Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Cum a desfiinţat Trăilă statul român

Cum a desfiinţat Trăilă statul român

Dacă-i omu’ priceput, poţi să-i refuzi expertiza? Aşa s-a gândit şi Orban. Ludovic Orban. Nu orice Orban, ci Ludovic-anchetatorul însuşi, votat şi instalat (e drept, undeva înspre mansarda Casei Poporului) şef de stabor parlamentar pentru blonda cea voinică a cârmaciului. Harnic şi pedant cum îl ştim, cel mai de talent chitarist dintre toţi miniştrii postrevoluţionari a întrebat-o pe blonda lu’ Valerică – pe hârtie cu antet, evident – dacă nu cumva are, uitată prin fişet, vreo hârtie care să ateste că sexy-buzoianca a băgat vastu-n caraiman.

Ce credeţi că făcu, la auzul pârdalnicei veşti, nimfa? Decretă scurt, tot pe hârtie cu antet, că ea se-nchină doar la procurori, iar statul român (unde parlamentul controlează, prin Constituţie, guvernul şi instituţiile sale subordonate) nu mai există. Pe cale de consecinţă, nici Orban şi aşa-zisa lui comisie. Care, pe lângă faptul că nu mai există, era şi inutilă, aşa că n-are de ce să trimită documente către o plăsmuire a imaginaţiei bolnave a unora care au impresia că nimeni nu-i mai presus de lege.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Cum a desfiinţat Trăilă statul român

  1. Ciutacule,

    E prea complex textul tau pt. Traila. Ea face ce i se zice. Altul are telecomanda. As putea face prinoare cu tine pe o sticla de rachiu ca discutia conceptuala despre puterile Statului o depasesc. Mai grav insa e faptul ca banuiesc ca nici nu o intereseaza. Si apoi, daca nu vrea sa ii dea Chitaristului hartiile ce ? Produce efecte juridice ?

    Fiara.

  2. Un comentariul scurt, cat pentru toate cand am lipsit:
    Pe udrea o doare in fleasca, adica in acel organ unde dl primul-betiv-al tarii o arde frecvent si regulat.
    Nu stiu, dl Ciutacu, chiar nu stiu ce se va alege de aceasta tara… da, cei superdotati vor pleca lejer in afara, macantorii de rahat si ei, dar pentru noi, astia care suntem buni, sau mediocrii, noi ce ne facem? In afara suntem trecuti la cules de caca, in tara nu prindem pe la buget ca nu suntem cu partidu;, la privat cica nu suntem pe profil sau facem prea mare valva cand vrem sa schimbat un ceva. Deci?

  3. Domnilor care scriti aici. Cum de-l sustineti pe Mazare, care se apara spunand ca acele contracte sunt legale. Foarte bine sunt legale, dar e vorba de faptul ca a cheltuit bani din banii publici si la data respectiva el era actionar la televiziune respectiva caruia ia platit cele 800.000 de Euro, adica si-a platit lui insusi. Nu va dati seama ca in mod automat era in conflict de interese, prin functia sa de primar si cea de actionar. Nu va dati seama ca suma respectiva a fost impartita intre patronul televiziunii respective si Radu Mazare. Cum de puteti fi atat de naivi. Dar la cazul Ridzi ati sarit toti si foarte bine ati facut ca ati avut dreptate, dar in cazul Mazare de ce nu masurati cu aceeasi unitate de masura de ce nu sunteti fair-play. Insusi faptul ca Mazare a cheltuit 800.000 de euro, intr-o televiziune locala pe publicitate. Ce fel de publicitate, doar nu o fi PRO-Tv. Exact ca in cazul Ridzi, Mazare a platit o suma imensa, o suma exagerat de mare. Cat costa oare o secunda de publicitate la acea televiziune si despre ce campanie de publicitate a avut nevoie primaria Constanta? Era oare necesar sa se cheltuie sume atat de mari pe publicitate, Cumva primaria Costanta a lansat o colectie de moda, sau are o sectie care fabrica automobile ecologice cu motoare care functioneaza cu apa in loc de benzina si trebuia sa le faca campanii publicitare? Mai sunt primarii in tara care au cheltuit asemenea sume, pe publicitate? Nu va dati seama ca pentru Mazare a fost doar un pretext ca sa poata fura banii respectivi. Totul e cusut cu ata alba si-si da seama si un copil ca este o excrocherie in toata regula.

