Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Grupul maimutelor cu pareri politice

Grupul maimutelor cu pareri politice

image

Foto: Vlad Ciutacu

Ani de zile am facut parte din grupul maimutelor tv care-si permiteau sa aiba pareri politice. Ani de zile, desi n-am aderat vreodata la un partid si n-am participat la mitinguri (cu exceptia celui in care am fost actor), am fost injurat ca nu-s deontolog. Dupa toti acesti ani, aia care ma injurau pe mine si haita lor extinsa exerseaza deontologia in strada, cu revendicari politice clare. Sunt, pe rand, ziaristi si cetateni indignati. Ies asumat in strada. Si, culmea tupeului, tot ei urla impotriva mea si a altora ca mine. Pentru ca li s-a permis, pentru ca nu li s-a dat peste boturile slinoase, pentru ca au fost tolerati si folositi, pentru ca nimeni nu s-a ostenit sa le spuna ca-s niste moluste ariviste lipsite de talent. Si, particularizand, pentru ca un bou ca mine, spre exemplu, a avut eleganta inexplicabila genetic sa-i trateze ca pe egalii lui, desi ne despart kilometri de talent si hectare de performanta jurnalistica

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Grupul maimutelor cu pareri politice

  1. Pentru ca vocea celor multi si prosti, s-a facut mai auzita decat a celor cu cateva circumvolutiuni mai multe. Am fost langa tine in fata la CNA, crezi ca nu as fi si acum? Crezi ca vocea noastra trebuie auzita decat de noi intre noi?

  2. Domnule Ciutacu, nu va necajiti degeaba,da-i in pastele mamii lor de nulitati profesionale …
    Lumea sanatoasa psihic va cunoaste de mult timp . Marele risc e ca dezaxatii aia sa ajunga la putere, ca dracii ne gaseste!!! Sa te tii atunci! Remus Cernea o sa ne propuna casatoria cu delfini, Ionita ala cu mutra lui de maniac sexual sa propuna ca DNA-ul sa si judece cazuri! Sau ca vreo ochelarista d-aia isterica sa propuna desfintarea Metrorex, pe motiv ca deranjeaza rimele din pamint !!!

  3. Domnule Ciutacu, pregatiti-va de vremuri si mai grele.. Pe feisbuc scrie ca-si face Oana Zavoranu un partid plin de competenti.. Plus ca am inteles ca viitoarea clasa politica din Romania va fi formata numai din persoanele care au avut cele mai misto statusuri…

  4. paralela cu 1990 decurge pina acum, perfect
    acelasi scenariu (singurul care functioneaza, s-au prins si ei…), alti actori:
    Iliescu -> Iohannis
    Vasile Milea -> Gabita Oprea
    28 ianuarie -> 2, 4 noiembrie
    CPUN -> consultari
    securisti, armata -> SRI si fratii lor
    partide -> partide
    Silviu Brucan -> madam Mungiu
    Caramitru -> Sorin Ionita
    Sergiu Nicolaescu -> studiourile Dufa Berlin
    TVR -> Digi 24
    Corneliu Coposu -> Patriarhul Daniel
    Laszlo Tokes -> DNA

    ce urmeaza:
    Dumitru Dinca, Marian Munteanu, minerii, Petre Roman (tehnocratul care deschide punga si falimenteaza la maxim), Stolojan (specialistul; confiscare), alegeri “libere” (1992->2016), buticurile arabilor (vin migrantii, nu?), inflatie 300% pe an (1993->2017; guvernul meu, traiasca Isarescu) … restul il stiu multi afara de votantii excitati ai neamtului de anul trevut, aceasta generatie FB care are din pacate datoria istorica sa fie la fel de imbecili ca si noi, aia din Piata Universitatii 1990.
    Daca n-au citit istoria (n-a urcat-o nimeni pe WhatsApp, n-au sharuit-o parintii…) sunt condamnati s-o repete.

  5. Spre disperarea unora, cei care vă prețuiesc sunt mulți și statornici. Dar vor fi și mai mulți după spectacolul jalnic oferit zilele acestea de hienele din media.

  6. Falia a fost adancita de Basescu si ai lui. Falia intre noi si ei. Au lasat monstrii sa se manifeste cu devize gen Statul de drept, Justitie independenta, Suprematia Legii, confiscand orice concept despre lege si democratie. Acum, dupa ce i-am vazut pe “apoliticii” conectati la ugerele tuturor puterilor de 26 de ani incoace, chemati la Cotroceni pentru sfatuiri politice, ma ineaca scarba. N-am nimic cu piata (asta e! prostul de pe feisbuc a iesit din oglinda, lumea suparata pe administratorul de bloc are si ea dreptatea ei, mai sunt si cativa nevinovati…)dar nu se mai poate cu Iohanis! Daca la un an, dupa ce si-a facut toate vacantele unde a vrut si cu cati bani a vrut, se manifesta ca un Basescuiliescu la venirea minerilor, ranjind pe deasupra mormintelor ca un adevarat roman blestemat sa se catare pe moaste, nu stiu daca de prost, de ticalos sau de amandoua… Si daca, in piata, la atata lume necajita si doritoare de clasa politica corecta, democratie, etc. numai doua lozinci n-au loc – Iohanis demisia! si Asociatia victimelor magistratilor, eu zic sa nu mai asteptam nimic. In tara “preafericitului”, numai un prost se mai simte bine si zambeste la camere. Spune o vorba ca numai prostii sunt cu adevarat fericiti si acum chiar asa e! Unde e legea in tot balamucul asta? garantul respectarii constitutiei ce face el in respectarea fisei postului? Ar trebui suspendat, mai legitim decat a fost Basescu si as vrea, dupa ignorarea voturilor romanilor, ca asa e regia, cati romani, sprijiniti de ONG-uri si societati civile (cu ochi albastri) s-ar plimba pe la Cotroceni…

