuire a imaginaţiei bolnave a unora care au impresia că nimeni nu-i mai presus de lege.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Cum a desfiinţat Trăilă statul român

  1. Sunt un cetatean putin derutat de ceea ce se intampla in momentul de fata in romania. de parca nu era de ajuns iata ca acum si fratele presedintelui are parte de audiente dar… denota faptul ca avem o Romanie “mandra si frumoasa’de unde atata se fac smecheriile pe fata, fara a conta si alcineva,asa e in romania unii au miliarde si sunt frati de presedinti iar altii mor de foame !!!Asa a ajuns si Basescu presedinte!!! Unde sunt FLOTELE?Crede-ti ca Traian Basescu nu stia ca fratele lui e implicat in trafic cu arme?e inregistrat in firma respectiva inca de la jumatatea lunii iunie!!!

  2. domnule victor va rog sa ma cotactati ca am ceva inportant de spus este vorba de o inventie si este inportant pentru tine si aceasta tara va rog eu si inventatoru nu o sa regretati nimic astept

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.