  4. De cate ori imi este dat sa citesc articole scrise in categoria’ mintea mea, in gandul ei ‘ o fac cu deosebit interes; imi place sintagma.
    Dar recunosc, ca nu ma dau in vant dupa o asemenea ‘pardalnica veste’, ca ‘un nimeni’, prins in mrejele portocalilor desfiiinteaza statul roman.Sfidare, sfidare, sfidare! Dar de ce nu, daca se pooate si se poarta. Deci, Udrea nu binevoieste sa se prezinte in fata comisiei, intrucat aceasta nu exista.”Se inchina doar la procurori”; la ‘aia’ care ar fi trebuit sa se autosesizeze vis-a-vis de
    faptele penale ale ministeresei. Uluitor!

  5. Poi logic,era de asteptat sa refuze sa arate documentele si sa nege totul,stiindu se cu mata in sac,doar nu era proasta sa se descopere singura!

  6. Stimate domn!
    V-am urmarit in aceasta seara la televizor,luandu-i apararea d-lui Orban,sustinand faptul ,ca fie ce-o fi cei de la pnl au inregistrat crestere economica.
    Pai stimabile!
    Au inregistrat crestere economica pe vremea cand nu era criza economica mondiala asta asa ca primul lucru.
    Iar ca o completare hai sa va pun eu o intrebare.
    Daca sa zicem ,eu administrez o firma/casa ce vrei dumneata si dumneata traiesti bine ca vand tot ce e in casa,fur ,fac afaceri cu vecinii si dumneata ai din ce sa traiesti bine apoi urmeaza sa conduci dumneata firma/casa iar eu ti-am lasat-o goala ba mai si in perioada cand urmeaza o criza pe strada dumitale si cand puterea banului e scazuta rau si mai si esti obligat sa-ti dai afara muncitorii ca nu-i poti plati,atunci inseamna ca eu am guvernat mai bine decat dumneata?
    Iar asta fara resentimente si apartenente politice ,ca precum prevad oricum si noi medicii vom fi disponibilizati.
    Rau ne-au guvernat si cei dinainte nu doar cei de acum ,de furat nu credca se fura in trecut mai putin,iar doamna Dobre avea dreptate ca l-a luat la suturi pe domnul Orban.,singura intrebare ramane precum zicea si Caragiale”eu cu cine votez?”

  7. @body,
    Muăăă… tu eşti hăla ce bântuie prion hălăduire par egzamplă pe ziare.com şi dăi şi luptă contra oricui zâce cu zvâc civa la adresa ” onor ” zăusului, pezevenghiule, tu hăl de te intitulaşi ( contra simbrie, of course, dar te tăt zăuiţi să specifici prin ” omisiune ” avocatul pedelacheilor pe forumuri, maaare puşlama, te trimesără şi-acilea stăpânii… vaaai sufletu tălică oropsit, şi câţi ca tine… toţi la comanda cotroceniului, slugilor !
    Ce-are bre sula cu prefectura?? Nu vrusăşi da te scăpă, subiectul discuţiei e unul, tu-i dai cu altul, că dacă asta ţi-e tema, bagi şi tu de-o pâine. A scris Ciutacu ode la adresa cuiva, am intonat careva din cei ce citim pe-acilea, vreun imn vreunui partid ” iubit ” de băsescovici.. ??
    Da de ce nu te adresezi tălică DNA-ului, ANI, Curţii de Conturi şi intitulează-tye la donşoarele cu pricina în calitate de Avertizor, dacă tot eşti ” conform legii ”, aud..?
    Mai răriţi-vă băieţaşi, mai răriţi-vă că daţi în penibil şi, citez ” îşi dă seama până şi un copil ”, pufuleţilor !
    Zbogom.
    Sibilla

    @D-le Ciutacu,
    Vă cer scuze, cu tot respectul, temperamentul bată-l buba, şi cu ” golumbi ” d-aiştia, zău că n-am milă, nu merită !
    Să-mi daţi canon dacă am întins coarda, dar rogu-vă să-mi postaţi rândurile destinate pufarinei de-şi zice ” body ”.
    stimă şi respect,
    Sibilla

  8. Domnilor,
    Nu vedeti ca noi suntem o haita de lupi care urla la luna …cea blonda? Cand s-o sinchisi astrul de treaba asta, atunci o va misca si pe cealalta tot demersul nostru.
    Achiesez la primele doua comentarii.