  7. Daca tie nu-ti place ce si cum face altul, te antrenezi, strangi oameni si-l inlocuiesti cu TINE. Eu nu inteleg de ce dracu’ comentam ba ca justitia nu-i justitie, ba ca invatamantul si sanatatea sunt la pamant, ba ca n-avem infrastructura iar noi ne facem jurnalisti de exemplu (nu conteaza meseria foarte mult dar am dar am dat exemplul meseriei tale) FARA ca in PERSPECTIVA sa ne GANDIM ca pe VIITOR, cand vom avea DESTULA EXPERIENTA DE VIATA acumulata (ca de exemplu tu sau Badea) , sa NE IMPLICAM si sa DEVENIM POLITICIENI CU SCOPUL DE A AJUTA OAMENII, si nu doar oamenii apropiati ci chiar si pe cei ce NU-I CUNOASTEM, ca d’aia traim in aceeasi tara. De ce dracu’ comentam ? CIOCU MIC CA EI SUNT LA PUTERE. Ce am rezolvat ca am fost informati de toate abuzurile facute de cei de la putere ? Nimic, absolut nimic, ba mai rau, iar noi le spunem copiilor nostri sa NU INTRE IN POLITICA fiindca politica este O MIZERIE, si atunci vrem o tara mai SANATOASA ? Cu ce drept ? Am sau n-am ceva dreptate in ceeace afirm ?

  8. Si iote o prima schimbare! 🙂

    Felicitari pentru ca din ciutacu.ro/blog ai esti un soi de trust de presa 2..0 🙂

    Un singur sfat: schimba hostul urgent! Se misca infect si nu toti au rabdarea mea, al batran in ale ciutacului. 🙂

  9. Sunt un om de 35 de ani, nu cu o funcție f importantă , dar va spun ca tinerii ăștia pana in 25-30-35 de ani , majoritatea habar nu prea au pe ce lume sunt, pt ca ei nu prea urmăresc nici un fel de știre serioasă. De can-can-uri in schimb sunt tobă si-i poate prosti aproape orice om care a facut un liceu macar pe bune….Cred ca dupa 90 serviciile au vrut indobitocirea societății tinere si au reușit Sunt dezamăgit de generația mea! Cu ceva excepții , dar rarități . Sănătate!

  10. Bun. Avem si guvern d-asta.Tehnocrat zic.Sa fie, ca mai bine sa fie decat sa trebuiasca.Ce-o fi vazut Europa la el.Habar n-am.Cred ca nici ea, Europa.Epopeea tragismului e alta.A picat un guvern cu ceva legaturi de legitimitate si vine altul care nici macar nu stie de ce e acolo.Poate cu exceptia lui Ciolos.Macar lui i s-o fi spus de ce si pentru ce e acolo.Ideea e ca daca tot ne-a trimis Europa un guvern macar sa stie si ea membrii ei pentru ce.Ar trebui popularizati in frunte cu tanarul ala cu sosoni din aluminiu industrial.
    Deci treaba la noi ramane pe sistemul pune la cimpanzei conducatori macaci.
    Solutie europeana.
    Da de ce sa ne miram ca mai daunazi cata-ma Franta imi trimitea basaurii inapoi pe motiv de cersetorie, furt de chiloti de pe sarma, viol de batrane mai mult sau mai putin vinovat si tulburat muze ale parizienilor aflati tot timpul in moment de creatie artistica.Asa ca mi-a trimis romanii/tziganii inapoi cu avionu cu 300 de euro la cingatoare de parca astia n-ar fi venit oricum sa-si supervizeze lucrarile la turnulete.Program identic cu emisiunea Surprize Surprize.In loc sa vin acasa cu Marin vin cu statul francez.Drept este ca pe Europa nu prea erau solutii, ca Andreea o cam ardea cu America si Canada…
    Ei sa vad solutia asta aplicata cu musulmanii.Greu….Asa-i?
    Da noi n-am intrat in Schengen din cauza coruptiei plus ceva mineriade, plus Iliescu, plus ca nici acum n-am terminat , atentie PRIVATIZARILE.
    Lasand ironiile la o parte Europa sufera ca si Romania de altfel de pe urma propriei ipocrizii, a politicii falimentare a bagarii capului in nisip si a prejudecatilor care acum chiar nu mai au nici un fel de justificare nici macar culturala.
    Altfel mie tragedia din Colectiv cu cea din Franta imi par avea o singura cauza: IPOCRIZIA!Sub ea in spatiul asta cam toti pana la Urali parem la fel.Europeni!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.