  9. Cristina Traila trebuia sa plece de la ANRMAP inca de la scandalul Ridzi, cand a spus ca licitatiile organizate de MTS sunt legale.

    ANRMAP este institutia care monitorizeaza toate licitatiile publice. In conditiile in care Boc a ingreunat, prin lege, procedurile de contestare a licitatiilor, ANRMAP capata un rol important si trebuie sa aiba o imagine, daca nu o activitate, imaculata.

    Or, ce incredere mai poti avea ca ANRMAP va veghea la buna desfasurare a achizitiilor, cand PD-L o foloseste pe post de matura pentru a acoperi mizeriile pe care le-au comis Ridzi si Udrea.

    Din pacate, cu ochii pe Ridzi, presa a scapat-o din vedere pe sefa ANRMAP, Cristina Traila, asa ca aceasta isi poate face mendrele cum doreste.

  10. Fu 12/13 gustar 2009

    Noaptea cu praf de stârv meteoritc
    cuprins-a tot ţinutul nostru mioritic;
    ploaia de stele-n grafic, căzătoare
    a Perseidelor. O! ce râvnită aşteptare.

    Căzu cea mai murdară dintre ele –
    apusul lui Traian, apus pentru belele.
    Pe străzi se dănţuie, e mare bucurie,
    scăparăm de tiran, în dulcea feerie…

  11. He,he,he functioneaza utilajul portocaliu de stors bani din buget impecabil, fiecare angrenaj are rolul lui, astia sunt organizati mai ceva decat un stup de albine:colectoarele, prelucratoarele, paznicii si deasupra regina care de fapt este un rege…cam mahmur el si duhnind a butoi dar rege. Culmea este ca madam Traila a plecat rapid si intr-un scurt concediu ca sa nu lipseasca bomboana de pe coliva. Si mai uimitor este sa iti arunci doar o privire scurta si agera dle Ciutacu pe declaratia ei de avere, stau si ma minunez cum o asemenea “capacitate” a reusit intr-un termen foarte scurt sa agoniseasca ce altii se chinuie o viata, cum a reusit sa obtina doua creditari de la aceeasi banca la interval de vreo doi ani, stiut fiind ca in situatia unui credit la o banca, pe al doilea nu prea il mirosi decat dupa achitarea primului. Si in plus: ce garantii a avut pentru ele. Mare e gradina ta Doamne si inca multi bantuie pe langa garduri….

  12. Nu are ce să păţească doamna Udrea, hârtiile care pot dăuna nu vor fi date publicităţii şi nici comisiei, iar domnul Orban nu are nicio putere în acest sens.

  13. sunteti tineri si fara experienta baieti.Cele mai grele situatii sunt acelea in care trebuie sa-ti aperi amanta in fata boborului.Si atunci sa vezi lupta!!!!!Tot staborul ridica fustele in cap si urla de dracii ii apuca pentru balaoachesa lu sefu!!!Un proverb romanesc din cele sanatoase spune sa nu c..i linga casa ca pute.Va fi haios in continuare urmarim cu maxima incredere evolutia cazului.Si sa nu uita Ludovic fi barbata tata,pune mina pe chitara si baga cu rock!!!!!!!!!!!

  14. @Ciutacu: tanti aglaie (sau vreo alta tamara)
    @body: wrong window (adica eu cred ca ai vrut sa scrii in alta parte, da’ ti-a jucat netu’ o festa; parerea mea)

  15. Domnu Vector,

    Si daca aceasta intinde prea mult coarda cu sfidarea comisiei, stie ca este pasibila de puscarie? am aflat si eu cat , pe un blog…probabil ca este neinformata , sa-i zicem noi: 2-12 ani….pe de-o parte ar fi bine, se intelepteste acolo , isi perfectioneaza metodele si iese toba de legi, ca orice detinut care se respecta, iar asimetricu are un punct fix unde sa o viziteze, astfel ne scuteste sa o mai vedem pe la guvern, presedentie, televiziuni.N’asa?

  16. Offtopic…dar poate fi o sursa de dezbateri. Cazul este absolut REAL !!!
    Judecatorilor activi, dl prim ministru BOC le-a suspendat un spor de 50% ajungand sa castige undeva la 35 mil net (intre noi fie spus, un judecator in Albania are un venit net de 2000 Eur ). O alta familie de proaspeti judecatori pensionari , castiga FIECARE o pensie lunara de 8000 Ron, in total un venit net de 16.000 Ron…STAND ACASA. Pun o intrebare simpla si de bun simt in speranta ca se vor porni anumite investigatii si pe aceste pensii absolut nesimtite….CATI OAMENI ACTIVI, CARE TRUDESC CA PROSTII SI ISI PLATESC DARILE LA STAT….TRBUIE SA MUNCEASCA PENTRU A I SE ACHITA DOMNULUI SI DOAMNEI FOST/E JUDECATOR ACEASTA PENSIE.
    Un alt caz la fel de real este cel a pensionarilor PILOTI care au ajuns prin nu stiu exact ce artificii la pensii de peste 9.000 Ron lunar.
    Inainte de a obliga bugetarii sa isi ia 10 zile de concediu fara plata pe luna…..ministrii incompetentului guvern Boc care face Poc…nu ar trebui sa sisteze / anuleze aceste ORORI?????? Credeti ca un fost judecator sau un fost pilot a cotizat mai mult in cei 30 de ani de activitate decat un fost profesor universitar pt care nu s-au emis ordonante speciale si care primeste o pensie lunara de 1800 ron? Sau decat un actor de talia dlui Ghoerghe Dinica sau Radu Beligan care ajung la fabuloasa pensie de 1700 Ron?
    Este nepermis ce se intampla.
    Am copiii….si singurul meu gand este sa le asigur lor un viitor mai bun. Iar pentru asta…m-am decis…trebuie sa emigram !

    cu mult drag,

    PS: concediu placut domnulu Ciutacu!
    Poate semnalati acest subiect colegilor dvs de la Siteza Zilei

  17. Madame Trăilă a desfiinţat statul român?! Păi, are dreptate! N-a zis şi Axinte: “gata cu golăneala, statul trebuie reformat”!. Se desfiinţează tot, iar Mini-Boc şi echipa sa de la Cluj fac un stat nou, sub comanda şi la cheremul lui Traian de Murfatlar! Să nu uităm să trăim bine!

  18. Traila-ar Dumnezeu pe “base”, spunea “udrea” mai ieri cand trecea pe langa o biserica uitand sa-si faca semnul crucii.
    Ma gandesc si la altceva, procurorii sunt a lui “basescu”, “traila” a lui basescu, acum inteleg de ce LEANA LU’ TURBATU DIN CUPUL STATULUI nu facea cruce cand trecea pe langa Sfanta Biserica, se inchina si blagoslovea micile danii catre zeul ei tutelar “basescu”, mare carmaci atat pe apa cat si pe uscat.
    Acum, domnule Ciutacu, de ce faceti dumneavoastra blasfemie sa atentati la putoarea (nu pudoarea) prea curvioasa si nevinovata inalta statatoare pe treburile ce trebuie a fi aflate de comisia luciferica condusa de satan Ludovic, secondat de mama dracului Adriana.

  19. DE NECREZUT! LUCREZ INTR-O AGENTIE DIN CARE TREBUIE SA PLECE MULT PERSONAL. L-AU OBLIGAT PE DIRECTOR SA INTRE IN PDL CA SA NU-L DEA AFARA IAR ACUM, CAND TREBUIE SA SE CONCEDIEZE O GRAMADA DE OAMENI, SE FAC ANGAJARI DIN PDL. DEJA SUB OCHII NOSTRI S-AU INFIINTAT 2 POSTURI DE SEFI PE CARE AU VENIT 2 PDL-ISTI SI SE MAI ASTEAPTA INCA 2. PANA UNDE MERGE CORUPTIA IN PDL? VA ROG, SPUNETI PE POST!

  20. Victore: @body: iertati-mi lipsa de informare, da’ cine-l sustine pe Mazare?
    Nu zice nimeni ca aveti tricouri cu Mazare pe sub camasi, dar doar simplul fapt ca faceti ce tambalau faceti cu Ridzi si Udrea, in timp ce despre Mazare sau despre Eximbank…mai nimic…ma face sa fiu un pic circumspect la “neutralitatea” voastra.

  21. @somerul: vezi ca plagiatul se pedepseste :)sau esti si “iluminat” pana la urma…?

  22. Chiar nu poate nimeni sa faca nimic in privinta lui Traila ? Tot timpul auzim ca a fost sesizata Curtea Constitutionala in legatura cu unele legi , ordonante si hotarari ale guvernului. Nu poate fi inatacabil un amarat de regulament care intra in contradictie cu prevederile constitutionale ! Intr-o tara normala , ar putea cadea guvernul pentru asta (pentru ca schimbarea de regulament n-a fost facuta fara acordul lui Boc).

  23. @Zeus: cand si unde m-am dat eu neutru? Mazare mi-e simpatic ca personaj, da’ nu-mi amintesc sa fi impartit ceva cu mine. asa ca sa nu mizeze pe sprijinul meu daca faptuieste ceva si se afla. cat despre Eximbank, ar trebui sa sustin eu ancheta Hotnews? poate cand mi-or sustine si ei ancheta cu Udrea 🙂 da’ publicitatea CEC, mult mai mare decat a Eximbank, nu se vede? sau pe Ghetea de la CEC il sustine Basescu si pe Costea de la Eximbank cumnatu-sau Geoana?

  24. E. Udrea este plina de tupeu(ca wc de hartii) deoarece il are ca protector pe “Base presedintele”, trebuie sa ne asteptam la multe chestiuni de genul acesta in timpul anchetei.
    Antecedente:
    – dicteaza prin telefon declaratia de avere si cere sa fie semnata de cineva din minister(nu conteaza cine)(putea sa o dicteze direct la ANI);
    – declara ca il urmareste informativ pe Tolo (are la degetul mic si serviciile);
    – trimite comisia de ancheta parlamentara pe net pentru informare cu privire la documentele necesare.

    Posibile actiuni de viitor:
    – scoate la iveala biletelul prin care Ciutacu cere sa faca plaja la acelasi SOARE pe care il foloseste si Udrea;
    – trimite DNA-ului documente din care rezulta ca pe vremea lui Ceausescu se proceda la fel;
    – mocheta achizitionata este folosita pentru doatarea unei case de copii la fel si pixurile.
    ETC.

  25. Victore, daca ati da cartile pe masa, “nu sustinem pe x, sustinem pe y”, exact cum fac analistii americani care comenteaza biznis. Sti, ca in subsolul textului au un comentariu de genul: “la data redactarii acestui articol, e (autorul) eram “long” pe actiunile A si short pe actiunile B”. Sti, ca ei “acolo” sunt obligati de lege sa faca asta. Si probabil e la fel si pentru analistii politici. Consideri proasta/inutila o asemenea lege?

  26. @ raluka

    Corupţia nu este doar în PDL, iar agenţia la care lucraţi nu este prima şi nici ultima suferindă de pe urma acestor omniprezente obiceiuri.

  27. Domnule Ciutacu, va admir abnegatia cu care urmariti acest caz, dar cand vad ca nu prezentati decat o realitate trunchiata ma intreb la ce bun tot tambalaul asta? Udrea a dat niste explicatii legate de documentatia oferita comisiei, actele apar si pe site-ul ministerului. Cu toate astea, de ce declaratiile astea au fost prezentate numai pe site-ul realitatii?

  28. Victore,

    Voi va dati de ceasul mortii la comisia Udrea iar Elena Udrea nu s-a dus ieri nici la sedinta de guvern pt ca doamna ministru este in concediu de odihna.

  29. Dumnezeule, ce tambalau!Dar cum e treaba cu cererea de implicare a lui Boc? Sau toata treaba a facut boc?poc?

  30. Nu ti se pare ca acorzi prea mult timp,si dai importanta prea mare unor starpituri?Aceste sinistre personaje,uzine permanente de fecale(si la propriu si la figurat)basescu,udrea,boc,berceanu,hrebenciuc,etc.nu mai trebuiesc mediatizate,nici macar negativ,pt. ca populatia sa uite de ei.Cat despre elena udrea,doar la suprafata pare aranjata,ea de cele mai multe ori,nu foloseste hartia igienica,avand o scoarta inchegata tare…;iar cand catadicseste s-o foloseasca,incepe sa se excite,bruta,ajungand,inevitabil,sa-si introduca toata palma in anus…;iar ca sa dea masura decaderii ei morale,hartia igienica folosita,chiar de ea,o interbuinteaza ca servetele,scorpia.Hal de conducatori…nici macar nu vor fi mentionati in istoria Romaniei.Domnule Ciutacu,fii echidistant ,pt. ca de curaj nu duci lipsa,si mai invita-l si pe tribun.Cer,eu,mult?Sanatate fericita iti doresc.

  31. Dar de ce nu face nimeni o sesizare la Curtea Constituionala? Ori sa faca Orban sau cineva din comisie sau sa se autosesizeze!

  32. ce mai face tanti ritzi?a fost trimisa in judecata pana la urma?parca n-am vazut-o pe la bastillia dand declaratii la teveu

  33. Si ce impiedica Parlamentul sa sesizeze Curtea Constitutionala?
    Unde-i Lenuta U., ca a lipsit de la sedinta de guvern ? Daca e in vacanta, cand sefu’ al’ mic din Victoriei i-a spus sa nu plece, inseamna ca doi bani nu da pe comisie si ca ea e sefu’ lu’ ala micu’.
    D-na Traila o fi auzit de favorizarea infractorului sau abuz in serviciu?
    Oricum ,e bine ca le da macar Parchetului. Intrebare:
    Parchetul le-a cerut???

  34. Este jalnic tot ceea ce se intampla in tara, mai ales in domeniul politicului. Se face totul pentru a se tergiversa anchetarea lui Nuti, cu orice pret. Sunt zvonuri ca insusi Tiranul a fost amenintat de Sexy-Buzoianca, daca aceasta va lua calea lui Ridzi.
    In concluzie, Zeus nu prea mai e Zeus, iar in campanie are nevoie de foarte multi bani. Mazilirea Elenei insemnand moartea lui definitiva, adica pierdere sigura a alegerilor prezidentiale.
    Apropo, ati mai auzit ceva de Ridzi, in afara de faptul ca a demisionat?! Merg in continuare pe idee ca nici aceasta nu va pati nimic altceva.
    Nuti e o piesa foarte importanta in clanul Basescu si va fi foarte greu sa fie demolata, mai ales ca nu prea se vrea.
    Sa nu uitam ca daca o va apuca disperarea va dezvalui totul, deci SANTAJ PE FATA!
    Deci, sah la Base si nu…numai!

  35. Pe vremuri eram si eu foarte stresat de treaba asta cu partidele, magarii la nivel inalt, dar ca si pestii aia care au invatat sa traiasca pe uscat tre sa ne adaptam si noi….nu zic ca nu e frumoasa toata treaba asta cu comisiile, face parte din show….sa fiu sincer am dat si io de magarii politice, am cautat de lucru si ce surpriza credeti ca am avut…..ai pile, esti in partid, sau macar te sustine cineva atunci esti angajat, restul vin la interviu pe mocca. Io zic ca ar trebui sa lucram toti romanii in institutiile statului sa nu mai fie privatizat nimic si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Revenind la varianta din vremea comunismului si Elena fiind deja prezenta mai avem nevoie doar de un Nicu, Traianel fiind mult prea pupincurist pentru un presedinte. O NOUA REVOLUTIEI SPRE REVENIREA LA COMUNISM!!…asa vom fi toti bugetari:)!!

  36. Nu se va intimpla nimic cu blonda . LUDOVIC ORBIT , nu poate …., nu vrea …., nu stie ….
    Cele 3 criterii care sunt la restructurarea unei agentii guvernamentale sunt :
    1. Daca sunt sot/sotie …. unul trebuie sa plece !
    2. Cine nu este casatorit …. trebuie sa plece !
    3. Cine este casatorit, dar nu are copii ….trebuie sa plece !
    NU S-A AUZIT DE REGULA : – Ultimul venit …
    COMPETENTA : CE ESTE AIA ?

    FOARTE BUNA INTERVENTIA OANEI DOBRE , care s-a facut bigudiu in capul domnului L.O.
    MERITA SA I SE INFIINTEZE O EMISIUNE , NUMAI A EI , gen SINTEZA ZILEI .

    De altfel , astept cu nerabdare ziua , cand
    un realizator de emisiune sau un invitat de-al casei , ii va spune unui POLITICIAN : – MINTI
    MA, MINTI, IESI AFARA, CA NU SUNTEM CHIAR TOTI TAMPITI, ASA CUM NE CREDETI VOI !

    AI GRIJA DE TINE ! GOD BLESS YOU ! AMIN .

  37. Update: Sulfinca sare la gatul Abramburicii. Desi nu e un pachet de legi reusit, sper ca dezbaterea parlamentara sa-l mai cizeleze.Important e ca totusi se misca ceva intr-un minister in afara de cheltuieli de publicitate.
    Un singur lucru nu l-am putut pricepe de la Sulfinica: Solicita ca pachetul de legi al comisiei de la Cotroceni sa fie asumat pentru ca se incalca proiectele guvernului !? Pai, ori e proiect Cotroceni, ori e prioect guvernamental?
    Cred ca seful de la Cotroceni, nu poate critica guvernul si PD-L decat desprinzandu-se de el, intr-o candidatura independenta.

  38. Mai fratilor, stau si ma “minunez” , unde pisici le gaseste marinelul chioraliu pe toate aceste “doamne” Ritzi, Udrea, Traila, Anastase, Placinta, idivida aceea care chefuia in seara alegerior pentru europarlamentare, etc, etc.?!Individul asta pretuieste/cauta la o femeie numai neam prostia, trufia, prostia, aroganta, incultura?!…

  39. Ops ! Am vazut-o pe Traila asta seara .Hohooo joaca tare e pe stilu’ lu ailalta de-i acu pe la DNA.E cu scheme invatate la oglinda heheheee… scoala serioasa.
    Pe asta numa’ Vanghelie o baga in corzi .
    Ai vazut ca nu a sarit la beregata lu’ Vanghelie ba chiar a tacut chitic.
    Rad unii ca almanahe etc. dar e tare pe pozitie.Ce ne-am face fara circ pe vreme de criza ? circ sa fie atunci.

  40. Domnule Ciutacu, m-ati dezamagit!
    Tineti minte ca ati publicat la un moment dat pe blogul dvs. un material in perioada alegerilor parlamentare referitor la Cristina Traila in care, in finalul acestuia, aveati o incheiere de genul…pisoi mic si botos, te astept la mine intr-o emisiune sa vedem ce ai de zis?
    M-ati dezamagit, caci ati aparut intr-o emisiune cu ea, insa nu ati fost pregatit pe masura replicilor din acel articol. Drept este ca nu toate aspectele vietii sunt atat de simple sa poata fi explicate pe intelesul oricui, ca nu orice teorema poate fi invatata de tot publicul care se uita la televizor si, culmea, sa ne asteptam ca publicul sa sesizeze si eventualele hibe ale teoremei ce se prezinta.
    Ma asteptam ca dvs. sa apareti mult mai bine pregatit in domeniul achizitiilor inainte de a aparea intr-o asemenea emisiune, sa aveti un sprijin logistic de la diferiti experti in achizitii si sa formulati intrebari …ca si un specialist. Sa fi inteles intr-adevar mecanismul achizitiilor publice in intregime sau cel putin pentru intrebarile pe care le-ati formulat sa fi solicitat expertiza specialistilor. Spre deosebire de dvs., D-l Mircea Badea nu cade, nu se ineaca in detalii pe care nu le cunoaste, ci sesizeaza intr-un stil eseistic contradictiile sau poate are un simt juridic mai ascutit (calit in procesele personale, insa ramanand cu o bogata cunoastere a dreptului). Anterior emisiunii am citit si Raportul ANRMAP privind-o pe Ridzi. Pentru cineva familiarizat cu materia achizitiilor lucrurile acolo explicate sunt clare: din punctul de vedere al competentelor ANRMAP, procedurile de achizitii desfasurate sunt conforme cu reglementarile din materia achizitiilor. Exista insa alte aspecte ce tin de ordin penal, toata corespondenta, eventualele legaturi ale lui Ridzi care arata ca interesele pentru care au fost realizate aceste proceduri nu neaparat au fost curate; exista chestiuni de ordin bugetar, pentru care este competenta Curtea de Conturi etc. Pe mine, personal, m-ati dezamagit! Mai degraba nu dadeati raspuns invitatiei la emisiunea de aseara!

  41. Tot citind comentariile de la diverse articole sau teme de discutii, imi tot dau mai mult sema ca: Periculosi pentru parvenitii si parazitii de sus, nu sint atit de mult cei care doar vorbesc ci cei care gindesc (si vorbesc).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.